می شه بفرمایید این دقیقا چی بود....؟؟؟؟
فکر کنم تازگی ها این فیلم تلخ تر از ظهر مار رو دیدید اعصاب ندارید! چون واقعا فیلمش اعصاب رو بهم می ریزه!
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۷)110 نوشته است: [ -> ]می شه بفرمایید این دقیقا چی بود....؟؟؟؟
فکر کنم تازگی ها این فیلم تلخ تر از ظهر مار رو دیدید اعصاب ندارید! چون واقعا فیلمش اعصاب رو بهم می ریزه!
خب شما مردین ازتون انتظاری نیس درک کنین این چیزارو...
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۲)hoorie نوشته است: [ -> ]خب شما مردین ازتون انتظاری نیس درک کنین این چیزارو...
من که تکذیب نکردم!
اما....
در جامعه شاید قانون های نوشته شده ی به ضرر خانم ها زیاد وجود داشته باشه!
اما در مقابل قانون های نانوشته ی بسیاری به نفع خانم ها وجود داره که از اون بیشتر نباشه کمتر نیست!
من نمی دونم تمام ظلم به خانم ها اینه که عکسشون رو آگهی ترحیم نمی خوره؟؟
خداوند در قرآن تاکید میکنه که آنچه به زنها گفته شده برای این هست که برای خودشون بهتره
دقیقا اون آیه ای که مد نظرمه یادم نمیاد کدوم بود اما مثلا همین آیه :
آیه ی 59 احزاب: «اى پيامبر، به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو: پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند. اين براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند نزديكتر است، و خدا آمرزنده ی مهربان است».
من به عنوان یه دختر به این رسیدم واقعا ....درمورد نازک نکردن صدا و هر چیزه دیگه ای هم همینه ....
ظلم نیست آرامشه برای خودم امـــــــــــــــــــــــا کسانی هستند که از اینها سو استفاده میکنن ... کیا ؟ اون مردهای به ظاهر مسلمان !!!!
در اسلام تاکید زیادی بر حقوق زن شدهاز جمله این حرف پیامبر : «جبرئیل آن قدر سفارش زنان را میکرد که گمان کردم یک اُف هم نمیتوان گفت!»اگر مرد مسلمان واقعی کم هست این دیگر اشکال اسلام نیست !
نقل قول:در جامعه شاید قانون های نوشته شده ی به ضرر خانم ها زیاد وجود داشته باشه!
اما در مقابل قانون های نانوشته ی بسیاری به نفع خانم ها وجود داره که از اون بیشتر نباشه کمتر نیست!
من نمی دونم تمام ظلم به خانم ها اینه که عکسشون رو آگهی ترحیم بخوره؟؟
قانونی که جایی ثبت نشده و بقول شما نانوشته ست چه ضمانتی براش هست که نادیده گرفته نشه؟!
نه ایشون هم نگفتن "تمام" ظلم اینه،گفتن "حتی" حق اینو ندارن که....
نقل قول:اگر مرد مسلمان واقعی کم هست این دیگر اشکال اسلام نیست !
منظور خانم
نمیدونم ولی به من به شخصه با دینم مشکل ندارم
مشکلم جامعس!
منظورم از قانون نا نوشته یعنی عرف! قانونی که در هیچ کتابی نیست اما توسط افراد رعایت می شه! به قول اهل فن: کامن لا (common law)
من چیزی تو عرف نمیبینم که به نفع خانم ها باشه؟!

بسم الله
کسی از اسلام اشکال نگرفت مشکل تفکر افراد جامعس