|
دختران و محدودیت هایشان!
|
|
۲۲:۱۶, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۸ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هیس دختر ها فریاد نمیزنند!
هیس دخترها بلند نمیخندند! هیس دخترها حقی ندارند! هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه! هیس دخترها باید ارام بمیرند!! و این داستان ادامه خواهد داشت anti666.ir/forum forum.bidari-andishe.ir nooromahdi.ir/forum forum.p313.ir |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
می شه بفرمایید این دقیقا چی بود....؟؟؟؟
فکر کنم تازگی ها این فیلم تلخ تر از ظهر مار رو دیدید اعصاب ندارید! چون واقعا فیلمش اعصاب رو بهم می ریزه! |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() نقل قول:هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند! هیس دخترها حقی ندارند! هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه! هیس دخترها باید ارام بمیرند!! و این داستان ادامه خواهد داشت ![]() از آن بحث های ...! مسلم است که طبیعت آفرینش زنان به گونه ایست که بیشتر از مردان سختیهایی را باید تحمل کنند،(البته آنها هم سختیهای خاص خودشان را دارند ـ تکالیف و وظایف هر یک از طرفین در دین مشخص شده ـ نگران انجام وظایف خود هم باشید، اگر معتقدید بی عدالتی هست(من نه می گویم هست نه می گویم نیست!) آن دنیا هم هست. 1- فریاد زدن کلا کار درستی نیست مرد و زن نمی شناسد! 2- امیرمومنان در نهج البلاغه میفرمایند: «مؤمن اگر خاموش است سكوت او اندوهگينش نمى كند و اگر بخندد آواز خنده او بلند نمى شود و اگر به او ستمى روا دارند صبر مىكند تا خدا انتقام او را بگيرد.»(نهج البلاغة/ ترجمه محمد دشتى/ نشانه هاى پرهيزكاران/ صفحه 405) 3- چاپ عکس دختر روی آگهی ترحیم ![]() ![]() واقعا این امر از دید شما ناهنجار به حساب میاد؟!!!!!! و موارد دیگه ای که اشاره کرده اید بیشترشان احساسی ست، امروزه آقایون نیز ادعاهایی مشابه و از این دست دارند! پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله :الجَنَّةُ تَحتَ أقدامِ الاُمَّهاتِ؛ بهشت زير قدمهاى مادران است. (میزان الحکمة ـ ح 22691) |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۲)hoorie نوشته است: خب شما مردین ازتون انتظاری نیس درک کنین این چیزارو...من که تکذیب نکردم! اما.... در جامعه شاید قانون های نوشته شده ی به ضرر خانم ها زیاد وجود داشته باشه! اما در مقابل قانون های نانوشته ی بسیاری به نفع خانم ها وجود داره که از اون بیشتر نباشه کمتر نیست! من نمی دونم تمام ظلم به خانم ها اینه که عکسشون رو آگهی ترحیم نمی خوره؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خداوند در قرآن تاکید میکنه که آنچه به زنها گفته شده برای این هست که برای خودشون بهتره
دقیقا اون آیه ای که مد نظرمه یادم نمیاد کدوم بود اما مثلا همین آیه : آیه ی 59 احزاب: «اى پيامبر، به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو: پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند. اين براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند نزديكتر است، و خدا آمرزنده ی مهربان است». من به عنوان یه دختر به این رسیدم واقعا ....درمورد نازک نکردن صدا و هر چیزه دیگه ای هم همینه ....ظلم نیست آرامشه برای خودم امـــــــــــــــــــــــا کسانی هستند که از اینها سو استفاده میکنن ... کیا ؟ اون مردهای به ظاهر مسلمان !!!! در اسلام تاکید زیادی بر حقوق زن شدهاز جمله این حرف پیامبر : «جبرئیل آن قدر سفارش زنان را میکرد که گمان کردم یک اُف هم نمیتوان گفت!»اگر مرد مسلمان واقعی کم هست این دیگر اشکال اسلام نیست ! |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:در جامعه شاید قانون های نوشته شده ی به ضرر خانم ها زیاد وجود داشته باشه! قانونی که جایی ثبت نشده و بقول شما نانوشته ست چه ضمانتی براش هست که نادیده گرفته نشه؟! نه ایشون هم نگفتن "تمام" ظلم اینه،گفتن "حتی" حق اینو ندارن که.... نقل قول: منظور خانم نمیدونم ولی به من به شخصه با دینم مشکل ندارم مشکلم جامعس! |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منظورم از قانون نا نوشته یعنی عرف! قانونی که در هیچ کتابی نیست اما توسط افراد رعایت می شه! به قول اهل فن: کامن لا (common law)
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من چیزی تو عرف نمیبینم که به نفع خانم ها باشه؟!
|
|||
|
۲۳:۲۷, ۲۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
کسی از اسلام اشکال نگرفت مشکل تفکر افراد جامعس |