نقل قول:کی دست به کار شد؟
مواردی که در موردشون اسلام آمریکایی رو گفتم سر حرفم هستم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28319.html
اگر قرار باشه این راه به دختر شایسته مسلمان و ارمیا ختم بشه میشه اسلام آمریکایی..........
همینه میگم تا از موضوع کاملا مطلع نیستین موضع نگیرین و قضاوت نکنین
کسانی دست به کار شدند که خودشون چنین نیازی احساس میکردند و اتفاقا خانم هایی بودند که طراحی لباس می کردند اولین نمونه هاش هم حدود 15 سال قبل یه پدر و مادر بودند که نگران حجاب دختر نوجوانشون بودند و شروع کردند به طراحی و مغازه ای....
من هم همین رو گفتم این نوع حجاب نباید جوری باشه کسی که خودش حجابش کامله .......... برای کسانی که از حجاب فراری هستند این نوع ترویج بهتره تا یه دفعه بگین چادر و تمام..
ارمیا یه مهره بود ..
نقل قول:من رک هستم و حرف آخرمو اول میزنم

قرار نیست مثلا چون من رک هستم هر موضع گیری و داوری در مورد اعتقادات یه نفر انجام بدم و نسخه بپیچم!
ببخشید من یه سوالی داشتم....مشکل حجاب های بالا چیه؟قران نهی کرده؟
نقل قول:همینه میگم تا از موضوع کاملا مطلع نیستین موضع نگیرین و قضاوت نکنین
کسانی دست به کار شدند که خودشون چنین نیازی احساس میکردند و اتفاقا خانم هایی بودند که طراحی لباس می کردند اولین نمونه هاش هم حدود 15 سال قبل یه پدر و مادر بودند که نگران حجاب دختر نوجوانشون بودند و شروع کردند به طراحی و مغازه ای....
من هم همین رو گفتم این نوع حجاب نباید جوری باشه کسی که خودش حجابش کامله .......... برای کسانی که از حجاب فراری هستند این نوع ترویج بهتره تا یه دفعه بگین چادر و تمام..
ارمیا یه مهره بود ..
منظورتون همون لباسایی هست که مثل لباس مهمونی بود!!؟
ببینید الان این خانما موهاشون پیدا نیست
دیگه این به پوشش بدن ربطی نداره
کسی که موهاشو از عمد بیرون میندازه یه مشکل دیگه داره
الان هر نوع پوششی در این مملکت هست به برکت بی کفایتی مسئولین فرهنگی و قضایی
دیگه عکسای بالا اگر باشن که به جایی بر نمیخوره!
یک نفر رو به من نشون بدید که با پیرهن شلوار بیاد بیرون و موهاش پوشیده باشه
پس دلیل چیز دیگه ایه
من چادر رو برای این میگم که شرایط در ایران فراهمه
خواننده ها از داخل ایران هستند
میخواید بهشون بگید با پیرهن شلوار بیان بیرون؟
نقل قول: قرار نیست مثلا چون من رک هستم هر موضع گیری و داوری در مورد اعتقادات یه نفر انجام بدم و نسخه بپیچم!
اینو برای این گفتم که من با پنبه سر نمبرم و بدون کنایه حرفمو میزنم
اگر میبینید اینطوری هستم دلگیر نشید
چون بعضی دوستان حرفشونو کپی پیست هم کنی مخالفت میکنن!!!
البته در تاپیکای دیگه
نقل قول:منظورتون همون لباسایی هست که مثل لباس مهمونی بود!!؟
ببینید الان این خانما موهاشون پیدا نیست
دیگه این به پوشش بدن ربطی نداره
کسی که موهاشو از عمد بیرون میندازه یه مشکل دیگه داره
الان هر نوع پوششی در این مملکت هست به برکت بی کفایتی مسئولین فرهنگی و قضایی
دیگه عکسای بالا اگر باشن که به جایی بر نمیخوره!
یک نفر رو به من نشون بدید که با پیرهن شلوار بیاد بیرون و موهاش پوشیده باشه
پس دلیل چیز دیگه ایه
من چادر رو برای این میگم که شرایط در ایران فراهمه
نه منظورم اون ها نبود
اون کسی که مثال زدم چادر هم طراحی میکرد نه از اون چادر های ملی
لباس طبق گفته خداوند زینته ، حالا شما گیرتون به رنگشه یکی دیگه جینگیل بینگیل بودنش!
کسی که موهاشو از عمد بیرون میندازه مشکل اصلیش تفهیم بد نوع حجاب و موضع گیری های آدم های مذهبی در مقابل حجابش هم هست
با مرجع قضایی کسی با حجاب نمیشه اگه مرجع قضایی می تونست مشکل تجاوزات رو حل کنه اونوقت حل موضوع رو بندازیم گردنشون این مشکلات هم حجاب هم تجاوز هردو با هم مرتبط هستند و پایه اصلی در خانواده و تربیت است.
در مورد پیراهن شلوار ، نمونه اش خیلی از دخترهای نوجوان که میخان محجبه باشند.
شما لباس مهمونی می بینین چون تعریفتون متفاوته و دیدتون فقط محدود به خود و اطراف خودتونه!
نقل قول:در بین ماها و فرهنگمان جا افتاده و محجبه ها بیشتر با چادر شناخته میشن،که من بشخصه موافقم نیستم و از حجاب و پوشش مسلمان ها در خارج بیشتر لذت میبرم.الان کسیم بخواهد چنین پوششی در اینجا داشته باشد،یجورایی جلوه توجه میکند.
مطلب بالا رو با دقت بخونین!
نقل قول:خواننده ها از داخل ایران هستند
میخواید بهشون بگید با پیرهن شلوار بیان بیرون؟
منطق در بحث
دلگیر هم نشید!!!
نقل قول:نه منظورم اون ها نبود
اون کسی که مثال زدم چادر هم طراحی میکرد نه از اون چادر های ملی
لباس طبق گفته خداوند زینته ، حالا شما گیرتون به رنگشه یکی دیگه جینگیل بینگیل بودنش!
کسی که موهاشو از عمد بیرون میندازه مشکل اصلیش تفهیم بد نوع حجاب و موضع گیری های آدم های مذهبی در مقابل حجابش هم هست
با مرجع قضایی کسی با حجاب نمیشه اگه مرجع قضایی می تونست مشکل تجاوزات رو حل کنه اونوقت حل موضوع رو بندازیم گردنشون این مشکلات هم حجاب هم تجاوز هردو با هم مرتبط هستند و پایه اصلی در خانواده و تربیت است.
در مورد پیراهن شلوار ، نمونه اش خیلی از دخترهای نوجوان که میخان محجبه باشند.
شما لباس مهمونی می بینین چون تعریفتون متفاوته و دیدتون فقط محدود به خود و اطراف خودتونه!
وقتی میگید چادر طراحی می کرد شاید به هر دلیلی ادامه نداده
چه ربطی به چادر داره؟
هیچ ربطی هم به موضع گیری آدمای مذهبی نداره
مذهبیا کلا سیبل این برخورد ها هستن
سکوت بکنن یا حرف بزنن فحششون رو میخورن!
مرجع قضایی بخواد میتونه
مقصر خودشون هستن
ببینید پوشش برجستگی ها که الان با ثاپورط پوشی! نمایان شده خیلی مهمه و دشمن در این زمینه زیاد کار کرده
یه لبای عادی رو طوری طراحی می کنند که بیشتری مقدار اغواگری رو داشته باشه
من دیدم محدود نیست
متاسفانه انقدر نامحدوده که میتونم در این زمینه راحت اظهار نظر کنم
نقل قول:منطق در بحث ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
دلگیر هم نشید!!!
ببینید الان مگه تو خیابان های کشور ما محدودیتی وجود داره!؟
یک اروپایی تو خیابون تهران بیاد در مورد خیلیا فکر بد میکنه
این هیچ ربطی به حکومت و مذهبیا نداره
یسری بخاطر وابستگی به فرهنگ غرب و البته نان حرام! گوششون نسبت به حرف حق واکسینه شده
نقل قول: ببخشید من یه سوالی داشتم....مشکل حجاب های بالا چیه؟قران نهی کرده؟
میتونه ایراد داشته باشه!
در قران حداقل پوشش جلابیب هست
پوشش سر + گردن + سینه
چیزی مثل یک مقنعه گشاد که تا روی شکم بیاد
در احادیث حداقل پوشش تمام بدن است جز صورت و کفین
فرض بگیریم همه گیر همین تیکه هستند و بس
از فردا به همه بدحجاب ها بگوئید حداقل حجاب قرآن را داشته باشند
ببینیم و تعریف کنیم
البته من نمیخوام سرشون رو بزارم زیر گیوتین
منظورم اینه اونا نباید طلبکار باشن
درسته دوره زمانه بدی شده
ولی حق همان است
(۶/مهر/۹۲ ۱۶:۳۹)Sdg نوشته است: [ -> ]ببخشید من یه سوالی داشتم....مشکل حجاب های بالا چیه؟قران نهی کرده؟
مشکلی ندارن . اتفاقا من میگم چرا بعضی از جوونای ما به جای بعضی لباس ها و مانتو های زننده ، از لباس هایی مثل بالا استفاده نمیکنن
ایا این تقصیر ماست که فرهنگشو نساختیم
(۶/مهر/۹۲ ۱۷:۰۹)تلمیخا نوشته است: [ -> ]یک اروپایی تو خیابون تهران بیاد در مورد خیلیا فکر بد میکنه
این هیچ ربطی به حکومت و مذهبیا نداره
از فردا به همه بدحجاب ها بگوئید حداقل حجاب قرآن را داشته باشند
ببینیم و تعریف کنیم
منم بیشتر این تایپک رو به خاطر اون خط اول زدم که واقعا بعضی ها ادم شرمش میاد بگه شبیه چی شدن !
مشکل اینه که ما این همه سال گفتیم حداقل حجاب قران رو داشته باشید ولی زیاد گوشی نبوده واسه گوش کردن ، مشکل کار کجاست ؟ چطور رفعش باید کرد
نقل قول: کسی که موهاشو از عمد بیرون میندازه مشکل اصلیش تفهیم بد نوع حجاب و موضع گیری های آدم های مذهبی در مقابل حجابش هم هست
بنده با ین قسمت از حرف های جناب هامون به شدت موافق هستم.
نوع برخورد آدم های مذهبی نکته بسیار مهمیه که خیلی اوقات ازش غافلیم.
اینکه فرد به خودش اجازه بده با بدترین لحن ممکن با یک خانم بدحجاب صحبت کنه و بعد هم شکر خدا رو به جا بیاره که من فریضه امر به معروف و نهی از منکر رو انجام دادم.
نگاه از بالا به پایینی که گاهی مذهبی ها دارند و جایگاه خودشون رو رضوان الهی و جایگاه شخصی که میخوان امر به معروفش کنن رو قعر جهنم میبینند.
رفتار ها و حرف های کنایه آمیز که به شدت مخرب هستند.
و از همه بدتر از بین بردن حرمت چادر.
میبینید خانم چادریه ولی مدام در حال غیبته در حال دروغ گفتنه در حال تهمت زدنه.گاهی دیدم خانم محجبه س و درگیری لفظی مثلا با آقای راننده پیدا میکنه و حرف های رکیک میزنه.
من ابایی ندارم از اینکه بگم خیلی از ما چادری ها ضد تبلیغ هستیم برای حجاب.
هیچ چیز اندازه عمل دیگران رو تشویق به حجاب نمیکنه.خانم چادری باید به عنوان یک الگو باشه در جامعه ما.
گاهی غصه م میگیره وقتی میبینم یک خانم محجبه بدرفتاری میکنه.شده گاهی باهاشون صحبت میکنم و ازشون خواهش میکنم که حرمت این لباس مقدس رو نگه دارند.
به شدت فرهنگ سازی ما در مورد حجاب ضعف داشته.از سینما تا مدرسه و دانشگاه و سطح جامعه همه کم کاری کردند.کاری کردند که اسم چادر در ذهن سایرین تداعی افراد سطح پایین،بی سواد و بی فرهنگ رو بکنه.
این درد فرهنگی به هیچ وجه،به هیچ وجه و به هیچ وجه با زور و اجبار درست نخواهد شد بلکه بسیار بدتر هم خواهد شد.
نقل قول:میبینید خانم چادریه ولی مدام در حال غیبته در حال دروغ گفتنه در حال تهمت زدنه.گاهی دیدم خانم محجبه س و درگیری لفظی مثلا با آقای راننده پیدا میکنه و حرف های رکیک میزنه.
یک سوالی از خانم مشکات دارم
جوابش از خود سوال معلوم است
آیا این گناه غیبت و ... محدود در خانم های چادریست؟!!!
خوب رو سوالم فکر کنید
نقل قول:این درد فرهنگی به هیچ وجه،به هیچ وجه و به هیچ وجه با زور و اجبار درست نخواهد شد بلکه بسیار بدتر هم خواهد شد.
با وجود اینکه کم کاری شده در این زمینه ولی من معتقدم این یک بهانه است
شما رو نمیگم ولی افرادی هستند که برای تمام تصمیمات خود توجیح می تراشند
من میگم اگر بی حجابی زیاد شده 80 درصدش بخاطر تربیت غلط همان مادر که ممکن است چادری هم باشد + نان حرام و البته محیط بدی است که در خود خانواده فرد وجود دارد
اگر اینی که میگید درست بود همه باید بی حجاب می شدند
چرا نشدند؟
والدین آن شخص موثر بودند نه فلان خانم چادری
دیگه هر کسی ندونه شما خانما همجنس های خودتون رو خوب میشناسید
من نمیخوام ترازو بزارم
ولی سر وقتش که برسه همان خانم غیر چادری غیبت و تهمت و فحشش براه است
یک جوابی در این جملم نهفتس
اگر بگویید خوب میشه
نقل قول:مشکلی ندارن . اتفاقا من میگم چرا بعضی از جوونای ما به جای بعضی لباس ها و مانتو های زننده ، از لباس هایی مثل بالا استفاده نمیکنن
ایا این تقصیر ماست که فرهنگشو نساختیم
اگر اراده بکنند می شود
دلیلش را گفتم
با تربیت درست در خانواده ها و البته با کمک رسانه
نمیشه پای ماهواره و فیس بوک نشست و با حجاب ماند
کمال همنشین در من اثر کرد....
نقل قول:مرتبط هستند چون آدم مذهبی نماد نوع پوششی هست که انتخاب کرده اگه درست و حسابی در این مورد برخورد کرده بود الان مادر چادری نداشتیم که دخترش سر از ........................
چون کل ارسال شما همش کنایه بود
اصلا جوابی ندادی!
این هیچ ربطی به مادر چادری نداره
اگر آمار بگیرید می بینید اکثر خانمای چادری مادرشون هم چادریه
یعنی موثر بوده این تربیت
حالا اگر دختر چادری نشد دلایلی زیادی میتونه داشته باشه
تربیت غلط
نان حرام(نمیدونم چقدر بهش عقیده دارید ولی من خیلی عقیده دارم)
رسانه
ارث!
شما یک جماعت قلیل رو بولد می کنی! بعد از ان همه اکثریت چشم پوشی میکنی
اولا در مورد پوشش....یک سوال دیگه دارم،مانتوی گشاد به حد درست،با شالی که درست گذاشته شده باشه و غیر سیاه که بتونه متنوع باشه هم میتونه حجاب قرانی باشه.نه؟در تاپیک دیگری گفته شد زن میتونه محجبه باشه و اراسته و زیبا هم جلوه کنه!چادر مظهر از خود گذشتگیه و شکی درش نیست،اما نمیشه به ادمهای غیر چادری گفت اگر این حد هارو رعایت کنن کارشون اشتباهه،نمیشه موضع گرفت در واقع.چیزیکه در تقریبا همه ی تاپیک های مربوط به حجاب شدیدا دیده میشه!ببینید بخواهید نخواهید بی حجابی یا بد حجابی در کشور ما فوق العاده زیاده،با زور ،اجبار،درست نمیشه که اگر قرار بود تا حالا درست شده بود،میبینیم که هرسال هم بدتر میشه.نگید نه...چون واضحه.خیلی از این ها بخاطر سخت گیری های بیجا(به معنی لفظی:-)) ماست.به دختری که ساپورت میپوشه با تشر نمیشه گفت چادر!از همون حد قرانی به اون ور که حق اجتماعی ادا میشه بقیه اش کاملا با خود فرده که بیشتر رعایت کنه یا نه!مثل روزه ی واجب و مستحب!اگر میشد ماهم در کشورمون جا بندازیم که اراستگی و تنوع به حد درست با حجاب تناقضی نداره،اگر اقایون یاد بگیرن با هر رنگ غیر تیره ای(منظورم رنگای جیغ فسفری و نارنجی نیست ک تکلیفشون معلومه) سرشون رو نچرخونن و برای خودشون اجازه صادر نکنن،به معنای واقعی اگر جا بیفته که میشه اینطور هم حجاب رو رعایت کرد،هم حس زیبایی خواهی زنها تا حد خوبی ارضا میشه،پس بد حجابی کم میشه،هم مردا کنترل بیشتری رو نگاهشون خواهند داشت و حفظ میکنن چشمهاشون رو(منظورم نگاه تمیزه!) و هم جامعه ی یک دست تری خواهیم داشت!حالا هر وقت "اکثریت" حداقل رو رعایت کردند،بیایم چادر رو جا بندازیم! و بذاریم انتخاب شه نه انقدر با تعصب فرق بذاریم و فاصله بندازیم.استادی داشتیم که نمره دادن رو فقط موکول ب چادر میکرد،گاهی دخترایی بودن که درسشون خوب نبود اما نمره هاشون عالی بود،و رفتار بدی با بد حجابا داشتند.نتیجش تنفر حتی با حجابهای غیر چادری کلاس بود.سخنرانی استاد رایفی پور رو اگر شنیده باشید گفتند که همینطور،پله پله اعراب رو از شراب جدا کردند،الگو گرفتن برای همینجا هاست دیگه....
و اقای تلمیخا گفتند خانم های غیر چادری هم غیبت میکنند...ببینید،خواه نا خواه ما در کشوری هستیم که اسلامیه!ادمهای زیادی هستند که خیلی مسایل رو قبول ندارند.با حجاب ها،با لباسشون(نه فقط چادری ها،در رده ی بالاتر چادری ها و بیشتر اینها)مظهر دینند.پس الگو اند.پس هر کار زشتی از جانبشون تو چشمه،چون قراره این رفتار ازشون سر نزنه.قراره بد اخلاق و فحاشی و غیبت و دروغ ازشون سر نزنه،قراره بی انصاف نباشند.متاسفانه ادمهای چادری هم زیادند با این خصوصیات.وقتی کسی بد حجاب باشه با این مشخصه ها کسی ایراد نمیگیره.اما اگه محجبه ای اینطور باشه باعث زدگی مردم از دین میشه.مثل لحن تند بعضی جدل های این تالار که باعث زدگی شده.