نقل قول:و اقای تلمیخا گفتند خانم های غیر چادری هم غیبت میکنند...ببینید،خواه نا خواه ما در کشوری هستیم که اسلامیه!ادمهای زیادی هستند که خیلی مسایل رو قبول ندارند.با حجاب ها،با لباسشون(نه فقط چادری ها،در رده ی بالاتر چادری ها و بیشتر اینها)مظهر دینند.پس الگو اند.پس هر کار زشتی از جانبشون تو چشمه،چون قراره این رفتار ازشون سر نزنه.قراره بد اخلاق و فحاشی و غیبت و دروغ ازشون سر نزنه،قراره بی انصاف نباشند.متاسفانه ادمهای چادری هم زیادند با این خصوصیات.وقتی کسی بد حجاب باشه با این مشخصه ها کسی ایراد نمیگیره.اما اگه محجبه ای اینطور باشه باعث زدگی مردم از دین میشه.
همینو میخواستم از زبان یکی از شما دوستان بشنوم!
یک شعر معروفی در کتاب زبان فارسی بود
عیب پاکان زود بر مردم هویدا میشود ؛موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود
من نمیگم خانمهای چادری همشون خیلی اخلاق خوبی دارند
خب آدم هستند دیگه و ممکن الخطا
از شما میخوام کمی انصاف رو رعایت کنید
اگر خدای نکرده فرض بگیریم همه چادری ها هم بداخلاق
اسلام نگفته مثل این چادری ها باش که میخوایم از زیرش در برم
گفته حجاب داشته باش
مثل اینکه بعضی برای بهانه آوردن می گویند چون سلفی ها اینطوری هستند پس اسلام بده
این یه بهانست!
البته بازم میگم مثالش ناجور بود ولی در کل بحثم اینجاست به اشخاص نگاه نکنید
این همه خانم چادری خوب تو این جامعه هستند
فکر کردید مادران شهدا چه افرادی هستند؟
فقط کمی انصاف لازمه
کمی
(۶/مهر/۹۲ ۲۱:۲۹)تلمیخا نوشته است: [ -> ]اینه بحث کردنتون
درسته!!؟
پس با من در این تاپیک بحث نکنید چون ادبیات بحثو بلد نیستید
یک سوالی از خانم مشکات دارم
جوابش از خود سوال معلوم است
آیا این گناه غیبت و ... محدود در خانم های چادریست؟!!!
خوب رو سوالم فکر کنید
با وجود اینکه کم کاری شده در این زمینه ولی من معتقدم این یک بهانه است
شما رو نمیگم ولی افرادی هستند که برای تمام تصمیمات خود توجیح می تراشند
من میگم اگر بی حجابی زیاد شده 80 درصدش بخاطر تربیت غلط همان مادر که ممکن است چادری هم باشد + نان حرام و البته محیط بدی است که در خود خانواده فرد وجود دارد
اگر اینی که میگید درست بود همه باید بی حجاب می شدند
چرا نشدند؟
والدین آن شخص موثر بودند نه فلان خانم چادری
دیگه هر کسی ندونه شما خانما همجنس های خودتون رو خوب میشناسید
من نمیخوام ترازو بزارم
ولی سر وقتش که برسه همان خانم غیر چادری غیبت و تهمت و فحشش براه است
یک جوابی در این جملم نهفتس
اگر بگویید خوب میشه
اگر اراده بکنند می شود
دلیلش را گفتم
با تربیت درست در خانواده ها و البته با کمک رسانه
نمیشه پای ماهواره و فیس بوک نشست و با حجاب ماند
کمال همنشین در من اثر کرد....
خیر جناب تلمیخا گناه محدود در چادری ها نیست شما منظور پست بنده رو متوجه نشدید.
امام صادق علیه السلام میفرمایند کار نیک در هرصورتی پسندیده است اما از محبان ما پسندیده تر و گناه در هر صورتی مذموم است اما از محبان ما مذموم تر.
حرف بنده این بود که قبح گناه یک فرد محجبه بسیار بیشتره.خانم های محجبه نماد دین هستند چه بخوان و چه نخوان،گناه کردن از این افراد بعیده وگرنه فرد بی حجاب که ادعای دین داری نداره.
وقتی میگم ما چادری ها گاهی ضد تبلیغ هستیم منظورم فقط خانم های تو خیابون نیست.منظورم مادر چادری هست که به راحتی بساط گناه و غیبت رو در مقابل فرزندانش میچینه،از حجاب فقط چادر رو دیده و چون این چادر بهش به ارث رسیده و هیچ دید بازی نسبت به حجاب نداره اصراری هم برای نگه داشتن حرمت لباسش نداره.حتی اصراری هم برای محجبه شدن دخترش نداره.
باز هم میگم ما چادری ها کم مقصر نبودیم در به وجود آمدن این وضع بی حجابی.
موافقم باهاتون:-) اما بقول شما در شرایطی که یه نفر دنبال یه ایراده تا همه چیزو ببره زیر سوال(اشکال ازون ادمه درست،اما ماقصد هدایت همون شخص رو داریم دیگه؟که کم هم نیستند) دیدن یه تعداد زیاد( با کل مقایسه نمیکنم) محجبه که این چیزهارو رعایت نمیکنه فقط اون اشخاص رو دور تر میکنه.باید اعتراف کنی م که ما ها هم به اندازه ی خود اون ادمها،با اخلاقمون تو این هرج و مرج سهم داریم.
نقل قول:حرف بنده این بود که قبح گناه یک فرد محجبه بسیار بیشتره.خانم های محجبه نماد دین هستند چه بخوان و چه نخوان،گناه کردن از این افراد بعیده وگرنه فرد بی حجاب که ادعای دین داری نداره.
وقتی میگم ما چادری ها گاهی ضد تبلیغ هستیم منظورم فقط خانم های تو خیابون نیست.منظورم مادر چادری هست که به راحتی بساط گناه و غیبت رو در مقابل فرزندانش میچینه،از حجاب فقط چادر رو دیده و چون این چادر بهش به ارث رسیده و هیچ دید بازی نسبت به حجاب نداره اصراری هم برای نگه داشتن حرمت لباسش نداره.حتی اصراری هم برای محجبه شدن دخترش نداره.
باز هم میگم ما چادری ها کم مقصر نبودیم در به وجود آمدن این وضع بی حجابی.
سوال
آیا در این بیست سال ناگهان چادری ها غیبت کن شدند؟
فرق الان با 100 سال پیش تو چی بوده؟
من همونو میگم
صحبت شما در اون زمینه میتونه یه دلیل باشه
ولی حاشیس بنظرم
نقل قول:موافقم باهاتون:-) اما بقول شما در شرایطی که یه نفر دنبال یه ایراده تا همه چیزو ببره زیر سوال(اشکال ازون ادمه درست،اما ماقصد هدایت همون شخص رو داریم دیگه؟که کم هم نیستند) دیدن یه تعداد زیاد( با کل مقایسه نمیکنم) محجبه که این چیزهارو رعایت نمیکنه فقط اون اشخاص رو دور تر میکنه.باید اعتراف کنی م که ما ها هم به اندازه ی خود اون ادمها،با اخلاقمون تو این هرج و مرج سهم داریم.
خب برادر من آخرش میشه همون بهانه
اگر اینطور فرض کنیم باید صبر کنیم تا زمان ظهور چون گناه انسان ها تمامی ندارد
ولی آیا خدا تضمین کرده همه ما تا بعد ظهور زنده ایم؟
خدا عقل داده
تشخیصش با من و شماست
فرق الان با صد سال پیش اینه که در اون زمان اولا ایران جمهوری اسلامی نبوده،قانونی برای حجاب نبوده،پس تعصبی هم از طرف بی حجاب ها نبوده،جبهه گیری هم نبوده،راحت تر میپذیرفتند، و از طرفی،نسبت خانم های محجبه به بد حجاب انقدر کم نبوده!نه به اندازه ی دوره ی کنونی.
تا زمان ظهور میتونیم با ارام ارام متمایل کردن دل ادمها به سمت حجاب و رفتار نرم،زمینه رو مهیا کنیم.پله پله:-)
جناب تلمیخا من خودم هم جزو همین خانم های چادری هستم.
بحث سر این نیست که خانم های محجبه همگی مقصرند یا خدای ناکرده ارزش حجابشون رو پایین بیارم.حرفم این بود که تلنگری بزنم به خودم که حواسم باشه باید حرمت لباسم رو نگه دارم تا فردا فرزندم من رو الگوی خودش قرار بدهنه اینکه به خاطر رفتار متناقض من از دین زده بشه.
خانم های محجبه به خاطر نوع پوشش خودشون که نماد اسلامه مسئولیت بسیار سنگینی دارند چه به عنوان مادر چه به عنوان همسر چه به عنوان دختر و چه به عنوان یک فرد در سطح جامعه.
نقل قول:و از طرفی،نسبت خانم های محجبه به بد حجاب انقدر کم نبوده!نه به اندازه ی دوره ی کنونی.
علتش رو به من بگید
چرا سالیان سال زنان (تقریبا همگی) با حجاب بودند و ناگهان گناه چادری ها شد باعث زده شدن مردم؟
نقل قول:تا زمان ظهور میتونیم با ارام ارام متمایل کردن دل ادمها به سمت حجاب و رفتار نرم،زمینه رو مهیا کنیم.پله پله:-)
این وظیفه مسئولینه و البته ماها
ولی بعضی ها هم باید از صندلی لجاجت پائین بیایند
(۶/مهر/۹۲ ۲۲:۲۶)meshkat نوشته است: [ -> ]جناب تلمیخا من خودم هم جزو همین خانم های چادری هستم.
بحث سر این نیست که خانم های محجبه همگی مقصرند یا خدای ناکرده ارزش حجابشون رو پایین بیارم.حرفم این بود که تلنگری بزنم به خودم که حواسم باشه باید حرمت لباسم رو نگه دارم تا فردا فرزندم من رو الگوی خودش قرار بدهنه اینکه به خاطر رفتار متناقض من از دین زده بشه.
خانم های محجبه به خاطر نوع پوشش خودشون که نماد اسلامه مسئولیت بسیار سنگینی دارند چه به عنوان مادر چه به عنوان همسر چه به عنوان دختر و چه به عنوان یک فرد در سطح جامعه.
این وظیفه جای خود
هر خانم محجبه وظیفه سنگینی دارد این هم درست
بحث سر این است که باید ببینیم چند درصد مقصر اشتباه خانم های چادریست؟
من اصلا منظورم این نیست که همچین چیزی تنها دلیلش بوده.چرا جبهه میگیرید؟خودتون که بهتر میدونید،الان رسانه هست،ماهواره،تلویزیون،فیس بوک و هزاران چیز دیگه که همشون میشه به جا استتفاده بشن اما استفاده ی نا درست منحرف کرد خیلیییی هارو. ماها( خودم رو هم جزو همین دسته میدونم) با رفتار متناقض چون الگو دیده میشیم( که به شخصه لایقش نیستم) کمکی به برطرف کردن این انحراف نمیکنیم،حتی شاید با حس بدی که به وجود میاریم اونارو از مسیر درست دورتر هم بکنیم:-)
فقط اینکه این بحث اصلا متعلق به این تاپیک نیست.
ما داریم دلایل مختلف این وضعیت رو بررسی میکنیم یکیش رسانه س،یکیش مسئولینن،یکیش عدم فرهنگ سازیه،یکیش مال حرامه که دل ها رو سخت کرده و و و...
یکیش هم محجبه ها و دین داران هستند.
حالا اصلا بحث سر این نیست که چند درصد مقصر اینها هستند اما مقصرند در به وجود آمدن این وضع و باید به این مسئله که عموما ازش غافل میشیم هم فکر کنیم و بحث کنیم و در موردش راهکار ارائه بدیم.همین.
(۶/مهر/۹۲ ۲۲:۴۰)meshkat نوشته است: [ -> ]ما داریم دلایل مختلف این وضعیت رو بررسی میکنیم یکیش رسانه س،یکیش مسئولینن،یکیش عدم فرهنگ سازیه،یکیش مال حرامه که دل ها رو سخت کرده و و و...
تمام این عوامل فقط برای بی حجابانی صدق می کنه که اعتقاد به حجاب دارند ولی اراده ندارند!
اما به نظر من خیلی از بی حجاب ها کلا به حجاب اعتقاد ندارند. اینا لزوما مسخ شده ی ماهواره نیستند، لقمه ی حرام هم نمی خورن، کلا حجاب رو واجب نمی دونن و یا حجاب رو در اولویت ها آخر می دونن!
شما اول بیا اثبات کن که حجاب واجبه بعد از اون به سمت کسانی برو که به حجاب اعتقاد دارند اما اراده ندارند