تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند پول،عامل بدهی (Money As Debt) با زیرنویس فارسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2

[تصویر: Besmellah7.png]

Money As Debt
پول، عامل بدهی

[تصویر: Money_as_Debt_Poster1.jpg]
مستند انیمیشنی "Money As Debt" توسط هنرمند کانادایی "پل گرایگنان" ساخته شده است
که در 47 دقیقه به سوالاتی که شاید در هیچ آموزشگاه یا رسانه ای به آن جوابی داده نشده پاسخ می گوید.

سرمنشا پول از کجاست؟!

در این فیلم مستند، "گرایگنان" فرآیند خلق پول توسط بانک ها و منشا تاریخی آنرا به سادگی و زیبایی هرچه تمامتر به تصویر می کشد
و در مورد ناپایداری و خطر فروپاشی این سیستم هشدار می دهد.

اگر می خواهید به یک دید با چارچوب ذهنی مشخص و ساده در مورد سیاست های نظام پولی و سیستم چرخه ی پول و اعتبار برسید و با دلایل روشن ببینید چه چگونه بانک ها و افراد دارای نفوذ در این حوزه، همه چیز را تحت کنترل خود دارند؛ توصیه می کنم حتما این مستند رو مشاهده بفرمایید.

[تصویر: Money_as_Debt_Poster2.jpg]

محصول سال 2006 - کانادا

لینک IMDB مستند Money As Debt

[تصویر: Paul_Grignon.jpg]
Writer-Creator: Paul Grignon
[تصویر: download.png]
دانلود مستند Money As Debt با کیفت عالی و حجم 330 مگابایت

لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه
دانلود پارت 1
دانلود پارت 2
دانلود پارت 3

سرور Trainbit
دانلود

سرور UploadBaz
دانلود پارت 1
دانلود پارت 2

دانلود پارت 3

[تصویر: redarrowline.gif]

(۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۰)مجید املشی نوشته است: [ -> ]

برای دانلود سری دوم مستند "پول، عامل بدهی" به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:

مستند پول،عامل بدهیII(وعده های افسارگسیخته) با زیرنویس فارسی

[تصویر: ok_.gif]ترجمه و زیرنویس این مستند کار دیگری از گروه بیداری اندیشه است که در راستای اهداف تالار که همانا بیداری اندیشه هاست، صورت گرفته است.
از دوستان تیم ترجمه ی تالار black ، skyeygirgs ،MaTey ، پرنیان و دکتر طرفداری
که در ترجمه ی این مستند و ارائه ی کار به نحوه مطلوب یاری نمودند تشکر می کنم.
و همچنین از mohamad عزیز گرافیست تالار که زحمت پوسترها رو کشیدن سپاسگزارم.

[تصویر: Roshan_Khamush.gif]

[تصویر: zirnevis.jpg]

[تصویر: Tavajjoh.gif]

گروه ترجمه و زیرنویس در تالار شروع به ترجمه ی مستندهای پیشنهادی دوستان کرده است. اما خب کار هرچه گروهی تر بهتر.
از دوستانی که زبانشون در حد مناسبی هست دعوت می کنم در صورت تمایل به همکاری، از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن تا در صورت نیاز در کارهای بعدی قسمتی از کار رو زحمتش رو به ایشان بدیم.
البته برای اینکه یک کار مستند انسجام داشته باشه در ترجمه ی زیرنویس ها، و به این دلیل که ممکنه وقتی چند نفر کار بکنن چند ادبیات متفاوت داشته باشه، لذا حتما ویرایش نهایی روی این ترجمه ها صورت خواهد گرفت.
در آینده ی نزدیک شاهد کارهای بیشتری در این حوزه توسط گروه ترجمه و زیرنویس تالار خواهیم بود ان شاءالله.

از همه ی کاربران و دوستانی که اهل تحقیق هستن می خواهیم که مستند هایی که در راستای اهداف تالار بوده و برای نیل به چنین رسالتی مفید و موثر می دانند را در تاپیک زیر به گروه معرفی نمایند تا پس از بررسی، اقدام به ترجمه و زیرنویس کردن آن نماییم.

"استفاده و تکثیر از این مستند بلا مانع است"

► گروه ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه ◄

سلام علی عبادالله الصالحین
با عرض خسته نباشید ..خدمت شما دوستان زحمت کش ...تیم ترجمه سایت بیداری اندیشه .

امیدوارم که اقا ابی عبدالله الحسین علیه السلام یاورتان باشد.
سلام،

مستند خیلی خیلی جالبی هستش ... امیدوارم همه ببینن تا متوجه بشن اساتیدی مثل دکتر عباسی چرا انقدر داد میزنن و از سیستم ربوی اقتصاد و به اصطلاح اقتصاد دان ها شکایت میکنن. و همینطور متوجه بشین که 16 تریلیون دلار بدهی آمریکا در حال حاضر چه معنایی داره و وقتی این حباب بترکه (بترکوننش) دیگه مهم نیست که کی با آمریکا رابطه دیپلماتیک داره و کی رابطه نداره !!! Dodgy

برای دانلود سری دوم مستند "پول، عامل بدهی" به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:

مستند پول،عامل بدهیII(وعده های افسارگسیخته) با زیرنویس فارسی

با تشکر از شما یه قسمت دیگری به نام money as dept 3 تو صفحه اقای املشی هست اون قسمت سوم همین مستند میشه بعد فایل زیرنویس هم نداره جریان چجوریه ؟ لطفا راهنمایی کنید
(۱۵/تیر/۹۳ ۴:۵۵)Sooze Ney نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما یه قسمت دیگری به نام money as dept 3 تو صفحه اقای املشی هست اون قسمت سوم همین مستند میشه بعد فایل زیرنویس هم نداره جریان چجوریه ؟ لطفا راهنمایی کنید
این مستند انیمیشنی در سه سری و سال های 2006، 2009 و 2011 ساخته شده. دو قسمت اول این مستند رو به همراه زیرنویس فارسی منتشر کردیم و ان شاءالله زیرنویس فارسی قسمت سوم رو هم به زودی ارائه خواهیم کرد.
سلام
مستندهای ترقی پول و پول، عامل بدهی 1 و 2 رو دریافت کردم
و فایل های زیر نویس را دریافت و در همان پوشه گذاشتم
اما زیرنویس نمایش داده نمی شه! چرا؟

اگر نام فایل هارو تغییر بدم، زیر نویس نمایش داده نمی شه؟
(۲۷/مرداد/۹۳ ۲۱:۵۰)soheyl68 نوشته است: [ -> ]مستندهای ترقی پول و پول، عامل بدهی 1 و 2 رو دریافت کردم
و فایل های زیر نویس را دریافت و در همان پوشه گذاشتم
اما زیرنویس نمایش داده نمی شه! چرا؟

اگر نام فایل هارو تغییر بدم، زیر نویس نمایش داده نمی شه؟
نباید مشکلی در پخش زیرنویس داشته باشید قاعدتا. فقط کافی هست فایل زیرنویس رو در پلیری مثل KMplayer بکشید یا دراگ کنید.
نیازی به تغییر نام فایل زیرنویس نیست. اگه نام فایل زیرنویس رو مشابه خود فایل مستند بفرمایید وقتی مستند رو با پلیری مثل KMplayer پخش کنید به صورت اتوماتیک زیرنویس نمایش داده خواهد شد.
فونت زیرنویس، به هم ریخته ست. باید چی کار کنم؟
از نرم افزار MPC-HC استفاده می کنم.
(۲۷/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۸)soheyl68 نوشته است: [ -> ]فونت زیرنویس، به هم ریخته ست. باید چی کار کنم؟
از نرم افزار MPC-HC استفاده می کنم.

سهیل جان از پلیرهای متفاوت استفاده کردی برای پخس مستند؟ همه در پخش زیرنویس مشکل دارن؟
زیرنویس به شکل استانداردی هست لذا اصلا نباید مشکل به هم ریختگی متن داشته باشید.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع