(۱۶/مهر/۹۲ ۲۱:۴۸)هامون نوشته است: [ -> ]به من ربطی نداره آقای فرهادی به چی معتقده
بله، اگه این فرد یه فرد عادی جامعه بود، به من و شما ربطی نداشت که با زن نا محرم دست داده یا نه !!!
ولی وقتی میشی کارگردان یا فوتبالیست یا ... و جایگاه اجتماعی پیدا میکنی، دیگه همۀ افعالت زیر ذره بین ـه و باید نسبت به اونا پاسخگو باشی به مردم.
ضمن اینکه برای اینکه آثار یه سینماگر رو بشناسید ابتدا باید خودش و تفکراتش رو بشناسید و بعد کسایی که براشون کار میکنه.
پای بندی این فرد به دین رو توی دست دادنش هاش با نامحرمان دیده ایم !
نقل قول:من اونو در حدی نمیبینم که بخواد به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) توهین کنه
با عرض پوزش ولی استدلالتون درست نیست ! بر چه مبنایی این فرد رو در این حد نمی بینید ؟ افراد باید تو جدی باشن که بخوان توهین کنن ؟ بنده به شخصه راننده تاکسی ای رو دیدم که بعد فحاشی کردن به بالا تا پایین نظام جمهوری اسلامی ایران، شروع کرد فحاشی کردن به امیر المؤمنین (علیه السلام) و جالب بود تا اونجایی که داشت به نظام فحش میداد همۀ مسافرا داشتن تأییدش میکردن ولی وقتی به حضرت امیر (علیه السلام) فحش داد، همه سکوت کردن !
جالبه که بگم ایشون از طرفداران جنبش سبز بود !
آیا کسایی که عاشورایی 88 اومدن روی سر عزاداران و نمازگزاران سنگ ریختن و به امام حسین (علیه السلام) توهین کردن، در حدی نبودن که توهین کنن !
اگه همون افراد رو 1 سال قبل ازون ماجراها میدیدیم، میفهمیدیم که این افراد اِسماً شیعه هستن و در باطن به تشیع اعتقادی ندارن [که هیچ] ضد تشیع هم پاش بیفته کار میکنن !
نقل قول:
و اصلا اگه این توهینش عمدی بوده بازهم چیزی از مقام بی بی کم نمیکنه!
مگه ما گفتیم کم میکنه ؟
نقل قول:کلی آدم هستند که چنین غلطی میکنن
و
" هر که با آل علی هر که در افتاد، ور افتاد"
قطعا همینطوره.
نقل قول:واقعا شرم آوره شخصیت حجت رو معادل حضرت علی (علیه السلام) بدونیم و بین خودمون این استدلال رو گسترش بدیم!
من که اسما!شیعه هستم
از این معادل سازی شرمنده و عصبانی ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما 1 بار اون سخنرانی استاد رائفی رو نگاه کنید ! ایشون هم با خوشحالی این مطالب رو بیان نمی کردن !!! و با عصبانیت داشتن میگفتن اون مسائل رو و اشاره هم کردن که عصبانی و ناراحت هستن !
از تحلیل استاد رائفی باید عصبانی باشیم یا از کسی که همچون فیلمی ساخته که همچین توهین های ناپیدایی داره !
نقل قول:حتی یک لحظه هم به ماجرای سقفیه فکر نکردم و معادل سازی نمیکنم!و وفقط حجت و راضیه رو نماد آدم هایی دونستم که ظاهرا! دم از چیزی میزنن که جز ادعا نیست!
قضاوت با خود افراد ـه ... کسی ، کسی دیگه رو مجبور نکرده که به چیزی اعتقاد داشته باشه. ولی کلاهمون رو باید قاضی کنیم ! و کسی نمیتونه خودش رو گول بزنه !
تنها پیشنهادی که میتونم بکنم اینه که سخنرانی تحلیل ایشون رو دانلود کنید، گوش بدید/نگاه کنید ! چون اکثر افرادی که دیدم که موضع مخالف گرفتن. کل تحلیل رو نگاه نکردن ! فقط شنیدن که ایشون گفته که فلانی نماد حضرت زهرا س بوده و فلانی نماد حضرت امیر ع !!!
نقل قول:اما شرم و حیا هم حدی داره!
این انزجار رو عصبانیتتون رو باید نسبت به فرد سازنده داشته باشید. نه کسی که مسائل رو مکشوف کرده ! (البته بعد ازینکه تحلیل رو خودتون گوش دادین) !
نقل قول:اگه خیلی دوست دارین برم کل سخنرانیشو نقد کنم ! همونطور که قبلا هم نقدش کردم و تاپیکش بسته شد!
بله اگه نقدتون رو بگین خیلی خوبه، شاید نظر ما برگشت !
نقل قول:و حال و حوصله تذکر ندارم!
برای همین گفتم خصوصی در این مورد بحث کنیم تا سوء برداشت نشه من با این آقا مشکل دارم
مطمئن باشید اگه همه تو دایرۀ
ادب و منطق با همدیگه صحبت کنیم، جایی برای تذکر نخواهد بود.