تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۶/مهر/۹۲ ۲۰:۴۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]ایرانی بودن افراد رو براحتی میشه از شناسنامشون فهمید ... آیا شیعه بودنشون رو هم بهمون راحتی میشه فهمید و مطمئن شد ؟؟؟
شیعۀ حضرت زهرا (سلام الله علیها) و امیرالمؤمنین (علیه السلام) میره با نامحرم دست میده ؟؟؟
به من ربطی نداره آقای فرهادی به چی معتقده
و با کی دست میده یا نمیده

من اونو در حدی نمیبینم که بخواد به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) توهین کنه
و اصلا اگه این توهینش عمدی بوده بازهم چیزی از مقام بی بی کم نمیکنه!

کلی آدم هستند که چنین غلطی میکنن
و

" هر که با آل علی هر که در افتاد، ور افتاد"

واقعا شرم آوره شخصیت حجت رو معادل حضرت علی (علیه السلام) بدونیم و بین خودمون این استدلال رو گسترش بدیم!

من که اسما!شیعه هستم

از این معادل سازی شرمنده و عصبانی ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتی یک لحظه هم به ماجرای سقفیه فکر نکردم و معادل سازی نمیکنم!و وفقط حجت و راضیه رو نماد آدم هایی دونستم که ظاهرا! دم از چیزی میزنن که جز ادعا نیست!
ظاهر بینی و مصداق های الکی رو من هم میتونم پیدا کنم ! و این فکت ها در طول تاریخ زیاده

اما شرم و حیا هم حدی داره!
---------------------
اگه خیلی دوست دارین برم کل سخنرانیشو نقد کنم ! همونطور که قبلا هم نقدش کردم و تاپیکش بسته شد!

ضمنا قصد من کوبیدن این آقا نیست!
و حال و حوصله تذکر ندارم!
برای همین گفتم خصوصی در این مورد بحث کنیم تا سوء برداشت نشه من با این آقا مشکل دارم
(۱۶/مهر/۹۲ ۲۱:۴۸)هامون نوشته است: [ -> ]به من ربطی نداره آقای فرهادی به چی معتقده

بله، اگه این فرد یه فرد عادی جامعه بود، به من و شما ربطی نداشت که با زن نا محرم دست داده یا نه !!!
ولی وقتی میشی کارگردان یا فوتبالیست یا ... و جایگاه اجتماعی پیدا میکنی، دیگه همۀ افعالت زیر ذره بین ـه و باید نسبت به اونا پاسخگو باشی به مردم.
ضمن اینکه برای اینکه آثار یه سینماگر رو بشناسید ابتدا باید خودش و تفکراتش رو بشناسید و بعد کسایی که براشون کار میکنه.
پای بندی این فرد به دین رو توی دست دادنش هاش با نامحرمان دیده ایم !

نقل قول:من اونو در حدی نمیبینم که بخواد به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) توهین کنه

با عرض پوزش ولی استدلالتون درست نیست ! بر چه مبنایی این فرد رو در این حد نمی بینید ؟ افراد باید تو جدی باشن که بخوان توهین کنن ؟ بنده به شخصه راننده تاکسی ای رو دیدم که بعد فحاشی کردن به بالا تا پایین نظام جمهوری اسلامی ایران، شروع کرد فحاشی کردن به امیر المؤمنین (علیه السلام) و جالب بود تا اونجایی که داشت به نظام فحش میداد همۀ مسافرا داشتن تأییدش میکردن ولی وقتی به حضرت امیر (علیه السلام) فحش داد، همه سکوت کردن !
جالبه که بگم ایشون از طرفداران جنبش سبز بود !
آیا کسایی که عاشورایی 88 اومدن روی سر عزاداران و نمازگزاران سنگ ریختن و به امام حسین (علیه السلام) توهین کردن، در حدی نبودن که توهین کنن !
اگه همون افراد رو 1 سال قبل ازون ماجراها میدیدیم، میفهمیدیم که این افراد اِسماً شیعه هستن و در باطن به تشیع اعتقادی ندارن [که هیچ] ضد تشیع هم پاش بیفته کار میکنن !

نقل قول:
و اصلا اگه این توهینش عمدی بوده بازهم چیزی از مقام بی بی کم نمیکنه!

مگه ما گفتیم کم میکنه ؟ Huh

نقل قول:کلی آدم هستند که چنین غلطی میکنن
و

" هر که با آل علی هر که در افتاد، ور افتاد"

قطعا همینطوره.

نقل قول:واقعا شرم آوره شخصیت حجت رو معادل حضرت علی (علیه السلام) بدونیم و بین خودمون این استدلال رو گسترش بدیم!
من که اسما!شیعه هستم
از این معادل سازی شرمنده و عصبانی ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما 1 بار اون سخنرانی استاد رائفی رو نگاه کنید ! ایشون هم با خوشحالی این مطالب رو بیان نمی کردن !!! و با عصبانیت داشتن میگفتن اون مسائل رو و اشاره هم کردن که عصبانی و ناراحت هستن !

از تحلیل استاد رائفی باید عصبانی باشیم یا از کسی که همچون فیلمی ساخته که همچین توهین های ناپیدایی داره !

نقل قول:حتی یک لحظه هم به ماجرای سقفیه فکر نکردم و معادل سازی نمیکنم!و وفقط حجت و راضیه رو نماد آدم هایی دونستم که ظاهرا! دم از چیزی میزنن که جز ادعا نیست!

قضاوت با خود افراد ـه ... کسی ، کسی دیگه رو مجبور نکرده که به چیزی اعتقاد داشته باشه. ولی کلاهمون رو باید قاضی کنیم ! و کسی نمیتونه خودش رو گول بزنه !

تنها پیشنهادی که میتونم بکنم اینه که سخنرانی تحلیل ایشون رو دانلود کنید، گوش بدید/نگاه کنید ! چون اکثر افرادی که دیدم که موضع مخالف گرفتن. کل تحلیل رو نگاه نکردن ! فقط شنیدن که ایشون گفته که فلانی نماد حضرت زهرا س بوده و فلانی نماد حضرت امیر ع !!!

نقل قول:اما شرم و حیا هم حدی داره!

این انزجار رو عصبانیتتون رو باید نسبت به فرد سازنده داشته باشید. نه کسی که مسائل رو مکشوف کرده ! (البته بعد ازینکه تحلیل رو خودتون گوش دادین) !

نقل قول:اگه خیلی دوست دارین برم کل سخنرانیشو نقد کنم ! همونطور که قبلا هم نقدش کردم و تاپیکش بسته شد!

بله اگه نقدتون رو بگین خیلی خوبه، شاید نظر ما برگشت !

نقل قول:و حال و حوصله تذکر ندارم!
برای همین گفتم خصوصی در این مورد بحث کنیم تا سوء برداشت نشه من با این آقا مشکل دارم

مطمئن باشید اگه همه تو دایرۀ ادب و منطق با همدیگه صحبت کنیم، جایی برای تذکر نخواهد بود.
به نام خدا

دوستان طرفدار فرهادی آخه چرا از فردی حمایت میکنید که عقایدش مثل روز روشن است؟؟؟؟؟ فرهادی هیچ اعتقادی به مذهب شیعه ندارد و این کاملا واضح است. اگر به دور از افراط و به دور از جبهه گیری آثار او را موشکافانه و با چشم باز ببینید متوجه میشوید که تفکر فرهادی یک تفکر اومانیستی و انسان محور و حتی در بعضی مواقع نهیلیستی و پوچ گرا میباشد.
(۱۷/مهر/۹۲ ۱۲:۴۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]مطمئن باشید اگه همه تو دایرۀ ادب و منطق با همدیگه صحبت کنیم، جایی برای تذکر نخواهد بود.
فقط در این مورد جواب میدم
جوری میگین ادب و منطق انگار همیشه در مورد این آقا بی ادب و بی منطق بودم!
من به ایشون نمیگم استاد! حمل بر بی ادبی نکنین
تا حالا جایی نشده بی ادبی کرده باشم اگه اینجا به کسی توهین کردم یا بی ادبی لطفا تذکر بدین! و خواهشا ببخشین

مطمئن باشین بنده هم مثل شما سخنرانی رو دیدم! حتی برای اطمینان پی دی افشم خوندم ، فقط مونده برم پیش خود آقای رائفی تا بصورت زنده هم تایید بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اینجا اگه نقدی کردم بر پایه سبک و فیلم نامه بوده نه اینکه بیام معادل سازی کنم!
چون تفکراتم با شما خیلی فرق داره و و برای بار 100 میگم طرفدار آقای فرهادی نیستم
برای جر و بحث هم نیومدم

نقل قول:بله اگه نقدتون رو بگین خیلی خوبه، شاید نظر ما برگشت !
ترجیح میدم ادامه ندم
نمیخام نظرتون رو برگردونم!
تا حالا هم کلی آدم همینجا اومدن ایشون رو نقد کردند ولی ...........! و اگه قرار بود برگرده آدم حسابی تر از من هم ایشون رو نقد کرده!(منظورم امثال فراهانی نیست!!!!!)

دوباره میگم"چون تفکراتم با شما خیلی فرق داره و و برای بار 100 میگم طرفدار آقای فرهادی نیستم "
و از این هم چشم پوشی میکنم!
نقل قول:(البته بعد ازینکه تحلیل رو خودتون گوش دادین) !

خداحافظ تاپیک
منظورم این نبود که خدایی نکرده شما توهین کردین به کسی !!! بحثم کلی بود ... تو همۀ مباحث اگه کار به توهین نکشه ، قطعاً نیاز به تذکر ناظران تالار نخواهد بود !!!

نمیدونم چطور همچین برداشتی کردین !!!

ضمن اینکه تا حالا کسانی که اومدن اینجا و از فرهادی دفاع کردن ... تحلیل استاد رائفی پور رو نقد نکردن (یا حداقل بنده ندیدم) !
(۱۷/مهر/۹۲ ۱۲:۴۷)عدالت نوشته است: [ -> ]دوستان طرفدار فرهادی آخه چرا از فردی حمایت میکنید که عقایدش مثل روز روشن است؟؟؟؟؟ فرهادی هیچ اعتقادی به مذهب شیعه ندارد و این کاملا واضح است.
تا وقتی که شما در این اشتباه باشید که کسانی که بدون تعصب دارند اثار فرهادی رو نقد می کنن طرفدار فرهادی هستند هیچ وقت نمی تونید منظور ما رو متوجه بشید! پس به این بحث خاتمه بدید. مگر اینکه در حرفهای ما تامل کنید!

شما به خاطر اینکه فکر می کنید فرهادی مرتد و اومانیست و نهیلیست و ... هست به خودتون اجازه نمی دید بدون تعصب روی فیلمهاش فکر کنید!
(۱۷/مهر/۹۲ ۱۲:۴۷)عدالت نوشته است: [ -> ] اگر به دور از افراط و به دور از جبهه گیری آثار او را موشکافانه و با چشم باز ببینید متوجه میشوید که تفکر فرهادی یک تفکر اومانیستی و انسان محور و حتی در بعضی مواقع نهیلیستی و پوچ گرا میباشد.
اومانیستی ، نهیلیستی ؟؟
دو تا سیطنسیتی و مارکسیستی و چهار تا ایسم دیگه بهش بگو شاید دیگران متنبه بشن! Smile
(۱۷/مهر/۹۲ ۲۰:۵۷)110 نوشته است: [ -> ]شما به خاطر اینکه فکر می کنید فرهادی مرتد و اومانیست و نهیلیست و ... هست به خودتون اجازه نمی دید بدون تعصب روی فیلمهاش فکر کنید!

دوست عزیز ، هیچ اثری رو نمیشه بدون تعصب و بدون دید مثبت و منفی بررسی و تجزیه و تحلیل کرد، چونکه خالق هر اثری بر اساس تعصبات و باورهای خودش اثر رو خلق کرده !!!

این نکته رو همیشه تو ذهنتون داشته باشید.

مولانا و سعدی و حافظ و ... هم توی آثارشون پر از کلمات *مِی* و *باده* و *شراب* و ... هست! ولی هیچکس انگ بی دینی و اومانیستی و آتئیستی و ... بهشون نمیزنه ... برای اینکه تعصبات و افکار و باورهای اون ها مشخص هست.

باورهای امثال فرهادی هم مشخص هست و باتوجه به اون باورها باید آثار این افراد رو تجزیه و تحلیل کرد.

به کاری که شما میکنید و فک میکنید که دارید در مورد فیلم فکر میکنید، میگن تأیید بی چون و چرای گفته های خالق اثر، نه بررسی و نقد و آنالیز !

و این اتفاق هم به این دلیل میفته، که شما خالق اثر رو همفکر خودتون میدونید (اصلاح طلب + طرفدار سبزها [=جلبک های ضد انقلاب] + روشنفکر! (مربوط به دست دادنش با جولی!) + ...) و به همین دلیل، دلیلی برای مقاومت در برابر افکاری که فیلم (سازندۀ فیلم) القا میکنه نمی بینید !!!
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ، هیچ اثری رو نمیشه بدون تعصب و بدون دید مثبت و منفی بررسی و تجزیه و تحلیل کرد، چونکه خالق هر اثری بر اساس تعصبات و باورهای خودش اثر رو خلق کرده !!!
عزیز من اینطوری که نمی شه!

می گیم چرا فکر می کنید فرهادی اومانیست و نهیلیسته می گن از روی فیلمهاش!
می گیم چطوری فهمیدید که فیلمهاش اومانیستیه، دلیلی ندارند و می گن از روی خالق اون اثر(فرهادی) فهمیدیم!

بالاخره یا باید ثابت کنید فرهادی نهیلیسته یا ثابت کنید فیلماش اومانیستی و نهیلیستیه!

که دلیل موجهی من تابحال ندیدم! اینکه تو فیلمهاش یک نفر خیانت می کنه ، یک نفر از وضع کشورش راضی نیست و غیره دلیل بر اومانیستی و پوچ گرایی می شه؟
در هر حال تعصب باعث شده فیلم های فرهادی رو ناچیز بگیرید (که همین ناچیز گرفتن فیلمهاش هم یک تناقض در شماست، از یک طرف می گید 4 لایه رمز نگاری در فیلم هاش وجود داره (که نشون دهنده ی قوی بودن فیلمشه) بعد از طرف دیگه می گید فیلمهاش خیلی هم متوسطه و بدون اینکه معنی این ایسم ها رو بفهمیم 4 تا برچسب بهش می زنیم)
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]باورهای امثال فرهادی هم مشخص هست و باتوجه به اون باورها باید آثار این افراد رو تجزیه و تحلیل کرد.
هر باوری می خواد داشته باشه به من و تو چه ربطی داره! اصلا شیطان پرست باشه تا وقتی که باورهاش بر ما اثری نگذاره بهش کاری نداریم! اگر باور هاش بر ما اثر گذار باشه فیلمهاش رو نگاه نمی کنیم و 4 تا دلیل قانع کننده میاریم که بقیه هم نگاه نکنن!
مشکل اینجاست که شما فکر می کنید رمز نگاری هایی در لایه ی چهارم فیلم قرار داده شده و دلیلی هم ندارید و صرفا یک جان نشیسم (ایسمی که خودم اختراع کردم ) هست و بر پایه ی اون یک پیشفرض برای خودتون از فرهادی درست کردید.
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]به کاری که شما میکنید و فک میکنید که دارید در مورد فیلم فکر میکنید، میگن تأیید بی چون و چرای گفته های خالق اثر، نه بررسی و نقد و آنالیز !
ما باور های اون شخص رو پیش فرض قرار نمی دیم و تمام کلام من اینه که این فیلم ،فیلمی بسیار قوی هست چه تعصبات ما قبول کنه چه نکنه نمی شه خوش ساخت بودن و فیلمنامه ی قوی فیلمهای فرهادی رو نادیده گرفت. نه اینکه چون ازش بدمون میاد بگیم بهترین اثرش همون سریال جوانی و ... است! انگار ما از آمریکا خوشمون نمیاد بگم آمریکا پسرفته ترین کشوره از افغانستان هم بدتره ، 4 نفر هم که بخوان بیان اثبات کنن که خیر اینطور نیست آمریکا به هر دلیلی یکی از پیشرفته ترین کشور های دنیاست بهش انگ بچسبونیم که تو طرفدار آمریکایی ای اجنبی پرست! (!)

(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]و این اتفاق هم به این دلیل میفته، که شما خالق اثر رو همفکر خودتون میدونید (اصلاح طلب + طرفدار سبزها [=جلبک های ضد انقلاب] + روشنفکر! (مربوط به دست دادنش با جولی!) + ...) و به همین دلیل، دلیلی برای مقاومت در برابر افکاری که فیلم (سازندۀ فیلم) القا میکنه نمی بینید !!!
این هم یکی از پیشفرض های شماست! اصولا انسان برای اینکه حرف طرف مقابلش رو گوش نکنه و زیر سوال ببره 4 تا پیشفرض پیش خودش درست میکنه که طرف مقابل چطور آدمی هست. تو این تالار هر جا می خوام بحث سیاسی و غیر سیاسی کنم سریع این دو تا برچسب رو بهم می زنن. بدون اینکه تایپیک های من رو در زمینه ی سینما خونده باشند!
بار ها این اتفاق افتاده . یکبار هم یکی از اعضای این تالار بهم گفت تو چه دینی داری؟ (!!! یعنی من موندم) بعدهم بهش گفتم من یک ندانم گرا هستم بدبخت 3 ساعت تو یاهو داشت برای من خدا رو اثبات می کرد که بهش گفتم فلانی داره نمازم قضا می شه بگذار واسه بعد! (اونم 4 تا فحش (البته رقیق) بهم گفت که فلان فلان شده منو سرکار گذاشتی؟!)

حالا هم شما دارید تلاش می کنید که یک چیزای دیگه رو برای من اثبات کنید در صورتی که هیچ ربطی به موضوع نداره. گذشته فرهادی تو فیلم های امسال یکی از بهترین فیلم ها بوده و اگر به زبان فارسی ساخته می شد حتما باید به اسکار فرستاده می شد اما همونطوری که قبلا گفتم به این دلیل که فیلم توسط یک کمپانی خارجی سرمایه گذاری شده و به زبان فارسی هم نیست نباید به اسکار فرستاده می شد نه به این دلیل که از فرهادی خوشمون نمیاد و 4 تا دلیل آبکی برای اومانیست بودن و نهیلیست بودنش بیاریم!
سلام
من خداحافظی کرده بودمBig Grin اما ..................
اما همچنان پای حرف نقد لایه های آقای رائفی هستم! ولی فکر میکنم جاش اینجا نیست
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)- نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ، هیچ اثری رو نمیشه بدون تعصب و بدون دید مثبت و منفی بررسی و تجزیه و تحلیل کرد، چونکه خالق هر اثری بر اساس تعصبات و باورهای خودش اثر رو خلق کرده !!!
بستگی داره این دید تا چه حد منطقی و صحیح باشه نه اینکه چون اسم طرف راضیه است و چادر بیایم بگیم..............
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)- نوشته است: [ -> ]این نکته رو همیشه تو ذهنتون داشته باشید.
مولانا و سعدی و حافظ و ... هم توی آثارشون پر از کلمات *مِی* و *باده* و *شراب* و ... هست! ولی هیچکس انگ بی دینی و اومانیستی و آتئیستی و ... بهشون نمیزنه ... برای اینکه تعصبات و افکار و باورهای اون ها مشخص هست.
این نکته رو هم شما تو ذهنتون داشته باشید.
حافظ از همه شاعران ما مظلوم تره حتی از خیام هم مظلوم تر ، تا قبل از اینکه علامه قزوینی Heart و علامه طباطبایی Heart( سیاحت غرب به کنار )عده ای حافظ رو جزء دسته ادم بدها جا میدادند
حالا هم باید منتظر بمونیم تا یکی دیگه از خیام حمایت کنه
هرچند عده ای تلاش کردند اما.........
چقدر هم این حمایت ها لازمه ! یاد روزهای آخر مرحوم قیصر امین پور افتادم
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)- نوشته است: [ -> ]باورهای امثال فرهادی هم مشخص هست و باتوجه به اون باورها باید آثار این افراد رو تجزیه و تحلیل کرد.
به کاری که شما میکنید و فک میکنید که دارید در مورد فیلم فکر میکنید، میگن تأیید بی چون و چرای گفته های خالق اثر، نه بررسی و نقد و آنالیز !
لابد نقدی که خودش نقد داره. آقای رائفی! میاد میگه استنباط های من شخصیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۸/مهر/۹۲ ۹:۰۳)- نوشته است: [ -> ]و این اتفاق هم به این دلیل میفته، که شما خالق اثر رو همفکر خودتون میدونید (اصلاح طلب + طرفدار سبزها [=جلبک های ضد انقلاب] + روشنفکر! (مربوط به دست دادنش با جولی!) + ...) و به همین دلیل، دلیلی برای مقاومت در برابر افکاری که فیلم (سازندۀ فیلم) القا میکنه نمی بینید !!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چه روشنفکریه که میاد روشنفکر ها رو نقد میکنه ، چه فمینیستیه که تو فیلمش به صورت نامحسوس رد میکنه اینو، دیگه باید فرهادی چکار میکرد؟
اگه میخاین نقد کنین برین ارتفاع پست رو نقد کنین!

نقل قول:
و اگر به زبان فارسی ساخته می شد حتما باید به اسکار فرستاده می شد اما همونطوری که قبلا گفتم به این دلیل که فیلم توسط یک کمپانی خارجی سرمایه گذاری شده و به زبان فارسی هم نیست نباید به اسکار فرستاده می شد

من اسم چند تا فیلم رو بیارم که همین اتفاق در موردش افتاده و اتفاقا جایزه هم گرفته!! این موضوع اگه برای ما الویت باشه برای داوران آکادمی چندان مورد اهمیت نیست همینطور که تاریخ اسکاری های بهترین فیلم خارجی نشون داده اینو..........
نقل قول:دلیلی هم ندارید و صرفا یک جان نشیسم (ایسمی که خودم اختراع کردم )
هامونیسمConfused
(۱۸/مهر/۹۲ ۱۴:۳۲)110 نوشته است: [ -> ]که دلیل موجهی من تابحال ندیدم!

دوست عزیز، کسی که میاد بعد از تمام اتفاقاتی که افتاده، تو مصاحبش [با رسانۀ بیگانه] میگه: من خوشحالم که جنبشی مثل جنبش سبز وجود داره !!! خیلی از افکار و عقایدش مشخص میشه !!!

http://static.panoramio.com/photos/large/24609458.jpg
http://www.rahesabz.net/images/sized/upl...00x198.jpg

کسی که میره با آنجلینا جولی دست میده، خیلی از افکار و عقایدش مشخص میشه !!!

و در کنار اون ها توی فیلماش هم مسائل آشکار و نهانی وجود داره که برای دیدنش افراد باید ابتدا پایه های عقاید دینی خودشون رو قوی کنن و بعد چشماشون رو بشورن [به گفتۀ سهراب سپهری].

نقل قول:در هر حال تعصب باعث شده فیلم های فرهادی رو ناچیز بگیرید (که همین ناچیز گرفتن فیلمهاش هم یک تناقض در شماست، از یک طرف می گید 4 لایه رمز نگاری در فیلم هاش وجود داره (که نشون دهنده ی قوی بودن فیلمشه)

احساس میکنم شما دارین با افراد خیالی بحث میکنید!!! کی همچین حرفی زد ... کسی گفت کاراش قوی نیست ؟؟؟
چرا توهم میزنید ؟؟؟
خود استاد رائفی هم که کاراش رو نقد کردن، بیشترین تعریف رو از ساخت فیلم انجام دادن !!!
اما ساخت و محتوی 2 معقولۀ جداس و هرکدام باید بجای خودش تحلیل بشه !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع