(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، کسی که میاد بعد از تمام اتفاقاتی که افتاده، تو مصاحبش [با رسانۀ بیگانه] میگه: من خوشحالم که جنبشی مثل جنبش سبز وجود داره !!! خیلی از افکار و عقایدش مشخص میشه !!!
http://static.panoramio.com/photos/large/24609458.jpg
http://www.rahesabz.net/images/sized/upl...00x198.jpg
کسی که میره با آنجلینا جولی دست میده، خیلی از افکار و عقایدش مشخص میشه !!!
خب که چی؟ نهیلیسته؟ اومانیسته؟ (اینا رو شما نگفتی ولی تایید کردید)
مگه بقیه به چیزایی که شما اعتقاد داری اعتقاد دارن؟ مگه کارگردان های دیگه مثلا مهرجویی و کیمیایی و ... به آنجلینا جولی برسن می گن خانوم حجابتو رعایت کن!
این یک فکر بچگانست که فکر کنیم سینماگران به این چیزا اعتقاد دارن!
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]و در کنار اون ها توی فیلماش هم مسائل آشکار و نهانی وجود داره که برای دیدنش افراد باید ابتدا پایه های عقاید دینی خودشون رو قوی کنن و بعد چشماشون رو بشورن [به گفتۀ سهراب سپهری].
پایه ی افکار دینی یا پایه ی جان نشیسم (!!) !؟ چرا جناب شاه حسینی چنین رمزهایی ندیدن چرا عباسی ندید چرا طالب زاده ندید ......؟ فقط یک نوسبیل بنام ر .. دید و شما هم بی چون و چرا حرفهاش رو قبول کردی! عجب!
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]احساس میکنم شما دارین با افراد خیالی بحث میکنید!!! کی همچین حرفی زد ... کسی گفت کاراش قوی نیست ؟؟؟
جناب عدالت!
شما برو به اون ثابت کن کاراش قویه! شماها خودتون در یک جبهه قرار گرفتید اما با هم توافق نظر ندارید
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]چرا توهم میزنید ؟؟؟
خود استاد رائفی هم که کاراش رو نقد کردن، بیشترین تعریف رو از ساخت فیلم انجام دادن !!!
منم همینو می گم! ولی گوش بعضیا بدهکار نیست. البته تو لایه اول و دوم به اندازه کافی فیلم رو بالا برد که بتونه قشنگ بکوبتش اما زهی خیال باطل.....
کارش قوی بوده که بهش اسکار دادن. (البته اینهم بگم اونها به هر کار قوی ای اسکار نمی دن! )
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]اما ساخت و محتوی 2 معقولۀ جداس و هرکدام باید بجای خودش تحلیل بشه !
خب روی کدومش بحث کنیم؟
آخه اینجا همه چیز در همه!
آقا بحث رو جمع بندی کنیم ببینیم چند چندیم ...
110 راست می گه اگه می خوایم صحبت کنیم ، از این شاخه به اون شاخه ، نپریم...
یا محتوا ، یا از نظره فنی...
(۲۰/مهر/۹۲ ۰:۲۴)عدالت نوشته است: [ -> ]بنده هنوز هم روی حرف خود هستم اثار فرهادی از نظر تکنیکی و استانداردهای بین المللی در ژانرهای مختلف سینمایی, اثاری متوسط و حتی در بعضی سکانسها زیر متوسط میباشد. یک نمونه هم که میتونم ذکر کنم صحنه ای از فیلم درباره الی که دوستان و رفقا دور هم در ویلا جمع شدن و مثلا دارن بازیه پانتومیم میکنند.
باشه داداش شما راست می گی! حق همیشه با شماست!
یادته یکبار فرق و تشابه شما و فراستی رو گفتم!؟ هنوز هم همون موضع رو دارم!
عرض دیگه ای دارید ما سراپا گوشیم (یا چشمیم!)!
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۲:۰۹)110 نوشته است: [ -> ]خب که چی؟ نهیلیسته؟ اومانیسته؟ (اینا رو شما نگفتی ولی تایید کردید)
خیلی جالب بحث میکنید! من تأیید کردم ؟!؟ بنده چون فقط 1 فیلم از این فرد دیدم نمیتونم در مورد افکار اومانیستی توی فیلماش نظر بدم و اگر فک میکنید هر کسی برای هر کسی دیگه سپاس میزنه پس یعنی تمام اون گفته ها رو اون فرد هم گفته ، پیشنهاد میکنم طرز فکرتون رو در مورد ساختار تالارها عوض کنید.
نقل قول:مگه بقیه به چیزایی که شما اعتقاد داری اعتقاد دارن؟ مگه کارگردان های دیگه مثلا مهرجویی و کیمیایی و ... به آنجلینا جولی برسن می گن خانوم حجابتو رعایت کن!
من نگفتم باید به چیزایی که من اعتقاد دارم، اعتقاد داشته باشه دوست عزیز، گفتم کسی که بعد توهین های جنبش سبز! [بخوانید جلبک ها] به امام حسین، بازم میاد ازشون حمایت میکنه و میگه «خوشحال ـه که همچین جنبشی وجود داره»!!! بسیار محتمل هست که خودشم بیاد تو فیلمش به اهل بیت توهین کنه !
نقل قول:پایه ی افکار دینی یا پایه ی جان نشیسم (!!) !؟
دوست عزی رو به راهی ؟!؟!؟
یه کلمه خودت اختراع میکنی و در حالی که هیچکس نمیدونه صفت ـه یا اسم ـه یا فعل ازش استفاده هم میکنی !
یه مقدار منطق و نحوۀ بحث کردن رو تمرین کنید، شاید فرجی بشه !!!
نقل قول:چرا جناب شاه حسینی چنین رمزهایی ندیدن چرا عباسی ندید چرا طالب زاده ندید ......؟
چقدم شما همۀ اینا رو قبول داری !!!

الان این شد دلیل شما ؟؟؟ شک نکن اگه این افراد هم میومدن همچین چیزایی میگفتن شما یه چیزی داشتی بگی !!! ضمن اینکه شما از کجا مطمئنی تحلیل استاد رائفی پور مورد قبول این بزرگواران نیست ؟ از خودشون پرسیدی ؟
نقل قول:فقط یک نوسبیل بنام ر .. دید و شما هم بی چون و چرا حرفهاش رو قبول کرد!
یک چی ؟ نوسبیل ؟
مگه معیار ما برای پذیرش حرف حق، افراد هستن !!!
نقل قول:البته تو لایه اول و دوم به اندازه کافی فیلم رو بالا برد که بتونه قشنگ بکوبتش اما زهی خیال باطل.....
همین دیگه ... طرز تفکرتون اینجوری ـه !!!
نقل قول:(البته اینهم بگم اونها به هر کار قوی ای اسکار نمی دن! )
آفرین! خوبه این یه مورد رو قبول داری !
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]خیلی جالب بحث میکنید! من تأیید کردم ؟!؟ بنده چون فقط 1 فیلم از این فرد دیدم نمیتونم در مورد افکار اومانیستی توی فیلماش نظر بدم و اگر فک میکنید هر کسی برای هر کسی دیگه سپاس میزنه پس یعنی تمام اون گفته ها رو اون فرد هم گفته ، پیشنهاد میکنم طرز فکرتون رو در مورد ساختار تالارها عوض کنید.
ما نمی دونیم این وسط با کی بحث کنیم! ؟؟
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]من نگفتم باید به چیزایی که من اعتقاد دارم، اعتقاد داشته باشه دوست عزیز، گفتم کسی که بعد توهین های جنبش سبز! [بخوانید جلبک ها] به امام حسین، بازم میاد ازشون حمایت میکنه و میگه «خوشحال ـه که همچین جنبشی وجود داره»!!! بسیار محتمل هست که خودشم بیاد تو فیلمش به اهل بیت توهین کنه !
به این می گن مصداق بارز مغلطه!
فرهادی از وجود جنبش سبز خوشحاله + جنبش سبز به امام حسین توهین کرده = فرهادی هم محتمله تو فیلماش به امام حسین توهین کنه
در باز است + باز پرنده است = در پرنده است . (!!!)
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزی رو به راهی ؟!؟!؟
یه کلمه خودت اختراع میکنی و در حالی که هیچکس نمیدونه صفت ـه یا اسم ـه یا فعل ازش استفاده هم میکنی !
یه مقدار منطق و نحوۀ بحث کردن رو تمرین کنید، شاید فرجی بشه !!!
روبراه! عالی! یچ! بدون هچ دوشواری!
قبلا گفتم چرا این کلمه رو بکار می برم. چون اگه کلمه ی اصلی رو بگم بهتون برمی خوره گزارش می کنید!
جان نش رو که می شناسی؟
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]چقدم شما همۀ اینا رو قبول داری !!! 
الان این شد دلیل شما ؟؟؟ شک نکن اگه این افراد هم میومدن همچین چیزایی میگفتن شما یه چیزی داشتی بگی !!! ضمن اینکه شما از کجا مطمئنی تحلیل استاد رائفی پور مورد قبول این بزرگواران نیست ؟ از خودشون پرسیدی ؟
من کی کجا گفتم اینا رو قبول ندارم؟ این هم پیشفرض دیگری از شماست!
در ضمن اینکه یک کارگردان به مقدسات تو فیلمهاش توهین کنه اینها (شاه حسینی و عباسی و طالب زاده و ..) سکوت نمی کنن! مطمئن باش
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]یک چی ؟ نوسبیل ؟
مگه معیار ما برای پذیرش حرف حق، افراد هستن !!!
ایشالا که اینطور نباشه!
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۱۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]آفرین! خوبه این یه مورد رو قبول داری !
بله! اما من نمی گم 50 تا جایزه ی جهانی دیگه و 7 تا سیمرغ داخلی رو روی سیاست و رمز های پنهان بهش دادن.
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۵:۵۹)110 نوشته است: [ -> ]در باز است + باز پرنده است = در پرنده است . (!!!)
خدا پدر مادر کسی که اینو به شما یاد بیامرزه !!!
نقل قول:من کی کجا گفتم اینا رو قبول ندارم؟ این هم پیشفرض دیگری از شماست!
پس مشکل شما فقط اینه که فقط رائفی پور به این مسئله اشاره کرده ، اگه پس فردا دکتر عباسی یا آقای شاه حسینی و ... هم اینو بگن دیگه شما قبول میکنی ؟!؟
نقل قول:بله! اما من نمی گم 50 تا جایزه ی جهانی دیگه و 7 تا سیمرغ داخلی رو روی سیاست و رمز های پنهان بهش دادن.
مام همچین حرفی نزدیم. گفتیم که محتمل ـه که اسکار رو به این دلایل بهش داده باشن. همونطور که سال بعدش اثبات کردن که به فیلمای ضد جمهوری اسلامی و ارزش هاش، به راحتی چنتا اسکار میدن.
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۸:۳۳)هادی... نوشته است: [ -> ]یه خورده از سینما حالیشونه ...
فقط یه خورده حالیشون ـه !!!
نقل قول:فکر کنم این آقای رائفی تو عمرش، چند تا فیلم بیشتر ندیده بنده خدا...
داوینچی کد ، گنجینه ی ملی!!!! جدایی و چار پنج تا دیگه...
میشه بفرمایین بر چه اساسی این حرف رو می زنید یا بعبارتی معیار شما چیه ؟؟؟
شرط می بندم، اگه دکتر عباسی هم همچین حرفی رو میزد، همین حرفا رو میومدید در مورد ایشون هم میزدید !!! کما اینکه خیلیا همین حرفا رو زدن در مورد دکتر عباسی !!!
مشکل شما، آقای x و y نیست ... مشکل شما حرف استاد رائفی پور هست که از دهن هرکی دیگه در میومد، همین چیزا رو در موردش میگفتین ! که این اصلا سینما چه میفهمه ... چنتا فیلم دیده تو عمرش و ...
فک میکنید، گنده ترای شما، همین حرفا رو در مورد جناب شاه حسینی و استاد طالب زاده و دکتر عباسی نزدن !!!
پس معلوم ـه، بحث سر آدما نیست، بحث سر گفته هاس !
استاد matey
من وقتی می گم که این افراد یه خورده حالیشونه ، به این دلیله که من باهاشون دم خور بودم...
من سره کلاس های شاه حسینی زیاد رفتم ، ایشون استاده مسلمه تاریخ سینما هستن ، اما در کلاس های دیگه در سطحه خیلی آماتوری به سر می برن....
بنده یه مدتی برای آقای عباسی کار می کردم، و فهمیدم که ایشون تیمه تحقیقاتیه خوبی داره اما خودشون در سطحه یک ضبطه صوت هستن ، باور کنید ....
رائفی که آفسایده ....
کار رو از کاردونش بخواین لطفاً ...
نه فقط واسه جدایی، واسه همه فیلما....