توجه: این پست رو خیلی وقت پیش (تقریبا همزمان با ارسالی که بهش جواب دادم) Save کرده بودم ولی یادم رفته بود ارسال کنم !
(۲۱/مهر/۹۲ ۲۰:۵۰)110 نوشته است: [ -> ]مجید مجیدی هم فیلم تبلیغاتی میرحسین رو ساخت پس احتمالا قراره تو فیلم زندگانی محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت رسول توهین کنه!
کسی که جبر و احتمالِ دوم دبیرستان رو پاس کرده باشه، متوجه هست که بنده چی گفتم. نمیدونم شما چرا انقدر به خودت سخت میگیری !!!
ماهیت واقعی جنبش سبز تا قبل توهین هاشون به *اصل ولایت فقیه* و *امام حسین ع* برای برخی افراد بصیر! آشکار نشده بود. اما بعد از توهین های این ملعون ها حجة به همه تموم شد.
پس امیدوارم که متوجه باشید که کسی که قبل از ماجراهایی که به پا کردن جلبک ها و توهین هاشون ازشون حمایت کرده با کسی که بعد از توهین ها ازشون حمایت کرده، فرق داره !!!
زیاد درکش سخت نیست! حالا شما هرچقدر دوست داری مغلطه کنن و استدلال های خنده دار بیار !
نقل قول:در مورد لایه سوم اصول نماد سازی تو نقد رعایت نشد. مثلا اینکه فلان آدم ریش داره پس نماد فلان قشره. فلان آدم کروات می زنه نماد فلان قشره! فلان شخصیت نماد روشنفکراست!
ممنون که ما رو از اصول نماد سازی! تو نقد آگاه کردی دوست من

... یه چند دقیقه ای داشتم میخندیدم !
فقط یه مثال برات میزنم امیدوارم که این یکی رو متوجه بشی [هرچند کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد] !!!
تصاویر زیر از 2تا فیلم هالیوودی و 1 Show هست شبیه خنده بازار که تو آمریکا پخش میشه که هر فیلم رو کارگردان های مختلف ساختن و همینطور اون برنامه رو.
و در تمام تصاویر شخصیتای فرانسوی لباس راه راه پوشیدن !!!
فیلم Hancock
فیلم Now You See Me
برنامۀ SNL
به این میگن نماد (قابل توجه شما که از اصول نماد سازی باخبری) !!!
سوال: حالا ازین به بعد هرکی تو فیلمای هالیوودی راه راه تنش بود، فرانسوی ـه ؟!؟!؟
جواب: معلومه که نه!
سوال: هرکی فرانسوی بود، الزاماً باید راه راه تنش باشه !!!
جواب: Hell, No !!!
بهمین ترتیب ازین به بعد هرکی رو دیدیم که تو یه فیلمی ریش داره ، معلوم نیست که اشاره به مذهبی بودنش داشته باشه ولی احتمالش زیادتره نسبت به کسی که ریش نداره !
یا همینطور برای کراوات هم میتونیم بگیم.
و هر کسی هم که ریش نداشت ... نمیتونیم بگیم کارگردان میخواسته غیرمذهبی بودنش رو القا کنه و در مورد کراوات و هر چیز دیگه ای هم به همین ترتیب !
4تا استدلال ریاضی ساده س و نیاز نداره به مغزمون زیاد فشار بیاریم ... پس زیاد سخت نگیرید !
نکته: حتما باخبر هستین که در جریانات فتنۀ 88 ، چقدر مسئلۀ ریش و چادر بزرگ شده بود و تو چشم بود ... طوریکه یادمه معلم فیزیک پیش دانشگاهیمون (که طرفدار احمدی نژاد نبود) میگفت منو بخاطر اینکه ریش داشتم گرفتن و زدن ! یا کسی دیگه ای میگفت خانومش بخاطر اینکه چادری بوده دنبالش کرده بودن !!!!!!!!!!!!!!!
در آخر ...
هیچکدوم از ما نمیتونه ادعا کنه که سینما حالیشه !!! پس حداقل وقتی میخوایم حرفای گنده گنده بزنیم، یه مقدار حواسمون رو بیشتر جمع کنیم !