تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوال شرعی در رابطه با فضای تالارها و پروفایل کاربران !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام، ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم، آخه فک کردم بهترین کسایی که میتونن جواب بدن و با موردی که میخوام عرض کنم برخورد داشتن اینجا هستن.

سوال:

اگه کسی مثلا خانوم باشه (در دنیای حقیقی) ولی برای پر کردن فرم های اینترنتی مخصوصا تو تالارهای مهدوی فیلد جنسیت رو از روی عمد اشتباه پر کنه و بنویسه آقا ! آیا این دروغ حساب نمیشه. و در کل کار اخلاقی ای هست ؟ Huh
تالار های مهدوی دیگر را نمیدونم

اما تو این تالار خواهران می تونن گزینه عدم انتخاب جنسیت رو انتخاب کنند
با عرض سلام خدمت شماRose

در مورد سوالی که فرمودید به نظرم بهتر است آن بانوی محترم ابتدا فضای سایت مهدوی که در آن عضویت دارند را خوب بررسی کنند
علاوه بر این توصیه می کنم از دیگر خانم هایی که در همان سایت عضویت دارند سوال کنند که آیا شما که جنسیت خودتان را مشخص کرده اید دچار مشکلاتی شده اید؟ اگر شده اید چه مشکلاتی هست؟ آیا مزاحمت یا پیام های بی ارزش هست؟

موفق باشید
یا حق
بسم الله
سلام علیکم
دوستان گروه فنی گزینه " عدم انتخاب گزینه" را برای کاربران قرار داده اند .برخی اوقات دوستان یکم خودمونی میشوند ،برخی وقتها هم آقایون همدیگر را "برادر" خطاب مینمایند .
خود این موارد در پاره ای اوقات باعث سوء تفاهم و درگیری لفظی شده است . خب اگر خواهر بزرگواری نمیخواهد کسی جنسیت ایشان را بداند ،گزینه عدم انتخاب را بزند نه اینکه جنسیت خود را دروغین عنوان نماید .
بهر حال این مساله باعث مشکلاتی هم برای خود کاربر و هم برای دیگران میشود .

موفق باشید و خدایی .
سلام

من که تا حالا این نمونه‌اش رو ندیده‌ام. چند نمونه دیده‌ام که خانمها این گزینه رو مشخص نکنن(که البته در آقایون هم دیده میشه) ولی اینکه به عنوان آقا مشخص کنن، خب حالا من از کجا میخوام بفهمم که واقعاً کی هستن؟ برای همینه که تا حالا حتی یه نمونه‌اش رو هم ندیده‌ام!Big Grin

از این جهت که باعث بشه کاربران آقا فکر کنن آقا هست و باهاش خودمونی و صمیمی حرف بزنن میتونه برای خود این فرد دارای اشکال باشه، بنابراین اگه به هر طریق خودش رو آقا جا میزنه(رفتارش این رو به مخاطب میرسونه، چه اینکه گزینه رو مشخص نکرده باشه، چه اینکه بصورت آقا تنظیمش کرده باشه) باید از شرکت در صحبتهای خصوصی که ممکنه در اونها حرفهای محرمانه‌تری زده بشه پرهیز کنه، و با دیگر کاربران کاملاً خشک برخورد کنه تا هرگز بصورت خودمونی مورد خطاب قرار نگیره!

به هر حال دلیل خاصی نمی‌بینم برای اینکه یه خانم با یه نام مناسب توی تالار شرکت نکنه. گمان میکنم در معدود ناراحتی‌هایی که پیش از این رخ داده، بیشتر موارد مربوط به کاربران خانمی بوده که نام کاربری‌شون یه اسم دختر بوده، و لذا در معرض توجه بعضی افراد نامعلوم‌الحال قرار گرفته!

البته دلیلی برای عکس این مسئله که یه آقا خودش رو خانم جا بزنه وجود نداره.
سلام
عجب بحث جالبیBlush
با عرض پوزش من اون اولا و همینطور حالا نمیرفتم پروفایل چک کنم خیال میکردم خیلی از کاربران اینجا خانم هستند
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۴۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]از این جهت که باعث بشه کاربران آقا فکر کنن آقا هست و باهاش خودمونی و صمیمی حرف بزنن میتونه برای خود این فرد دارای اشکال باشه، بنابراین اگه به هر طریق خودش رو آقا جا میزنه(رفتارش این رو به مخاطب میرسونه، چه اینکه گزینه رو مشخص نکرده باشه، چه اینکه بصورت آقا تنظیمش کرده باشه) باید از شرکت در صحبتهای خصوصی که ممکنه در اونها حرفهای محرمانه‌تری زده بشه پرهیز کنه، و با دیگر کاربران کاملاً خشک برخورد کنه تا هرگز بصورت خودمونی مورد خطاب قرار نگیره!
آقای درست پسندDodgy
این شامل استفاده از شکلک ها هم میشه؟
حالا ما اینو گذاشتیم و .... Big Grin
جالبه یادمه یکی دوباری هم به من گفتن این گزینه (عدم انتخاب گزینه) چیه گذاشتی؟؟؟

گفتم دلیلش اینه که اگر هر کسی به هر علتی نخواست جنسیت خودشو علنی کنه، حداقل دروغ نگفته باشه
حالا علتش به ما طبیعتا دیگه ربطی نداره
با یادحق

اصلا چرا؟؟
برای خانم ها اغلب مزاحمت هایی هست علی الخصوص در سایت های غیر مذهبی ؛ اما در همون سایت ها هم با دقت در نوع گفتار میشه از این مزاحمت ها جلوگیری کرد ...همه چیز بستگی به خود شخص داره ...
در مورد آقایون...
یعنی عکس این موردی که فرمودید اگر چنین کاری کنند به نظر غیر اخلاقی میاد چون حتی توجیح بالا هم در موردشون صدق نمیکنه ...

مسئله ی شرعیش رو نمیدونم ولیکن با توجه به اون چه که گفته شد این سوال پیش میاد که چه لزومی برای این دروغ وجود داره که بخوایم فرض رو بر مصلت بگذاریم؟؟؟

یاالله
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۲:۱۹)هامون نوشته است: [ -> ]آقای درست پسندDodgy
این شامل استفاده از شکلک ها هم میشه؟
مسلماً.
اگه می شه خالی گذاشت چرا بر عکس بزنیم؟؟؟Huh
البته بنظرم درست پر کنیم و بی خودی نترسیم بهتره چون اگه با هم جنس راحت حرف بزنیم (بواسطه درک بهتر) بقیه پر رو نمی شن...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع