کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال شرعی در رابطه با فضای تالارها و پروفایل کاربران !!!
۲۰:۴۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام، ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم، آخه فک کردم بهترین کسایی که میتونن جواب بدن و با موردی که میخوام عرض کنم برخورد داشتن اینجا هستن.

سوال:

اگه کسی مثلا خانوم باشه (در دنیای حقیقی) ولی برای پر کردن فرم های اینترنتی مخصوصا تو تالارهای مهدوی فیلد جنسیت رو از روی عمد اشتباه پر کنه و بنویسه آقا ! آیا این دروغ حساب نمیشه. و در کل کار اخلاقی ای هست ؟ Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، rahbin ، مجتبی110 ، آیلار ، Aryha ، Mahdy2021 ، ali0077 ، لبخند خدا ، دل خسته ، fafa* ، Havbb 110 ، rezamohammadi ، medad.sefid ، mahdy30na ، عبدالرحیم ، آوای انتظار ، Bamdaad ، azade
۲۱:۲۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
تالار های مهدوی دیگر را نمیدونم

اما تو این تالار خواهران می تونن گزینه عدم انتخاب جنسیت رو انتخاب کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، Bahar ، medad.sefid ، آوای انتظار
۲۱:۲۶, ۱۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۳۶ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #3

با عرض سلام خدمت شماRose

در مورد سوالی که فرمودید به نظرم بهتر است آن بانوی محترم ابتدا فضای سایت مهدوی که در آن عضویت دارند را خوب بررسی کنند
علاوه بر این توصیه می کنم از دیگر خانم هایی که در همان سایت عضویت دارند سوال کنند که آیا شما که جنسیت خودتان را مشخص کرده اید دچار مشکلاتی شده اید؟ اگر شده اید چه مشکلاتی هست؟ آیا مزاحمت یا پیام های بی ارزش هست؟

موفق باشید
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، لبخند خدا ، Bahar ، Justice Bringer ، یاســین
۲۱:۲۹, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله
سلام علیکم
دوستان گروه فنی گزینه " عدم انتخاب گزینه" را برای کاربران قرار داده اند .برخی اوقات دوستان یکم خودمونی میشوند ،برخی وقتها هم آقایون همدیگر را "برادر" خطاب مینمایند .
خود این موارد در پاره ای اوقات باعث سوء تفاهم و درگیری لفظی شده است . خب اگر خواهر بزرگواری نمیخواهد کسی جنسیت ایشان را بداند ،گزینه عدم انتخاب را بزند نه اینکه جنسیت خود را دروغین عنوان نماید .
بهر حال این مساله باعث مشکلاتی هم برای خود کاربر و هم برای دیگران میشود .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Aryha ، SAViOR ، ali0077 ، لبخند خدا ، در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، fafa* ، Bahar ، medad.sefid ، Justice Bringer ، یاســین ، آوای انتظار ، azade
۲۱:۴۸, ۱۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۱:۱۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #5

سلام

من که تا حالا این نمونه‌اش رو ندیده‌ام. چند نمونه دیده‌ام که خانمها این گزینه رو مشخص نکنن(که البته در آقایون هم دیده میشه) ولی اینکه به عنوان آقا مشخص کنن، خب حالا من از کجا میخوام بفهمم که واقعاً کی هستن؟ برای همینه که تا حالا حتی یه نمونه‌اش رو هم ندیده‌ام!Big Grin

از این جهت که باعث بشه کاربران آقا فکر کنن آقا هست و باهاش خودمونی و صمیمی حرف بزنن میتونه برای خود این فرد دارای اشکال باشه، بنابراین اگه به هر طریق خودش رو آقا جا میزنه(رفتارش این رو به مخاطب میرسونه، چه اینکه گزینه رو مشخص نکرده باشه، چه اینکه بصورت آقا تنظیمش کرده باشه) باید از شرکت در صحبتهای خصوصی که ممکنه در اونها حرفهای محرمانه‌تری زده بشه پرهیز کنه، و با دیگر کاربران کاملاً خشک برخورد کنه تا هرگز بصورت خودمونی مورد خطاب قرار نگیره!

به هر حال دلیل خاصی نمی‌بینم برای اینکه یه خانم با یه نام مناسب توی تالار شرکت نکنه. گمان میکنم در معدود ناراحتی‌هایی که پیش از این رخ داده، بیشتر موارد مربوط به کاربران خانمی بوده که نام کاربری‌شون یه اسم دختر بوده، و لذا در معرض توجه بعضی افراد نامعلوم‌الحال قرار گرفته!

البته دلیلی برای عکس این مسئله که یه آقا خودش رو خانم جا بزنه وجود نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، rahbin ، Bahar ، medad.sefid ، Justice Bringer ، آوای انتظار ، azade
۲۲:۱۹, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
عجب بحث جالبیBlush
با عرض پوزش من اون اولا و همینطور حالا نمیرفتم پروفایل چک کنم خیال میکردم خیلی از کاربران اینجا خانم هستند
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۴۸)درست پسند نوشته است:  از این جهت که باعث بشه کاربران آقا فکر کنن آقا هست و باهاش خودمونی و صمیمی حرف بزنن میتونه برای خود این فرد دارای اشکال باشه، بنابراین اگه به هر طریق خودش رو آقا جا میزنه(رفتارش این رو به مخاطب میرسونه، چه اینکه گزینه رو مشخص نکرده باشه، چه اینکه بصورت آقا تنظیمش کرده باشه) باید از شرکت در صحبتهای خصوصی که ممکنه در اونها حرفهای محرمانه‌تری زده بشه پرهیز کنه، و با دیگر کاربران کاملاً خشک برخورد کنه تا هرگز بصورت خودمونی مورد خطاب قرار نگیره!
آقای درست پسندDodgy
این شامل استفاده از شکلک ها هم میشه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، medad.sefid ، Justice Bringer
۲۲:۲۵, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
حالا ما اینو گذاشتیم و .... Big Grin
جالبه یادمه یکی دوباری هم به من گفتن این گزینه (عدم انتخاب گزینه) چیه گذاشتی؟؟؟

گفتم دلیلش اینه که اگر هر کسی به هر علتی نخواست جنسیت خودشو علنی کنه، حداقل دروغ نگفته باشه
حالا علتش به ما طبیعتا دیگه ربطی نداره

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، سجاد313 ، در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، Hadith ، fafa* ، درست پسند ، Havbb 110 ، Bahar ، medad.sefid ، شهیدطیبه واعظی ، Justice Bringer ، Agha sayyed ، fazel ، آوای انتظار ، azade
۲۲:۴۵, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
با یادحق

اصلا چرا؟؟
برای خانم ها اغلب مزاحمت هایی هست علی الخصوص در سایت های غیر مذهبی ؛ اما در همون سایت ها هم با دقت در نوع گفتار میشه از این مزاحمت ها جلوگیری کرد ...همه چیز بستگی به خود شخص داره ...
در مورد آقایون...
یعنی عکس این موردی که فرمودید اگر چنین کاری کنند به نظر غیر اخلاقی میاد چون حتی توجیح بالا هم در موردشون صدق نمیکنه ...

مسئله ی شرعیش رو نمیدونم ولیکن با توجه به اون چه که گفته شد این سوال پیش میاد که چه لزومی برای این دروغ وجود داره که بخوایم فرض رو بر مصلت بگذاریم؟؟؟

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، rahbin ، درست پسند ، Justice Bringer
۰:۵۶, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9

(۱۹/مهر/۹۲ ۲۲:۱۹)هامون نوشته است:  آقای درست پسندDodgy
این شامل استفاده از شکلک ها هم میشه؟
مسلماً.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Justice Bringer
۲:۳۴, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
اگه می شه خالی گذاشت چرا بر عکس بزنیم؟؟؟Huh
البته بنظرم درست پر کنیم و بی خودی نترسیم بهتره چون اگه با هم جنس راحت حرف بزنیم (بواسطه درک بهتر) بقیه پر رو نمی شن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا