(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]خب پس بهتره بنظرم اول برن شغل پیدا کنن بعد برن خواستگاری اینطوری بهتر نیست؟؟ چون الان اگه پسر بره خواستگاریه دختری که سطح فرهنگ دختره بالاست یا همسطح پسر هست خانواده دختر اصلا قبول نمیکنه...اگه پسری بیکاره باید بره با یکی ازدواج کنه که سطح فرهنگ دختره از خودش پایین تر باشه(که خودش مشکلاتی داره و بعضی پسرها حاضر نیستن) در غیر اینصورت جواب نه میشنوه و میگه دخترا پر توقع شدن و خانواده ها سختگیری میکنن و....!!
من بر اساس چیزی که اطرافم میبینم این جواب رو بهتون میدم.
اتفاقا این حرف درسته اگه پسر شغل خیلی عالی داشته باشه اصولا میره از خوانواده ای بالاتر از خودش دختر انتخاب میکنه.
تو احادیث ما نهی شده .اتفاقا تاکید شده از خانواده پایین تر از خودتون زن بگیرین.فک کنم دلیل این امر بر اساس روحیه مرد ها کاملا توجیه شدست برای همه.
البته بالاتر یا پایین تر بودن خوانواده ها رو بستگی داره چطور ببینیم...با چه معیارهایی بسنجیم.
ببینید فرقه بین یه پسر کم هوش بی تحرک و... بیکار بایه اقا پسر تحصیل کرده با پشتکاره وبیکار...
انسانی که پشت کار داره ،سواد (به معنی حقیقی) داره مگه قراره تا پایان عمر بیکار بمونه؟؟؟؟
اصلا از نگاه زمینی بخوایم نگاه کنیم برا اکثر استخدامها تاهل یه اولویته
از نگاه اسمانی بخوایم نگاه کنیم خدا خودش قول داده...
ما چرا نمیخوایم درک کنیم اصلا این ازدواج چیزی نیست که این قدر ساده اسمش رو ما بخوایم ببریم این قدر ساده بگیم حالا بره تو نوبت حالا بعد درس حالا بعد شغل حالا بعد ....چرا به امر مقدس ازدواج نگاه زمینی میشه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]صد در صد پسره قبل از ازدواجش هم شغل داشته چون خانواده های خوب بیشتر به فکر دختراشون هستن و کمتر پیش میاد دخترشونو بدن به پسر بیکار..
دختر عاقل صد در صد بعد از ایمان و اخلاق و...شغل هم جز معیارهای ازدواجش هست!! دختری که شغل براش مهمه که ظاهر بین نیست؟؟؟من دختر معقول هم دیدم که شغل براش مهم بوده اتفاقا اکثر دخترای معقول شغل براشون مهمه!! الانو دارم میگم...
جالبه باز هم یک نمونه واقعی
دختری که از ابتدا یکی از معیارهاش رو شغل گذاشته بود ...بالاخره خیلی از کیس های ازدواجش رو بخاطر نداشتن شغل رسمی از دست داد
تا اینکه بعد از گدر زمان زیاد و بالا رفتن سنش اقا پسری پیدا شد که که همچین زیاد تعریفی نداشت اما طبق معمول اون شغل بعد از چند سال خدمت به شکل قرار دادی به زودی رسمی میشد تو همین بین خواستگاری و عقد رخ داد که دقیقا اون اقا به دلیل یه یک مورد خاص که در پروندشون بود از اون شغل بیکار شدن....
عمق فاجعه رو درک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختری که جز شغل همسرش دلخوشی دیگه ای نداشت حالا هم که....
والا زندگی تک تک ادمای اطراف ما یک عبرته از وعده های الهییییییی
شاید هیچ کس نفهمید که چرا پیامبر خدا گفتن اگر زن رو بخاطر زیبایی و پول و(اون یکیش یادم رفت!) بگیری به هیچ کدوم نمیرسی.
از طرفی گفتن قبل ازدواج اقا و خانم مورد پسند هم باشن...
(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]خانواده های بیشتر سطح پایین حاضرن داماد بیکار داشته باشن..
اصلا یه پسر بیکار چطور روش میشه بره خواستگاریه یه دختر معقول و تحصیل کرده و با اصل و نسب ؟؟حتی خانواده های تحصیل کرده و با فرهنگ هم واسه پسربیکارشون پا نمیشن برن خواستگاری تا شغل پیدا کنه مگر به اصرار پسر..
اگر خانواده پسر بیکار نمیرن به خواستگاری نه بخاطر سطح فرهنگ بالاشون بلکه بخاطر ترس از جواب منفیه عزیز من
فقط جواب من به شما همینه و بسسسسسسسسسسسسس
فرقه بین یه پسر کم هوش بی تحرک و... بیکار بایه اقا پسر تحصیل کرده با پشتکاره وبیکار...
انسانی که پشت کار داره ،سواد (به معنی حقیقی) داره مگه قراره تا پایان عمر بیکار بمونه؟؟؟؟
اصلا از نگاه زمینی بخوایم نگاه کنیم برا اکثر استخدامها تاهل یه اولویته
از نگاه اسمانی بخوایم نگاه کنیم خدا خودش قول داده...