کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
۰:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یه نفر داشت با الاغش .....

یه روز یه نفر سوار الاغی پیری بود خیلی عجله داشت با پا می زد زیر شکم الاغ تا الاغ زود تر برود و هی الاغ رو با یه چوب می زد و با عصبانیت هی می گفت: هون هون حیوون. صاب مرده.

یه نفر که مرد رو می دید به اون گفت: هی دادش گلم چرا این همه پا به زیر شکم این الاغ می زنی ؟
چرا انقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و این زبون بسته رو می زنی و اوقاتت رو تلخ می کنی و داد و فریاد می کنی؟!!!!!!

مرد گفت: می فرمایی چه کار کنم عقل کل ؟!
مرد با لبخند گفت: سادس

این پا را که هی داری زیر شکم الاغ می زنی روی زمین بزن

مرد گفت: روی زمین؟
گفت: آره راه بروی زودتر می رسی

...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجتبی110 ، در جستجوی سختی ، یاوران مهدی ، 313flowers ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، یاســین ، mohammadhadi ، mahramaneh ، sarallah ، سجاد313 ، rezamohammadi ، ضحی ، meisamtiger ، help me ، فدايي ولايت ، fafa* ، السا ، nasimesaba ، مجنون العباس ، sadegh313 ، arman mohseny ، MohammadMeraj ، mahdy30na

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۴, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
من آخرش نفهمیدم این قضیه ی الاغ رو!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، Patriot
۱۱:۳۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
با عرض پوزش از سوشیانت
من هرچی تلاش کردم نکته اخلاقی از این موضوع برداشت کنم نتونستم!
۱۲:۲۵, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۲:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۳۷)OSZ نوشته است:  با عرض پوزش از سوشیانت
من هرچی تلاش کردم نکته اخلاقی از این موضوع برداشت کنم نتونستم!
اگه اجازه بدین من عرض کنم.
مثل همون مثال که: طرف اونقدر سرگرم در زدن هست که متوجه نیست در باز است!

(البته در مورد درهایی مثل در خونه‌ی خود آدم!)
یعنی طرف فکر میکنه باید منتظر چیز دیگه‌ای بمونه، و فکر میکنه مشغولیتی که داره(یا نداره) برای فراهم کردن شرایط لازم هست، در حالی که تمام شرایط لازم مهیا هست، و تنها کاری که باید بکنه اینه که دست به اقدام بزنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، nasimesaba
۱۵:۴۸, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۱۲:۲۵)درست پسند نوشته است:  اگه اجازه بدین من عرض کنم.
مثل همون مثال که: طرف اونقدر سرگرم در زدن هست که متوجه نیست در باز است!

(البته در مورد درهایی مثل در خونه‌ی خود آدم!)
یعنی طرف فکر میکنه باید منتظر چیز دیگه‌ای بمونه، و فکر میکنه مشغولیتی که داره(یا نداره) برای فراهم کردن شرایط لازم هست، در حالی که تمام شرایط لازم مهیا هست، و تنها کاری که باید بکنه اینه که دست به اقدام بزنه!

سلام .

دوستمون درست اشاره کردن .
و نکته بعدی اینکه :
تمام تلاش ما برای اینه که به موقعیت مطلوب برسیم تا ازدواج کنیم در صورتی که کافیه ازدواج کنیم تا به موقعیت مطلوب برسیم .

خوشختانه یا متاسفانه قائده بازی و پیمان با خدا دقیقا عکس قائده موارد دنیایی محسوب میشه .

إِنَّ اللّهَ اشْتَرَی مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّوْرَاةِ وَالإِنجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَی بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ فَاسْتَبْشِرُواْ بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُم بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ

همانا خدا نیروهای بدنی و مالی مؤمنان را خریده است به بهای اینکه بهشت برای آنان باشد. آنان در راه خدا پیکار می کنند و می کشند و کشته می شوند. این وعده حقّی است بر خدا در تورات و انجیل و قرآن. و چه کسی از خدا به عهد خود وفادارتر است؟ پس به معامله
خود که انجام داده اید شادمانی کنید، و این است آن کامیابی بزرگ.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، fafa* ، nasimesaba
۲۰:۱۵, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول:تمام تلاش ما برای اینه که به موقعیت مطلوب برسیم تا ازدواج کنیم در صورتی که کافیه ازدواج کنیم تا به موقعیت مطلوب برسیم .

کسی مخالف ازدواج جوونا نیست ولی با این حرف شما زیاد موافق نیستم. بی گدار به آب زدن کار غلطیه.
اینجوری که شما نسخه پیچیدی و اون کلمه ی "کافیه" اصلا نمیتونه عمومیت داشته باشه.
خیلی ها بودن که بدون اینکه موقعیتش رو داشته باشن ازدواج کردن به موقعیت مطلوب که نرسیدن هیچ وضعشون بدتر هم شده. عده ای هم موفق شدن ولی گروه اول بیشتر نمود دارن تو جامعه.
زندگی که شوخی نیست بر اساس شانس و احتمالات کسی کاری رو انجام بده اونم مهمترین تصمیم زندگیش رو!
چون این تاپیک برای پسرهاست میگم اینو، پسر وقتی ازدواج میکنه دیگه یه نفر نیست مسئولیت یکی دیگه رو هم باید به دوش بکشه هرچقدر هم که روشنفکر باشه باز غیرت مردونش میگه باید سنگ زیرین آسیاب باشه. این دونفر بعد میشه 3 نفر، 4 نفر. دیگه شده خانواده، خانواده هم که فقط خورد و خوراک و نیاز مالی نیست هزارتا بحث تربیتی و اجتماعی دیگه هم داره پس ببینید بی گدار به آب زدن اشتباهه وگرنه همین خانواده ای که بنیان اجتماعه ممکنه تبدیل بشه به یکی از مشکلات اجتماع.

تو کشور ما هم تازگی ها ازدواج هم شده مثل سرویس دهی شرکت ها! دیدین مثلا میرین از یه شرکت اینترنت میگیرید چقدر تحویلتون میگیرن و احترام میزارن بهتون؟ بعد کافیه مشترک بشید زرنگ بزنید اعتراضی داشته باشد! فحش ندن بهتون خوبه. مجردها هم قبل ازدواج همه تشویقشون میکنن ازدواج کنن و همه امید میدن بهشون دیگه همین که ازدواج کردن کسی سال به سال نمیاد بهشون بگه خرت به چند من!
باز یاد جرج کارلین مرحوم افتادم که میگفت:
They will do anything for the unborn. But once you're born, you're on your own

من مجردم، تمام دوستام مجردن، اکثر اونایی که تو این تاپیک نظر دادن مجردن بهتر نیست یکی که ازدواج کرده بیاد نظرشو بگه؟ بیاد بگه اگه مثلا تو سن پایین و بدون پشتوانه ازدواج کرده الان وضعش چطوریه؟ نترسن چون جزء انسان های در حال انقراض حساب میشن کسی کاریشون نداره که Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، Atosa
۲۰:۲۳, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام .

تو تایپیکهای قبلی گفتم که مجردها 2 راه بیشتر ندارند :

(1) یا طرز فکرمون رو عوض میکنیم و ازدواج میکنیم ،
(2) یا هیچوقت شرایط مناسب رو دارا نمیشیم برای ازدواج ( داریم میبینیم روز به روز بدتر میشه همه چی دیگه !!)

اگر راه دوم رو انتخاب هم بکنیم باز یه ضرر دیگه هم داره و اون اینکه بعد از مدتی دختر خوب هم دیگه خیلی سختتر میشه پیدا کردنش !!
Blush

بیخودی به خودمون امید ندیم که یه روزی اوضاع ما بهتر از این میشه !!! ( قبلا گفتم اگر اراده خدا باشه قضیه متفاوته )

بشینیم یکم فکر کنیم و چارت زندگیمون رو تو 5 سال آینده بکشیم ، ببینیم چقدر پیشرفت شخصی داریم و چقدر دنیای پیرامون ما پیشرفت و تغییر کرده ، بعدش یه برآورد و آینده بینی کنیم ببینیم پیشرفت ما نسبت به 5 سال دیگه چقدر بوده . ( از نظر مالی )

البته استثناء کسانی که از راه غیر حلال پول در میارن و موقعیت مادی خوبی دارن و یا سرمایه هنگفتی دارن جداست .

دوستان من تقریبا حساب کردم تو عمده شرایط همین وضعیت فعلی رو خواهیم داشت و در بعضی موارد عقب تر هم هستیم !!( مثلا اینکه 5 سال وقتمون روهدر دادیم و معلوم نیست چقدر تو این مدت گناه هم کردیم !)

به جای غر زدن و ایراد گیری از شرایط فعلی بشینیم آینده نگری کنیم نسبت به حرکت امروزی خودمون .

حتما این کار و انجام بدید به نتایج جالبی میرسید .
Smile

(۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۱۵)#1Zero نوشته است:  کسی مخالف ازدواج جوونا نیست ولی با این حرف شما زیاد موافق نیستم. بی گدار به آب زدن کار غلطیه.
اینجوری که شما نسخه پیچیدی و اون کلمه ی "کافیه" اصلا نمیتونه عمومیت داشته باشه.
خیلی ها بودن که بدون اینکه موقعیتش رو داشته باشن ازدواج کردن به موقعیت مطلوب که نرسیدن هیچ وضعشون بدتر هم شده. عده ای هم موفق شدن ولی گروه اول بیشتر نمود دارن تو جامعه.
زندگی که شوخی نیست بر اساس شانس و احتمالات کسی کاری رو انجام بده اونم مهمترین تصمیم زندگیش رو!
چون این تاپیک برای پسرهاست میگم اینو، پسر وقتی ازدواج میکنه دیگه یه نفر نیست مسئولیت یکی دیگه رو هم باید به دوش بکشه هرچقدر هم که روشنفکر باشه باز غیرت مردونش میگه باید سنگ زیرین آسیاب باشه. این دونفر بعد میشه 3 نفر، 4 نفر. دیگه شده خانواده، خانواده هم که فقط خورد و خوراک و نیاز مالی نیست هزارتا بحث تربیتی و اجتماعی دیگه هم داره پس ببینید بی گدار به آب زدن اشتباهه وگرنه همین خانواده ای که بنیان اجتماعه ممکنه تبدیل بشه به یکی از مشکلات اجتماع.

درسته .

منظورم این نبود که بیگدار به آب بزنیم .

یکی کار داره با حقوق کم و مثلا یه ماشین دست دوم هم داره ، اما یکی کار که نداره هیچ موقعیت مادی خوبی هم ندارن و پس انداز هم نداره تحصیلات هم نداره ، حرفه ای هم بلد نیست ( اینگونه افراد باید بیشتر تامل کنن تو تصمیماتشون )

گرچه باز هم میگم اراده الهی باشه انسان از کاه به کوه میرسه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، nasimesaba
۲۱:۱۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۲۳)soshiant نوشته است:  اگر راه دوم رو انتخاب هم بکنیم باز یه ضرر دیگه هم داره و اون اینکه بعد از مدتی دختر خوب هم دیگه خیلی سختتر میشه پیدا کردنش !!Blush
من که ازدواج کردم خیالم از این بحثا راحته به شما هم پیشنهاد میکنم ازدواج کنید درسته جیبتون خالی میشه در عوضش مغزتون پر از مطالب فلسفی میشه

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتخاب ، nasimesaba ، help me ، مهسا110
۱۹:۴۳, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام با اجازه دوستان یه دخالتی تو این تاپیک هم بکنیم...

من الان در اطراف خودم دقیقا شعاع 200 متری !(منظور همسایگان)

امار رسمی 6 دختر رو دارم که هم زیبا هستن هم دارای خانواده های خوب هستن و از طرفی از نظر ایمان خوب و مورد تایید عموم ، همگیشون در بدو ازدواج همسرانشون بی کار بودن!!!!

رنج ازدواجشون هم سنین 21 تا 25 بوده...

باور کنین من تو مریخ زندگی نمیکنم...
اصلا من با چشمان خودم دیدم پسرهایی بودن با حالت بیکاری ازدواج کردن و بعدش چنان موقعیت شغلی براشون پیش اومد که همه افسوس شغلش رو میخوردن...

به وعده های خدا امید ندارین؟؟؟؟؟؟

اکثر افراد فکر میکنن هر چه قدر موقعیت تحصیلی و شغلی بهتری نصیبشون بشه با دختر بهتری میتونن ازدواج کنن در صورتی که اگر این طور فکر میکنید مطمئن باشین اگر بر حسب موقعیت مالی بخواین دست به ازدواج بزنین پر توقع ترین دختر گیرتون میاد..
توقع هم چیزی نیست که سیری داشته باشه پس از همون اول به سر انجام زندگیتون فکر کنیید

که باید پول دارترین همسر تا شعاع 1000 کیلومتری خانومتون باشین تا ایشون احساس رضایت کنن...

کاملا از نحوه گفتار بعضی اقا پسرها مشخصه که جواب رد بسیار زیادی شنیدن و این رو روحیشون عمیقا تاثیر گذاشته...

اینکه برادرای محترم ما میفرمایند بعضی انسانها رو تا اخر عمر نمیبخشن میتونه پیامد همچین اتفاقی باشه...

از خدا بخواید جلو راحتون قرار بده اون دختزی که لیاقت شما رو داره...

میان برای جلوگیری از زندان رفتن اقایون مهریه 110 رو تصویب میکنن.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟چون امارش زندانی کردن شوهر به دست زن داره ابرو ریزی میکنه

تا کی انتظار دارید جواب حماقت در انتخواب افراد با قانون و تبصره حل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی و کجا دختر اون مادری که با قناعت و ابرو زندگی کرده همسرش رو بخاطر چند سکه میندازه زندان؟؟؟
حالا اون دختری که این کار رو کرده،از همون اول مراسم عقد و عروسیش ساده بوده یا .... تومان براش خرج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دختری که این کار رو کرده از همون اول به اخلاق و خانواده پسر نگاه کرده و جواب بله داده یا به جیب پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دختری که اینکار رو کرده چطور انتخاب شده؟اقا پسر بخاطر نجابت حقیقیش انتخوابش کرده یا گونه های سرخ فامش؟؟؟؟؟

از قدیم گفتن و من با تمام وجود به این نتیجه رسیدم

دختر معقول از مادرش مشخصه و پسر معقول از پدرش

دعا رو فراموش نکنیم....خدایا کمکمون کن کمتر گناه کنیم تا دعاهامون مستجاب بشه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، help me ، fafa* ، nasimesaba ، مجید املشی
۱۹:۵۶, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #39
آواتار
غریب جان سلام

آخه آقا پسرها اول یه نگاه به خودشون نمیندازن بعد پا میشن میرن خواستگاری یه دختر...
چرا همش میگن دخترا پر توقع شدن؟؟؟
خب قبل از خواستگاری یه نگاه بهخودت بنداز بعد برو خواستگاری که جواب منفی نشنوی... از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز..پسره هیچی نداره میره خواستگار انتظار داره جواب مثبت هم بشنوه خب خانواده دختر هم حق دارن قبول نکن ، چون بحث سر یه عمر زندگیه نمیشه ریسک کرد که شاید پسره بعدا شاغل شد و خونه و ماشین خرید..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، fafa* ، nasimesaba ، مجید املشی
۲۰:۰۸, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۱۹:۵۶)zohre150 نوشته است:  غاز با غاز...
باز با بازBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مرهم ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]