تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آقای املشی در مورد غیبت امروزتون چه توضیحی دارید؟؟؟
(۲/آبان/۹۲ ۱۶:۱۲)Night_World نوشته است: [ -> ]
مجید املشی
(مدیرکل سبک زندگی اسلامی-ایرانی) 28 ساله

2- بعد من فکر می کردم شما متاهل هستید آیا این شایعاتی که تو تالار پیچیده درسته Big Grin، که شما مجرد، مجرد هستید؟ من خودم فکر می کردم خب احتمالا 18 سالگی ازدواج کردید و . . .

اگه مدیر سبک زندگی اسلامی - ایرانی 28 سالش باشه و هنوز مجرد باشه وای به حال بقیه مون !!! رفتیم رو 35 -40Big GrinBig Grin
آقای املشی من متاسفانه شناخت زیادی ازتون ندارم اما با توجه به بحثی که پیش اومد و انگار میخوایم مجبورتون کنیم دوماد شینBig Grin یه سوال زیر پوستی و کنایه دار !!!میپرسم ....بهترین سن ازدواج به نظرتون چه سنیه ؟؟Dodgy
من فقط همین امروزو فرصت دارم تا یه سره تو تالار بچرخم.بعدش درسها...!!!Confused
فقط یه نکته ای نظر منو به شدت جلب کرده.تا حالا تو دوتا تاپیک صندلی داغ رفتم.هردوشون سه صفحه شده،ولی شخصی که ازش سوال شده تا حالا هیچ جوابی نداده...
مثلا همین آقای مجید املشی که تا حالا هیچ جوابی ندادن
میشه یکی شفاف سازی کنه که اگه قرار نیست جواب داده بشه،پس چرا سوال پرسیده میشه آیا چرا؟؟!!!Big Grin
سلام اقای املشی.
1. داشتن این اخلاق خوبتون رو مدیون چه چیزی و چه کسی هستین؟

2.گویندگی در مستند رو بیشتر دوست دارین یا مدیریت پست ها بیداری اندیشه؟!
سلام خدمت آقا مجید
شما چرا انقدر خوبید؟؟؟
چرا هیچ کس بدتون رو نمیگه؟؟؟
اگه بخواین از اطلاعات دینی تون یه صفر تاصد بزاریم چه عددی رو انتخاب میکنین حتما بگین این رو
به نام خدا
سلام
من اول یه عذر خواهی خیلی خیلی بزرگ به آقای املشی بدهکارم قرار بود یه تاپیک بزنم یعنی قولشو داده بودم بهشون ولی واقعا نشد یعنی اصلا وقت نکردم که جمعش کنم توی یه چند صفحه درگیر کارای دیگه درسی بودم از تابستون و به خاطره همین هر وقت میومدم تالار میدیدم شما آن هستید سریع میپیچیدم میرفتم از خجالت Silentولی واقعا قولشو میدم که در اولین فرصت اون تاپیک رو دایر کنم!Smile
و اما سوال:
سوال من هم سوال بقیه دوستانه که میپرسن شما چرا همیشه آن هستین واقعا؟!!! و اینکه چی شد که مدیر شدین؟و تاحالا از مقامات عالی رتبه یCool تالار کسی رو توی فضای واقعی دیدین؟و یا همش از طریق نت با هم در ارتباطید؟
سلام علیکم.
عیدتون مبارک باشه.
1. بفرمایید که پرسپولیسی هستید یا استقلالی؟
یعنی اگر 51-49 هم به سمت یکی از این دوتیم تمایل دارین بگین.
2. یکی از بزرگترین سوتی های عمرتون رو تعریف کنید.
3. جون ما آدرس مصاف رو دارین؟
اگه دارین بدین.
4. آیا همونطور که همه اذعان دارن در وب بسیار خوش خلق هستین در واقعیت هم همینجوری هستین؟
5. شما که مدیر کل سبک ایرانی اسلامی هستین، لطفاً یه سبک ایرانی اسلامی خوب - به عنوان نمونه - به ما معرفی کنین.
مثلاً یک خانه ایرانی - اسلامی، تغذیه ایرانی -اسلامی- پوشش ایرانی - اسلامی و ...
6. من نمیدونم متاهل هستین یا مجرد و یا فرزندی دارین یا نه...
اما بگین دوست دارین فرزندتون چی باشه و بگین که دوست دارین اسم فرزندتون رو چی بذارین.
7. تا حالا فکر کردین اگر روز عاشورا بودین چی کار میکردین؟
یعنی به کمک کیا میرفتین؟
اصلاً کمک میکردین یا ....
بلاخره یه توضیحی بدین.
8. اگر یه ماشین زمان داشتین، دوست داشتین به عقب برگردین (هر زمانی که دوست داشته باشین، از زمان حضرت آدم (علیه السلام) تا دیروز) یا به جلو برین؟
لطف کنین و بگین به چه دورانی دوست داشتین که برین...
9. بزرگترین غیرممکنی که آرزو دارین چیه؟
10. آیا دوست داشتین برای 24 ساعت جای یک خانم بودین؟

هر سوال دو نمره...
D:
و من الله التوفیق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب سوالاتSmile
لطفا مثل آقای بیداری اندیشه که کاملا مبسوط پاسخ میدنAngel شما هم کامل پاسخ بدید و اگر موردی هم یادتون اومد و ما نپرسیده بودیم و خودتون دوست داشتید که بفرمایید، مشتاقیم بخوانیمSmileBlush

1- اگر همین فردا خدایی نکرده...خدایی نکرده احساس کردید این تالار و شخص آقای بیداری اندیشه از مسیر حق منحرف شدن!!!(خدایی نکرده!)، حاضرید تالار رو برای همیشه ترک کنید؟؟؟؟ و اگر نه، چیکار می کنید؟؟؟

2- تا حالا موردی پیش اومده که احساس کنید حضورتون در این تالار بی معنیه و احساس خستگی کرده باشید؟

3- تا حالا شده ارسالی رو حذف کنید یا تاپیکی رو حذف کنید!!! (از ارسال های کاربران) و بعد ته دلتون بفرمایید: آخییییییییییییییش حقش بود پسره یا دختره پرو و بی تربیت!!!Wink
(راستشو بفرماییدا!! :coolSmile

4- اگر بخواید به خودتون نمره بدید، از 20 به خودتون چند میدید؟(از بابت فعالیت هاتون برای امام زمان و میزان اخلاص)
5- اگر بخواهید 3 تا فیلم ارزشمند معرفی کنید چه فیلم هایی رو معرفی می کنید؟
6- اگر بخواهید 3 تا کتاب ارزشمند معرفی کنید....؟
7- اگر بخواهید 3 تا مستند زیبا معرفی کنید......؟
.
.
.
8- هدف اصلیتون تو زندگی چی بوده و به نظرتون چقدر تا حالا بهش نزدیک شدید؟(اگر دوست نداشتید جواب ندید)
9- تا حالا شده افکارتون رو به کسی تحمیل کنید؟
.
.
10- چه جوری با این تالار گفتمان آشنا شدید؟(پاسخ مبسوطplease:coolSmile

.
.
.
11- یکی از خاطرات جالبتون تو دوران تحصیل رو بفرمایید.فرقی نمیکنه زمان مدرسه یا دانشگاه Smile
[تصویر: 5246.jpg]
سلام عرض می کنم خدمت همه ی دوستان عزیزم در تالار بیداری اندیشه
ابتدا عذرخواهی می کنم از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی
و همینطور تشکر می کنم از دوستانی که تا به اینجا سوالات خوبشون رو مطرح کردن.
قول میدم امشب به قسمتی از سوالات پاسخ بدم.Smile

مثل اینکه دوستان میخوان مارو کباب کن روی صندلی. بچه ها باور کنید من گردنم از مو باریکتره هاااااا. رحمممم کنیدBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع