(۵/آبان/۹۲ ۲۰:۲۰)asalbanoo نوشته است: [ -> ]نقل قول
به نام خداوند جان آفرین
سلام آقا مجید املشی!
سوالات من با موضوع های مختلف و قاطیه
اول بگید اینجا کجاست؟
اینجا یه نمای غیر زیبا از ورودی شهر املشه
ای کاش هارد اکسترنالم همرام بود تا زیبایی شهر املش رو در قالب چند تصور زیبا بهتون نشون میدادم

حیف...!
فقط خواستم تاپیک صندلی داغ رو یه صفایی بدم.

ممنونم. اینا ذره ای از زیبایی شهر زیبای ماست

سوالات اصلی: یسری ها با مزاح و یسری ها واقعأ جدیه . هر کدام رو دوست داشتید جواب طولانی بدهید و هر کدام را که خواستید، یه کلمه و هر کدام رو که خواستید،اصلأ جواب ندهید)
1)از چجور آدمی خوشتون میاد؟
افراد متعهد، شاد و دل زنده، خوش اخلاق، وفادار، حق پذیر
2)مردونگی رو به چی میبینید؟
در تکیه گاه بودن، با اراده بودن، در حمایت همه جانبه از کانون خانواده داشتن، در بخشنده بودن
3)تو زندگی،از چی خیلی میترسید؟
از جهالت
4)اگر یروز به یک پست مهمی تو کشور برسید،اولین کاری که واسه مردم میکنید چیه؟
تشکر می کنم

5)اگر یروزی شهردار املش شدید،اولین اقدامی که میکنید واسه شهرتون چیه؟
اینطور نیست خواسته ی یه فرد به راحتی بتونه عملیاتی بشه. چرا که اکثرا افرادی که در منصبی هستن می خوان کار بکنن اما گاهی توان مدیریت و اداره ی سیستم مورد ادارشون رو ندارن.
املش شهریه با پیشینه ی بیش از 5000 سال و پناسیل های متفاوت. از گردشگری گرفته تا ظرفیت های علمی قوی. ارائه یک کار فرهنگی برای شناخت بیشتر املش و نشون دادن توانمندی های بالقوه شان فکر می کنم بتونه تاثیر در رشد املش داشته باشه.
6)دیدتون نسبت به بی عدالتی چیه ؟
رعایت عدالت کار سختیه. بسیاری از ویژگی های ما باعث میشن که در انجام عدالت کوتاهی کنیم، مثل خودپرستی، غرور، جهالت، تبعیض، قومیت، خانواده و ... .
اجرای عدالت روح بزرگی نیاز داره
7)اهله گوش دادن موسیقی هستید؟ چه سبکی؟
قبلا بسیار زیاد. اما چند سالیه که به شدت محدود شده.
فکر نمیکنم باور کنید من رپ سبک مورد علاقم بوده باشه

اما الان معمولا سخرانی گوش می کنم. از دکتر سید جواد طباطبایی گرفته تا مصطفی ملکیان و از دکتر عباسی گرفته تا رائفی پور و از آیت الله مصباح تا آیت الله جوادی آملی
گاها sound Track هم گوش می کنم.
8)نظرتون راجع به موسیقی سنتی اصیل ایرانی چیه؟
به نظرم موسیقی اگر از مجرای درستش وارد بشه میتونه تعالی بخش و هدایت گر باشه همینطور به صورت کلی هنر
9)نظرتون راجع به حفظ منابع طبیعی چیه؟
حفظ منابع طبیعی یکی از بدیهی ترین چیزهایی که باید سعی در رعایتش داشته باشیم. ارزش منابع طبیعی رو روز به روز که جهان به سمت مدرن شدن پیش میره داره خودش رو هرچه بیشتر نشون میده.
10)نظرتون راجع به حفظ آثار تاریخی چیه؟
نگاه به گذشته همیشه میتونه الهام بخش باشه و موثر در شکل گیری بسیاری از ویژگی های شخصیتی فرد.
11)از رو ظاهر یه آدم،درموردش قضاوت میکنی یا هرچند ظاهر ناجوری داشته باشه،اول از باطنش شناخت پیدا میکنی و بعد قضاوت میکنی؟
من به جای عبارت "شناخت باطن" شما عبارت "نگاه دقیق به ظاهر" رو قرار میدم

به عبارت دیگه ملاک برای قضاوت در برخوردهای اجتماعی ظاهر فرد هست.
فرض کنید دوست شما هرچند علاقه ی قلبی بهتون داره اما رفتارش به هیچ وجه این رو نشون نمیده. ما به عنوان یه فرد چقدر می تونیم به باطن افراد احاطه داشته باشیم؟!
مشکل ما همیشه اونجایی شروع میشه که با برداشت های سطحی تصوری از فرد مقابل در ما ایجاد میشه، و اون رو هم به عنوان پیش فرض در برخودهامون قرار میدیم. که به شدت میتونه آسیب زا باشه.
اما منظور شما رو از سوالتون متوجه شدم. منظورتون چیزی مثل نوع بیان، یا نوع پوشش فرده که از اون طریق در مورد افراد قضاوت می کنیم. که خیلی از اوقات این قضاوتها اشتباه از آب درمیاد.
اما من به شدت توصیه می کنم که ظاهر رو متناسب با باطن کنیم. تا دیگران رو دچار سوء تفاهمات نکنیم.
فرضا فردی هستیم به شدت مذهبی، اما به هیچ وجه حجاب مناسبی هم نداریم. بعد هم کسی از روی ظاهر ما قضاوتی کرد به شدت ازش ایراد میگیریم چرا اینقدر به ظاهر توجه می کنی؟!!! بهترین نیست از خودمون بپرسیم که چرا ظاهر و باطمون با هم منتاسب نیست؟!!!
12)یه نفر باید چه ویژگی هایی داشته باشه،که بعنوان دوست انتخابش کنی؟
افراد متعهد، شاد و دل زنده، خوش اخلاق، وفادار، حق پذیر
13) رنگ مورد علاقتون؟
فیروزه ای
14)دوست دارید به کدام شهر که تاحالا نرفتید،سفر کنید؟
کربلا
15)چه غذاهایی بلدید بپزید؟ دستور پخت یکی از غذاهای محلی املش رو بطور خلاصه توضیح دهید.(از خودتون،نه مامان، نه گوگل)
من آشپزیم خوبه. تقریبا همه جور غذایی بلدم بپزم. آشپزی رو مثل هنر می بینم. اونم هنری که میتونم تاثیر زیادی در روحیات ما داشته باشه.
یه غذای راحت رو و خیلی خوشمزه رو در این قسمت برنامه خدمتتون ارائه می کنم:
(میرزاقاسمی)
ابتدا به تعداد لازم بادمجان(حتی الامکان بی دونه) رو روی اجاق کباب می کنید. تا پوستش کاملا بسوزه. اصولا بهترین مزه ی هرچیز زمانی بدست میاد که کباب شده باشه. مثلا سیب زمینی ذعالی رو تصور کنید.

خب پس از کباب کردنش پوست بادمجون رو بکنید و خوب لهشون کنید.
بعدش چندتا دونه سیر رو رنده کنید.
حالا ماهیتابه رو روی احاق بزارید. با شعله ی کم. سیر رنده شده رو بریزید توی ماهیتابه و بزارید یه تفت بخوره و کمی رنگ سیر طلایی بشه. بوش فوق العادست. سپس بادمجون های له شده رو اضافه کنید و بگزارید خوب جا بیفته. بعد حدود ده دقیقه یکی دوتا تخم مرغ هم اضافه کنید بهش.
بعضی رب هم اضافه می کنن بهش که فکر می کنم کار اشتباهیه. اصولا رب زمانی استفاده می شه غذا خودش مزه ی مناسبی نداره. اما این غذا به حدی خوشمزه هست که رب مزه ی غذا رو خراب می کنه/
مطمئنم لذت خواهید برد از این غذای ساده و خوشمزه
16)احساس و دیدی که نسبت به موارد زیر دارید:
*گل ها
بوی زندگی
*دشت و جنگل
حس زندگی
*دریا
بی کرانه
بخشنده
**********************
*فقرا
دستگیری
*بچه های بهزیستی
فکر می کنم این بچه ها به تنها چیزی که نیاز دارن کمی محبته

*سرای سالمندان
از پیامدهای زندگی مدرن و به شدت ناپسند
*معلول های مادر زادی
حکمت
******************
*وطن
اصالت
*دین
راهنما
************
*حافظ
عرفان
*مولانا
تمثیلهای مثال زدنی، مرشد
17) تا حالا تو زندگیتون،برنامه ای برای کمک به فقرا و تهیدستان داشتید؟
تا به حال برنامه که خیر ولی همیشه درحد توان کمک کردم.
اما برای آینده برنامه دارم.
18)نظرتون راجع به این بیت:بنی آدم اعضای یک دیگرند که در آفرینش،ز یک گوهرند چیه؟
گاهی یکی از سوالایی که از بعضی از دوستام میپرسم اینه که دوست داشتی هیچ مشکلی نداشتی و یه جایی تک و تنها بدون هیچ دغدغه ای زندگی می کردی؟!!! و در کمال تاسف می بینم که این یکی از آمال و آرزوهاشون هست!!!
انسان بی دغدغه و یا انسان تنها، انسانی که تنها به خودش فکر می کنه، نمیدونم چطور به خودش میگه انسااااااااااان!
19) از ترس خدا گناه نمیکنید یا عشق به خدا و یا برای بدست آوردن پاداش و بهشت؟؟
گاهی حس حضور باعث میشه گناه نکنم
20)اگر یروزی بفهمید کسی که خیلی اعتقادات و حرف ها و تاپیک ها و ارسال هاشو دوست داشتید و ازش تعریف میکردید ، بعد یجایی ببینید برخورد خوبی نداره با افراد مخالفش،غرور داره و چنین اخلاق هایی، دیدتون نسبت بهش چه تغییری میکنه؟
چنین کسی فقط حرف می زنه، عملش می لنگه.
یا اینکه در این مورد ناتوانه.
دید ما از یه فرد مجموعه ای از رفتارهای افراد نشئت میگیره. البته باز هم تاکید می کنم در محیط مجازی به دلیل محدودیت های زیاد تشخیص شخصیت حقیقی افراد بسیار دشواره و نباید ملاک قطعی برای قضاوتهامون قرار بگیره.
21) اولین جمله یا کلمه ای که از شنیدن نام" زن" به ذهنتون میاد؟
لطافت
22) نظرتون راجع به افرادی که با یه اختلاف کوچک،کینه های بزرگ از هم پیدا میکنن،چیه؟؟
نزدیکی به چنین افرادی رو توصیه نمی کنم
از اختلافات کوچیک کینه های بزرگ پیدا کردن یه اختلال روانیه.
23)8 روز دیگه به محرم مانده،چه احساسی دارید؟ نام امام حسین
(علیه السلام) رو میشنوید،چه حسی بهتون دست میده؟؟
محرم، کربلا، عاشورا حس حرکته. مثل نیروی محرکه می مونه.
برای من حس یه خیزش دوباره رو داره
خسته نباشید. تشکر
ممنون از سوال های خوبتون
(۶/آبان/۹۲ ۱۰:۰۸)110 نوشته است: [ -> ]آقای املشی زیادی ما رو تحویل گرفتی . نگفتم که تعریف کنی گفتم 4 تا ... آبدار بارمون کنی حال کنیم! شما که تعریف کردی. تعریف کردن که سخت نیست، سخت اینه شما مجبور شی رک و تیز و تند صحبت کنید. ناسلامتی صندلی داغه ها کاناپه که نیست.!
تم دسکتاپتون هم خیلی خوبه . یک صفحه تقریبا تمام فیروزه ای که سلیقه شما رو نشون میده. شخصیت خوبی باید پشت اون کامپیوتر نشسته باشه (الان دارم ادای روانشناسها رو در میارم) ! و نام سالار جهان که خودش گویایی همه چیزه!
در ضمن از یکی از سوالا در رفتیدا فکر نکنید ما نفهمیدیم!
اون سه تا کاربر رو نام ببرید خواهشا! اشانتیون هم بهتون دادم مجددا پست قبلیم رو بخونید و سوال آخر رو جواب بدید !
- خب من برداشتمو گفتم.
- این سوال آخرتون رو مثل اینکه بعدا اضافه کردید، چون اون زمانی که کپی می کردم سوال رو توی پیش نویس نبود.
باور کن اصلا عادت ندارم بگم ای بابا باز فلانی اومدو ... .