|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اها جناب بلک راس میگینااااااااااااااااااااااا
آقا مجید شما شاغل هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم!!!!!!!! اخه شما اکثر آن هستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چطوری ب کاراتون می رسین؟!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام 1.چرا تعداد کاربرای با سواد و دارای اطلاعات دینی تو تالار کم شده؟ ![]() 2.چرا این همه تایپک بی معنی زیاد شده؟ ![]() 3.چرا تایپکهای خوب کم طرفدار شده؟ ![]() 4.چرامباحث معنوی کمترشده؟ ![]() . . . |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱۳:۱۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا رو شکر یکی از دو نفری که میخواستم رای اوردن البته حیف شد حامد رای نیاورد واقعا باهاش کار داشتم در ضمن همچنان همه ی گزینه ها روی میزه ![]() ![]() 1- اقا مجید امریه رو گرفتی؟؟؟؟ ![]() ![]() 2- چه کسی رو توی تالار اخلاقش رو نزدیک تر به خودت میدونی و اخلاق و رفتار خودت رو نزدیک تر بهش میدونی ؟؟؟ (من خودم این سوال ازم بشه جوابش رو دارم )3- به اعتقاد شما ادم اول عاشق بشه ازدواج بکنه خوبه یا اول ازدواج بکنه بعد عاشق بشه؟؟؟ ![]() فعلا بسه
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
چرا آقای املشی الان نیستن؟؟یعنی الان با بودجه تالار فرار کردن؟؟
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
عرض ادب. پاسخ به سوالای زیر کاملاً اختیاری ه؛ هرکدوم رو که نخواستید،جواب ندید. هیچ ایرادی نداره. ![]() 1-بزرگترین دغدغه (یا دغدغه های شما) چیه؟ 2-چه حسی بهتون دست میده وقتی ارزشهاتون شما رو به باز گذاشتن یه تاپیک ترغیب می کنن ولی وظیفه کاریتون در تالار،شما رو مجبور به بستن موضوع می کنه؟ 3-چه ویژگی اخلاقی در دیگران باعث ناراحتی و آزردگی خاطر شما میشه؟ 4-چطور خودتون رو در هر مرحله از زندگی ارزیابی می کنید؟ ملاک های ارزیابی خودتون رو چی می دونید؟ 5-اگر می تونستید یک رذیله اخلاقی رو از جهان حذف کنید،کدوم رذیله رو انتخاب می کردید؟ 6-تاثیرگذارترین کتابی (یا کتاب هایی) که خوندید،چه کتاب هایی بودند؟ (به جز قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) 7-بیشترین تاثیر روی شما و زندگیتون رو چه کسی داشته؟ با آرزوی توفیق روز افزون الهی برای شما. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام.وقتتون بخير.
اولين سوالمو بپرسم تا بعد ![]() 1-سبك زندگي شما چيه؟؟ سنتي يا مدرن؟؟
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آقای املشی شما طرفدار کدوم تیم فوتبال هستید؟استقلال یا پیروزی؟؟بعضی از منابع خبری گفتن تیم روکش دوزی مبل یافت آباد به شما تعلق داره؟میشه بگید حقیقت داره یانه؟بودجشو چهجوری تامین میکنید؟؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عجب سوالایی فکر کنم بنده خدا استعفا بده بره یکم رحم کنید!!! چون من میخوام سوالای خشن تر بپرسم(همه اینا رو با صدای بدل احمدی نجفی در صندلی دق بخوانید) 1-جناب املشی شما مسلمان شناسنامه ای هستید یا درباره اسلام تحقیق کردید؟ 2-چرا انقدر تالار کپی پیستی شده؟ 3-بزرگترین مشکل جامعه کنونی ما چیست؟ 4-صهیونیست ها اوانجلیست ها رو سرکار گذاشتن یا برعکس؟ 5-بزرگترین آرزوتون در زندگی چیه؟ 6-چرا اسم اصلیتون رو هیچ کجا نمیگید و بقیه رو سرکار می گذارید؟ 7-بابت گویندگی در مستندها چقدر دستمزد گرفتید؟ 8- مدیر برنامه هاتون چه کسیست؟ 9-قاتل برسولی چه کسیست؟ 10-پدر معاویه چه کسیست؟ 11-بعد از این که این سوالات را خواندید و دچار شرطی سازی نوع 36ام شدید چگونه به زندگی خود ادامه می دهید؟ ادامه دارد................
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام بر آقا مجید
خوب هستی ؟!!! 1. به نظرت مهمترین چیزی که یک مدیر خوب لازم دارد ، چی است ؟ 2. میتونی برامون یک مدیری خوب و نمونه رو نام ببری ( در هر برهه زمانی و مکانی که بوده ) 3. معمولا توی کارهات با چه کسایی مشورت میکنی ؟ باید چه ویژگی هایی داشته باشند ؟ 4. نظرت راجع به صفت دهن بینی چیه ؟ 5. این رو قبول داری : " جز راست نباید گفت ، هر راست نشاید گفت " اگه قبول داری ، اون راست هایی که نباید گفت دقیقا چه ویژگی هایی دارند ؟!!! 6. این عکس رو ببین ... ظاهرا از مریخ گرفته شده ... چی میبینی و احساست چیه ؟!!!
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به همه ی دوستان خب ابتدا ی توضیحات مختصری از جناب: مجید املشی (مدیرکل سبک زندگی اسلامی-ایرانی) 28 ساله و اما سوالات بنده: 1- ابتدا ی تعریفی از سبک زندگی اسلامی - ایرانی بفرمایید.!!! 2- بعد من فکر می کردم شما متاهل هستید آیا این شایعاتی که تو تالار پیچیده درسته ، که شما مجرد، مجرد هستید؟ من خودم فکر می کردم خب احتمالا 18 سالگی ازدواج کردید و . . .3- بعد ارتباط مسئولیت شما تو تالار و سوال 2 بنده از شما و سبک زندگیتون؟ 4- دغدغه ی اصلی شما در مورد اقتصاد ایران(بانک ، بورس و ... ربا) ؟ دیگه سلامتی تونو می خوام ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,601 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,970 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,227 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,575 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,915 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,727 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)

سنتي يا مدرن؟؟