نقل قول:این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28047.html
مطالعه کردم برادر . دقیقا باز خانم ها چیزایی رو میگن که من اینجا میگن . قانع نشدیم دیگه .
شما میتونی 4 تا زن بگیری .موقت هم حساب کن . پوششت هم که راحته . زایمان هم که نمیکنی. صدات هم میتونه بلند بشه.
کلا این مهمانان فضایی خوش به حالشونه .یه نگاه رو هم به ما خرده میگیرن.
خیلی رو غریزه جنسیتون ضعف دارید . دلم واستون میسوزه . شاید باید بهتون کمک کرد . خانم ها محجبه تر . نگاه ها پایین تر . این ها نمبتونن.
نقل قول:انجیبی مرد از نان حرام و البته بخاطر همسر اوست و البته محیط بد
حالا بنظرتون انصافه
مرد سرش بره تو تیر برق که خانم هرطور دلش خواست بیاد بیرون؟
شما از خانم ها بدتون میاد . هر جمله ما رو مقصر میدونید.
بره تو تیر برق یه شهید بدید . ما به همچین مردایی افتخار میکنیم .
با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان :
اول از همه :
سلامتی اون آقا پسرایی که دل و باطن باصفایی دارند و شیطان از دستشون ذله شده و شاهدشم سنگفرشها و آسفالت کوچه هاست و علی وار .
و سلامتی اون خانوم دخترایی که حجابشون بیسته و برای جامعه مون توی حجاب یه افتخارن و فاطمه وار هستن .
از نظر بنده تو شرایط مختلف میشه گفت تقصیر میتونه از هر دو طرفم باشه . خانومی هم که حجابش عالی باشه بازم مشکلاتی رو خواهد داشت چون همین آقایی که مثل خانوما ، انسان هست و اشرف مخلوقات میتونه ، پست ترینش باشه و خدایی نکرده و بدور از این خانومای نجیب براشون مزاحمت ایجاد کنه چون مرییییض هست مریض !
ولی خوب به لحاظ فطرت آفرینشی زن ، که سمبل حجب و حیاست ، از طرفشون موثر تر خواهد بود .
زن یا مرد فرقی نمیکنه هر دو مون باید حریم مونو داشته باشیم چون این حریم ها بیشتر از جامعه به خاطر خودمونه و خودمونم عضوی از جامعه .
دوست گرامی Anti-satanism جمله ی خوبی فرمودن :
خواهرم حجابت ، برادرم نگاهت
[font=B Nazanin][/font]
سلام .
اول اينكه جواب آقاي تلميخا به اين مبحث برميگرده به طرفداري بيش از حد از آقايون!!!!!و واقعا حرفتون غير منطقيه!!!!!!!(البته با عرض معذرت)
فرضا
خواهرتون با همه حجابي كه دارن بيرون ي مزاحم داشته باشن.از نظر شما
خوواهرتون مقصره؟؟؟
يا اون مزاحم مريضه؟؟؟
مثال خواهرتون كه باشه شما بهتر دخترهارو درك ميكنيد.
مزاحمت براي هر آدمي ممكنه وجود داشته باشه ولي دليل بر اين نيست كه حتما خانم مقصر باشه.
لطفا ي كم عادلانه تر بحث كنيد.
با تشكر

با یاد حق
صحبت های هر دو طرف تا حدودی صحیحه!
نه میشه گفت سر آقایون باید بره تو تیر چراغ برق و خانم ها باید هر طورکه میخوان بیان بیرون .....
نه این که آقایون هر دقیقه یک دور 360 درجه با چشم هاشون داشته باشن و این بین خانم باید محجبه باشه ...
خانمی که بی حجاب هست یا بهتر بگم بی عفت در جامعه حضور پیدا کرده شرایط این گناه رو فراهم می کنه .. درست ...
اما مطمئن باشید اگر دل یک آقا هم مریض باشه خانم چه با حجاب چه بی حجاب با نگاه های بی امانش خانم رو اذیت میکنه...
خدا شاهده نمیخوام بگم من فلانم! برای عینی بودن میگم ...
شخصا ، بارها شده دوستان (چادری/ غیر چادری ) بهم گفتن فلانی! چه قشنگ چادر سر میکنی و به اصطلاح خانم توی خیابون راه میری ...
اما با این وجود من هم در این مورد از برخی از آقایون گله دارم ... حتی توی حرم ...
بحث بر سر همون مریض بودن دله ....
یاالله
من در ارسال اولم گفتم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid228352
نرها!
یعنی اون مزاحم بصورت ثابت مجرمه
ولی یه آمار بگیرید ببینید بیشتر خانم های باحجاب(واقعی) براشون مزاحمت پیش میاد یا زنان بی حجاب ؟
من خودم به شخصه تا حالا ندیدم برای خانم با حجاب واقعی کسی مزاحمت درست کنه
نمیگم نیست ولی خیلی فرق داره
شما خانم ها خودتون بهتر خبر دارید
شما یا کاربر دیگری در این تالارو نمیگم
توقع نداشته باشد یک خانم چادر سرش کنه ولی ظاهرش خوب نباشه یا طرز صحبت کردنش یا یا راه رفتنش یا ....
متاسفانه بعضی خانم ها رفتارشون سبکه و باعث میشه آقایون نسبت بهشون گستاخ بشن
نقل قول:شخصا ، بارها شده دوستان (چادری/ غیر چادری ) بهم گفتن فلانی! چه قشنگ چادر سر میکنی و به اصطلاح خانم توی خیابون راه میری ...
این از بی غیرتی و بی تفاوتی مردمه که اینها رو نقره داغ نمیکنن(برای خانمهای چادری)
در ضمن متلک انداختن برای تخریب چادر خانم های چادری بحثش فرق میکنه
مصداق بارز تمسخر مومنان میشه که خدا تو قرآن گفته
پیامبر اگر 70 بار برای چنین شخصی استغفار بطلبند خدا نمیخشه!!!
[quote='تلمیخا' pid='228404' dateline='1383498321']
من در ارسال اولم گفتم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid228352
نرها!
یعنی اون مزاحم بصورت ثابت مجرمه
ولی یه آمار بگیرید ببینید بیشتر خانم های باحجاب(واقعی) براشون مزاحمت پیش میاد یا زنان بی حجاب ؟
من خودم به شخصه تا حالا ندیدم برای خانم با حجاب
اين حرفتون درسته ولي منم ديدم خيلي جاها دختر واقعا با حيا وبا حجاب بوده ولي آقايون مريض بودن.
پس نميشه گفت اكثرا خانمها مشكل دارن.اين حرفتون ي جورايي توهينه به خانمهايه محجبه كه واقعا تقصيري ندارن.
نقل قول:اين حرفتون درسته ولي منم ديدم خيلي جاها دختر واقعا با حيا وبا حجاب بوده ولي آقايون مريض بودن.
پس نميشه گفت اكثرا خانمها مشكل دارن.اين حرفتون ي جورايي توهينه به خانمهايه محجبه كه واقعا تقصيري ندارن.
گفتم در هر صورت اون نَر مجرمه
یه موقع بخاطر هوا هوسش تیکه میندازه که گفتم راه حلش چیه
یه موقع بخاطر مشکل اعتقادی به چادر خانم تیکه میندازه که بحثش فرق میکنه
در هر صورت دهن این افراد باید خرد بشه
خانما هم باید رعایت کنند
خود خانم ها شاید متوجه نشن چکار میکنند
خب حالا حرفتون منطقيه.
ولي ي چيزي :
اينكه شما فرموديد شايد ي خانم ندونه چيكار كرده!!!ممكنه خانم ي كاري كرده و اصلا متوجه بد بودنش نبوده ولي برداشت آقايون بد بوده.
چون خيلي مسائل هست كه از نظر آقايون خيلي بده ولي خانمها واقعا منظووري بدي ندارند.
مثلا:
اگه چادر خانم باز بشه ظاهرا وجهه خوبي نداره و من از موقعي كه متوجه شدم همش سعي ميكنم مواظب باشم.و كه هيچ وقت باز نشه.در صورتي كه شايد قبل از دونستن اين موضوع ناخواسته چادرم باز شده باشه.اين دليل بر بد بودن من ميشه؟؟
من عذر میخواما بر اساس ایات قران اینطور گفتن غلطه
کد قالب بندی شده:
[size=xx-large]خواهرم حجابت ، برادرم نگاهت[/size]
باید اینور بگی برادرم نگاهت خواهرم حجابت
والبته برادرم غیرتت
ببینید عزیزان چرا فک میکنید خانم ها و اقایون موجودات جدای از هم هستن؟؟؟که اینطور قضاوت میکنید؟؟؟
هر کدوم از ما خانم ها میشیم دختر ،خواهر،یا احتمالا همسر یکی
]درسته؟قبول دارید؟
بابا به خدا غیرت امری غریزیه...
[/b]
[b] نمیتونه جلو هوسشو بگیره نگاه نکنه(چش چرونه)
با عرض پوزش از برادران محترم و مومن تالار
الحمد الله غیرتم که نداره.وگرنه وضع ....
حالا دختر و خواهر بکنار که برن اونجایی که ادم میسوزه میدونید کجاست؟؟؟
وقتی که بگی آخه زنتو ...[/b]