تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا حتی با حجاب در امان نیستم ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
دوستان این چه نگاهیه که به حجاب دارید؟!!!!!!!!!!!

برای من عجیبه!!!!!!
خود من هرگز حجاب رو به این دلیل که آقایون راحت باشن و مشکل نداشته باشن رعایت نکردم دلیل با حجابی من و خیلی از محجبه هایی که میشناسم صرفا اینه که خداشون گفته حجاب.والسلام.جهان بینی توحیدیتون کجا رفته؟
مگه حجاب رو به ختطر آقایون رعایت میکنید که منت سر آقایون میگذارید یا آقایون عزیز مگه نگاهشون رو به خاطر خانوم ها حفظ میکنن که منت سر خانوم ها میذارن؟
این چه نگاهیه؟
اگر دینداری میکنیم منتی سر دیگران نگذاریم اگر هم حجاب رو قبول نداریم که بحث چیز دیگری است،اگر هم مشکل حجاب اجباری است که باز هم قضیه چیز دیگری است.
فقط چه خانوم ها چه آقایون لطفا به خاطر دینداریتون منت سر کسی نگذارید.
سلام

حرف های تکراری

واقعا خسته نشدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این همه حرف و حرف و حرف

این همه تاپیک

همه هم حول یک محور

داریم دور دایره می چرخیم

تکلیف مشخص نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بریم به تکلیف برسیم

نتیجه تاپیک ها چی شد
(۱۳/آبان/۹۲ ۰:۴۴)یاوران مهدی نوشته است: [ -> ]چن روزه پیش با خواهرم و 2 تا از دوستاش رفته بودیم بیرون ، با اینکه همه چادری بودیم اما بیشتر از دخترایی ک حجاب درستو حسابی نداشتن، پسرها تیکه بهمون مینداختن و مسخره میکردنHuh

یکی میگف اینارو ببینید از بهشت زهرا اومدن!!!!!!Dodgy
یکی میگف خواهران بسیجی!!!!!!!!!!!!!!!!!Rolleyes
یکی میگف شبیه خواهران دالتون هااااااااااااااااااااااااExclamation

............ خلاصه از همه طرف مورد لطف بعضی از اقایون بی غیرت قرار گرفتیم!!!!!!
واقعا جای تاسف داره ک حتی حرمت چادر رو هم نگه نمیدارن...

خدا لعنت کنه این چنین افرادی رو

البته ناراحتیشون مشخصه از چیه

ولی بدانید افرادی که مومنان را بخاطر نگه داشتن اعتقادشون مسخره می کنند مصداق آیه 80 سوره توبه هستند

خطاب به پیامبر:[مى‏خواهى‏] برايشان آمرزش بخواه، يا برايشان آمرزش نخواه، اگر هفتاد بار هم برايشان آمرزش بخواهى، خدا هرگز آنها را نخواهد بخشيد. اين به سبب آن است كه آنها خدا و رسول او را انكار كردند، و خداوند مردم نافرمان را هدايت نمى‏كند

بهترین جواب برای این ابلهان سکوت است
دوستان به علت تکراری بودن مباحث و پیش رفتن موضوع به سمت دعواهای جنسیتی که هر طرف فقط بر مواضع خود پافشاری می کند و بی نتیجه بودن تمامی این بحث ها تاپیک بسته خواهد شد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع