تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا حتی با حجاب در امان نیستم ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۲/آبان/۹۲ ۲۱:۵۲)ترنم نوشته است: [ -> ]خب حالا حرفتون منطقيه.

ولي ي چيزي :

اينكه شما فرموديد شايد ي خانم ندونه چيكار كرده!!!ممكنه خانم ي كاري كرده و اصلا متوجه بد بودنش نبوده ولي برداشت آقايون بد بوده.
Smile

چون خيلي مسائل هست كه از نظر آقايون خيلي بده ولي خانمها واقعا منظووري بدي ندارند.
مثلا:
اگه چادر خانم باز بشه ظاهرا وجهه خوبي نداره و من از موقعي كه متوجه شدم همش سعي ميكنم مواظب باشم.و كه هيچ وقت باز نشه.در صورتي كه شايد قبل از دونستن اين موضوع ناخواسته چادرم باز شده باشه.اين دليل بر بد بودن من ميشه؟؟

خیلی سربسته میگم

خانم ها هر کاری رو انجام میدن ولی متوجه نمیشن بقیه چه فکری میکنن

شما رو نمیگم

بعضی خانم ها حقیقتا حتی با پوشش مناسب یه جلف بازیایی در میارن یا یطوری هستند که افراد مریض وسوسه میشن برای متلک پرانی

بعضی پدرها و شوهرها هم که نقش شلغم رو بازی میکنند و این باعث میشه خانم ها فکر کنن دیگه همه چیز حله

ابهت پدرها رفته
جناب تلميخاي بزرگوار خانمهاي جلف در همون نگاه اول كاملا معلوم هستن.
و نيازي به چادري بودن يا نبودن هم نيست.(چه با حجاب و چادر بيان چه غير از اون به قول خودتون حتي از راه رفتنشونم معلومه كه جلفن)

ولي خييييييييييييلي بيشتر از اوني كه شما فكر كنيد براي خانمهاي غير جلف و مظلوم مشكل پيش اومد.

آقايون مريض تعدادشون كم نيست.و براشونم فرقي نداره طرف مقابل چه پوشش و حيايي داره.Huh

التماس دعاSmile
نقل قول:
یلی سربسته میگم

خانم ها هر کاری رو انجام میدن ولی متوجه نمیشن بقیه چه فکری میکنن

شما رو نمیگم

بعضی خانم ها حقیقتا حتی با پوشش مناسب یه جلف بازیایی در میارن یا یطوری هستند که
افراد مریض
وسوسه میشن برای متلک پرانی

بعضی پدرها و شوهرها هم که نقش شلغم رو بازی میکنند و این باعث میشه خانم ها فکر کنن دیگه همه چیز حله

ابهت پدرها رفته
نه ما میترسیم از مرد هاBig Grin . شلغم شدن ما هم خیالمون راحته هر کاری میکنیم .Huhخوبه شما از خانم ها و من هم از آقایون بگیم ببینیم به کجا میرسیم .من تکرار میکنم آقا نگاه نکن . اینقدر سخته . خودت رو جمع کن . این همه تاپیک زدید خانوما خانوما. تو یه تاپیک هم قربون صدقه هم میرفتید . دیگه اینجا بیایید یکم بشنوید .بسه دیگه . دنیای بی مرد والا خوبه .
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
نگاه مرد سالاری و زن سالاری نداشته باشید . به نظر من مقصر شبطان لعنه الله هست . شیطان از انسان کینه ای به دل گرفت که از هر موقیعتی استفاده می کنه تا منکرات را برای اون زیبا جلوه بده . زمینه گناه هر جا فراهم بشه نفر سوم شیطان لعنه الله هست . عمله شیطان نباشیم . تو دستگاه این خبیث , زن و مرد مختلط کار می کنند
ریشه یابی این گناهان را باید از دید یک متخصص در این زمینه نگاه کرد . صحبت در این باره به دلیل عدم آگاهی خیلی از ما به خیلی از مسائل اصلی و فرعی مرتبط با موضوع , بحث را به بیراهه می کشونه
امروز اخبار گوش دادید که ,حضرت آقا فرمایش کردند بعضی ها از روی جهل و بعضی ها از روی غرض بعضی مسائل را منتشر می کنند .
انشاالله در هر مکان و صحبتی اگر قابل هدایت هستند که به دست مبارک ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هدایت بشند و اگر نیستند و از دشمنان شیعه و اسلام هستند که خدا انشاالله به درک واصلشون کنه
بیهوده بحث نکنید که بیهودگی از ناحیه شیطانه
جناب تلميخا شما اصل حرفتون كاملا درسته.ولي بين حرفاتون ي كمي هم طرفداري از آقايونتونم معلومه.Smile

من اصل صحبت خودمو ميگم شما بفرماييد نظرم مشكلي داره يانه؟؟(بحثه ديگه،به هر حال ممكنه من اشتباه بكنم،شما گوشزد كنيد،من خوشحال ميشم)Smile

اينكه دوستمون گفتن دنياي بي مرد خوبه بايد بگم بدترين حرفيه كه ميشه زد.!!!اين ميشه ي ديد بد نسبت به همه آقايون،و ي توهين به آقايون نجيب.

ببينيد جناب تلميخا من ميگم نگيد اكثرا تقصير خانمهاست.باور بفرماييد خانمهاي محجبه كه واقعا با حيا هستن خيييييييييييييلي مزاحم دارن.

و ي حرف ديگه شما كه فرمودين :

نانجیبی مرد از نان حرام و البته بخاطر همسر اوست و البته محیط بدCool

اين حرفتونم حرف درستي نيست.خانمهايي هستن كه واقعا از جونشون مايه ميذارن ولي شوهراشون قدردان نيستند.و اكثرا خانمهايي بي سرو زبون و مودب متاسفانه همسرانشون قدرشونو نميدونن.Huh

من منظورم اينه تاكيد رو بد بودن خانم نكنيد همش.Smile

اصل بحث اين تاپيك اينه كه واقعا ي خانم محجبه چيكار كنه وقتي مزاحم داره؟؟جوابش اين نميشه كه خيليا ظاهرا محجبه هستند ولي با همون پوشش ممكنه ي خطاهايي هم داشته باشن!!!!

با تشكرSmile
به نام خدا

سلام!

واقعا بعضی مردا بی تربیتن بی ادب هم هستند خیلی بدم میاد از این مردها(نه همشون ها) از اون چشم چرانهایی که برخیشون چهل سال به بالان
سلام
جواب تمام بحث های شما، توی دو آیه از قرآن (تا اونجا که من حضور ذهن دارم)، اومده.
یکی از این آیات دلیلی بر اثبات صحبت های جناب ترنمه (مبنی بر در امان نبودن از نگاه ها با وجود داشتن حجاب کامل) و آیه ی دیگه، دلیلی بر صحت گفته های جناب تلمیخا است (مبنی بر رعایت حجاب و عفاف)
نکته ی جالب اینجاست، که این دو آیه، مجزا از هم نیستند و دو آیه ی پشت سرهم در یک سوره هستند (چه قرآن و دینی داریم ما!)
---
آیه ی اول :
"وَ الَّذِينَ يُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِناتِ بِغَيْرِ مَا اكْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتاناً وَ إِثْماً مُبِيناً" (احزاب، 58)
کسانی که مردان و زنان با ایمان را بدون آنکه کاری کرده باشند، آزار می دهند، بدون شک بهتان و گناه روشنی را بر دوش کشیده اند."
آیه ی مبارکه از ایذای مومنان سخن گفته، یعنی به عبارت خودمون، کسایی رو که همه چیشون بیسته از جمله حجابشون. پس این امکان وجود داره که خانومی با داشتن حجاب کامل هم از شر هرزه گویی ها و نگاه های آلوده در امان نباشه.
آیه، بعد از ایذای خداوند و پیامبر، از این ایذای مومنین صحبت کرده و برای آن اهمیت فوق العاده ای قائل شده. مهم ترین اذیت ها هم زخم زبان و تهمته (يُؤْذُونَ... بُهْتاناً)
آزار و اذیت هم به هر شکلی که باشه، از جمله گناهانیه که، خشم الهی رو به دنبال داره (يُؤْذُونَ... إِثْماً مُبِيناً)
---
آیه ی دوم :
"يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً" (احزاب، 59)
"ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو : روسری های بلند بر خود بیفکنند(این عمل) مناسب تر است، تا (به عفت و پاکدامنی) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند، وخداوند آمرزنده و مهربان است."
در آیه ی قبل هشدار به اذیت کنندگان بود، در این آیه تکلیف اذیت شوندگان را مطرح می کند.
در این آیه از اذیت شوندگان می خواهد که : بهانه به دست بیماردلان و مزاحمان عفت عمومی ندهند و از زنان با حجاب می خواهد که با حضور خود در صحنه، جوّ عمومی عفاف و پاکدامنی را حفظ کنند و فرصت مانور را از هوسبازان بگیرند (يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ)

---و در آخر :
[b]باید توجه داشته باشیم که، مفاسد اجتماعی معمولا تک علتی نیستن و برای مبارزه با آن باید همه ی جوانب رو بسنجیم. توی این دو آیه، اول به زنان با ایمان دستور می دهد که بهانه ای به دست افراد هرزه ندن و سپس مزاحمین رو با شدیدترین تهدید سر جای خود می نشونه.
(۱۲/آبان/۹۲ ۱۲:۳۵)MehrabonLady نوشته است: [ -> ]چرا حتی با داشتن حجاب و نگاه به پایین من در امان نیستم ؟

برادران کمی انصاف و حیا برای شما هم الزامیست. حتی خواهر مسلمان شما که حجاب کامل ندارد خواهر شماست .اگر او نمیتواند پایبند باشد شما باشید.

چن روزه پیش با خواهرم و 2 تا از دوستاش رفته بودیم بیرون ، با اینکه همه چادری بودیم اما بیشتر از دخترایی ک حجاب درستو حسابی نداشتن، پسرها تیکه بهمون مینداختن و مسخره میکردنHuh

یکی میگف اینارو ببینید از بهشت زهرا اومدن!!!!!!Dodgy
یکی میگف خواهران بسیجی!!!!!!!!!!!!!!!!!Rolleyes
یکی میگف شبیه خواهران دالتون هااااااااااااااااااااااااExclamation

............ خلاصه از همه طرف مورد لطف بعضی از اقایون بی غیرت قرار گرفتیم!!!!!!
واقعا جای تاسف داره ک حتی حرمت چادر رو هم نگه نمیدارن...
والاااااااا خیلی هاااا حجابشون ظاهریه !!!!!!!!
تو این دو هفته دو تا از همکلاسی های چادری من تو دانشگاه عکس پروفایلشونو تو فیسبوک که قبلا عکس غیر واقعی میزاشتن و عکس خودشون نبود اما دیدم 2تاشون عکسشونو گذاشتن یکی آستین کوتاه ... اون یکی دیگه که چادری تره و یه تاره موشم بیرون نبود عکس تقریبا ناجور بدون حجاب،بدون آستین .... ConfusedConfusedDodgyDodgyDodgy من که تا چند دقیقه کپ کردم ... بعضی موقع ها این دخترا هم هستن که مرموزن Dodgy

راستش با این وضعیتی که دیدم میترسم یکی از همکلاسیام به قولش عمل نکنه و اونم عکسشو بزاره تو فیسبوک ConfusedSadDodgyDodgy اون 2تا هم دوستای فابریکشن Confused امیدوارم که قولشو نشکونه
سلام
اولا بعضی از دوستان مردان یا سرپرست خانه را مقصر میدانند حال آنکه همه میدانیم طبق قوانین جاری هیچ مردی اختیار دار زن و دختر خود نیست و احدی حق دخالت در رفتار و کردار زنان را ندارد ، طبق قانون زن با مرد برابر است و در اینصورت نشان دادن هر گونه غیرت و تعصب در مورد زن از طرف مرد معنا و مفهومی ندارد .
ثانیا تنها حجاب زن همان خانه است و زنی در امان است که بدون همسر یا والدینش از خانه پا بیرون نگذارد که آن هم در دنیای امروز غیر ممکن و اصلا عنوان کردن چنین مطلبی جرم محسوب میشود .
خلاصه کلام آنکه یا باید مسلمان بود و به دین خدا عمل کرد که بسیار سخت و برای افرادی چون من وتو رعایت اصول اسلامی غیر ممکن است و یا باید تابع قوانین مدنی بود و همانندسایر ملل دنیا دیگه زیاد مته به خشخاش نگذاریم .
غریضه جنسی شباهت زیادی به غذا خوردن دارد ، انسان به همان اندازه که نیاز به غذا دارد به همان اندازه نیاز به جنس مخالف دارد ، در یک مجتمع بیست واحده زندگی میکنم ، ناهار تا خرخره چلو کباب خورده بودم ،خواستم به محل کار خود بروم ، بمحض آنکه پای خود را از خانه بیرون گذاشتم توی راهرو ساختمان بوی خوش قورمه سبزی همسایه مرا از خود بی خود کرد، درست عین آدمی که سه روز هیچی نخورده اشتهایم چنان تحریک شد که تا یک قاشق از خورشت قورمه سبزی همسایه نخوردم از خانه بیرون نرفتم ،بی رو در واستی ، چه خوشت بیاد و چه خوشت نیاد خیلی راحت عرض کنم که در رابطه بار غریضه جنسی نیز قضیه به همین گونه است و برای همین است که شارع مقدس سفارش زیادی به حفظ حجاب و حفظ بوی طعام نموده ، به همانگونه که ما حق نداریم با براه انداختن بو برنگ غذای خود اشتهای فقرا را تحریک کنیم حق نداریم که با بزک کردن نوامیس خود و فرستادن آنها تو کوچه و خیابان اشتهای هزاران هزار جوان ازدواج نکرده را تحریک کنیم و آنوقت توقع داشته باشیم که حتی به آنان نگاه نکنند .

واز همه اینها گذشته خداوند بهشت را مفت و رایگان به کسی نمیدهد دین داری بسیار سخت است و پس دادن امتحان به خدا از عهده من و تو خارج است تنها زنی به بهشت میرود که همچون فاطمه (سلام الله علیها) باشد و تنها مردی مسلمان است و به بهشت خواهد رفت که همچون حضرت یوسف باشد و بهشت و دوذخ را هرگز طبقات نیست انسان یا بهشتی است و یا جهنمی ، زیرا هر کجا که اختلاف طبقاتی باشد آنجا دیگر بهشت نیست پس بهشت فقط از آن بهشتیان و از آن زنان و مردانیست که یکدیگر را لخت ببینند و همچون یوسف از هم در گذرند که از عهده من وتو خارج است ،البته هستند زنان ومردانی که مسلمانند لا کن بسیار نادر.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع