(۱۲/آبان/۹۲ ۲۱:۵۲)ترنم نوشته است: [ -> ]خب حالا حرفتون منطقيه.
ولي ي چيزي :
اينكه شما فرموديد شايد ي خانم ندونه چيكار كرده!!!ممكنه خانم ي كاري كرده و اصلا متوجه بد بودنش نبوده ولي برداشت آقايون بد بوده.

چون خيلي مسائل هست كه از نظر آقايون خيلي بده ولي خانمها واقعا منظووري بدي ندارند.
مثلا:
اگه چادر خانم باز بشه ظاهرا وجهه خوبي نداره و من از موقعي كه متوجه شدم همش سعي ميكنم مواظب باشم.و كه هيچ وقت باز نشه.در صورتي كه شايد قبل از دونستن اين موضوع ناخواسته چادرم باز شده باشه.اين دليل بر بد بودن من ميشه؟؟
خیلی سربسته میگم
خانم ها هر کاری رو انجام میدن ولی متوجه نمیشن بقیه چه فکری میکنن
شما رو نمیگم
بعضی خانم ها حقیقتا حتی با پوشش مناسب یه جلف بازیایی در میارن یا یطوری هستند که
افراد مریض وسوسه میشن برای متلک پرانی
بعضی پدرها و شوهرها هم که نقش شلغم رو بازی میکنند و این باعث میشه خانم ها فکر کنن دیگه همه چیز حله
ابهت پدرها رفته
جناب تلميخاي بزرگوار خانمهاي جلف در همون نگاه اول كاملا معلوم هستن.
و نيازي به چادري بودن يا نبودن هم نيست.(چه با حجاب و چادر بيان چه غير از اون به قول خودتون حتي از راه رفتنشونم معلومه كه جلفن)
ولي خييييييييييييلي بيشتر از اوني كه شما فكر كنيد براي خانمهاي غير جلف و مظلوم مشكل پيش اومد.
آقايون مريض تعدادشون كم نيست.و براشونم فرقي نداره طرف مقابل چه پوشش و حيايي داره.
التماس دعا

نقل قول:یلی سربسته میگم
خانم ها هر کاری رو انجام میدن ولی متوجه نمیشن بقیه چه فکری میکنن
شما رو نمیگم
بعضی خانم ها حقیقتا حتی با پوشش مناسب یه جلف بازیایی در میارن یا یطوری هستند که
افراد مریض
وسوسه میشن برای متلک پرانی
بعضی پدرها و شوهرها هم که نقش شلغم رو بازی میکنند و این باعث میشه خانم ها فکر کنن دیگه همه چیز حله
ابهت پدرها رفته
نه ما میترسیم از مرد ها

. شلغم شدن ما هم خیالمون راحته هر کاری میکنیم .

خوبه شما از خانم ها و من هم از آقایون بگیم ببینیم به کجا میرسیم .من تکرار میکنم آقا نگاه نکن . اینقدر سخته . خودت رو جمع کن . این همه تاپیک زدید خانوما خانوما. تو یه تاپیک هم قربون صدقه هم میرفتید . دیگه اینجا بیایید یکم بشنوید .بسه دیگه . دنیای بی مرد والا خوبه .
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
نگاه مرد سالاری و زن سالاری نداشته باشید . به نظر من مقصر شبطان لعنه الله هست . شیطان از انسان کینه ای به دل گرفت که از هر موقیعتی استفاده می کنه تا منکرات را برای اون زیبا جلوه بده . زمینه گناه هر جا فراهم بشه نفر سوم شیطان لعنه الله هست . عمله شیطان نباشیم . تو دستگاه این خبیث , زن و مرد مختلط کار می کنند
ریشه یابی این گناهان را باید از دید یک متخصص در این زمینه نگاه کرد . صحبت در این باره به دلیل عدم آگاهی خیلی از ما به خیلی از مسائل اصلی و فرعی مرتبط با موضوع , بحث را به بیراهه می کشونه
امروز اخبار گوش دادید که ,حضرت آقا فرمایش کردند بعضی ها از روی جهل و بعضی ها از روی غرض بعضی مسائل را منتشر می کنند .
انشاالله در هر مکان و صحبتی اگر قابل هدایت هستند که به دست مبارک ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هدایت بشند و اگر نیستند و از دشمنان شیعه و اسلام هستند که خدا انشاالله به درک واصلشون کنه
بیهوده بحث نکنید که بیهودگی از ناحیه شیطانه
جناب تلميخا شما اصل حرفتون كاملا درسته.ولي بين حرفاتون ي كمي هم طرفداري از آقايونتونم معلومه.
من اصل صحبت خودمو ميگم شما بفرماييد نظرم مشكلي داره يانه؟؟(بحثه ديگه،به هر حال ممكنه من اشتباه بكنم،شما گوشزد كنيد،من خوشحال ميشم)
اينكه دوستمون گفتن
دنياي بي مرد خوبه بايد بگم بدترين حرفيه كه ميشه زد.!!!اين ميشه ي ديد بد نسبت به همه آقايون،و
ي توهين به آقايون نجيب.
ببينيد جناب تلميخا من ميگم نگيد اكثرا تقصير خانمهاست.باور بفرماييد خانمهاي محجبه كه واقعا با حيا هستن خيييييييييييييلي مزاحم دارن.
و ي حرف ديگه شما كه فرمودين :
نانجیبی مرد از نان حرام و
البته بخاطر همسر اوست و البته محیط بد
اين حرفتونم حرف درستي نيست.خانمهايي هستن كه واقعا از جونشون مايه ميذارن ولي شوهراشون قدردان نيستند.و اكثرا خانمهايي بي سرو زبون و مودب متاسفانه همسرانشون قدرشونو نميدونن.
من منظورم اينه تاكيد رو بد بودن خانم نكنيد همش.
اصل بحث اين تاپيك اينه كه واقعا ي خانم محجبه چيكار كنه وقتي مزاحم داره؟؟جوابش اين نميشه كه خيليا ظاهرا محجبه هستند ولي با همون پوشش ممكنه ي خطاهايي هم داشته باشن!!!!
با تشكر

به نام خدا
سلام!
واقعا بعضی مردا بی تربیتن بی ادب هم هستند خیلی بدم میاد از این مردها(نه همشون ها) از اون چشم چرانهایی که برخیشون چهل سال به بالان
سلام
اولا بعضی از دوستان مردان یا سرپرست خانه را مقصر میدانند حال آنکه همه میدانیم طبق قوانین جاری هیچ مردی اختیار دار زن و دختر خود نیست و احدی حق دخالت در رفتار و کردار زنان را ندارد ، طبق قانون زن با مرد برابر است و در اینصورت نشان دادن هر گونه غیرت و تعصب در مورد زن از طرف مرد معنا و مفهومی ندارد .
ثانیا تنها حجاب زن همان خانه است و زنی در امان است که بدون همسر یا والدینش از خانه پا بیرون نگذارد که آن هم در دنیای امروز غیر ممکن و اصلا عنوان کردن چنین مطلبی جرم محسوب میشود .
خلاصه کلام آنکه یا باید مسلمان بود و به دین خدا عمل کرد که بسیار سخت و برای افرادی چون من وتو رعایت اصول اسلامی غیر ممکن است و یا باید تابع قوانین مدنی بود و همانندسایر ملل دنیا دیگه زیاد مته به خشخاش نگذاریم .
غریضه جنسی شباهت زیادی به غذا خوردن دارد ، انسان به همان اندازه که نیاز به غذا دارد به همان اندازه نیاز به جنس مخالف دارد ، در یک مجتمع بیست واحده زندگی میکنم ، ناهار تا خرخره چلو کباب خورده بودم ،خواستم به محل کار خود بروم ، بمحض آنکه پای خود را از خانه بیرون گذاشتم توی راهرو ساختمان بوی خوش قورمه سبزی همسایه مرا از خود بی خود کرد، درست عین آدمی که سه روز هیچی نخورده اشتهایم چنان تحریک شد که تا یک قاشق از خورشت قورمه سبزی همسایه نخوردم از خانه بیرون نرفتم ،بی رو در واستی ، چه خوشت بیاد و چه خوشت نیاد خیلی راحت عرض کنم که در رابطه بار غریضه جنسی نیز قضیه به همین گونه است و برای همین است که شارع مقدس سفارش زیادی به حفظ حجاب و حفظ بوی طعام نموده ، به همانگونه که ما حق نداریم با براه انداختن بو برنگ غذای خود اشتهای فقرا را تحریک کنیم حق نداریم که با بزک کردن نوامیس خود و فرستادن آنها تو کوچه و خیابان اشتهای هزاران هزار جوان ازدواج نکرده را تحریک کنیم و آنوقت توقع داشته باشیم که حتی به آنان نگاه نکنند .
واز همه اینها گذشته خداوند بهشت را مفت و رایگان به کسی نمیدهد دین داری بسیار سخت است و پس دادن امتحان به خدا از عهده من و تو خارج است تنها زنی به بهشت میرود که همچون فاطمه (سلام الله علیها) باشد و تنها مردی مسلمان است و به بهشت خواهد رفت که همچون حضرت یوسف باشد و بهشت و دوذخ را هرگز طبقات نیست انسان یا بهشتی است و یا جهنمی ، زیرا هر کجا که اختلاف طبقاتی باشد آنجا دیگر بهشت نیست پس بهشت فقط از آن بهشتیان و از آن زنان و مردانیست که یکدیگر را لخت ببینند و همچون یوسف از هم در گذرند که از عهده من وتو خارج است ،البته هستند زنان ومردانی که مسلمانند لا کن بسیار نادر.