بسم الله الرحمن الرحیم
مستند هری پاتر : جادوی حقیقت، مستندی است که هدف آن بررسی منصفانه کتاب ها و فیلم های هری پاتر است . این مستند به شیوه ای طنز در پی دست یابی به این هدف است . قسمت اول از فصل یکم این مستند به بررسی دارایی های نویسنده هری پاتر، جی.کی رولینگ می پردازد.
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت - فصل یکم. قسمت اول (میراث رولینگ)
فصل: یکم
قسمت: اول
سازنده :
استودیو نشانه
زمان : 09:40
فرمت : MP4
مدیا فایر
ترینبیت
آپارات
بسم الله الرحمن الرحیم
اینبار در مشتی از خروار، خلاصه وار نگاهی میاندازیم به داستان مخاطب وار (یا پرمخاطب بار / مخاطب یار / مخاطب جوار / مخاطب تبار -هرکدوم به نظرت قشنگ تره- ) هری پاتر، البته با دیدگاهی متفاوت تر و زبانی منطزم تر (بر وزنه طنزه ها فکر نکنی قلت دیکطه ای ـه!!!) و پافشاری بر نکات کمرنگ تر ! اما نتیجه جالبتر سرکاربودنی تر داستان است که به بررسی آن نیز میپردازیم...
نکته تلختر این است که ما پیشتر از حضور مخاطبان بابت تاخیر محتمل تر که در انتشار قسمت سوم پیش میاید عذر میخواهیم، چرا که میخواهیم برویم بنشینیم ببینیم چند درصد از خوانندگان هری پاتر در دنیا، اصلا خواندن بلد نبوده اند!!?؟ آخر ناسلامتی چند وقت پیش خانم رولینگ جایزه قهرمان سواد آموزی گرفته اند!...
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت - فصل یکم. قسمت دوم ( مشتی از خروار )
قسمت: دوم
سازنده :استودیو نشانه
زما
ن : 13:36
مدیا فایر
ترینبیت
آپارات
بسم الله الرحمن الرحیم
خب بالاخره بعد از مدت ها فکر کردن فهمیدیم که چرا خانوم رولینگ جایزه ی "قهرمان سواد آموزی" گرفته اند! داستان هری پاتر نه تنها شامل خط داستانی جذاب و جدیدی بود، بلکه مبلغ شخصیت هایی کاملا پایبند به اخلاق و اصول انسانی بود و چنین چیزی در بین داستان های روز واقعا به ندرت یافت میشود! در این قسمت نگاهی میاندازیم به شخصیت های پایبند به این اصول. یا شاید بهتر باشد بگوییم اصولی که این شخصیت ها به آنها پایبند بودند! اصولی که حتی برای جامعه ی بشریت هم شرم آور است! (پیشنهاد میشود کودکان اصلا و عبدا این قسمت را نبینند!!! در عوض تشویقشان کنید منتظر قسمت بعد باشند...)
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت - فصل یکم. قسمت سوم ( اسطوره های بی ادب! )
قسمت: سوم
زما
ن : 12:33
مدیا فایر
ترینبیت
آپارات
داداش دیدم.
خیلی زحمت کشیده بودید. دستتون درد نکنه. جلب بود. در کل عالی بود. آفرین! آفرین! آفرین!
اما یه مشکل. من خودم تا نود و پنج درصد تو این داشتان با شما موافقم. اما یه چیزی گفتین که من رو ازیت می کنه
مشکلتون اینه که می خواین توی این داستان ها یه قهرمان کامل و عاقل و سر به زیر و دوست داشتنی پیدا کنید. در کل می خواید از این به بعد خانم رولینگ بیاد از رستم هم بنویسه؟
من در داشتان کودکان موافق نظر صمد بهرنگی هستم. یعنی اینکه بچه خودش یاد می گیره دستشو قبل از غذا بشوره. یا اینکه به بزرگتر ها سلام کنه. چیزی که رسانه و کتاب باید به اون یاد بده واقعیته.
هر چه قدر بگم واقعیت شما قبول نمی کنی.
قرار نیست شخصیت امام جواد یا امام صادق بیاد جای هری یا دامبلدور رو بگیره و شما خیالت راحت شه که شخصیت سالم تو داشتان هست.
به دنیای واقعی یه نگاهی بکن. به جز یه نفر که خودتم می شناسی، قهرمان کامل دیگه ای سراغ داری؟ تو رو خدا واقع گرا باش. ما داریم ضرر می بینیم وقتی که بچه تا شونزده سالگی نمی دونه عورت به چه درد می خوره! بعدش هم کسایی میان و بهش می گن که در کل دیگه نمی شه تفهیمشون کرد و کلا اسقاطی می شن. خواستم بگم که با اینکه زیاد از هری پاتر خوشم نیومد اما ای کار رولینگ خوشم اومد چون قهرمان داستانش خاکستری بود. فرشته آسمونی نبود که ملت بیان بپرستنش.
والسلام. نامه تمام.
(۶/فروردین/۹۳ ۱۸:۳۷)bidel نوشته است: [ -> ]داداش دیدم.
خیلی زحمت کشیده بودید. دستتون درد نکنه. جلب بود. در کل عالی بود. آفرین! آفرین! آفرین!
اما یه مشکل. من خودم تا نود و پنج درصد تو این داشتان با شما موافقم. اما یه چیزی گفتین که من رو ازیت می کنه
مشکلتون اینه که می خواین توی این داستان ها یه قهرمان کامل و عاقل و سر به زیر و دوست داشتنی پیدا کنید. در کل می خواید از این به بعد خانم رولینگ بیاد از رستم هم بنویسه؟
من در داشتان کودکان موافق نظر صمد بهرنگی هستم. یعنی اینکه بچه خودش یاد می گیره دستشو قبل از غذا بشوره. یا اینکه به بزرگتر ها سلام کنه. چیزی که رسانه و کتاب باید به اون یاد بده واقعیته.
هر چه قدر بگم واقعیت شما قبول نمی کنی.
قرار نیست شخصیت امام جواد یا امام صادق بیاد جای هری یا دامبلدور رو بگیره و شما خیالت راحت شه که شخصیت سالم تو داشتان هست.
به دنیای واقعی یه نگاهی بکن. به جز یه نفر که خودتم می شناسی، قهرمان کامل دیگه ای سراغ داری؟ تو رو خدا واقع گرا باش. ما داریم ضرر می بینیم وقتی که بچه تا شونزده سالگی نمی دونه عورت به چه درد می خوره! بعدش هم کسایی میان و بهش می گن که در کل دیگه نمی شه تفهیمشون کرد و کلا اسقاطی می شن. خواستم بگم که با اینکه زیاد از هری پاتر خوشم نیومد اما ای کار رولینگ خوشم اومد چون قهرمان داستانش خاکستری بود. فرشته آسمونی نبود که ملت بیان بپرستنش.
والسلام. نامه تمام.
با عرض سلام و تشکر از نظر شما
هدف مستند ما چیز دیگه ایه و به هیچ وجه انتظار نمیره مخاطب از الان سیر مستند رو پیش بینی کنه
بحثی که کمتر روی اون تاکید میشه نبود تناسب بین گروه سنی داستان و محتوای غیر اخلاقی ـه که به هیچ وجه توجیه پذیر نیست و انتقاد خود مردم آمریکا و اروپا رو هم به دنبال داره
یک مثال خیلی ساده: چرا باید مسیحیت بیاد کتاب هری پاتر رو بسوزونه؟ اون وقت ما مسلمون ها چی کار کردیم؟
نکته مهم تر و کمرنگ تر لایه پنهان پشت داستانه که به طور مفصل در فصل دوم بهش پرداخته میشه
التماس دعا
یا حق
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بالاخره سوتی منتشر شد!
حرف های گفته و ناگفته، از بینی قلمی لرد سیاه و قد فنچ نمای هری در مقابل سرایدار مدرسه بگیرید تا پنجه ی کلاغ و فلسفه ی غیر ورزشی محبوب ترین ورزش دنیای جادوگری و زیر سوال بردن کل داستان ...
جور دیگر باید دید!
برای حمایت از ما این قسمت را با نام "سوتی های هری پاتر" به اشتراک بگذراید.
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت - فصل یکم. قسمت چهارم ( سوتی )
قسمت: چهارم
زما
ن : 13:46
دانلود با لینک مستقیم: حجم 54 مگابایت
مدیا فایر
آپارات
بسم الله الرحمن الرحیم
توی این قسمت ما مزاحم چندین تن از طرفداران هری پاتر شدیم تا نظراتشون رو درباره بعضی مسائل جویا شیم. خیلی جالب بود که هرکدوم سلیقه ی خاص خودشون رو داشتن ولی در عین حال توی خیلی از موارد کاملا توافق نظر داشتن. خیلی ممنونیم از همه دوستانی که وقتشون رو اختیار ما گذاشتن. این قمست فصل اول به پایان میرسه. بعد از وقفه ای نه چندان کوتاه انشالله فصل دوم با شیوه ای متفاوت ارائه خواهد شد.
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت - فصل یکم. قسمت پنجم ( مصاحبه )
قسمت: پنجم
حجم: 130 مگابایت
زما
ن : 26:45
![[تصویر: recive.png]](http://mojtaba-design.persiangig.com/Neshane/image/recive.png)
یا علی
نقل قول:با عرض سلام و تشکر از نظر شما
هدف مستند ما چیز دیگه ایه و به هیچ وجه انتظار نمیره مخاطب از الان سیر مستند رو پیش بینی کنه
بحثی که کمتر روی اون تاکید میشه نبود تناسب بین گروه سنی داستان و محتوای غیر اخلاقی ـه که به هیچ وجه توجیه پذیر نیست و انتقاد خود مردم آمریکا و اروپا رو هم به دنبال داره
یک مثال خیلی ساده: چرا باید مسیحیت بیاد کتاب هری پاتر رو بسوزونه؟ اون وقت ما مسلمون ها چی کار کردیم؟
نکته مهم تر و کمرنگ تر لایه پنهان پشت داستانه که به طور مفصل در فصل دوم بهش پرداخته میشه
التماس دعا
یا حق
به خوبی متوجه هستم.
چند بار نشستم تک تک قسمت ها رو دیدم و متوجه شدم اشتباه می کردم.
لحن این مستند خیلی خیلی جالبه و کشش خوبی داره.
به هر حال دست مریزاد دارید.
اجرتون با بقیه الله
اگه ناظران مناسب دونستن ارسال های من رو پاک کنن تا این تاپیک روال مناسب خودش رو داشته باشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
هری پاتر قطعا پروژه ای بیش از یک داستان است، پروژه ای که با کمی تأمل در متن آن نه تنها میتوان به پندآموز بودنش شک کرد بلکه باید به فکر بدآموزی هایش نیز بود. فصل دوم جادوی حقیقت سعی میکند تا قطعات پازل این پروژه را کنار هم چیده و از قصاید ناخوشایند و مخفی آن پرده برداری کند. در "تدبیر شوم" مباحث "سرنوشت" و "هدف توجیه وسیله" بررسی می شود. قوانینی هرچند ساده که برای توجیه فجایع جهانی هم کافی هستند.
نام : مستند هری پاتر : جادوی حقیقت – فصل دوم قسمت اول ( تدبیر شوم )
فصل: دوم
قسمت: اول
زمان : 7:33
لینک مستقیم
لینک غیر مستقیم
آپارات
در مورد قسمت اول که الان دیدم عرض کنم که شما فقط خرید زبان فارسی رو فقط حساب کردید ! بقیه زبان هارو هم حساب کنید مطمئنا بالا تر میره. حالا 1 میلارد دلار .... زیاده.
بعدش عیبی به نویسنده ای میگیرید که یکی از 10 کتاب برتر قرن رو نوشته ! خوب بود این انتقاد از سمت کسی باشه که خودش توی این لیست 10 برتر دنیا باشه تا قابل قبول باشه.
در ضمن اگه کسی با تخیل و داستان تخیلی مشکل داره پیشنهاد میکنیم کلا وارد این زمینه نشه چون فقط خودش رو اذیت میکنه و حرفش خریدار نداره
با تشکر