۱/آذر/۹۲, ۷:۲۱
اسلام تنها دینی است که برای تمام آموزه های تئوریش نمونه عملی دارد (آن هم سیره خود ائمه (علیه السلام)) ای کاش همه ی ما تمام دستورات اسلام را مو به مو اجرا می کردیم. آن وقت همه چیز سرجایش بود
...
...
...نقل قول:نقل قول:این ها نوشته های من skyeygirls هستند . نوشته های من بچه های من هستند .و من همه جا حواسم به بچه هایم هست . متاسفانه شما نویسنده گرامی قانون کپی رایت را رعایت نکردید.زن یعنی ظریف نهفعال حقوق بشر در اتاق خواب
زن یعنی مادر نهوسیله ای برای ادامه ی نسل
زن یعنی هنر نهآشپز آشپزخانه
نقل قول:میشه یه تحلیل بفرمایید که چرا داشتن زن و زوجه متعدد برای مرد مسلمان جایزه هم دارد ولی برای زن نه.. حتی حد و قصاص و سنگسار هم دارد.. این موضوع با برابری و عدل منافاتی ندارد؟4-وفاداری (نداشتن رابطه نامشروع نه تعدد زوجات)
(۱/آذر/۹۲ ۱۴:۱۵)captaincharisma نوشته است: [ -> ]میشه یه تحلیل بفرمایید که چرا داشتن زن و زوجه متعدد برای مرد مسلمان جایزه هم دارد ولی برای زن نه.. حتی حد و قصاص و سنگسار هم دارد.. این موضوع با برابری و عدل منافاتی ندارد؟
جهت اطلاعات ناقص خودم میپرسم
نقل قول:با یاد حق
به جهت جلوگیری از تکرار مکررات و بحث هایی که عملا بی فایده هستند به تایپیک های مربوطه که در همین
سایت وجود داره مراجعه کنید ...
یاالله
نقل قول:فداتم جای این همه ذکر آدرس یا لینک رو درج میفرمودید
بحث های بی فایده یا عدم توانایی در جوابگویی؟؟
(۱/آذر/۹۲ ۹:۱۹)skyeygirls نوشته است: [ -> ]این ها نوشته های من skyeygirls هستند . نوشته های من بچه های من هستند .و من همه جا حواسم به بچه هایم هست . متاسفانه شما نویسنده گرامی قانون کپی رایت را رعایت نکردید.
از شما خواهش کردم نه دستور . من حذف نگرانی شما( یادداشتم) کردم . اما شما قاعده ی بازی را دوست دارید.طرز برخورد با یک زن در اسلام را مطالعه ی کاربردی بفرمایید.احترام نگه دارید.
حلالتان نمیکنم.برای جذب مخاطب احترام را قربانی نکنید.
به کدامین جرم وقتی از زن مینویسم کوفت وازه ی فمینیست را به ادم وصل می کنند.
آیا این که گفتم زن را ظریف ببینید ؟
آیا چون گفتم جمع کردن خانواده سر یک میز با یک شام ساده دستپخت یک خانم هنر است نه وظیفه .
آیا چون گفتم زن یک مادر است . حرمت دارد . نگاه جنسی نکنید . فمینیست شدم.
من وارد بازی حاشیه سازی
من وارد بلوا سازی
من وارد بازی نویسنده نمیشوم .
مخاطبان گرامی شما را با انصافتان تنها میگذارم .
(۱/آذر/۹۲ ۱۶:۰۰)captaincharisma نوشته است: [ -> ]فداتم جای این همه ذکر آدرس یا لینک رو درج میفرمودید
بحث های بی فایده یا عدم توانایی در جوابگویی؟؟
البته موردی نداره این سوال رو در سایت بسیاری از علما و حتی حضوری پرسیدم و جوابی نگرفتم اینجا که جای خود دارد
نقل قول:برای مثال همین کار کردن بیرون ازمنزل ؛من خودم از نزدیک دیدم اطرافیانم یا خانم هایی رو بخاطر اینکه همش باید دستشون پیش شوهراشون دراز میشد و با هزار منت و حرف شنیدن پول میگیرن مجبور به سر کار رفتن شدن .... .
اگر آقا به پرداخت نفقه خانم اون طور که باید پایبند باشه در بسیاری از موارد برای خانوم لزومی بر کار برای رسیدن به استقلال مالی وجود نداره ....
)(۱/آذر/۹۲ ۱۷:۱۶)help me نوشته است: [ -> ]من خودم از نزدیک دیدم اطرافیانم یا خانم هایی رو بخاطر اینکه همش باید دستشون پیش شوهراشون دراز میشد و با هزار منت و حرف شنیدن پول میگیرن مجبور به سر کار رفتن شدن .... .
ولی در کل اونایی که با بیرون کار کردن زن مخالفن ! پس نتیجه اینهمه زحمت و تحصیلات زن ها چی میشه ؟؟؟!!!!!
(البته بیشتر حرف داشتم ولی جناب تلمیخا گفتن در این باره صحبت نکنید!)