تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسلام ، زن ، فمینیسم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
نقل قول:نه بردار من به شخصه که اسمم مسلمونه نام اسلام رو خراب کردم با رفتارم
اگه ذره ای اسلام واقعی رو شناخته بودم که حال و روزم بهتر بود

ولی اگه اون چیزی که تو ذهن تعدادی از افراد اینجا هستش رزومه میدم خدمتشون یک بررسی بفرمایند بگن که مسلمون محسوب میشیم یا نه؟؟؟؟
- نزدیک به 180 ساله که حسینه داریم
-از 5سالگی حضور مداوم در حسینیه مذکور 25 سال مفتخر به در دست داشتن علم حضرت عباس(علیه السلام)-تا دلتون بخاد چای دادم کفشم جفت کردم
-کلی مقام های استانی کشوری در مفاهیم و علوم دینی: مکبری-تواشیح-همخوانی و...
-کسب مقام نخست کشوری در حوزه مفاهیم قرآنی و دیدار با رهبری بواسطه این مقام
-بچه شهیدم هستم کلی هم عموی شهیدو جانباز دارم
-دانشجو ارشدم تو دانشگاه ولی یکی از پاتوقام تو حوزه هستش دوستان خوبی هم دارم اونجا
-نمازام رو هم خوندم روزه هام رو هم گرفتم حالا به هر کیفیتی
-بسیج فعالم دارم Big Grin ولی چفیه گردنم نمیندازم چون بنظرم متحجرین لکه دارش کردن این تیکه پارچه حرمت سابق رو نداره
و....
آهان شلوار لی میپوشم
حالا فرشتگان درگاه جمع بندی بفرمایید عاقبت ما رو اعلام بفرمایید

نمیدونم چرا تا کار به این جاها می کشه افراد خودشون رو بسیجی میدونن!!!
باور کنید این انتسابات رو نداشته باشید هم جواب شما رو میدیما
چندین نفر از دوستان گفتند لحنم یکم رک بوده
اما دلیلش رو براتون بگم فکر نکنید نمیتونم با زبان شعر یا کنایه حرف بزنم
شما سوالتون در تمام ادیان یه سوال مشمئز کننده محسوب میشه
منم اینطور رفتار کردم
کمتر آقایی پیدا میشه که اینطور سوال کنه
و من تا حالا بسیجی فرزند شهید ..... قرآن خوان و ... ندیدم که اینطور سوال کنه
چون خوشبختانه اولین روزی نیست که در فضای مجازی این نوع اتفاقات رو میبینم
برای همین بحث خوردن گوشت انسان رو گفتم
هر دو تاش هم برای زن و هم برای مرد مشمئز کنندس
افرادی که روحیه خبیثی دارند چنین کاری براشون پسندیدس
مثلا بنی امیه سابقه این چیزا رو داشتند
در ادیان دیگه چنین چیزی نداشتیم
بقدری این سوال غیر اخلاقیه که باید اینطور تابو بودنش رو یادآور شد
یدونه از خانم های این تالار نیست که از سوال شما تعجبش نشده باشه
چرا؟
چون چند همسری در طبیعت زن نیست
مگر زن های بیمار

اما شما که ادعا دارید مسلمان هستید
خیلی احکام هستند که دلیلش را نمی دانیم
تا دلیلش رو پیدا نکنید پیروی نمی کنید؟
اسلام معنیش همینه یعنی تسلیم خدا شو و پیروی کن
البته تحقیق هم خوبه
بدیهی ترین و پیش پا افتاده ترین جواب برای سوال شما اینه که یکی از مضراتش اینه که انتساب فرزندان در جامعه بهم می خوره،طبیعت زن این قضیه رو بر نمیتابد،و چیزی به نام غیرت که ما مرد ها داریم هم باز بر نمی تابد(الان خودم حالم بد شده از نوشتن این جملات پیش پا افتاده) و ایجاد دشمنی میشه
در یکی از کشورهای جهان که اسمشو نمیبرم در بعضی مناطقش این قضیه چند همسری زنان وجود داره و هر دفعه هم یکی از اینا کشته میشن یا مردها یا زنها
یعنی آنها که آخر حیوانیت هستند هم فطرتشان این قضیه مشمئزکننده رو برنمی تابه
و در آخر بازم می گم خواهشا پای اسلام و بسیج و خانواده شهید رو وسط نکشید
حرمت دارند
همینطور هم وظیفه داریم جواب بدیم(البته من نگفتم خانواده شهید نیستید ...)

========

در ضمن گفته بودید چند همسری با عدالت سازگار نیست
زن و مرد مساوی نیستند
مکمل هم هستند
قرار نیست هرچیزی که ویژگی مردِ ، زن هم داشته باشه و بالعکس
درسته یک خانم در حالت عادی دوست داره تنها همسر برای شوهرش باشه
ولی این دلیل نمیشه حرف خانم حرف اول و آخر در جامعه باشه
باید دید جامعه چه چیزی رو نیاز داره(سر همین حرفام از دیشب خیلی بهم توهین کردند ولی اشکال نداره)
سلام
نقل قول:میشه یه تحلیل بفرمایید که چرا داشتن زن و زوجه متعدد برای مرد مسلمان جایزه هم دارد ولی برای زن نه.. حتی حد و قصاص و سنگسار هم دارد.. این موضوع با برابری و عدل منافاتی
ندارد؟
جهت اطلاعات ناقص خودم میپرسم

یه بار استادمون دلیلشو (البته یکی از دلایلشو) اینطور بهمون گفت : یه چیزی که خدا در وجود جنس نر قرار داده، منحصر در صنف آدمیان هم نیست، بلکه در حیوانات هم هستش : غیرت . یعنی در طبیعتشون همونطور که چیزی به اسم تشنگی و گرسنگی و ... وجود داره این غیرت هم برای جنس نر ذاتی و غریزیه. البته به استثنای خوک که این روابط رو برای جنس ماده ی خودش بدون اشکال می بینه. توی سخنرانی همین دهه ی اول محرم امسال بود که حاج آقا رفیعی هم به همین موضوع اشاره کردنو گفتن یکی از دلایلی که می تونیم با عقل بشریمون برای حرمت خوردن گوشت خوک بگیم اینه که بی غیرتی میاره. پس این غیرت در جنس نر می تونه باشه که ظرفیت تحمل این روابط رو برای جنس ماده ی خودش نداشته باشه. حالا که در غرب این روابط تقریبا آزاد شده و به نظر خودشون عین عدالت میاد، اینا دیگه از اون سرشت اصلی خودشون دور شدن یا بهتر بگم چیزی ازش باقی نمونده. این آدما نه تنها بویی از انسانیت نبردن، بلکه حتی نمی شه در موردشون گفت که هم رده ی حیوان هستن. اینا از حیوان هم کمترن، خود قرآن گفته : " بل هم اضل" چرا که یه خروس به عنوان یک حیوان همچین چیزی رو بر نمی تابه
(۱/آذر/۹۲ ۱۹:۴۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]جمله‌ی قرمز هم صحیحه! ولی تا زمانی که فمینیست‌ها برداشت‌های نامعقولشون رو صورت ندن!

ما میدونیم که اگه بگیم «اسلام میگه زن باید نیاز جنسی شوهرش رو برآورده کنه» دیدگاه اسلام رو خیلی ناقص بیان کرده‌ایم. تأکید قرآن و احادیث بر تعهد عاطفی زوجین هست. عده‌ای از مردان اهمیتی به بعد عاطفی ماجرا نمیدن، و فکر میکنن زن باید لطف کنه و به خواست مرد پاسخ بده، در حالی که پاسخ زن به مرد، پاسخ طبیعی اون به رفتار عاطفی مرد هست. میدونیم که عده‌ای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشته‌اند، و عده‌ای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینست‌ها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو می‌زنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی ظریف» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست.

ما میدونیم که در اسلام بر اهمیت نقش مادری زن بسیار بسیار تأکید میشه، و اینکه عده‌ای میگن در اسلام به زن به دید وسیله‌ی ادامه‌ی نسل نگاه میشه، خیلی کوته‌فکرانه است. میدونیم که عده‌ای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشته‌اند، و عده‌ای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینست‌ها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو می‌زنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی مادر» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست.

ما میدونیم که اسلام میگه زن وظیفه‌ای در مورد کارهای خونه به عهده نداره. میدونیم که عده‌ای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشته‌اند، و عده‌ای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینست‌ها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو می‌زنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی هنر» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست.
آقای تلمیخا،
خودتون قضاوت کنید.
واکنش‌هایی که از نوشته‌ی بالا دیدم این بود: یه تشکر، هیچ بحثی، هیچ اصلاحی.
اگه مخالفید، باید در جهت همین بحثی که دارید در راه رضای خدا برای روشن کردن ذهن هموطنان انجام میدین، در موردش بحث کنید.
اگه موافقید، پس باید مطابق اون اصلاح کنید، و اصلاحیه‌ای هم صادر کنید تا کسانی که ممکنه متوجه اصلاح نشن، اون رو ببینن.
خودتون قضاوت کنید که من الآن باید چه فکری راجع به موضع شما داشته باشم؟!

(۲/آذر/۹۲ ۴:۰۰)تلمیخا نوشته است: [ -> ]درست پسند!Angel

جمله هفت لایه که مطرح نکردم
مگه جمله‌ی هفت لایه هم داریم؟! Smile
حتماً لازم نیست هفت لایه باشه تا یه نفر ازش سر در نیاره.
ما از همین یک لایه هم سر در نمیاریم.Smile(خواستم علامت تعجب بذارم آخر این جمله‌ام، دیدم اینکه آدم از چیزی سردرنیاره اصلاً جای تعجب ندارهSmile )

(۲/آذر/۹۲ ۴:۰۰)تلمیخا نوشته است: [ -> ]خیلی ساده است آن احادیث

احادیث در مقابل هم داریم
من گول این حرفها که «خیلی ساده است» و اینها رو نمیخورم!Smile
خب اگه خیلی ساده است، شما یا دوستان بفرمایید تا بدونیم!Smile
مثلاً خانم نینای گرامی لطف فرمودن و اینجا مورد «ج» از اونهایی که در ارسال 27 گفته بودم رو بیان فرمودن(شاید بشه گفت مقداری از مورد «د» رو نیز).
ولی هنوز بقیه‌ی مطالب مبهمه(به اضافه‌ی چند مورد دیگه در ارسال اول که هنوز فرصت نشده بگم).
با یاد حق

چون مورد کار بیرون از خانه پیش اومد اجازه بدید یک مطلبی رو براتون روشن کنم که قبلا هم در بحث مهریه بهش اشاره کردم کما بیش..

( اگه خانمی با ان بخش حرف هام مخالف بود حتی تا حدی! حتما بی تعارف بگه )

این که یک خانم وقتی که ازدواج میکنه .. تمام وجودش اعم از روح و جسمش رو خالصانه در اختیار مردش قرار میده .. شاید این حس رو اقایون اون طور که باید متوجه نشن ولی بهتره بگم .. تقدیم همسرش میکنه ...
لازم باشه کارش رو میگذاره کنار .. درسش رو رها میکنه .. اصن همینی که فاطمه خانم گفتن :
(۱/آذر/۹۲ ۱۸:۴۷)Fateme135 نوشته است: [ -> ]
ولی الان به حدی ازدرک فکری خودم رسیدم که قطعا آرامش همسرمو ترجیح میدم به کاربیرون ازمنزل....
واگه اون نخواد،حتی اگه بابت کارم خیلی زحمت کشیده باشم ولی به گفته ی ایشون عمل میکنم....
آرامشی که یه زن به شوهرش میده باهیچ چیزدیگه جبران نمیشه!!!!هیچ چیز!!!!

اما به شرطی که شرط بالا رعایت بشه ... یعنی آقا مرد زندگی همسرش باشه!اگه خانوم از علاقه هاش میگذره پشتش به یکی گرم باشه ...

لازم نیست آقا حتما پول داشته باشه(البته نقش داره ولی نه اون قدر ها که شما آقایون فکر میکنید) .. مهم اینه که چقدر به ارزش های خانومش احترام میگذاره!(همون نقش تکیه گاه ؛ پشتیبان بودن)

باور کنید این ها شعار نیست ... به عنوان یک خانم میگم که این امر در فطرت خانوم هاست ...

اما به عکس اگه این اتفاق نیافته ..بعنی خانم حس کنه که آقا متوجه کارهایی که خانم به خاطر همسرش کرده نیست ...
اون موقع است که اعتمادش رو از دست میده شایدم هم بر خلاف میلش تن به لج و لجبازی بده ...

خب بگذریم ...

اما بحث تعدد زوجات ...

لازمه ابتدا به برخی از بزرگواران یادآوری کنم که شخصا جزء اولین کسانی بودم که در تائید صحبت های ارسال اول نظر گذاشتم .... چون در اغلب موارد منصفانه بود .. واضح تر بگم .. حقیقت احکام اسلام بود نه برداشت های شخصی ..

کسانی که من رو می شناسند میدونن با مسائل هیچ وقت احساسی (از نگاه خودم ) برخورد نمیکنم ... اما همیشه به عنوان یک بعد مهم مد نظرم هست چون به علت ارتباط مستقیم با روح آدمی شامل تاثیر ثانویه میشه ..

نکته این که مشکلی که امثال این بحث ها گریبان گیر شده همینه !
از طرفی خانمها به شدت احساسی برخورد میکنن و آقا یون هم با تکیه بر دین فقط میگن اگه خلاف شرع میگم بگو ....
درست مثل این که یک مسیحی و مسلمان بخواهند با هم بحث کنند و مسیحی از انجیل دلیل بیاره و مسلمان از قرآن!
غافل از این که اسلام ناب چیز دیگری ست ...

اما ...
(۱/آذر/۹۲ ۱۸:۱۹)تلمیخا نوشته است: [ -> ]
دختر وقتی درس بخواند احتمال ازدواجش کمتر می شود چون کیس مناسب برای او کمتر می شود
وقتی هم درس خواند به دلایل زیاد از فرزند دار شدن فرار می کند چه برسد به تعداد زیاد فرزند

اما در مقابل

اهل تسنن ورود دخترانشان را به دانشگاه ممنوع کردند

تعدد زوجات برایشان ننگ و عار نیست

فرزند آوردن هم برایشان اکراه آور نیست
[/b]

از شما تعجب میکنم بابت چنین استدلالی ....
برداشت تان کاملا شخصی ست ...
این رابطه ای که بیان کردید ( تحصیل و عدم تمایل به بچه دار شدن) بی ارتباط نیستند اما این چنین رابطه ی مستقیمی رو شامل نمی شوند و به علایق شخصی فرد بستگی دارند ....

(۲/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳)تلمیخا نوشته است: [ -> ]

یدونه از خانم های این تالار نیست که از سوال شما تعجبش نشده باشه
چرا؟
چون چند همسری در طبیعت زن نیست
مگر زن های بیمار

چسباندن صفت زن های بیمار در ادامه ی سئوالتان کاملا زیرکانه بود ....
اما با صدای بلند میگم شخصا از سئوال ایشان تعجب که نکردم هیچ .. اعتبار هم دادم بهشون .. ( می تونید برید ببینید)

اما مریض هم نیستم چون منظور ایشون رو خوب فهمیدم ..
بله! چند همسری در طبیعت و فطرت خانم ها نیست و جزء اعمالی ست که خانم ها نهایت نفرت رو حتی نسبت به تصورش دارند یک حسی همانند چشیدن گوشت موش مرده یا شاید هم بد تر ....

ولیکن ساده است ... دو دو تا چهار تا ....
سئوال ایشون در واقع مقایسه ی حس غیرت مندی آقایون با حس تملک در خانم ها بود ...
همون طور که شما از این که همسرتون محبتش رو تقسیم کنه بیزارید ... یک خانم هم بیزاره از این که محبت همسرش رو در دل فرد دیگری احساس کنه ...

بر میگردم به نکته ی اول .. این حقیقت اسلام همین برداشت های یک طرفه و شخصی نیست ...

نمیگم صورت مسئله رو پاک کنید ... که اصلا ازدواج مجدد بده .. نه اصلا ... دستور اسلام هست و درش حرفی نیست ...

اما قاعده مند و همراه با اصول خاص خودش ...

اگه میتونید شرایطش رو بپذیرید... بسم الله ... شخصا حرفی ندارم ...
فقط لازمه یاد اوری کنم که یکی از مواردش رعایت عدالت در حد لبخنده که در غیر این صورت حق الناس محسوب میشه و باید جواب گو باشید ...Blush

در ضمن در نظر داشته باشید ... کبوتر با کبوتر .. باز با باز ...
لطف بفرمایید روز اول این موضع تون رو با خانم تون روشن کنید ....
نه این که بعد ها دست به جیب بشید و برای توجیح همین طور افاضات عارفانه سر بدید که
ایهاالنــــــــــــاس ! دستوره اسلامه! حلال خدا رو حروم نکنید ...و فلان!

خیلی حرف زدم ببخشید ... ولی لازم بود انگار ...
( من رو به مبارزه های لفظی دعوت نکنید که آخرین ارسالم بود و مگر در صورت لزوم با نقل قول های مجدد همین ارسال)
والسلام ...

یاالله
من یه طلبه رو تو قم میشناسم که خانومش رفته براش یه زن دیگه گرفته
3 نفری زندگی میکنند!Blush
البته خونه ها جداست طبقه بالا و طبقه پایین
ولی ایول به زنش
گفت برای رضای خدا اینکار رو کردمAngel
(۲/آذر/۹۲ ۳:۴۱)lord_crusader نوشته است: [ -> ]
فرشته مهربون

ازدواج واجب نیست ولی شدیدا سفارش شده و در بعضی مواقع از نظر من 90درصد واجب میشود!
این تقسیم بندی ها کاملا درست است اگر مخالفت میکنید پس موافق خویشتن داری هستید که خودتون گفتید کار سختیه پس دیگه چه بحثیه که میکنید؟Huh
حضرت معصومه رو هم به عنوان نماد مجردی ازش یاد نکنید شرایط برای ایشون فرق داشت فلذا قیاس کردن با ایشون هم اشتباست چون الان کیس مناسب موجود لاموجود نیست!
[تصویر: what-crazy-rabbit-emoticon.gif]خدای من !
اینجا باید اول یک کلاس آموزشی باز کنند اول قواعد رو یاد بدهند!
آخر مثال نقض چه شباهتی به قیاس دارد !
چه کسی حرف از خویشتن داری زد ؟!

نگفتیم ازدواج نکنند یا بکنند .فقط یعضی وقتها شرایط ازدواج وجود ندارد ، در قرآن هم برایش پیشنهاد شده .
مورد مناسب برای ازدواج نیست و این به خود فرد بستگی دارد که بخواهد چگونه زندگی کند و فرد مورد علاقه اش را بیابد یا نه .
مرجع تقلید ما و قرآن ما هم مشخص هست .
خوب شد شماها خدا نشدید!

(۲/آذر/۹۲ ۴:۰۰)تلمیخا نوشته است: [ -> ]ازدواج اگر شخص به گناه بیفتد واجب می شود
شما حالت چهارمی برای آن سه مورد بیار
شما قطعا باید بابت حرفی که زدید معذرت خواهی کنید ! واقعا خجالت دارد .
شما زن بی همسر رو با خاک مساوی کردی!!!! دشمن امام زمان کردی !!!!من دیگر نمی دونم چی بگم .
سلام
ببخشید
نقل قول:پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، هر آیینه به زن دستور می دادم که به شوهرش سجده کند.
اگر لطف کنید منبع حدیث رو ذکر کنید...
یه سوالی برام پیش اومد
آخه تو قرآن بعد از خدا و پیغمبر دستور داده که از پدر و مادر اطاعت کنید حتی اگه زدن تو گوشتون هیچی نگید
پس چطور پیامبر نفرمودن به پدرو مادر سجده کنید!؟
کاش به جای حزب سازی برای اقایون و خانم ها و اینکه حق با کیه ! کمی راجع به خانواده صحبت میشد ... همون چیزی که در بهبوهه ی این بحث ها به طور کل فراموش شده .
زن باید به مرد سجده کنه ...که چی ؟ از فردا بزنیم تو سر زن ها باید سجده کنید به ما ؟
مرد باید حقوق زن رو بهش بده و زنش ازادی کامل داشته باشه ؟ که چی ؟ پس برای چی ازدواج کرده ؟ درد زندگی اورده خونش یا اینکه یه همدرد ؟
(۳/آذر/۹۲ ۰:۲۴)پرنیان نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید
اگر لطف کنید منبع حدیث رو ذکر کنید...
یه سوالی برام پیش اومد
آخه تو قرآن بعد از خدا و پیغمبر دستور داده که از پدر و مادر اطاعت کنید حتی اگه زدن تو گوشتون هیچی نگید
پس چطور پیامبر نفرمودن به پدرو مادر سجده کنید!؟
اونو باید از پیامبر بپرسی!
منبع:
این حدیث از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده به این مضمون:
اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، دستور میدادم تا زن در برابر شوهرش سجده کند.

(فروع کافی، ج 5، ص 507)

(۲/آذر/۹۲ ۲۳:۵۵)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ][تصویر: what-crazy-rabbit-emoticon.gif]خدای من !
اینجا باید اول یک کلاس آموزشی باز کنند اول قواعد رو یاد بدهند!
آخر مثال نقض چه شباهتی به قیاس دارد !
چه کسی حرف از خویشتن داری زد ؟!

نگفتیم ازدواج نکنند یا بکنند .فقط یعضی وقتها شرایط ازدواج وجود ندارد ، در قرآن هم برایش پیشنهاد شده .
مورد مناسب برای ازدواج نیست و این به خود فرد بستگی دارد که بخواهد چگونه زندگی کند و فرد مورد علاقه اش را بیابد یا نه .
مرجع تقلید ما و قرآن ما هم مشخص هست .
خوب شد شماها خدا نشدید!

شما قطعا باید بابت حرفی که زدید معذرت خواهی کنید ! واقعا خجالت دارد .
شما زن بی همسر رو با خاک مساوی کردی!!!! دشمن امام زمان کردی !!!!من دیگر نمی دونم چی بگم .
حالت چهارمم که نگفتید اصلا بی خیال اشتباه کردم یاد یه حدیثی افتادم که ترجیح میدم نگم تا کمتر جوش بیاریدWink
اصلا نباید با خانوما بحث کرد شما اصلا منطقی نیستید
بچه ها اینقدر فرشته مهربون رو اذیت نکنید
خوب راست میگن ایشون،واسه بعضیا واقعا شرایط مناسب ازدواج پیش نمیاد،ادم هم باید با هم کفو خودش ازدواج کنه

اون مرد عذب هست که زمین نفرینش میکنه نه خانم عذب
از دست این اقای تلمیخا
میگید هفته وحدت
بعد خانم ها و اقایون رو به جون هم میندازید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع