|
اسلام ، زن ، فمینیسم
|
|
۰:۱۷, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۰:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مشابه یک ارسالی سالهاست در گوش زنان مسلمان خوانده می شود نقل قول:زن یعنی ظریف نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب زن یک فطرت و البته غریزه دارد فطرت و غریزه زن همان است که 4000 سال پیش بود و 4000 سال دیگر هم هست اما چیزی که در این مدت عوض شده خوراک فکری زنان است این خوراک فکری از دو دسته از افراد تامین شده یکی افرادی که فکر می کردند و می کنند از اسلام به نسبت زن شفیق تر هستند ولی به زن ضربه زدند ![]() یکی هم خناسانی که مصداق بارز آیه زیر شدند و بین زن و مرد به هر وسیله و با هر بهانه ای جدایی انداختند و می اندازند یفرّقون به بین المرء و زوجه (توجه کنید زمان این فعل گذشته نیست) در واقع اصل و اساس فمینیسم جدایی بین زن و مرد و از هم پاشیدن خانواده است کاری که فمینیسم بصورت کاملا نرم انجام داد 1-ساختن نیازهای مصنوعی برای زن(کار بیرون از منزل) 2-فاصله دادن زن از فطرت روحی و غریزه جسمی خود 3-به تبع مورد دوم بدبین کردن زن نسبت به دین اما با وجود اینکه همگی تقریبا سواد داریم ولی از حقوق زن و شوهر نسبت به هم آگاهی نداریم نگاهی مختصر وظایف مشترک: 1-حسن معاشرت 2-همکاری 3-تربیت فرزند 4-وفاداری (نداشتن رابطه نامشروع نه تعدد زوجات) وظایف شوهر ( مفصلتر میگم) الزامات اخلاقی 1. نگاه به زن به عنوان گل باشد نه خدمت کار، تا طراوت و شادابی آن حفظ شود و کاری فراتر از حد متعارف، از زن خواسته نشود. 2. تهیه ی وسایل بیشتر و بهتر زندگی تزئینی، پوشاکی، خوراکی، به ویژه در ایام عید. 3. مشورت با زن در امور مهمه ی زندگی. 4. رعایت اخلاق و حقوق هم بستری با زن. وظایف مالی و پرداخت نفقه: 1. تهیه ی غذا، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 2. تهیه ی پوشاک، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 3. تهیه ی وسایل آرایشی و تزیینی، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 4. تهیه ی مسکن، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 5. تهیه ی لوازم منزل در حد متناسب زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 6. تهیه ی خدمتکار، اگر شأن اجتماعی و خانوادگی زن اقتضا دارد و یا اگر مریض است. 7. مداوای بیماری زن،اگر زن مریض شد. وظایف زناشویی و هم بستری مرد، نسبت به زن. قانون در این مورد ساکت است و به عبارت حسن معاشرت اکتفاء کرده است. اما فقها در دو قسمت؛ به این بحث پرداخته اند: 1. حق زن بر شوهر این است که اگر زن باکره است، پس از عروسی،هفت شب را نزد او بماند و اگر ثبیه باشد سه شب و پس از آن اگر دارای یک زن است، باید هر چهار شب یک شب نزد او بماند و سه شب دیگر آزاد است و هر گاه دارای چند زن است. باید نزد هر یک شبی را از چهار شب بگذراند، و ... 2. نزدیکی جنسی: شوهر مکلف است، هر چهار ماه یک بار با زن خود نزدیکی جنسی نماید و این از حقوق زن محسوب می شود. بخش اوّل، وظایف اخلاقی: وظایف اخلاقی زن به زبان روایات در دو بخش ارزش و اهمیت وظایف شوهر داری، و خود وظایف طرح می شود: 1. ارزش و اهمیت شوهر داری: الف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، هر آیینه به زن دستور می دادم که به شوهرش سجده کند. ب) حق شوهر بر زن، از هر حق دیگری بیشتر و برتر است. ج) جهاد زن، تحمل او بر آزارهای شوهر است. د) زن نباید شوهرش را غضبناک کند و لو شوهرش او را آزرده باشد. هـ) زنی که شوهرش از او ناراضی باشد، اعمال او مورد قبول واقع نمی شود. و) زنی که قدردان شوهرش نباشد، ثوابی برای اعمال او نیست. 2. وظایف اخلاقی شوهرداری: الف) زن نباید میل و نظر به غیر شوهرش داشته باشد و الاّ نزد خدا زنا کار محسوب می شود. ب) زن باید پاسخ گوی نیازهای جسمی و بهره های شهوی مرد و لو در پشت پالان شتر باشد(در مثل مناقشه نکنید) و هر بامداد و شامگاه در صورت درخواست مرد، خود را بر او عرضه کند و الاّ مورد لعن فرشتگان خواهد بود. ج) زن بدون اجازه شوهرش، نباید روزه ی مستحبی بگیرد. بدیهی است این از باب مثال است و الاّ هر امر مستحبی این گونه خواهد بود. د) طولانی شدن نماز زن، نباید مانع پاسخ گویی سریع نیازهای مرد باشد. هـ) زن نباید، بدون اجازه ی شوهرش، چیزی ولو صدقه، به کسی بدهد. ح) زن بدون اجازه ی شوهرش، نباید از خانه بیرون برود و الاّ مورد لعن فرشتگان آسمان و زمین و فرشتگان رحمت و غضب خواهد بود. ط) زن آرایش و نمایش برای شوهرش نماید و برای غیر شوهرش بوی خوش استفاده نکند و الاّ نماز او مورد قبول واقع نمی شود. در اسلام زن هم به غریزه خود می رسد و هم فطرت خود در فمینیسم نه به فطرتش می رسد نه غریزه خود در مورد روابط جن30 که خیلی صحبت میشه من شما را ارجاع می دهم به احادیث ائمه در این مورد که چون همه گروه های سنی در این تالار هستند از آوردن آنها معذورم ولی خلاصه به شما بگویم زن در چهارچوب اسلامی بیشتر از مرد سود می برد |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۶, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۸:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۷:۵۳)وحید110 نوشته است: جسارتا اینها برای تعدد زوجات دلیل نمیشود ! بله من هم به عنوان حکمت گفتم نه دلیل در غیر این صورت هم تعدد زوجات مشکلی ندارد* دلیل:چون اسلام گفته با شرایط مقتضی متشکر ======= *همین الان نامه های تهدید آمیز هم صادر شده ولی من سر حرفم هستم! |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر من این مدت هر پستی و میخونم ختم میشه به تعدد زوجات .!!!!؟!؟
![]() ![]() ![]() خب قانون اسلام دیگه...حرفی توش نیست....خدا کنه به همه قوانین اسلام همینطور پایبند باشید....
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۸:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: شما فرض کنید همینطوره ولی هیچ وقت شرط نگذارید شما انسان در برابر اعمال خود مسئول است و نمی توان گفت چون مردها فلانند ما هم تلافی می کنیم.........معنای اسلام تسلیم در برابر معبود است =========== مطلب جمعیتی که یادم رفت بگم الان متاسفانه داریم به سمت پیری جمعیت شیعه میریم دختر وقتی درس بخواند احتمال ازدواجش کمتر می شود چون کیس مناسب برای او کمتر می شود وقتی هم درس خواند به دلایل زیاد از فرزند دار شدن فرار می کند چه برسد به تعداد زیاد فرزند اما در مقابل اهل تسنن ورود دخترانشان را به دانشگاه ممنوع کردند تعدد زوجات برایشان ننگ و عار نیست فرزند آوردن هم برایشان اکراه آور نیست نتیجه:بهم خوردن توازن جمعیت شیعه و سنی در مملکت ایران شیعه خانه امام زمان هر کسی به این قضیه با هر وسیله ای کمک کند به شخص امام زمان خیانت کرده حتی با خم کردن ابرو و مستأصل کردن افراد برای رسیدن به نفسانیات خود خیلی مهمه ها الان به دختر شیعه چنین حرفی رو بزنی سرتو میبره! آخرش نمیدونه چی میشه... اون موقع سر خودش و خانوادش رو میزنن تاپیک زنان آخرالزمان را بخوانید شاید این حرف ها ثقیل باشه برای خانم ها ولی خب.......... |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱:۵۰)Mohammad Trust نوشته است: خیلی خوب بود فقط من یه چیز رو اضافه کنم بسم الله الرحمن الرحیم سلام دررابطه بااین قسمت ازحرفهای شمابرادربزرگوارباید عرض کنم ((نظرشخصیم هست ))دقیقا اگه خانومی بیرون ازمنزل اشتغال داره،حتی به اندازه ی یه پرکاه نباید ازکارای خونه کم بذاره.... آرامشی که یه زن تو محیط خونه به شوهرش میده،هیچ چیزی نمیتونه جاشوجبران کنه... من قبلا خیلی بحث میکردم که دوست دارم شاغل باشم ونگاهم به این قضیه این چنین بود....((نه اینکه ازکارخونه بزنم!!!)) ولی الان به حدی ازدرک فکری خودم رسیدم که قطعا آرامش همسرمو ترجیح میدم به کاربیرون ازمنزل.... واگه اون نخواد،حتی اگه بابت کارم خیلی زحمت کشیده باشم ولی به گفته ی ایشون عمل میکنم.... آرامشی که یه زن به شوهرش میده باهیچ چیزدیگه جبران نمیشه!!!!هیچ چیز!!!! یاعلی. |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این سمت را از رساله حقوق امام علی بن الحسین علیه السلام انتخاب کردمخیلی عمیقه حق زن بر شوهر و اما حـق رعیتک بملک النکاح فـان تعلـم إن الله جعلهـا سکنـا و مستراحـا و انسـا و واقیه ؛ و کذلک کل واحد منکما یجب ان یحمد الله علی صاحبه و یعلم ان ذلک نعمــه منه علیه و وجب ان یحسن صحبه نعمه الله و یکرمها و یرفــق بها و إن کان حقک علیها اغلظ و طاعتک بها الزم فیما احببت و کرهت ما لم تکن معصیه ؛ فإن لها حق الرحمه و الموانسه و موضع السکون إلیها قضاء اللذه التی لابد من قضائها و ذلک عظیم ؛ و لا قوه الا بالله . ترجمه : اما حق کسی که به جهت ازدواج رعیت* تـو حساب می شـود؛ بر تو آنست که بدانی؛ خداوند متعال قرار داده است اورا تسکین دهنده و آرامش بخشنده و نگهدارنده و انیس برای تو؛ پس بر هردو نفر شما واجب است که قدر این مصاحبت را بدانید و از خداوند متعال به خاطر این نعمت تشکر نمائید ؛ زیرا که ایـن نعمت از ناحیـه اوست و واجب است که با نعمت خداوند بدیده تکریم و احترام نگاه شـود و با مهربانی و لطف و خوشروئی با آن برخورد نمائید . گرچه که شوهر را بر زن حق بزرگیست و اطاعت زن از شوهرش واجب است تا وقتی در آن معصیت خداوند نباشد ؛ اما زن نیز بر شوهر حقوقی دارد که باید رعایت نمایـد پس بر شوهر است که با همسر خویش مهربان بوده و با او انیس و همدم باشد . زیرا به خاطر لذتی که از زندگی با زن خویش میبرد بر او واجب است که حق این لذت ادا کند و این حق حق بزرگی می باشد و قوتی نیست مگر به قوت خداوند متعال . *شخص تحت فرمان و تحت تکفل>> عجب لغتی (۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۲)lord_crusader نوشته است: البته لرد گرامی دختران ایرانی خدا رو شکر بدون هیچ تملقی میگم افراد فهمیده ای هستند ولی خناسان زیادند ذهن دختران رو آلوده می کنند در سینما و تلویزیون و ........ |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:زن یعنی ظریف نه فعال حقوق بشر در اتاق خوابجملهی قرمز هم صحیحه! ولی تا زمانی که فمینیستها برداشتهای نامعقولشون رو صورت ندن! ما میدونیم که اگه بگیم «اسلام میگه زن باید نیاز جنسی شوهرش رو برآورده کنه» دیدگاه اسلام رو خیلی ناقص بیان کردهایم. تأکید قرآن و احادیث بر تعهد عاطفی زوجین هست. عدهای از مردان اهمیتی به بعد عاطفی ماجرا نمیدن، و فکر میکنن زن باید لطف کنه و به خواست مرد پاسخ بده، در حالی که پاسخ زن به مرد، پاسخ طبیعی اون به رفتار عاطفی مرد هست. میدونیم که عدهای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشتهاند، و عدهای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینستها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو میزنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی ظریف» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست. ما میدونیم که در اسلام بر اهمیت نقش مادری زن بسیار بسیار تأکید میشه، و اینکه عدهای میگن در اسلام به زن به دید وسیلهی ادامهی نسل نگاه میشه، خیلی کوتهفکرانه است. میدونیم که عدهای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشتهاند، و عدهای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینستها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو میزنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی مادر» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست. ما میدونیم که اسلام میگه زن وظیفهای در مورد کارهای خونه به عهده نداره. میدونیم که عدهای با دید غیردینی، چنین دیدی نسبت به زنان داشتهاند، و عدهای نادان یا مغرض به دین بستنش، ولی اینکه فمینستها هم در توجیه نگاه نامعقول خودشون این حرف رو میزنند باعث نمیشه این یه حرف فمنیستی بشه. اینکه گفتن «زن یعنی هنر» پاسخ میده که دیدگاه مطرح شده چی هست. |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۲۱:۴۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۰:۱۷)تلمیخا نوشته است: الف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، هر آیینه به زن دستور می دادم که به شوهرش سجده کند.اینکه چیزهایی که احتیاج به تفسیر دارن بدون تفسیر مطرح بشن، غیر قابل قبوله. این کار چه فرقی داره با اینکه افرادی که تفسیرشون رو نمیدونن رو در موضع گمان قرار بدیم؟ در مورد مؤمنین، گمان به حرفهای شما، و یا خدای نکرده تأثیر بر تصور زیبایی که از دین پاکشون داشتن. در مورد غیرمؤمنین، گمان به دین، و فراری دادنشون. من هم جزء همونها هستم که تفسیرشون رو نمیدونم. میشه خواهش کنم شما یا یکی از دوستانی که ابراز موافقت فرمودن، بیانشون کنید؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اجازه من یه چیز بگم؟
یکی از دلایلی که خانمای عزیز ما از این حرفا فرارین اینه که سمت مقابل خیلی بهتر از ما کار کرده،خود خدا هم میگه و عاشروهن بالمعروف،با جنس لطیف باید لطیف حرف زد ، وقتی میگید زن باید فلان کار را انجام دهد اخرش هم همین میشه،در حالیکه همون عاطفه ای که خدا در وجود زن قرار داده ذاتا دوست داره محبت کنه از ایثار خودش لذت میبره،ببخشیدا خیلی چیزا گفتن نداره،به جای این حرفا به خانم ها کمک کنیم بر اساس فطرتشون رشد کنند و بزرگ شن.زن سالم ذاتا وظیفه اش رو خوب انجام میده،ولی خوب واسه مردا باید خیلی چیزا رو گفت که بدونن و عمل کنن،حرف من نیستا،حرف استاد کلاس قرانمونه که اتفاقا اقا هم بود. من قبلا از مردا خیلی ذهنیت بدی داشتم،چون در دانشگاه ما وقتی خانمی جلوی در بود،اقایان مثل .... سرشون رو مینداختن پایین و رد میشدن،در حالیکه اون ور دنیا حق تقدم با خانم هاست،با درست و غلطش کار ندارم،سرشم بحث ندارم اما وقتی ادم اینا رو میبینه و از اسلام جز چندتا حدیث که ظاهرا علیه خانمهاست (در حالیکه باطنا نه اما اون موقع نمیدونستم)،ادم جبهه میگیره،فکر میکنید من کی فهمیدم ارث خانمها نصفه،دیه فلانه و چیزای دیگه که نمیگم بحث نشه،زمانی که اقایان دانشگاه ما با دخترا بحث میکردن و واسه تحقیر کردنشون اینا رو میگفتن. حالا خانمها رو از مسیر اصلی زندگیشون خارج کردیم،بهشون لطمه زدیم هنوز حاضر نیستیم اعتراف کنیم و خانم ها رو مقصر میدونیم. بحث من اینه ،تو این تهاجم های فرهنگی و رسانه ای و فلان ،هنوز بلد نیستیم حرفی رو خوشگل و دلنشین بزنیم. اگه واقعا میخواید بدونید چه نقشی در این عالم دارید،به نقش زنان در قران مراجعه کنید. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام.
![]() به نظر من متن اول ارسال آقاي تلميخا مشكل خاصي نداره،چون همونطوري كه ديديم اسلام براي زن ارزش قائل شده.ولي متاسفانه در اين زمانها مردهايي كه به اسلام عمل كنند خيلي تعدادشون كم شده!!اميدوارم منقرض نشوند. ![]() چرا خانمها فمنيسم شدند؟؟ ![]() به نظر من اكثرا دليلش رفتار و برخود بد آقايونه كه براي خانمها قابل تحمل نيست.وگرنه اگه آقايون به همه دستورات دين پايبند باشند(در همون حد كه تعدد زوج رو از دستورات ديني فقط ياد گرفتن )اگه همه سفارشات ائمه رو در رفتار با زن رعايت كنند هيييييييييييييييچ زن فمنيسمي وجود نداره!!حتي در اون صورت همين زن فمنيسم هم اجازه ميده تا آقايون تعدد زوجين رو اجرا كنن.پس مشكل از اجراي غلط دينه نه اصل دين. در مورد ارسالهاس زيباي خانم skyeygirls در تاپيكشون هم بايد بگم،بستگي داره خواننده با چه ديدي نگاه كنه.اگه ما بخوايم همه ارسالاي خانم ها رو به نيت فمنيسم بودنشون بخونيم مطمئنا دنيا همش بايد دعوا باشه!! تاپيك ايشون تذكره به خانمها و آقايون.به هر دو جنسيت.نه فقط به آقايون. ![]() موفق باشيد. التماس دعاي خير
|
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۲۲:۴۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
و یه چیز دیگه که یادم رفت بگم یه اقای روحانی داشت صبحت میکرد تو تلوزیون،یه خانومی گفت همسر من واسه زندگی اش خیلی تلاش نمیکنه و به ما میگه شما باید قانع باشید اقای روحانی هم گفت که اون که میگن قانع باشید به خانم ها میگن،اما اقایون باید برای وسعت رزق خانواده از تلاشی مضایقه نکنن،وظیفه اقاهه اون یکی حرفه نه اینکه به زنش بگه تو باید قانع باشی حالا اینجا هم ،میگن چند قشر هستن که از عذاب قبر محفوظن،یکی اش خانومیه که بر اخلاق بد همسرش صبوری کنه،خوب این باعث میشه مقام زن بره بالا اما دلیل نمیشه اون مرد واسه بداخلاقی اش مجوز داشته باشه،هر کس باید مخاطب پیام خودش باشه داریم در تاریخ که طرف صحابه پیامبر بوده،واسه مرگش 70 هزار فرشته اومده اما پیامبر گفته بود چون با همسرش و فرزاندش بداخلاق بوده،عذاب قبر و ... داره پس اقایون تا میتونن خوش اخلاق باشن خانم ها اگه احیانا خدایی نکرده شوهرشون بداخلاق بود به خاطر خدا تحمل کنن وقتی میگیم فلان کار ثواب داره یعنی اون کار باعث نزدیکی به خدا میشه خدا هم که لا مکان هست پس یعنی حجاب ها از ما برداشته میشه پس تحمل شوهر بداخلاق یعنی پاره شدن حجاب های بین من و خدا،یعنی نزدیکی به معشوق حقیقی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آرمان فمینیسم: هیچ زنی نباید در خانه بماند! | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,673 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۹:۲۰ آخرین ارسال: حبیب ابن حبیب |
|

![[تصویر: khale_kherse.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8101226884/khale_kherse.jpg)

انتخاب کردم