تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علوم جدید و دین اسلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۵/آذر/۹۳ ۸:۰۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]فرض کنیم که تصور شما درباره این که قرآن حقایقی رو درباره جهان بیان می کنه درسته...

می رسیم به استدلال شما که مصداق fallacy of false analogy هست. قرآن لوح فشرده نیست که روشو نقاشی کرده باشن و اطلاعاتی داخلش گذاشته باشن و آدم از دیدنش لذت ببره...! قرآن مجموعه ای از جملات هست. هر جمله معنایی و هر کلمه تصوری داره و ابزار فهمش هم زبانه و علم تفسیر.

مثلا «لَيْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوْاْ الْبُيُوتَ مِن ظُهُورِهَا وَلَكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَى وَأْتُواْ الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا» ممکنه معانی مختلفی ازش استخراج بشه.

ممکنه یه نفر بگه به این معنیه: وارد شدن از پنجره کار درستی نیست.
ممکنه یه نفر بگه به این معنیه: برای رسیدن به کمال به اهل بیت مراجعه کنید.
ممکنه یه نفر بگه به این معنیه: برای انجام هر کار از راهش وارد بشید.
ولی به این معنی نیست که: نور با سرعت 300000 کیلومتر در ثانیه حرکت می کنه!

اگه باور نمی کنید نگاهی به رابطه علم و قران بندازید. هزار عارف و دانشمند داریم و هزار نظریه در فیزیک مدرن و از اینا تعداد نظریاتی که از قرآن استخراج شده حداکثر صفر تاست. شاید یکی از دلایل این که دانشمند مطرحی نداریم که از جامعه مسلمان اومده باشه همین نگاهه.
سلام
پشت لوح فشرده رو هم که شما می بینید می بینید یک سری رنگ های جذاب از شکست نور تشکیل میشه ، یکی می گه این شکست نور هست ، یکی سوادش کمتره می گه نه خیر این داخلش یک سری رنگ داره ما رنگاشو متفاوت می بینیم از زوایای مختلف ، یکی می گه خطای دید هست چشم تناسب نداره با این سیستم اشتباه می بینه ، اما یکی که میکروسکوپ داره ، می بینه روش چند تا نقطه داره ، یکی که میکروسکوپ الکترونی داره می بینه روش نقاط نظم دارند ، یکی که علم کد شناسی داره می فهمه اینا صفر و یک هستند و سعی می کنه رمز گشاییشون کنه ، یکی هم بینش کافی داره و با ابزارش علمی عظیم استخراج می کنه
این مورد بعد که می گم نظر شخصی من هست
ببینید قرآن یک نظم هست از هزاران کلمه با مشخصات متفاوت ، هر کلمه علاوه بر معنای ظاهری عربیش شامل یک سری حرف و اعراب هست ، هر حرف و اعراب یک کدی داره ، هر ترتیبی از این کد ها باز خودش یک کد جدید هست ، این ترتیب کد ها خودش باز یک کد جدید هست ، و با این ها میشه به خیلی چیز ها رسید.
اما مفهوم بعد که متصور هست ، قرآن شاید مثل مثال قبلم کامل مفاهیم هستی رو بیان نکرده ، پس شاید یک سری فرمول داده برای رسیدن به اون ها
ببینید من اگر یک سری فرمول به شمایی که بلدی باهاشون کار کنی بدم ، می تونی باهاش هستی رو کن فیکون کنی ، غیر از اینه؟
این دو ادعای من به نظر شما امکان پذیر نیست؟ (با در نظر گرفتن شرایطی)
در ضمن من دلیل دارم برای این ادعا هام ، قرآن می فرماید "لا رطب و لا یابس الا فی کتاب مبین" ، خوب اگر شما نتونی ادعای قرآن رو رد کنی ، که بحث آوردن کتاب مشابه باشه ، مجبوری این مطلب رو بپذیری ، پس ...
خب این هم خوب است که سوال پرسیده شود درباره احکام مثل همین طلا یا حلیت مواد خوراکی و ... چون در ابتدا اشاره شد به قرآن کریم ذهن بنده به سمت آیات قرآن رفت .
به جهت تکمیل اطلاعات کارابران و البته خودم

طلا

عدد اتمی : 79
نقطه ذوب: C° 1064.18
نقطه جوش: C° 2856

دانسیته : 19.300
طلا فلزی است نرم، براق، زرد رنگ، چکش خوار، قابل انعطاف (سه ظرفیتی و یک ظرفیتی) و فلز واسطه که با بیشتر عناصر شیمیایی واکنش ندارد و تنها بوسیله کلر و تیزاب سلطانی(آمیزه ای از اسید نیتریک و اسید هیدروکلریک) مورد حمله قرار می گیرد.این فلز عمدتا "به شکل آزاد و بصورت تکه هایی در سنگها و رسوبهای آبرفتی وجود دارد طلا معمولاً در رگه های پوسته زمین همراه با کانی های مس و یا به صورت آزاد وجود دارد .
بغیر از طلای 24 عیار مـابقی آلیاژ طلا نامیده میگـردند. مس، نقره، نیكل و پالادیوم بــرای استحكام بیشتر و فلز روی به ایـن خـاطر بـه طـلا افــزوده میگردد تا اكسیژن هوا را جذب كــرده و از اكـسیـد شــدن مـس و نـقـره جـلوگیــری كنـــد
طلا يك عنصر فلزي با ساختار کوبیک بوده كه از اول طلايي رنگ بوده ولي هنگام بريده شدن سياه و يا بنفش مي شود.اين عنصر هدايت كننده خوب دما و الكتريسته مي باشد .

از این عنصر به عنوان پوشش برای ماهواره ها و به عنوان بازتابنده خوب اشعه مادون قرمز استفاده می شود.
بیشترین ترکیبات عمومی طلا شامل اسید کلرید طلا و اسید کلروائوروئیک است که در صنعت عکسبرداری ازآن استفاده می شود. طلا دارای 18 ایزوتوپ است. طلای 198 با نیمه عمر 2.7 روز برای درمان سرطان و بیماری های گوناگون کاربرد دارد.

(برگرفته از کتاب علوم سوم راهنمایی و مقاله دانشجویی )

اثرات کلی طلا بر روی سلامتی بدون معیار جنسیتی

تنفس: اگر استنشاق آن طولانی مدت باشد، باعث سوزش می شود.
خوردن: هیچ اثر منفی تا کنون گزارش نشده است.
پوست: ممکن است باعث سوزش و یا واکنشهای آلرژیک شود.
چشم: ممکن است باعث سوزش شود.

اثرات زیست محیطی طلا

سمیت طلا ارزیابی نشده است. اما تجزیه زیستی طلا در حالت هوازی بسیار ضعیف است و اثرات زیست محیطی آن هنوز ثابت نشده است. از آنجایی که طلا نامحلول است، تجمع زیستی اندکی دارد.

و اما آثار طلا بر سلامتی مردان

محققان با مطالعه روی افرادی که با طلا ارتباط دارند به این نتیجه رسیده اند که طلای موجود در بدن آنها باعث ایجاد اختلالات هورمونی شده و هورمونهای پرولاکتین و FSH بیشترین تأثیر منفی را از طلای موجود در بدن آنها گرفته و بیشترین تجمع طلا در دستگاه تناسلی مردان مشاهده شده است
آنچه که شما اشاره فرمودید در خبر روزنامه جام جم مقاله ای در ارتباط با آن بیان شده از این لینک می توانید مطالعه بفرمایید

[b]پ.ن

ساختار کوبییک : ساختاری در سیستم های تبلور است که به ایزو مترک یا هم بعد نیز شناخته می شود کانی هایی مثل الماس و گرافیت هم چنین ساختاربلوری دارند
هورمون های پرولاکتین : هورمونی در سلول های لنفوسیتی B و T است البته میزان آن در تاثیر گذاری صحت دستگاه ایمنی موثر است . از نمونه های بالینی مقادیر آن در زنان و مردان متفاوت است اما به طور آزمایشگاهی یکسان در نظر می گیرند . نوسانات و اختلالت آن موجب عوارض و بیماری هایی می شود که خارج از حوصله تاپیک است
FSH : هورمون محرک فولیکول است که توسط غده هیپوفیز ساخته می شود .
در زنان باعث رشد تخمک (تخمدان) موارد دیگری هم تحت کنترل این هورمون است
در مردان عامل ساخت اسپرم بالغ (بیضه ها) مقادیر آن پس از بلوغ فرد ثابت است تولید پروتیئن های متصل به آندروژن را هم کنترل می کند
با چه سندی؟ کدوم دانشمندان؟ کدوم موسسه؟ چه نمونه آماری؟ کدوم ژورنال علمی؟ منابعش رو بیارید تا بتونیم درستی و نادرستی خبر شما رو مشخص کنیم.
(۶/آذر/۹۳ ۰:۲۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]

هورمون های پرولاکتین : هورمونی در سلول های لنفوسیتی B و T است

سلام

این جمله به نظر کاملا اشتباه است
جناب آقای الولاباب خب شما درستش را بفرمایید . پی نوشت ها اطلاعات شخصی بنده بود بجای نقض و بحث اصلاحش کنید که بنده هم چیزی یادگرفته باشم . باتشکر

آقای نام کاربری لینکی که آمده بود به همین موضاعات هم اشاره دارد . از آن گذشته مثلا راجب عدد اتمی طلا منبع می خواهید یا ویژیگی های فیزکوشمیایی طلا یا اثر سمیت یا اثرگذاری بر هورمون ها دقیقا با منبع چطور می خواهید درستی یا نا درستی را تشخیص دهید ؟ اشما علمی که در دسترس هست را می خواهید از طریق منبع صحتش را بدست آورید ؟ اگر جمله از حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آورده بودم این حرف معنا داشت ولی مثلا کدام قسمت را می خواهید با منبع به درستی اش پی ببرید ؟

در Elsevier جستجو بفرمایید
(۷/آذر/۹۳ ۱۸:۵۲)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]آقای نام کاربری لینکی که آمده بود به همین موضاعات هم اشاره دارد . از آن گذشته مثلا راجب عدد اتمی طلا منبع می خواهید یا ویژیگی های فیزکوشمیایی طلا یا اثر سمیت یا اثرگذاری بر هورمون ها دقیقا با منبع چطور می خواهید درستی یا نا درستی را تشخیص دهید ؟ اشما علمی که در دسترس هست را می خواهید از طریق منبع صحتش را بدست آورید ؟ اگر جمله از حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آورده بودم این حرف معنا داشت ولی مثلا کدام قسمت را می خواهید با منبع به درستی اش پی ببرید ؟

در Elsevier جستجو بفرمایید

عجبا! شما مدعی مضر بودن طلا برای مردان هستین، من باید جستجو کنم یا شما مرجعشو بیارین؟
البته بنده که مدعی نیستم دستور دین است که طلا برای مردان حرام است و بنده هم جستوجو کردم چون کنجکاو راجب احکام بودم
چشم برادر فعالیت میدانی نداشتم خودم گرداوری کتابخانه ای بوده . از هیستوری لینک های مرتبط را پیدا می کنم و قرار می دهم

مقاله ای در ارتباط با سرطان بر اثر استفاده مردان از طلا
کتاب تاثیر نقره و طلاو پلاتین بر بدن(لطفا بتدا کتاب را مطالع بفرمایید بعد کامنت ها را)
بخش از کتاب یک مسلمان در ارتباط با عدم استفاده مردان از طلا(لینک خود کتاب را پیدا نکردم در مباحثه این لینک سخنان اعتقادی هم هست اما خود کتاب اشاره به علم دارد)
طلا و چگونگی اثر آن بر بدن (اثر دکتر رابرت سی.بیرایت)
برخی از لینک های مانند پاسخ و پرسش های یاهو سایت های مسلمانان و برخی تالارهای گفتمان حذف گردید تا فقط مطالبی که علمی به موضوع پرداخته در دسترس باشد
اثر گذاری بر هورمون ها که آورده شد در پی آزمایشات سال 2010 کونورد کاندا می باشد
لینک فارسی حرام بودن طلا را هم که خبر جاجم جم قبلا قرار داده بودم در متن اصلی البته به حرام بودن از طریق علمی پرداخته موارد بالا غالبا به مضر بدون و مستقل از احکام است
(۷/آذر/۹۳ ۱۸:۵۲)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]جناب آقای الولاباب خب شما درستش را بفرمایید . پی نوشت ها اطلاعات شخصی بنده بود بجای نقض و بحث اصلاحش کنید که بنده هم چیزی یادگرفته باشم . باتشکر

بسم الله
اصلا این جمله قابل اصلاح کردن نیست
میم.حسین.الف نوشته است:
هورمون های پرولاکتین : هورمونی در سلول های لنفوسیتی B و T است

اول اینکه هورمون به ماده ای گفته میشه که از غدد اندوکرین به خون ترشح میشه و روی سلول هدف اثر میزاره که این اثر سبب نتایج حاصل از اون هورمون میشه این یک مسئله
دوم اینکه سلول های لنفوسیتی به دو رده ی T و B تقسیم میشن که مسئول برقراری ایمنی بدن هستن و در خون و لنف در گردشن
سوما هورمون پرولاکتین یا مامو تروپین هورمونی هست که در خانم شیرده سبب شیرسازی و جلوگیری از حاملگی میشه
حالا من چطور این سه تناقض رو حل کنم؟؟
تناقضات اول و دوم چه بود دیگر برادر من Smile
بله شما درست فرمودید که از تحریک هیپوفیز ساخته می شود .یکی از احتمالات اثرگذاری بر لنفوسیت های B و T است و به موجب آن کفایت دستگاه ایمنی مشخص می شود
آنکه شما فرمودید در زنان شیر ده درست است و اصلا این هورمون را به عنوان هورمون شیر نیز می شناسند اما در دوران بارداری لوب جلویی تحریک شده و اثر گذاری این هورمن بر غدد شیری ، دیواره های رحم و رشد تخمک ها است . گمانه زنی می شود که بر رشد جنین نیز موثر است و همینطور بر دستگاه تناسلی نیز اثر دارد به این معنا نیست که در مردان وجود ندارد و یا در دوران غیر بارداری یافت نمی شود
لینک 1
لینک 2
لینک 3
(۷/آذر/۹۳ ۲۱:۱۷)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]البته بنده که مدعی نیستم دستور دین است که طلا برای مردان حرام است و بنده هم جستوجو کردم چون کنجکاو راجب احکام بودم
چشم برادر فعالیت میدانی نداشتم خودم گرداوری کتابخانه ای بوده . از هیستوری لینک های مرتبط را پیدا می کنم و قرار می دهم

مقاله ای در ارتباط با سرطان بر اثر استفاده مردان از طلا
کتاب تاثیر نقره و طلاو پلاتین بر بدن(لطفا بتدا کتاب را مطالع بفرمایید بعد کامنت ها را)
بخش از کتاب یک مسلمان در ارتباط با عدم استفاده مردان از طلا(لینک خود کتاب را پیدا نکردم در مباحثه این لینک سخنان اعتقادی هم هست اما خود کتاب اشاره به علم دارد)
طلا و چگونگی اثر آن بر بدن (اثر دکتر رابرت سی.بیرایت)
برخی از لینک های مانند پاسخ و پرسش های یاهو سایت های مسلمانان و برخی تالارهای گفتمان حذف گردید تا فقط مطالبی که علمی به موضوع پرداخته در دسترس باشد
اثر گذاری بر هورمون ها که آورده شد در پی آزمایشات سال 2010 کونورد کاندا می باشد
لینک فارسی حرام بودن طلا را هم که خبر جاجم جم قبلا قرار داده بودم در متن اصلی البته به حرام بودن از طریق علمی پرداخته موارد بالا غالبا به مضر بدون و مستقل از احکام است

خوب چهار تا لینک گذاشتید.

لینک دوم کتاب نیست. یه انجمنه که در مورد مضرت فلزهای مختلف صحبت می کنن. در مورد مضرات طلا هم صحبت مهمی نشده.
لینک سوم کتاب نیست. مجموعه احکام اسلام در مورد استفاده از طلاست که ربطی به بحث نداره و ارزش علمی هم نداره.
لینک چهارم از سایت مجهول الهویه goldgold که همون طور که از اسمش پیداست چیز بدی از طلا نمی گه و کلا از طلا تعریف کرده. یه جا هم نوشته:
It was considered that gold possessed an energy that brought warm, soothing vibrations to the body to aid healing, for when the body relaxes and the blood vessels in the cells aren’t as constricted, blood can move through the tissue spaces more easily.
که بازم ارزش علمی نداره.
لینک اول از مجله CMAJ با IF کمتر از یک و خوردهای که مقاله مهمیم نیست. اما مقاله چی می گه: دو تا مثال آورده از یه مرد و یه زن که با عنصر رادیواکتیو رادون مسموم شدن. طلا فلز رادیو اکتیو نیست. تاثیری هم که گذاشته روی مردان و زنان مشترک بوده. پس این موضوع رو باید از دو طرف تحریف کنیم تا با حرف شما منطبق بشه.

برمیگردیم به سوال اول: چه مرجع علمی این گفته رو تایید می کنه که طلا برای مردان مضره؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع