تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا بعضی از جوانان به طرف هرچی موضوع مذهبیه نمیرن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۳:۵۷)lord_crusader نوشته است: [ -> ]
[b]شما حرف امام علی رو قبول دارید یا پسرای دانشگاهتون؟
برای بار هزارم.این حدیث با کردار امام تضاد داره.این همه روایت از شرح زندگانی حضرت علی هست که کردارشون رو در طول روز و شب به خوبی به نمایش میکشه.ایشون در این داستانها بارها با زنان برخورد داشتند و بارها اولین سلام دهنده بودند!ذکر شده که حضرت محمد و دیگر ائمه همواره اولین سلام کننده بودند چه به زن و چه به مرد.
اینقدر این حدیث رو بولد نکنید.وقتی با عقل انسان در تضاده،مردم نسبت به حدیث شک نمیکنند،بلکه نسبت به عصمت علی(علیه السلام) شک میکنند.
عواقب این کار رو در نظر بگیرید!
وقتی شما میگید حضرت علی میترسیده از آوای خوش زنها به گناه بیفته،خواننده به این فکر نمیفته که دیگه صدای نامحرم رو نشنوه،بلکه به این فکر میفته که این علی که میگید چه نفس ضعیفی داشته.مخصوصا اگه شناخت قبلی نداشته باشه.

اصلا یه لحظه فکر کنید!اگه یه غیر مسلمان خواست مسلمان بشه،تحقیق کرد دید «بیداری اندیشه» یک تالار اسلامیه،اومد توی بیداری اندیشه بعد هم اومد توی این تایپیک،فکر میکنید برای چنین شخصی که تا چندی پیش روبوسی کردن با جنس مخالف هم براش عادی بوده،خوندن این جملات چطوریه؟Huhخودتون رو بزارید جای اون،بعد ببینید سلام نکردن یعنی چی... .
(۱۲/آذر/۹۲ ۱۶:۴۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]برای بار هزارم.این حدیث با کردار امام تضاد داره.این همه روایت از شرح زندگانی حضرت علی هست که کردارشون رو در طول روز و شب به خوبی به نمایش میکشه.ایشون در این داستانها بارها با زنان برخورد داشتند و بارها اولین سلام دهنده بودند!ذکر شده که حضرت محمد و دیگر ائمه همواره اولین سلام کننده بودند چه به زن و چه به مرد.
اینقدر این حدیث رو بولد نکنید.وقتی با عقل انسان در تضاده،مردم نسبت به حدیث شک نمیکنند،بلکه نسبت به عصمت علی(علیه السلام) شک میکنند.
عواقب این کار رو در نظر بگیرید!
وقتی شما میگید حضرت علی میترسیده از آوای خوش زنها به گناه بیفته،خواننده به این فکر نمیفته که دیگه صدای نامحرم رو نشنوه،بلکه به این فکر میفته که این علی که میگید چه نفس ضعیفی داشته.مخصوصا اگه شناخت قبلی نداشته باشه.

اصلا یه لحظه فکر کنید!اگه یه غیر مسلمان خواست مسلمان بشه،تحقیق کرد دید «بیداری اندیشه» یک تالار اسلامیه،اومد توی بیداری اندیشه بعد هم اومد توی این تایپیک،فکر میکنید برای چنین شخصی که تا چندی پیش روبوسی کردن با جنس مخالف هم براش عادی بوده،خوندن این جملات چطوریه؟Huhخودتون رو بزارید جای اون،بعد ببینید سلام نکردن یعنی چی... .
این حدیث با کردار امام تضاد داره؟
مومن این حدیث تو کتاب های حوزه ی علمیه تدریس میشه(خواستی اسم کتاب و صفحه رو میگردم برات پیدا میکنم)
این حدیث از معتبر ترین احادیث شیعه است
البته باید متذکر بشم که مربوط به دختران و زنان جوان است
وقتی حضرت علی ترس داره شماها ترس ندارین؟منظورم از شماها شما نبود کلی گفتم
غیر از این از علمای ما کلا سلام دادن به نامحرم رو مکروه اعلام کردند و بعضیا از علما با ذکر شرط سلام دادن رو بلا مانع میدانند
بابا علمای دین خودتون داره میگه من نفهمیدم شما حرف عالم دین رو قبول دارین یا حرف خودتون؟
جوابش یک کلمه است آره یا نه دوستان مخالف؟
هی زیر حرف من نقل قول الکی نزنین ضعیف گیر آوردین؟Angryخیلی ادعا میکنید بهتر میدونید شماره دفتر مراجع موجوده زنگ بزنید بپرسید
رساله هاشون هم هست
فتوا ها تو اینترنت هم هست

عزیزان اهل فن:
اول منبع حدیث رو عرض کنم:
کلینی، کافی، ج ۲، ص ۶۴۸، دارالکتب الاسلامیة، تهران، ۱۳۶۵ش.
دوم حکم علمای دین

سؤال: حکم سلام مرد به زن نامحرم چیست؟ آیا سلام کردن دانشجوی پسر به همکلاسی دختر که هر روز همدیگر را می بینند و با هم در یک کلاس شرکت می کنند اشکال دارد؟ سلام استاد مرد به شاگرد دختر چه حکمی دارد؟
پاسخ: در برخی از روایات این کار مکروه شمرده شده است. مخصوصاً اگر زن جوان باشد[/i] حکم گرفته شده از فتوای آیت الله مکارم شیرازی
http://mdjahrom89.blogfa.com/post-291.aspx
-----------
آیا سلام کردن مرد به زن نامحرم وزن به مرد نامحرم ، جایز است ؟

همهٔ مراجع : اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد ، [u]اشکال ندارد.

تبصره : اگر جنس مخالف ، دختر جوان باشد ، بهتر است به او سلام نکند تا از افتادن در گناه ، در امان باشد .
http://www.hozehardakan.blogfa.com/post-27.aspx
----------------------
سلام کردن به نامحرم در محیط دانشگاه چه حکمی دارد؟
اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، اشکال ندارد
اگر جنس مخالف دختر جوان باشد، بهتر است به او سلام نکند تا از لغزش در گناه در امان باشد.
http://www.porseshkadeh.com/question/24799/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%86%D9%87-%D8%AD%DA%A9%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
----------------------------------

سلام به نامحرم
سؤال: سلام كردن به زن نامحرم چه حكمی دارد؟
پاسخ: با صرف ‏نظر از جهات ديگر، مكروه است.

[/b]

آیت الله العظمی محمد تقی بهجت رحمة الله علیه

http://www.rahebehesht.org/info/item.asp?ID=1704
-------------------------------------------------------

چرا امام علی(علیه السلام) برخلاف پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زنان جوان سلام نمی‌کرد؟ و اگر در اثر سلام کردن به دختران جوان، به گناه نیفتیم چه اشکالی دارد؟
روایتی از امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) نقل شده است: «پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به تمام زنان اعمّ از پیر و جوان سلام می‌کردند، امّا من فقط به سال‌خوردگان از زنان سلام می‌کنم»
درباره این روایت چند سؤال دارم:
اصل روایت چیست و در چه منبعی ذکر شده؟
جواب در:
http://islamquest.net/fa/archive/question/fa11018

در تاریخ زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام آمده است: روزی او زنی را مشاهده کرد که او مشک آبی را به دوش گرفته و با زحمت و مشقت آن را حمل می کند.
حضرت از آن بانو درخواست کرد که ظرف سنگین آب را در اختیار وی قرار دهد... علی علیه السلام مشک را برداشت و از احوال زن پرسش نمود، معلوم شد شوهر وی از سربازان شهید اسلام در رکاب آن حضرت بوده است، و هزینه زندگی فرزندان شهید باعث کار آن زن و آب کشی به خانه دیگران گردیده است!
مولای متقیان آدرس خانه او را گرفته و شب را در تمام ناراحتی به سر برد، و سحرگاه زنبیلی پر از خرما و روغن و آرد و گوشت... را به دوش گرفته، و به خانه مزبور حمل کرد، در طول راه برخی از مؤمنین درخواست کمک کردند، ولی حضرت می فرمود: روز رستاخیز بار مرا چه کسی حمل می کند؟!
علی علیه السلام پس از در زدن و اجازه گرفتن به طور ناشناخته وارد خانه شد، و پیشنهاد فرمود: زن اجازه دهد یا او بچه ها را به بازی گرفته و مشغول کند، و یا به خمیر کردن و نان پختن بپردازد، زن گفت: شما بچه ها را مشغول کنید، من به کار خمیر کردن و پختن نان می پردازم، خدا از تو راضی شود، و بین من و «علی بن ابی طالب» حاکم گردد! ! (5)
حضرت علی به فوری مقداری گوشت را پخت و با خرما و غیره بر دهان بچه ها گذاشت، و هر بار لقمه ای را که به آنان می خورانید می فرمود: ای فرزندانم! علی را حلال کنید!!!
چون خمیر آماده پختن گردید زن عرض کرد: ای بنده خدا تنور را روشن کن، علی علیه السلام تنور را روشن نموده، و صورت مبارک خویش را بر روی شعله های آتش می گرفت و می گفت: بچش ای علی! این جزای کسی است که از یتیمان غفلت کند! ! در این هنگام زن همسایه وارد شد، و دید «علی بن ابی طالب» با بچه های شهید بازی می کند، و آنان را می خنداند، و لقمه های لذیذ بر دهانشان می گذارد، با دیدن وی او را شناخت، و خطاب به زن شهید، داد زد: وای بر تو این «امیرالمؤمنین» است که در خانه تو کار می کند، و بچه هایت را می خنداند.. .؟
هم چنانچه فرزندان خود را تربیت می کنید، یتیمان را نیز ادب نمائید، و به طوری که در هنگام نیاز فرزندان خویش را می زنید، از یتیمان نیز غفلت نکنید (چنانچه نیاز باشد می توان متوسل تنبیه مجاز شرعی شد) تا بچه های لوس بار نیایند
زن شهید از گفتار و کردار خود احساس شرم کرد، و با عذر خواهی عرض نمود: یا امیرالمؤمنین ! من از شما شرم دارم، و نشناخته حرف هایی زده و تو را به کار گماردم.
علی علیه السلام فرمودند: من از شما شرم می کنم که تا به حال از اوضاع شما بی اطلاع مانده ام!! این بگفت و خانه آنان را موقتا ترک کرد.
بحار الانوار ج 41 ص .52
البته این مصداق شوخی با نامحرم نیست،این بحث جداست.صرفا در توضیح اینکه گفته میشه حضرت علی(علیه السلام) به زنان سلام سلام نمیکردند تا مرتکب گناه نشن.در ضمن جناب lord_crusader شما خودتون در آخر حدیثی رو آوردید که حتی در صورت صحت حدیث قبلی نشون میده که سلام نکردن به زنان جوان یک ویژگی از حضرت امیر بوده(در صورت صحت حدیث قبلیش!)...اما خود ایشون که توی این حدیث میگن پیامبر به همه اعم از پیر و جوان سلام میکرده،بنابراین این نمیتونه مکروه باشه![/font]

روایتی از امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) نقل شده است: «پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به تمام زنان اعمّ از پیر و جوان سلام می‌کردند، امّا من فقط به سال‌خوردگان از زنان سلام می‌کنم»
دوست عزیز بد نبود ارزشی قائل میشدید و مقاله رو تا آخر میخوندید
تفاوت سن آن‌حضرت و جوان بودنش نسبت به پیامبر در آن زمان فرق میکرد
در جایی خوانده ام خود حضرت پاسخ دادند زمانی که پیامبر به تمامی دختران و زنان سلام مینمود 30سال بیشتر از من سن داشتند حالا خودتون حساب کنید
باز اگر کسی خواست به این سنت حسنه عمل کند، بهتر آن است که به شیوه و روش امام علی(علیه السلام) عمل کند؛ زیرا از هرگونه وساوس شیطانی، اتهام و... به دور است
مکارم شیرازی، ناصر، استفتاءات جدید، محقق و مصحح: علیان‌نژادی‌، ابوالقاسم، ج ‌1، ص 231، انتشارات
الان بخاطر جمله ی بالا یکسریا ها باز سو استفاده میکنند
جواب اون یک کلمه رو هم نداید ولی غیر مستقیم برداشت من این بود....قبول ندارید
خب شما لینک جواب رو جدا گذاشتید،لود اون صفحه برای من خودش ساعتی وقت میبرهSmileبه هر حال اصل ماجرا چیز دیگه ایه!من میگم که سلام دادن زنها به مردها و مردها به زنها مشکلی نداره.چون دلیلی نداره.اگه دلیلش اینه که ما در اثر شنیدن صدای زنان دچار گناه بشیم،پس نباید اخبار هم گوش بدیم!بنابراین گوش دادن به اخباری که زنان مجری اون هستند مکروهه!و همچنین تمامی برنامه هایی که زنان در اون شرکت دارند.

Tishtar

اون صحفه چیزی خواصی نداره که بخواد دیر لود بشه الان که لود شود بخونیدش جواب همین سوالاتون درش است
سلام کردن اولین مرحله برای ارتباط سالم بین دو انسان است که حاوی پیام‌های متعددی؛
از قبیل دوستی، صمیمیت، محبت، تواضع، دعای خیر، اطمینان دادن به طرف مقابل و ... است.
لفظ سلام یک واژه بسیار زیبا و پر معنا است که با آن برای مخاطب خود دعای خیر و آرزوی سلامتی داریم و در عین حال به او به اطمینان می‌دهیم که از ناحیه ما هیچ ضرری متوجه او نخواهد شد.
در روایات وارده از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، سلام عامل افزایش دوستی و محبت دانسته شده است...ادامه در لینک:
به طور اجمالی مطالب رو خوندم.ولی جواب سوالم رو نگرفتم!Smile
توی این لینک هم اومده که ما نباید به زنها سلام بدیم چون ممکنه صدای اونها باعث بشه که ما به گناه بیفتیم!بنابراین کلا باید شنیدن صدای زنان جایز نباشه دیگه؟!تازه سلام کردن که خیلی کوتاهه و احتمال به گناه افتاده به وسیله اون کم تر؟!

Tishtar

اگر سرتون شلوغه بعدا مطلب رو مطالعه بفرمایید انشاءالله که به جواب میرسید
موفق باشید
یک سوال بپرسم؟
هدف از سلام کردن به جنس مخالف(حالا چه خانم باشه چه آقا) چیه؟Huh
حالا اگر سلام بکنیم یا حرف بزنیم چه اتفاقی می افتد و اگر این کار را نکنیم چه می شود؟Huh
سلام کردن با جنس مخالف چه ربطی به موضوع این تایپیک داره! بابا بی خیال شید! هرکی که فکر می کنه به گناه می افته سلام نکنه هرکی هم به خودش مطمئنه سلام بکنه! تو این دوره و زمونه که دخترا با ساپورت جلوی آدم تو کوچه و خیابون و دانشگاه و محل کار و .. رژه می رن دیگه سلام کردن با نا محرم هیچ کس رو به گناه نمی اندازه!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع