مگه سلام کردن هدف میخواد؟شما به هم جنس خودتون سلام میدید مگه هدفی دارید؟ نیت عرض ادبه فقط. اگه سلام کنیم اتفاقی نمیفته و اگر نکنیم باز هم اتفاقی نمیفته پس انقد گناه پای هیچی ننویسن و نگن وااااااای حضرت علی اینطور میگفتنو فلان مرجع مکروه دونستنو..........آقای لورد مقاله ای که لطف کردن معرفی کردن یه جاهاییش گفته بود اشکال داره و یه جاهاییش گفته بود اشکال نداره ولی دوستان فقط از مطالبی که به نفع و مطابق میل خودشونه استفاده میکنن!!!!!!!!!!!
(۱۲/آذر/۹۲ ۱۹:۲۶)mahyamatin نوشته است: [ -> ]یک سوال بپرسم؟
هدف از سلام کردن به جنس مخالف(حالا چه خانم باشه چه آقا) چیه؟
حالا اگر سلام بکنیم یا حرف بزنیم چه اتفاقی می افتد و اگر این کار را نکنیم چه می شود؟
اگر منظورتان این است که اگر هدف خیر باشد پس مورد ندارد
باید گفت در روابط اجتماعی نیت به تنهایی اهمیتی ندارد
اثر آن کار را باید بررسی کرد
غریزه انسان هیچگاه تغییر نمی کند
و در ضمن(این قسمت جواب کاربریه که گفت حالا که دخترا ساپورت میپوشن دیگه سلام چیزی نداره و الان ارسالشو پاک کرده)
اگر به این باشد در فلان کشور که همجنسبازی عادی شده دیگر زنا چیزی نیست درسته؟
قبح شکنی اثرش اینه ولی دلیل نمیشه ما عقب نشینی کنیم
هر انسانی خیر و شر رو خوب میدونه
ولی عده اندکی به فطرتشون رجوع می کنند و باقی افراد به هوا و هوس خود یا دیگران
من هم جنس خودمم که یه ترم باهم بودیمو میبینم سلام میکنم،نه دیگه کلاسی باهاش داشتم نه قصد رفاقتو آغاز محبتو صحبت دارم. من نمیگم کار شما اشتباهو کار من درسته ولی اشکالی در کار خودمم نمی بینم
(۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۲۵)هانا نوشته است: [ -> ]من هم جنس خودمم که یه ترم باهم بودیمو میبینم سلام میکنم،نه دیگه کلاسی باهاش داشتم نه قصد رفاقتو آغاز محبتو صحبت دارم. من نمیگم کار شما اشتباهو کار من درسته ولی اشکالی در کار خودمم نمی بینم
این تاپیک را ببینید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26860.html
مهم این نیست که من و شما اشکالی نمی بینیم
باید ببینیم اسلام چی میگه
البته اگر مسلمانیم یعنی اگر تسلیم شدیم
در مورد سلام کردن هم فرض می گیریم شما نیتتون فقط احترامه
طرف مقابل هم کلا متعادل و مریض دل نیست
چند تا پسر اینطوری هستند؟
اصلا شما چطور باطن پسر رو میبینید؟
اسلام هم گفته(البته در مورد نازک کردن صدا و ...) که شاید یکی مریض دل باشه
یعنی باید احتمالا خطر رو بصورت عمومی داد
نه فامیل نه همکلاسی........
تجربه نشون داده این سلام علیک ها در دو طرف باعث شُل شدن فرد و افتادن گارد شخص که همان حیای اوست می شود
دیگه از اون به بعد میشه توجیه
طرف فامیلمه،همکارمه،جای پدرمه!و.........
یعنی شما تو فامیلم به هم سلام نمیدید؟!!!!!!!
جناب تلمیخا باز برگشتیم به همون بحث قبلی
جواب سلام واجبه
در خصوص سلام دادن ما هم از دل بقیه خبر نداریم و بر قول اکثر علما سلام به دختران و زنان جوان نامحرم کاری اشتباه و مکروه و سلام دادن به زنان سالخورده با شرایط گفته شده اشکالی ندارد
اینو که 2 صفحه است دارم میگم
این حرف خریدار نداره بهتره بگیم هر کی هر کاری دوست داشت بکنه اسلام هم یعنی هر چی خودت خواستی اونوقته که سیلی از تشکرها به سوی پست شما میاد

اون لحظه است که بعضی دوستان احساس برتری میکنند
"جایز است سلام مرد نامحرم به زن نامحرم و بالعکس مشروط بر این که با ریبه یا خوف فتنه نباشد"
پس این یعنی چی؟