(۲۵/آذر/۹۲ ۲۳:۱۶)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]اتفاقا در همون پست به این حرف جواب دادم امام خمینی نفرمودند هاشمی ادم خوبیه بلکه وعده دادند که تا اخر تاریخ مانند مدرس زنده خواهند ماند
اولا کی امام گفته مثل مدرس؟ دوما زنده ماندن یعنی چی؟ آیا به معنی تایید است؟! چیز بهتری پیدا نکردید؟ یک چیزی بیارید که معنای تایید ازش فهمیده بشود.
نقل قول: وقتی امام زمان احمدی نژاد را اینقدر دوست داشته که در بهترین شب سال یعنی شب قدر برای ایشان دعا کرده حتی به خواب دیگران هم امده که شما هم بیدار شوید و برای احمدی نژاد دعا کنید چه مشکلی داره که بپذیریم امام زمان با ایشون و اطرافیاشیان دیدار داشته اند؟؟؟؟
مشکلش اینه که دعا کردن برای کسی با ملاقات خیلی فرق دارد.
دعا کردن امام زمان برای احمدی نژاد چه اشکالی دارد؟ تنها اشکالش اینه که شما خوشان نمی آید؟
نقل قول:ثانیا راجع به سحر جک قشنگی فرموده اید! راستی چرا راجع به موسوی و کروبی چنین حرف هایی نمیزنید ؟> مثلا چرا نمیگید اون ها بد نبودند و همین مشایی سحرشون کرد و بد شدند؟؟؟؟
من جک نگفتم. من با شما شوخی ندارم. یا با منطق جواب بدهید یا جواب ندهید.
ما بدون دلیل نمیتوانیم بگوییم که فلانی سحر شده. چرا باید راجع به موسوس وکروبی بدون دلیل چنین حرفی بزنیم؟ در مورد احمدی نژاد منابع معتبر این را گفتن ما هم میگیم.
نقل قول: ببخشید شما چند وقت جبهه بودید که دیدید اقای هاشمی خرابکاری میکرد و رهبری جمعش میکرد ؟؟؟؟
همان وقتی که شما در جبهه بودید و دیدی که هاشمی در جبهه بوده.
نقل قول: اگر اینطوری پس چرا در اخرای جنگ حضرت امام تمام اختیاراتشون رو به چنین انسان خرابکاری تنفیذ کرد؟؟؟
اگر اینطور بود پس چرا آقای خامنه ای را به عنوان نماینده ویژه خود به داخل جنگ فرستاد که کارهای بسیار حساس و مهمی کرد که با مدیریت دیگران قفل شده بودند که اگر دخالت های آقای خامنه ای نبود قطعا جنگ شکست میخورد. یک مستند هم در این مورد ساخته شده که الان اسمش یادم نیست.
نقل قول: مدارکش را بیاورید !!!!!!! راجع به اقای عباسی هم لطیفه قشنگی بود به روباه گفتند شاهدت کیه گفت دمم !!!!
من نگفتم آقای دکتر عباسی شاهد است یا خودش مدرک است. گفتم سخنرانی اش را گوش بدهید. در آن سخنرانی ها مدارک و اسناد ارائه شده است.
نقل قول: یعنی کار بدی کرده بود که به خاطر ان کار گفت هیچ کس برای من هاشمی نمیشه ؟؟؟؟؟
چرا که نه؟ بعید نیست. مثلا یکی میگه من تا به حال آدم به کلاهبرداری فلانی ندیده ام. یه جمله ای بیارید که شفاف باشه و دارای معنی دو پهلو نباشه. یک چند تا سنی به یکی از ائمه گفتند نظر شما در مورد ابوبکر و عمر چیه؟ امام فرمودند: انهما کانا امامان عادلان. آنها هم خیلی خوشحال شدند و رفتند. بعدا شیعه ها گفتن آقا این چه حرفی بود؟ امام گفت منظورم از عادل این بود که آنها از حق عدول کردند. به هر حال بعضی وقتها برای حفظ وحدت لازم است که حرفهایی دوپهلو زده شود.
نقل قول: جسارتا حتما خودتون رو به ایت الله مصباح نشان دهید تا ایشان شما را هم با دستگاه جادو سنج خود چک کنند به نظر مشایی شما رو هم سحرو جادو کرده !!!!!
مسخره بازی در نیارید. با دلیل و منطق حرف بزنید.
نقل قول: به روی چشم این هم لینکش در سایت رهبری طالب مهمشم نقل قول میکنم
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190
خوب این جمله ای که شما ادعا کردید کجای این صفحه است؟ دقیقا همان چیزی که از اول ادعا کردید را نشان بدید. در ضمن در این سخنرانی مشخص است که بحث فساد مالی هاشمی در جامعه بوده و رهبر داره سعی میکنه که یک مقدار آبروی هاشمی را حفظ کنه و موضوع اصلی تعریف از هاشمی نیست. بلکه موضوع این است که آبروی هاشمی در مورد فساد مالی حفظ شود. در ضمن بلافاصله بعد از این حرفها رهبر میگوید:
من البته در موارد متعددى با آقاى هاشمى اختلافنظر داريم
خوب این یعنی چی؟ رهبر یک اشاره کرده که منظور خودش را برساند. مثل همان قضیه امامان عادلان. العاقل یکفی بالاشاره. در ضمن این جمله هایی هم که رهبر گفته معنی تایید ازش برداشت نمیشه. بلکه معنی این است که مردم به هاشمی اتهام فساد مالی نزنند حتی اگر بچه ها و اطرافیانش فاسد باشند.
نقل قول:حتما از دفتر ایشان سوال کنید اگر جوابی دادند ( که تا کنون نداده اند ) برای ما بیاورید من تا اخر عمر شما رو دعا میکنم عجله هم نکنید من تا یک سال منتظر جواب شما میمانم
چشم. شما مگر سوال کرده اید که میگید تا به حال جواب نداده اند؟ سوال من این بود که شما چرا قبل از مطمئن شدن تخریب شخصیت میکنید؟
نقل قول: ضمنا حتما از ایشون بپرسید چطور قبلا میگفتند هیچ کس فراتر از قانون نیست و ولی فقیه باید طبق قانون رفتار کند ولی امروز میگوید تا ولی فقیه قانون رو امضا نکند اصلا قانونی شکل نمیگیرد
کی گفته ولی فقیه باید طبق قانون رفتار کند. وقتی میگن هیچکس این میتواند استثنا هم داشته باشد.
در ضمن قانون هم همیشه به معنای قانون خاصی نیست. بلکه قانون میتواند به معنای قانون اسلام و قرآن باشد. باید اول از ایشان بپرسید ک همنظور کدام قانون است؟ به هر حال وقتی در قانون اساسی ذکر شده که هر سه قوه (از جمله قوه مقننه که قانون گذار است) تحت ولایت مطلقه ولی فقیه است مشخص است که رهبر بالاتر از قانون اساسی است. مشروعیت رهبر از قانون اساسی یا رای مردم نیست. بلکه مشروعیت فقط از خداست.
نقل قول: همون راهی که شما برای هاشمی قبول دارید
من حرفهای رهبر و بزرگان دینی و عرفای بزرگی که مورد تایید رهبر باشند را قبول دارم.
شما حرفهای رهبر در مورد هاشمی را دارید تفسیر میکنید و گزینشی عمل میکنید. آنها که شما آوردید به معنای تایید نیست. بلکه حمایت است. در ضمن سخنانی مثل من با هاشمی اختلاف نظر دارم را سانسور میکنید. فقط مثبت هایش را آوردید.
در ضمن کی به شما گفته اینقدر از هاشمی دفاع کنید؟ هاشمی چه فرقی با بقیه مسئولین دارد مگر؟
نقل قول:شما حتی سخنان رهبری را هم قبول ندارید
تهمت نزنید. من تفسیر شما از سخنان رهبری را قبول ندارم
نقل قول: دیگه بالاتر از امام خمینی و رهبری سخنان چه کسی رو بیارم تا باورتون بشه ؟؟؟؟
هیچکس ولی یه چیزی بیارید که صراحا تایید توش باشه و تفسیر هم نکنید. حمایت با تایید فرق دارد. امام علی علیه السلام از ابوبکر و عمر حمایت میکردند ولی تایید نمیکردند.
نقل قول: جالبه ادعای تبعیتتون از ولایت فقیه گوش فلک رو کر کرده اما در عمل حرف های اقای عباسی رو به حرف های ولی فقیه ترجیح میدید و با وجود صراحت رهبری مبنی بر جدا نشدن از خط امام و رهبری چنین گناه کبیره ای ( نوشاندن جام هر ) رو به هاشمی نسبت میدید !!!!! افرین به این قدر اطاعت از ولی فقیه !!!!!
تفسیر شما را قبول نداریم. در ضمن جواب بدید کی جام زهر را نوشاند. بالاخره نمیشه که جام زهر خودش رفته باشه توی حلق امام!
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
شما سوالایی که به ضررتان است را چرا جواب نمیدید؟
نقل قول:امیدوارم که این صحبت های شما از روی ندونستن بوده باشه که انشالله همین گونه هست
من نادان نیستم.
نقل قول: متاسفانه کاملا مشخصه ایشون ساده لوح و زود تحریک بشو هستند مثل روز روشنه کسی که چنین صحبت مهمی رو ( دعای امام زمان برای شخصی رو) با 3 واسطه (دوست ایشان از عالم اهوازی شندیند که شخص دیگری دعا کرده ) را باور میکند و میگوید اون رو هم انتشار میدهد خدا وکیلی این نشانه ساده لوحی نیست ؟؟؟؟
ساده لوح خواندن آقای مصباح تهمت بزرگی است که در قیامت باید پاسخگو باشید.
ایشان خودش آنقدر عقل دارد که بداند چه واسطه ای معتبر است و چه واسطه ای نیست. تمام احادیث ما با تعداد زیادی واسطه با پیامبر ص و امامان میرسد اگر قرار باشد هر واسطه ای غیرمعتبر باشد پس باید کل احادیث و حتی قرآن را دور ریخت. امیدوارم که این صحبت های شما از روی ندونستن بوده باشه که انشالله همین گونه هست.
نقل قول: البته ناگفته نمونه والله که خود من ایشون رو شخصیت علمی بسیار والایی میدونم
آره شخصیت علمی ساده لوح!! باور کردیم. تناقض
نقل قول: و کتاب های ایشون واقعا بسیار عالی و منطقی هستند و حتی معتقدم عده ای برای خراب کردن ایشان و کاستن از اعتبار علمیشان ایشان را وارد سیاست کردند که متاسفانه ایشون هم فریب افراد رو خورد و به جایگاه علمی خودش هم لطمه زد
وارد سیاست شدن مگر اشکالی دارد؟
دین اسلام دین سیاسی است. علم اسلام علم سیاسی است. آن علم و دینی که سیاسی نیست اسلام آمریکایی است. آن اسلام هاشمی است. اگر سیاست بد است چرا هاشمی در آن وارد میشه؟ برای هاشمی خوب است ولی برای آقای مصباح جیز است؟ واقعا که منطق را ببین!
ایشان نه تنها ساده لوح نیست بلکه بسیار هم زیرک و با زکاوت و اینها تهمت و دروغ است.
نقل قول: ایشون میفرمایند نباید حرف ولی فقیه رو اشتباه دونست ؟ خیب این یعنی چی ؟ یعنی نباید در بعد نظری هم با نظر ایشون مخالفت کرد
حرفهای ایشان را دقیق نقل کنید با منبع که قبل و بعدش هم بشود دید.
(۲۶/آذر/۹۲ ۱:۱۶)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]ربطش اینه که وقتی رئیس جمهور هم پرتوی ولایت فقیه برش تابیده و مثل ولی فقیه اطاعت ازش اطاعت از خدا میشه پس نباید از رییس جمهور هم (دقیقا مثل رهبری ) انتقاد کرد و تصمیمش رو غلط دونست حالا دو تال سوال اینه که1_ چرا خودشون بارها از رییس جمهور پیشین انتقاد کردند و تصمیماتش رو غلط میدونستند ؟
حمایت ایشان از رئیس جمهور مشروط بوده و مطلق نبوده. بنابراین بستگی به بودن یا نبودن شرایط دارد. هر وقت شرایط باشد آن رئیس جمهور مورد تایید است و هروقت نباشد تایید برداشته میشود و انتقاد میشود. این خیلی ساده است ولی کسانی که مرض دارند شروط را سانسور میکنند.
نقل قول: 2-همچنین چرا ایشون در سال های گذشته این حق رو برای مردم قائل بودند که از ولی فقیه پرسش و بازخواست کنند ولی الان این حق رو قائل نیستند؟؟
دقیقا جمله های ایشان را با منبع بیارید تا مشخص شود. در مورد ولی فقیه نظر ایشان عوض نشده. باید حرف ایشان را درست فهمید و گزینشی حرفهای ایشان را سانسور نکرد.