تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حکم ولی فقیه از فتوای مراجع بالاتر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:ایشون میفرمایند نباید حرف ولی فقیه رو اشتباه دونست ؟ خیب این یعنی چی ؟ یعنی نباید در بعد نظری هم با نظر ایشون مخالفت کرد

خوب این چه ربطی دارد به موضع ایشان با سخنانشان در مورد ریاست جمهوری !!!!!!!!

نگفتید بعد از توضیحات به نتیجه رسیدید سخنان ایشان در مورد ریاست جمهوری درست بوده یا نه؟؟؟؟؟

یا علی.
(۲۶/آذر/۹۲ ۰:۲۷)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

خوب این چه ربطی دارد به موضع ایشان با سخنانشان در مورد ریاست جمهوری !!!!!!!!

نگفتید بعد از توضیحات به نتیجه رسیدید سخنان ایشان در مورد ریاست جمهوری درست بوده یا نه؟؟؟؟؟

یا علی.

ربطش اینه که وقتی رئیس جمهور هم پرتوی ولایت فقیه برش تابیده و مثل ولی فقیه اطاعت ازش اطاعت از خدا میشه پس نباید از رییس جمهور هم (دقیقا مثل رهبری ) انتقاد کرد و تصمیمش رو غلط دونست حالا دو تال سوال اینه که1_ چرا خودشون بارها از رییس جمهور پیشین انتقاد کردند و تصمیماتش رو غلط میدونستند ؟
2-همچنین چرا ایشون در سال های گذشته این حق رو برای مردم قائل بودند که از ولی فقیه پرسش و بازخواست کنند ولی الان این حق رو قائل نیستند؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:ربطش اینه که وقتی رئیس جمهور هم پرتوی ولایت فقیه برش تابیده و مثل ولی فقیه اطاعت ازش اطاعت از خدا میشه پس نباید از رییس جمهور هم (دقیقا مثل رهبری ) انتقاد کرد و تصمیمش رو غلط دونست حالا دو تال سوال اینه که1_ چرا خودشون بارها از رییس جمهور پیشین انتقاد کردند و تصمیماتش رو غلط میدونستند ؟
2-همچنین چرا ایشون در سال های گذشته این حق رو برای مردم قائل بودند که از ولی فقیه پرسش و بازخواست کنند ولی الان این حق رو قائل نیستند؟؟

در مورد حوزه نظر را گفتم و شما جواب ندادید!!!!!!

نقل قول:این در حوزه عمل است. در حوزه نظر می توان نسبت به کارش نقد و توصیه و مشورت داشت. اما اگر تصمیمی گرفته شد باید انجام شود. مهم تر آنکه مشروعیت رئیس جمهور به نصب ولی فقیه است!

در حوزه عمل مقابل کدوم رفتار ریاست جمهور قبل و حال ایستادند نگفتید؟؟؟؟؟؟؟؟

و جواب سوال مرا که حرف ایشان در مورد اطاعت از ریاست جمهور واجب است با توجه به صحیفه امام هنوز ندادید؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا جواب سوال هم بدید.

یاعلی.
(۲۵/آذر/۹۲ ۲۳:۱۶)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]اتفاقا در همون پست به این حرف جواب دادم امام خمینی نفرمودند هاشمی ادم خوبیه بلکه وعده دادند که تا اخر تاریخ مانند مدرس زنده خواهند ماند
اولا کی امام گفته مثل مدرس؟ دوما زنده ماندن یعنی چی؟ آیا به معنی تایید است؟! چیز بهتری پیدا نکردید؟ یک چیزی بیارید که معنای تایید ازش فهمیده بشود.
نقل قول: وقتی امام زمان احمدی نژاد را اینقدر دوست داشته که در بهترین شب سال یعنی شب قدر برای ایشان دعا کرده حتی به خواب دیگران هم امده که شما هم بیدار شوید و برای احمدی نژاد دعا کنید چه مشکلی داره که بپذیریم امام زمان با ایشون و اطرافیاشیان دیدار داشته اند؟؟؟؟
مشکلش اینه که دعا کردن برای کسی با ملاقات خیلی فرق دارد.
دعا کردن امام زمان برای احمدی نژاد چه اشکالی دارد؟ تنها اشکالش اینه که شما خوشان نمی آید؟

نقل قول:ثانیا راجع به سحر جک قشنگی فرموده اید! راستی چرا راجع به موسوی و کروبی چنین حرف هایی نمیزنید ؟> مثلا چرا نمیگید اون ها بد نبودند و همین مشایی سحرشون کرد و بد شدند؟؟؟؟
من جک نگفتم. من با شما شوخی ندارم. یا با منطق جواب بدهید یا جواب ندهید.
ما بدون دلیل نمیتوانیم بگوییم که فلانی سحر شده. چرا باید راجع به موسوس وکروبی بدون دلیل چنین حرفی بزنیم؟ در مورد احمدی نژاد منابع معتبر این را گفتن ما هم میگیم.
نقل قول: ببخشید شما چند وقت جبهه بودید که دیدید اقای هاشمی خرابکاری میکرد و رهبری جمعش میکرد ؟؟؟؟
همان وقتی که شما در جبهه بودید و دیدی که هاشمی در جبهه بوده.
نقل قول: اگر اینطوری پس چرا در اخرای جنگ حضرت امام تمام اختیاراتشون رو به چنین انسان خرابکاری تنفیذ کرد؟؟؟
اگر اینطور بود پس چرا آقای خامنه ای را به عنوان نماینده ویژه خود به داخل جنگ فرستاد که کارهای بسیار حساس و مهمی کرد که با مدیریت دیگران قفل شده بودند که اگر دخالت های آقای خامنه ای نبود قطعا جنگ شکست میخورد. یک مستند هم در این مورد ساخته شده که الان اسمش یادم نیست.

نقل قول: مدارکش را بیاورید !!!!!!! راجع به اقای عباسی هم لطیفه قشنگی بود به روباه گفتند شاهدت کیه گفت دمم !!!!
من نگفتم آقای دکتر عباسی شاهد است یا خودش مدرک است. گفتم سخنرانی اش را گوش بدهید. در آن سخنرانی ها مدارک و اسناد ارائه شده است.

نقل قول: یعنی کار بدی کرده بود که به خاطر ان کار گفت هیچ کس برای من هاشمی نمیشه ؟؟؟؟؟
چرا که نه؟ بعید نیست. مثلا یکی میگه من تا به حال آدم به کلاهبرداری فلانی ندیده ام. یه جمله ای بیارید که شفاف باشه و دارای معنی دو پهلو نباشه. یک چند تا سنی به یکی از ائمه گفتند نظر شما در مورد ابوبکر و عمر چیه؟ امام فرمودند: انهما کانا امامان عادلان. آنها هم خیلی خوشحال شدند و رفتند. بعدا شیعه ها گفتن آقا این چه حرفی بود؟ امام گفت منظورم از عادل این بود که آنها از حق عدول کردند. به هر حال بعضی وقتها برای حفظ وحدت لازم است که حرفهایی دوپهلو زده شود.
نقل قول: جسارتا حتما خودتون رو به ایت الله مصباح نشان دهید تا ایشان شما را هم با دستگاه جادو سنج خود چک کنند به نظر مشایی شما رو هم سحرو جادو کرده !!!!!
مسخره بازی در نیارید. با دلیل و منطق حرف بزنید.
نقل قول: به روی چشم این هم لینکش در سایت رهبری طالب مهمشم نقل قول میکنم
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190
خوب این جمله ای که شما ادعا کردید کجای این صفحه است؟ دقیقا همان چیزی که از اول ادعا کردید را نشان بدید. در ضمن در این سخنرانی مشخص است که بحث فساد مالی هاشمی در جامعه بوده و رهبر داره سعی میکنه که یک مقدار آبروی هاشمی را حفظ کنه و موضوع اصلی تعریف از هاشمی نیست. بلکه موضوع این است که آبروی هاشمی در مورد فساد مالی حفظ شود. در ضمن بلافاصله بعد از این حرفها رهبر میگوید:
من البته در موارد متعددى با آقاى هاشمى اختلاف‌نظر داريم

خوب این یعنی چی؟ رهبر یک اشاره کرده که منظور خودش را برساند. مثل همان قضیه امامان عادلان. العاقل یکفی بالاشاره. در ضمن این جمله هایی هم که رهبر گفته معنی تایید ازش برداشت نمیشه. بلکه معنی این است که مردم به هاشمی اتهام فساد مالی نزنند حتی اگر بچه ها و اطرافیانش فاسد باشند.
نقل قول:حتما از دفتر ایشان سوال کنید اگر جوابی دادند ( که تا کنون نداده اند ) برای ما بیاورید من تا اخر عمر شما رو دعا میکنم عجله هم نکنید من تا یک سال منتظر جواب شما میمانم
چشم. شما مگر سوال کرده اید که میگید تا به حال جواب نداده اند؟ سوال من این بود که شما چرا قبل از مطمئن شدن تخریب شخصیت میکنید؟
نقل قول: ضمنا حتما از ایشون بپرسید چطور قبلا میگفتند هیچ کس فراتر از قانون نیست و ولی فقیه باید طبق قانون رفتار کند ولی امروز میگوید تا ولی فقیه قانون رو امضا نکند اصلا قانونی شکل نمیگیرد
کی گفته ولی فقیه باید طبق قانون رفتار کند. وقتی میگن هیچکس این میتواند استثنا هم داشته باشد.
در ضمن قانون هم همیشه به معنای قانون خاصی نیست. بلکه قانون میتواند به معنای قانون اسلام و قرآن باشد. باید اول از ایشان بپرسید ک همنظور کدام قانون است؟ به هر حال وقتی در قانون اساسی ذکر شده که هر سه قوه (از جمله قوه مقننه که قانون گذار است) تحت ولایت مطلقه ولی فقیه است مشخص است که رهبر بالاتر از قانون اساسی است. مشروعیت رهبر از قانون اساسی یا رای مردم نیست. بلکه مشروعیت فقط از خداست.

نقل قول: همون راهی که شما برای هاشمی قبول دارید
من حرفهای رهبر و بزرگان دینی و عرفای بزرگی که مورد تایید رهبر باشند را قبول دارم.
شما حرفهای رهبر در مورد هاشمی را دارید تفسیر میکنید و گزینشی عمل میکنید. آنها که شما آوردید به معنای تایید نیست. بلکه حمایت است. در ضمن سخنانی مثل من با هاشمی اختلاف نظر دارم را سانسور میکنید. فقط مثبت هایش را آوردید.
در ضمن کی به شما گفته اینقدر از هاشمی دفاع کنید؟ هاشمی چه فرقی با بقیه مسئولین دارد مگر؟
نقل قول:شما حتی سخنان رهبری را هم قبول ندارید
تهمت نزنید. من تفسیر شما از سخنان رهبری را قبول ندارم
نقل قول: دیگه بالاتر از امام خمینی و رهبری سخنان چه کسی رو بیارم تا باورتون بشه ؟؟؟؟
هیچکس ولی یه چیزی بیارید که صراحا تایید توش باشه و تفسیر هم نکنید. حمایت با تایید فرق دارد. امام علی علیه السلام از ابوبکر و عمر حمایت میکردند ولی تایید نمیکردند.
نقل قول: جالبه ادعای تبعیتتون از ولایت فقیه گوش فلک رو کر کرده اما در عمل حرف های اقای عباسی رو به حرف های ولی فقیه ترجیح میدید و با وجود صراحت رهبری مبنی بر جدا نشدن از خط امام و رهبری چنین گناه کبیره ای ( نوشاندن جام هر ) رو به هاشمی نسبت میدید !!!!! افرین به این قدر اطاعت از ولی فقیه !!!!!
تفسیر شما را قبول نداریم. در ضمن جواب بدید کی جام زهر را نوشاند. بالاخره نمیشه که جام زهر خودش رفته باشه توی حلق امام![تصویر: huh.png]
شما سوالایی که به ضررتان است را چرا جواب نمیدید؟

نقل قول:امیدوارم که این صحبت های شما از روی ندونستن بوده باشه که انشالله همین گونه هست
من نادان نیستم.

نقل قول: متاسفانه کاملا مشخصه ایشون ساده لوح و زود تحریک بشو هستند مثل روز روشنه کسی که چنین صحبت مهمی رو ( دعای امام زمان برای شخصی رو) با 3 واسطه (دوست ایشان از عالم اهوازی شندیند که شخص دیگری دعا کرده ) را باور میکند و میگوید اون رو هم انتشار میدهد خدا وکیلی این نشانه ساده لوحی نیست ؟؟؟؟
ساده لوح خواندن آقای مصباح تهمت بزرگی است که در قیامت باید پاسخگو باشید.
ایشان خودش آنقدر عقل دارد که بداند چه واسطه ای معتبر است و چه واسطه ای نیست. تمام احادیث ما با تعداد زیادی واسطه با پیامبر ص و امامان میرسد اگر قرار باشد هر واسطه ای غیرمعتبر باشد پس باید کل احادیث و حتی قرآن را دور ریخت. امیدوارم که این صحبت های شما از روی ندونستن بوده باشه که انشالله همین گونه هست.
نقل قول: البته ناگفته نمونه والله که خود من ایشون رو شخصیت علمی بسیار والایی میدونم
آره شخصیت علمی ساده لوح!! باور کردیم. تناقض
نقل قول: و کتاب های ایشون واقعا بسیار عالی و منطقی هستند و حتی معتقدم عده ای برای خراب کردن ایشان و کاستن از اعتبار علمیشان ایشان را وارد سیاست کردند که متاسفانه ایشون هم فریب افراد رو خورد و به جایگاه علمی خودش هم لطمه زد
وارد سیاست شدن مگر اشکالی دارد؟
دین اسلام دین سیاسی است. علم اسلام علم سیاسی است. آن علم و دینی که سیاسی نیست اسلام آمریکایی است. آن اسلام هاشمی است. اگر سیاست بد است چرا هاشمی در آن وارد میشه؟ برای هاشمی خوب است ولی برای آقای مصباح جیز است؟ واقعا که منطق را ببین!
ایشان نه تنها ساده لوح نیست بلکه بسیار هم زیرک و با زکاوت و اینها تهمت و دروغ است.
نقل قول: ایشون میفرمایند نباید حرف ولی فقیه رو اشتباه دونست ؟ خیب این یعنی چی ؟ یعنی نباید در بعد نظری هم با نظر ایشون مخالفت کرد
حرفهای ایشان را دقیق نقل کنید با منبع که قبل و بعدش هم بشود دید.

(۲۶/آذر/۹۲ ۱:۱۶)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]ربطش اینه که وقتی رئیس جمهور هم پرتوی ولایت فقیه برش تابیده و مثل ولی فقیه اطاعت ازش اطاعت از خدا میشه پس نباید از رییس جمهور هم (دقیقا مثل رهبری ) انتقاد کرد و تصمیمش رو غلط دونست حالا دو تال سوال اینه که1_ چرا خودشون بارها از رییس جمهور پیشین انتقاد کردند و تصمیماتش رو غلط میدونستند ؟
حمایت ایشان از رئیس جمهور مشروط بوده و مطلق نبوده. بنابراین بستگی به بودن یا نبودن شرایط دارد. هر وقت شرایط باشد آن رئیس جمهور مورد تایید است و هروقت نباشد تایید برداشته میشود و انتقاد میشود. این خیلی ساده است ولی کسانی که مرض دارند شروط را سانسور میکنند.

نقل قول: 2-همچنین چرا ایشون در سال های گذشته این حق رو برای مردم قائل بودند که از ولی فقیه پرسش و بازخواست کنند ولی الان این حق رو قائل نیستند؟؟
دقیقا جمله های ایشان را با منبع بیارید تا مشخص شود. در مورد ولی فقیه نظر ایشان عوض نشده. باید حرف ایشان را درست فهمید و گزینشی حرفهای ایشان را سانسور نکرد.
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۷:۲۴)Islam نوشته است: [ -> ]وی با تشریح فلسفه قیام امام حسین (علیه السلام) افزود: امام حسین از یکهزار و 400 سال پیش، ولی فقیه را به عنوان نماینده مشخص کرده است که بیعت با او، همان بیعت با امام حسین (علیه السلام) است زیرا نماینده اوست و به اعتقاد ما نسبت ولی فقیه در این عصر مانند نسبت حضرت مسلم و سید الشهدا (علیه السلام) است.

(۲۲/آذر/۹۲ ۱۷:۲۴)Islam نوشته است: [ -> ]
وی تصریح کرد: باید بدانیم ولی فقیه نماینده امام است و اطاعت از او مانند اطاعت از امام است.
وی تاکید کرد: باید امروز سعی کنیم خط رهبر را درست بشناسیم و نص کلامی که از ایشان صادر می شود تحریف نکنیم زیرا اطاعت از وی مانند اطاعت از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر ما واجب است باید خوب بفهمیم و برای دیگران تفهیم کنیم
سلام خدمت دوستان
یه سوال برای بنده پیش آمده که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده
البته اطرافیان هم همچین سوالاتی از بنده می پرسند ولی چون جوابی ندارم نمی توانم دیگران رو قانع کنم. البته درست این هست که تمام تاپیک رو بخوانم اما چون وقتم کم هست و تعداد صفحات زیاد است از شما تقاضا دارم که جواب بدهید

1400 سال پیش امام حسین (علیه السلام) ولی فقیه رو چطور مشخص کرده ؟
یعنی روایتی هست یا نامه ای موجود هست که چنین حرفی توش زده شده باشه ؟
همین سوال رو هم درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارم.
چطور متوجه بشویم که ولی فقیه نماینده امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست ؟!
مثلا توقیعی در این زمینه وجود داره یا شخصاً با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دیدار داشتند و این حرف رو فرمودند ؟

با تشکر
(۲۶/آذر/۹۲ ۱۲:۰۵)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]
سلام خدمت دوستان
یه سوال برای بنده پیش آمده که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده
البته اطرافیان هم همچین سوالاتی از بنده می پرسند ولی چون جوابی ندارم نمی توانم دیگران رو قانع کنم. البته درست این هست که تمام تاپیک رو بخوانم اما چون وقتم کم هست و تعداد صفحات زیاد است از شما تقاضا دارم که جواب بدهید

1400 سال پیش امام حسین (علیه السلام) ولی فقیه رو چطور مشخص کرده ؟
یعنی روایتی هست یا نامه ای موجود هست که چنین حرفی توش زده شده باشه ؟
همین سوال رو هم درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارم.
چطور متوجه بشویم که ولی فقیه نماینده امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست ؟!
مثلا توقیعی در این زمینه وجود داره یا شخصاً با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دیدار داشتند و این حرف رو فرمودند ؟

با تشکر

معمولا امام معصوم با دستخط و نامه یا بصورت حدیث به نواب و اصحاب معتبر خودشان مشخص میکنند. به هر حال طوری مشخص میکنند که شیعیان بتوانند به اطمینان برسند که واقعا از جانب ایشان صادر شده است.

نقل قول:رجوع به فقها در عصر غیبت قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- :
(أَمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَهُ فَارْجِعوُا فیها إِلى رُواهِ حَدیثِنا، فَإِنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیْكُمْ وَأَنَا حُجَّهُ اللّهِ عَلَیْهِمْ)[1]
امّا در رویدادهاى زمانه، به راویان حدیث ما رجوع كنید. آنان، حجت من بر شمایند و من، حجّت خدا بر آنانم.
شرح
این حدیث، از جمله مطالبى است كه امام زمان(علیه السلام) در جواب مسائل اسحاق بن یعقوب فرموده اند. در این حدیث شریف، حضرت به وظیفه ى شیعیان در حوادث پیش آمده در عصر غیبت اشاره كرده اند.
حضرت، شیعیان را براى فهمیدن احكام شرعى و سایر مسائل اجتماعى، به راویان احادیث، كه همان فقهاى شیعه هستند، ارجاع مى دهد; زیرا آنان هستند كه احادیث را خوب فهمیده اند، و عام و خاص، محكم و متشابه، و صحیح و باطل را مى شناسند.
«روات حدیث» از نظر حضرت(علیه السلام) كسانى نیستند كه روایت را فقط نقل مى كنند بدون این كه آن را درست بفهمند; زیرا چنین افرادى، نمى توانند گره از مشكلات فقهى و ... بگشایند.
رجوع به فقها در عصر غیبت، نه یك امر مستحب، بلكه یك واجب شرعى است; زیرا، آنان منصوب امام براى این كار هستند و از فرمان حضرت نمى توان تخلّف كرد.
[1]. كمال الدین، ج2، ص484، ح10 ; الغیبه، شیخ طوسى، ص291، ح247 ; احتجاج، ج2، ص284 ; إعلام الورى، ج2، ص271 ; كشف الغمه، ج3، ص338 ; الخرائج و الجرائح، ج3، ص1114 ; بحارالأنوار، ج53، ص181، ح10 ; و وسائل الشیعه، ج27، ص140، ح33424 .
منبع:
http://www.andisheqom.com/Files/mahdi.ph...subid=1823

این مطلب هم مفید است:
http://islamquest.net/fa/archive/question/fa7937/

به طور خلاصه امام زمان علیه السلام در دوران غیبت ما را به روات حدیث اهل بیت ارجاع داده اند و فرموده اند که آنها حجت من بر شما هستند و همان روات حدیث هم با شورا آقای خامنه ای را به عنوان بهترین گزینه موجود برای ولی فقیه انتخاب کرده اند. یکی از همین روات حدیث هم که حجت هستند آقای مصباح هستند. البته اعتبار روات حدیث را نباید از بی بی سی و سایتهای فراماسون شناسایی کرد. بلکه از طریق علما و فقهای معتبر و باتقوای دین که دنبال هوای نفس و دنیا پرستی نیستند باید شناخت. به عبارت دیگر از راه علمای ربانی باید اعتبار روات حدیث را شناخت و نه از طریق فضاسازی ها و ترور شخصیت های شبکه های ماهواره ای و اینترنتی یا از طریق کسانی که لباس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را دزدیده اند و به اسم دین و لباس روحانی مردم را گمراه میکنند و آخوندهایی هستند که قرآن آنها را کمثل حمار یحمل اسفارا میگوید. یعنی الاقی که کتاب حمل میکند. کنایه از علمای فاسد. نباید گول یک عبا و عمامه را خورد. آخوندی که حرف اکثریت مردم را از حرف قرآن بالاتر میداند عالم ربانی نیست.
البته در ادامه صحبت های فوق باید گفت که یک سری شرایط هست که ولی فقیه رو یکتا میکنه

علاوه بر فقیه بودن

عادل بودن

شجاع بودن

آگاهی به اوضاع زمانه

مدیر بودن

مدبر بودن

که سیاست مدار بودن هم جزو مسائل بالا میشه

خیلی افراد هستند با وجود خوب بودن یکی از شرایط فوق را ندارند
نقل قول:اولا کی امام گفته مثل مدرس؟ دوما زنده ماندن یعنی چی؟ آیا به معنی تایید است؟! چیز بهتری پیدا نکردید؟ یک چیزی بیارید که معنای تایید ازش فهمیده بشود.

میشه بفرمایید از این نامه چی برداشت میشه ؟؟؟ زنده ماندن در طول تاریخ وعده امام به هاشمی بعد از ان هم به امثال شما میفرمایند ملت ایران زنده است و با این تلاش های احمقانه نمیشه شخصیت انسانی اسلامی هاشمی و مطهری رو ترور کرد متنش رو کام بخونید
نقل قول:
مشکلش اینه که دعا کردن برای کسی با ملاقات خیلی فرق دارد.
دعا کردن امام زمان برای احمدی نژاد چه اشکالی دارد؟ تنها اشکالش اینه که شما خوشان نمی آید؟

دیدار امام زمان با مشایی چه مشکلی داره؟؟؟ تنها اشکالش اینه که شما خوشتون نمیاد؟؟؟
نقل قول:
ما بدون دلیل نمیتوانیم بگوییم که فلانی سحر شده. چرا باید راجع به موسوس وکروبی بدون دلیل چنین حرفی بزنیم؟ در مورد احمدی نژاد منابع معتبر این را گفتن ما هم میگیم.

دلیلتون برای سحر شدن احمدی نژاد چیه ؟؟؟
نقل قول:
اگر اینطور بود پس چرا آقای خامنه ای را به عنوان نماینده ویژه خود به داخل جنگ فرستاد که کارهای بسیار حساس و مهمی کرد که با مدیریت دیگران قفل شده بودند که اگر دخالت های آقای خامنه ای نبود قطعا جنگ شکست میخورد. یک مستند هم در این مورد ساخته شده که الان اسمش یادم نیست.

مگر ما گفتیم رهبری نقش نداشته اند؟؟؟؟ جالبه خود رهبری به اماتم خمینی هاشمی رو پیشنهاد میدند و امام خمینی تمامی اختیاراتشون رو به هاشمی تنفیذ میکنند ببخشید امام خمینی باید چه پستی به هاشمی میدادند که شما قبول کنید کار ایشون رو قبول داشتند؟؟؟؟ دادن تمامی اختیارات هم کافی نیست !!!!!!
نقل قول:
چرا که نه؟ بعید نیست. مثلا یکی میگه من تا به حال آدم به کلاهبرداری فلانی ندیده ام. یه جمله ای بیارید که شفاف باشه و دارای معنی دو پهلو نباشه

هیچکس برای من هاشمی نمیشود امیدوارم برای مردم بشود
یعنی نعوذ بالله حضرت اقا اینقدر نامرد هستند که دعا میککند شخص بدی مثل هاشمی برای مردم بیاد ؟؟؟
شما میخوای بحث کنی یا ما رو سر کار گذاشتی ؟؟؟
نقل قول:
خوب این جمله ای که شما ادعا کردید کجای این صفحه است؟ دقیقا همان چیزی که از اول ادعا کردید را نشان بدید. در ضمن در این سخنرانی مشخص است

جمله رو براتون کپی گرفتم گذاشتم ندیدید؟ ا این جمله چه برداشتی میکنید ؟
بعد از پيروزى انقلاب از مؤثرترين شخصيتهاى جمهورى اسلامى در كنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در كنار رهبرى تا امروز
جالبه رهبری 3-4 بار هم تاکید کرده اند که این ها مطالبی است که همه باید بدانند حالا شما فقط وقتی به نفع شما باشه حرف ولی فقیه رو قبول میکنی مشکل شماست ضمنا اون متن رو کاملا بخونید و نصفه نیمه رهاش نکنید
ضمنا بد نیست نگاهی به لینک زیر بندازید تا ببینید راجع به هاشمی چه چیی فرمودند پاراگراف 7 از پایین رو بخونید واقعا اوضاع همین امرو ماست !!!! یک نسخه هم برای ایت الله مصباح بفرستید به دردشون میخوره
در اخر کلامشون میفرمایند حتی به ذهن انسان ها هم خطور نمیکنه هاشمی از ارمان های امام خمینی فاصله گرفته باشه چه برسه به عمل ( با دقت بخوانید این ها هم صریح نیست؟؟؟؟)
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2319
نقل قول:
امروز بحمدالله در رأس دستگاه‌هاى اجرايى كشور، كسى است كه امام در تمام طول دوران انقلاب و قبل از آن و بيشتر از همه بعد از انقلاب تا لحظه‌ى وفاتشان، نهايت اعتماد و اطمينان را به او داشتند؛ رئيس‌جمهور ما. ايشان كسى است كه اين‌قدر مورد اعتماد امام بود، اين‌قدر به امام نزديك بود، حرف‌هاى امام را بيشتر از آنها شنيده، درد دل‌هاى امام را بيشتر از ديگران شنيده و خبر دارد. حالا عده‌يى همين‌طور حرف مى‌زنند و اصلاً نمى‌دانند كه حرف دل امام چه بود! ( قابل توجه عده ای که امروز ادعا دارند ارمان های امام رو بهتر از هاشمی میدونند )
مؤذن بانگ بى‌هنگام برداشت‌ / نمى‌داند كه چند از شب گذشته است‌
چنين آدمى حالا در رأس امور ماست. من هم به امور واقفم و مى‌بينم كه در مملكت چه كار مى‌شود. من آدم بى‌خبرى نيستم. همه‌ى اين اوضاع اجرايى كشور را از نزديك، هشت سال تجربه و لمس كرده‌ام. قبل از آن هم، از اول انقلاب در شوراى انقلاب و ديگر جاها بوده‌ام. مگر ممكن است امروز كسى حتّى به خاطرش بگذرد - چه برسد به عمل - كه از آن جهت‌گيرى و چارچوبِ ترسيم‌شده‌ى انقلاب تخطى كند، كه حالا يك عده دايه‌هاى مهربانتر از مادر، مرتب در اين‌جا و آن‌جا مى‌نشينند و ذهن مردم را خراب مى‌كنند؟ ( قابل توجه دایه های بهتر از مادر روگار ما )

نقل قول:
تفسیر شما را قبول نداریم. در ضمن جواب بدید کی جام زهر را نوشاند. بالاخره نمیشه که جام زهر خودش رفته باشه توی حلق امام

هاشمی ولی با همکاری رهبری !!!
وقتی رهبری میفرمایند هیچ کس برای من هاشمی نمیشه میفرمایند و در 8 شهریور 68 ( یک ماه بعد از ریاست جمهوری هاشمی ) میفرمایند
نقل قول:
رئیس جمهوری همانند آقای هاشمی رفسنجانی برای کشور، انقلاب و مردم ما حقیقتاً یک موهبت و نعمت الهی است و اطمینان دارم که مردم قدر این نعمت را می دانند و تاکنون وفاداری خود را به ایشان نشان داده اند.

و در اول شهریور سال 69 به پاس زحمات جنگی هاشمی به ایشان نشانه درجه یک فتح میدهند چاره ای نداریم جز دو چیز 1- یا هاشمی جام هر را نخورانده که رهبری انتخاب ایشان رو موهبت الهی میدونند و به ایشون به خاطر زحمات جنگی به ایشان نشانه درجه یک فتح میدهند 2- یا اگر هاشمی جام زهر خورده نعوذ بالله خود رهبری هم همدستش بوده که اینقدر از وی تقدیر و تشکر میکنه !!!!! چرا فکر کردید حتما باید کسی به ایشون نوشونده باشه شاید اوضاع اقتصادی سیاسی یا .. باعث شده و اگر هاشمی نوشونده به اینم سوال جواب بدهید پس چرا رهبری بعد از اون واقعه این همه تعریف و تمجید از ایشون کرده و درجه یک فتح به ایشون داده؟؟؟
بله کسانی که خودشون جبهه نرفتند باید هم برای پوشش این افتضاحشون به دیگران تهمت بزنند !!!
نقل قول:.ساده لوح خواندن آقای مصباح تهمت بزرگی است که در قیامت باید پاسخگو باشید.

چه جالب نسبت ساده لوحی تهمته و جواب داره ولی دادن بدترین تهمتها به هاشمی جواب نداره !!!!!!!!!
نقل قول:
دقیقا جمله های ایشان را با منبع بیارید تا مشخص شود. در مورد ولی فقیه نظر ایشان عوض نشده. باید حرف ایشان را درست فهمید و گزینشی حرفهای ایشان را سانسور نکرد.

در صفحه 9 ارسال 87 منابع اومده مطالعه بفرمایید
نقل قول:
وارد سیاست شدن مگر اشکالی دارد؟

خیر بدون تخصص وارد شدن اشکال داره
نقل قول:
تمام احادیث ما با تعداد زیادی واسطه با پیامبر ص و امامان میرسد اگر قرار باشد هر واسطه ای غیرمعتبر باشد پس باید کل احادیث و حتی قرآن را دور ریخت

بری درستی حدیث کلی راجع به گویندش تحقیق میشه نه اینکه شب قبلش با 3 واسطه بشوند فرداش بیان نقل کنند جالبه میفرمایند حرف های امام خمینی رو نمیشه پذیرفت تا مانی که مدرک باشه ولی حرفای امام مان رو میشه پذیرفت !!! شاید امام خمینی نعوذ بالله بالاتر از امام زمانند !!!!!
نقل قول:
هیچکس ولی یه چیزی بیارید که صراحا تایید توش باشه و تفسیر هم نکنید. حمایت با تایید فرق دارد. امام علی علیه السلام از ابوبکر و عمر حمایت میکردند ولی تایید نمیکردند.

جملات دیگری هم گذاشتم این ها هم صریح نیست؟؟؟
نقل قول:
چشم. شما مگر سوال کرده اید که میگید تا به حال جواب نداده اند؟ سوال من این بود که شما چرا قبل از مطمئن شدن تخریب شخصیت میکنید؟

باشه حتما بپرسید این همه پرسیدند جواب داده نشد شما بپرسید بلکه به جواب برسیم عجله هم نکنید یک رو گذشته 364 رو دیگر وقت دارید اگر خواستید تمدید هم میشود
(۲۶/آذر/۹۲ ۲۲:۲۶)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]میشه بفرمایید از این نامه چی برداشت میشه ؟؟؟ زنده ماندن در طول تاریخ وعده امام به هاشمی بعد از ان هم به امثال شما میفرمایند ملت ایران زنده است و با این تلاش های احمقانه نمیشه شخصیت انسانی اسلامی هاشمی و مطهری رو ترور کرد متنش رو کام بخونید

برداشت بنده شبیه برداشتی است که از این حدیث میشود:

و جاء عن الإمام السادس جعفر الصادق (علیه السلام) انه سئل عن أبى بكر وعمر رضي الله عنهما ففي الخبر " ان رجلاً سأل الإمام الصادق (علیه السلام) ، فقال : يا ابن رسول الله ! ما تقول فى حق أبى بكر و عمر ؟ فقال (علیه السلام) : إمامان عادلان قاسطان ، كانا على الحق ، وماتا عليه ، فعليهما رحمة الله يوم القيامة "
شخصي از امام صادق(علیه السلام) سؤال کرد: نظر شما در باره ابوبکر و عمر چيست ؟ فرمود : دو امام عادل و بر حق بودند و بر همين روش هم مردند

منبع:
http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...ion&id=472

بعضی تعریف و تمجیدهای ظاهری از بعضی اشخاص منافق به دلیل حفظ وحدت در جامعه است. به هر حال همانطور که قبلا گفتم لطفا یک جمله ای بیارید که بطور واضح معنی تایید (نه حمایت) از آن برداشت شود.

نقل قول:دیدار امام زمان با مشایی چه مشکلی داره؟؟؟ تنها اشکالش اینه که شما خوشتون نمیاد؟؟؟
با توجه به سوابق و عملکردهای آقای مشایی مانند نامه ای که رهبر برای عزل ایشان نوشتند ایشان در حد این حرفها نیست. اشکالش همون اشکالیه که آقای باب و بهاء الدین که موسس بابیت و بهائیت بودند ادعای ارتباط با امام زمان علیه السلام داشتند. شما هنوز ملاک معتبر بودن یا نبودن ادعای ارتباط با امام زماع علیه السلام را متوجه نشده اید. همینکه شما مشایی را با آقای مصباح در یک ح حساب میکنید و فکر میکنید ادعای این دو شخص در یک سطح اعتبار دارد مشخص است که چقدر بینش دارید.

نقل قول:دلیلتون برای سحر شدن احمدی نژاد چیه ؟؟؟
بنده از منابع و اشخاص معتبر شنیدم. ولی الان دلیلی که محکمه پسند باشد ندارم. البته شاید با جستجو در اینترنت هم از یک منبع معتبر بشود گیر آورد.
نقل قول:مگر ما گفتیم رهبری نقش نداشته اند؟؟؟؟
نخیر. ولی مهم این است که نقششان را بدانید و بدانید که اختلاف نظراتشان با هاشمی چه بوده است.
نقل قول: جالبه خود رهبری به اماتم خمینی هاشمی رو پیشنهاد میدند و امام خمینی تمامی اختیاراتشون رو به هاشمی تنفیذ میکنند ببخشید امام خمینی باید چه پستی به هاشمی میدادند که شما قبول کنید کار ایشون رو قبول داشتند؟؟؟؟ دادن تمامی اختیارات هم کافی نیست !!!!!!
اصلا پست مهم نیست. ابوبکر هم پست خلافت داشت و امام علی علیه السلام هم کمکش میکرد. با پست نمیشه قضاوت کرد. مشکل شما اینه که با پست قضاوت میکنید. ابوبکر و عمر مگر پست نداشتند؟
دوست گرامی از نظر اسلام باید با منافق مانند دیگر افراد رفتار کرد. پیامبر ص هم می دانست که ابوبکر و عمر منافق هستند ولی از نظر قوانین اسلام نباید منافق را رسوا کرد و باید با او طوری رفتار کرد که انگار مسلمان واقعی است.

نقل قول:هیچکس برای من هاشمی نمیشود امیدوارم برای مردم بشود
یعنی نعوذ بالله حضرت اقا اینقدر نامرد هستند که دعا میککند شخص بدی مثل هاشمی برای مردم بیاد ؟؟؟
شما میخوای بحث کنی یا ما رو سر کار گذاشتی ؟؟؟
نعوذ بالله اهل بیت آنقدر نامرد هستند که به ابوبکر و عمر میگن امامان عادلان؟
دوست گرامی لزوم وحدت و عدم تفرقه و اغتشاش در جامعه باعث میشود که از این حرفها زده شود.

نقل قول:جمله رو براتون کپی گرفتم گذاشتم ندیدید؟ ا این جمله چه برداشتی میکنید ؟
هیچ تایید شفافی در اینها نیافتم. در ضمن این ها گزینشی و سانسوری است. در همان سخنرانی بحث فساد هاشمی و خانواده او هم رهبر گفته اند و همچنین بحث اختلاف نظر با هاشمی. بنده هم گفتم که اینها را در وقتی گفته اند که بحث فساد هاشمی بوده است که لااقل آبروی ایشان کمی حفظ شود. بنابر این جنبه تایید ندارد.
دوست گرامی با انصاف باشید و موارد منفی در مورد هاشمی هم بیاورید و سانسور نکنید.

نقل قول:هاشمی ولی با همکاری رهبری !!!
یعنی رهبر جام زهر به امام نوشاند؟ جل الخالق! اگر اینطور است پس چرا امام کسی را که جام زهر نوشانده را به عنوان جانشین خودشان برای رهبری پیشنهاد کردن؟
من جدی سوال کردم. پس چه کسی جام زهر را نوشاند؟

نقل قول:و در اول شهریور سال 69 به پاس زحمات جنگی هاشمی به ایشان نشانه درجه یک فتح میدهند چاره ای نداریم جز دو چیز 1- یا هاشمی جام هر را نخورانده که رهبری انتخاب ایشان رو موهبت الهی میدونند و به ایشون به خاطر زحمات جنگی به ایشان نشانه درجه یک فتح میدهند 2- یا اگر هاشمی جام زهر خورده نعوذ بالله خود رهبری هم همدستش بوده که اینقدر از وی تقدیر و تشکر میکنه !!!!! چرا فکر کردید حتما باید کسی به ایشون نوشونده باشه شاید اوضاع اقتصادی سیاسی یا .. باعث شده و اگر هاشمی نوشونده به اینم سوال جواب بدهید پس چرا رهبری بعد از اون واقعه این همه تعریف و تمجید از ایشون کرده و درجه یک فتح به ایشون داده؟؟؟
تعریف و تمجیدها تایید در آن دیده نمیشود. و میتواند از نوع امامان عادلان باشد.
موهبت هم معلوم نیست رهبر در مورد جام زهر گفته باشند. باید اول دید در چه موردی گفته اند.

نقل قول: بله کسانی که خودشون جبهه نرفتند باید هم برای پوشش این افتضاحشون به دیگران تهمت بزنند !!!
این هنوز ثابت نشده. در ضمن امام هم جبهه نرفته. نمی دانم چرا بدون توجه به پاسخهای قبلی دوباره تکرار میکنید. اول ببینید چرا نرفتند بعد ترور شخصیت کنید.
نقل قول: چه جالب نسبت ساده لوحی تهمته و جواب داره ولی دادن بدترین تهمتها به هاشمی جواب نداره !!!!!!!!!
شما که دارید جواب میدید. در ضمن هر اتهامی تهمت نیست. اگر به یه آدم چاق بگی تو چاقی تهمت نیست.

نقل قول:در صفحه 9 ارسال 87 منابع اومده مطالعه بفرمایید
آنها را مطالعه کردم ولی تفسیر شما از آن برداشت نمیشود. چون قانون چندین معنی دارد. به قوانین اسلام و قرآن هم قانون گفته میشود. ولی فقیه از قانون مجلس و قانون اساسی بالاتر است ولی از قانون خدا پایین است. وقتی که بحث دیکتاتوری است و میگویند که ولی فقیه دیکتاتور است اینطور استدلال میشود که ولی فقیه محدود به قانون است یعنی قانون خدا و نمیتواند از دلخواه خودش حرف بزند برعکس دیکتاتور. شما صحبتهای ایشان را گزینش میکنید و کنار هم میچینید تا تفسیر اشتباه ایشان را ثابت کنید. باید اول حرف ایشان را فهمید بعد ادعا کرد و گزینشی عمل نکرد.
نقل قول:خیر بدون تخصص وارد شدن اشکال داره
آقای مصباح تخصص سیاست اسلامی را دارد. ولی تخصص سیاست به معنای فراماسونری را ندارد. همان تخصصی را دارد که مدرس داشت و گفت دیانت ما عین سیاست ماست.
نقل قول:بری درستی حدیث کلی راجع به گویندش تحقیق میشه نه اینکه شب قبلش با 3 واسطه بشوند
وقتی واسطه با قبلا بشناسند دیگر نیاز به تحقیق نیست. مثلا وقتی آقای بهجت یا رهبر حرفی را به عنوان واسطه نقل کنه آیا به تحقیق در مورد آنها نیاز است؟
نقل قول:
فرداش بیان نقل کنند جالبه میفرمایند حرف های امام خمینی رو نمیشه پذیرفت تا مانی که مدرک باشه ولی حرفای امام مان رو میشه پذیرفت !!! شاید امام خمینی نعوذ بالله بالاتر از امام زمانند !!!!!

حرفهای امام خمینی هم بستگی دارد از چه منبعی شنید. از منبع دروغگوی خاطره جعل کن حامی فتنه 88 بر انداز حامی موسوی و سامری این امت اگر شنیده شود نباید پذیرفت.
نقل قول:جملات دیگری هم گذاشتم این ها هم صریح نیست؟؟؟
تایید صریح من ندیدم.
نقل قول:
باشه حتما بپرسید این همه پرسیدند جواب داده نشد شما بپرسید بلکه به جواب برسیم عجله هم نکنید یک رو گذشته 364 رو دیگر وقت دارید اگر خواستید تمدید هم میشود
چشم من سوال میکنم. گرچه قبلا هم گفتم هر جبهه نرفتنی عیب نیست. ایشان سابقه درخشانی در انقلاب دارد. ایشان وقتی یک ورقه اعلامیه جرم بود دو مجله چاپ و پخش میکرد. ولی ایشان دنبال شناخته شدن نیست. سوال بنده از شما این بود شما که دلیل جبهه نرفتن ایشان را نمیدانی (به فرض اینکه درست باشد) چرا داری ایشان را متهم میکنی؟

نقل قول:بعضی تعریف و تمجیدهای ظاهری از بعضی اشخاص منافق به دلیل حفظ وحدت در جامعه است. به هر حال همانطور که قبلا گفتم لطفا یک جمله ای بیارید که بطور واضح معنی تایید (نه حمایت) از آن برداشت شود.

اگر این حرف رو بپذیریم دیگه نمیشه حرف های رهبری رو برای هیچ کسی حجت قرار داد چون هر کسی میتونه ادعا کنه اون تعریف ها الکی و برای حفظ وحدت جامعه بوده مثلا اگر از ایت الله مصباح هم تعریف بکنند ( که تقریبا هیچوقت نکردند ) میشه گفت این ها هم الکیه به هر حال چاره ای نداریم به جز دو حالت 1- حرف های رهبری رو برای همه حجت بدونیم 2- حرف های رهبری رو برای هیچ کس حجت ندونیم
اینکه فرموده اند حتی به خاطر انسان هم خطور نمیکنه که هاشمی بخواد از ارمان های امام فاصله بگیره احیانا تعریف نیست ؟؟؟ اینکه اتنخاب ایشان را موهبت میدانند تعریف نیست
اصلا یک سوال از نظر شما چه چیزی تاییده ؟ مثلا رهبر باید چی گفته باشه که تایید باشه؟ ضمنما میشه 2 نمونه از تعاریف رهبری رو درباره ایت الله مصباح با منبع معتبرش بیاورید ؟؟؟؟
نقل قول:
هیچ تایید شفافی در اینها نیافتم. در ضمن این ها گزینشی و سانسوری است. در همان سخنرانی بحث فساد هاشمی و خانواده او هم رهبر گفته اند و همچنین بحث اختلاف نظر با هاشمی. بنده هم گفتم که اینها را در وقتی گفته اند که بحث فساد هاشمی بوده است که لااقل آبروی ایشان کمی حفظ شود. بنابر این جنبه تایید ندارد.
دوست گرامی با انصاف باشید و موارد منفی در مورد هاشمی هم بیاورید و سانسور نکنید.

اتفاقا شما هستید که سانسور میکنید !!! جملات بعدی که از اختلافات نظر رو گفتند نمیخونید یک بار تا چند جمله بعدشم بخونید
نقل قول:اصلا پست مهم نیست. ابوبکر هم پست خلافت داشت و امام علی علیه السلام هم کمکش میکرد. با پست نمیشه قضاوت کرد. مشکل شما اینه که با پست قضاوت میکنید. ابوبکر و عمر مگر پست نداشتند؟

جسارتا حتما خودتون رو به اون منابع معتبر نشون بدید چک کنند سحر و جادو شدید یا نه !!!!!
مگر پیامبر خودش به عمر و ابوبکر پست داده بود؟؟
بله اگر خود پیامبر پست داده بود حرف شما درست بود ولی پست اونها غاصبانه بود در حالی که در مثال ما خود امام خمینی پست رو به هاشمی دادند و حالا چطور امام خمینی به چنین ادم کار خراب کنی چنین پست مهمی داده چیزی که افرادی مثل طرفداران ایت الله مصباح میتونند قبولش کنند !!! اگر حرف شما درست باشه بیش از هاشمی امام خمینی و رهبری زیر سوال میرن که بدون داشتن تخصص اونهم تو زمینه جنگ به یک انسان غیر متخصص چنین پست مهمی دادند ( فراموش نکنید این بخش از صحبت های ما مربوط به تخصص هاشمی در جنگه نه مربوط به اخلاق و ایمانش شما فرموده بودی هاشمی کار خراب کن بوده و سوال من اینه که چطور رهبری و امام خمینی به چنین ادم کار خراب کنی چنین پستی دادند ؟)
نقل قول:
یعنی رهبر جام زهر به امام نوشاند؟ جل الخالق! اگر اینطور است پس چرا امام کسی را که جام زهر نوشانده را به عنوان جانشین خودشان برای رهبری پیشنهاد کردن؟
من جدی سوال کردم. پس چه کسی جام زهر را نوشاند؟

جانا سخن از زبان ما میگویی !!!!
به تایید دختر امام خمینی ایشون هاشمی رو هم برای رهبری تایید کرده بودند ( اگر بخواین بگید این حرف دروغ و الکیه نمیشه تایید رهبری توسط امام رو هم پذیرفت چون همش نقل قول بوده و یکی از کسانی هم که نقل قول کرده بود همین دختر امام خمینی بود که در طول این 25 سال حرفش پذیرفته شده بود پس باید این حرفش رو هم بپذیریم )
حالا شما بفرمایید چطور امام خمینی کسی که جام زهر نوشانده بود رو برای رهبری پیشنهاد دادند؟؟؟
شما میفرمایی هاشمی نوشانده خب شما داری ادعا میکنی و این شما هستی که باید دلیل بیاری نه من اگر دلیل و مدرکی دارید بفرمایید
نقل قول:
حرفهای امام خمینی هم بستگی دارد از چه منبعی شنید. از منبع دروغگوی خاطره جعل کن حامی فتنه 88 بر انداز حامی موسوی و سامری این امت اگر شنیده شود نباید پذیرفت.

به تایید رهبری هاشمی مورد اعتماد ترین شخص امام خمینی هاشمی بوده خب اگر حرف ایشون پذیرفته نشه حرف کی باید پذیرفته بشه؟
ضمنا محض اطلاع همون تایید صلاحیت رهبری از جانب امام خمینی اولین بار در مجلس خبرگان توسط هاشمی نقل شد و بعد ا این خاطره رهبری توسط خبرگان به رهبری برگزیده شدند خب حالا چرا شما این خاطره رو پذیرفتید و حتی خبرگان این خاطره رو مبنای کار انتخاب رهبر قرار داد؟؟؟ چرا در این 25 سال نمیگفتید هاشمی دستخطت کجاست که امام رهبری رو برای رهبر شدن شایسته دیدند و امرو تازه یاد وصیت نامه امام افتادید که چیزی مورد تاییدشون نیست مگر اینکه ببه دستخطتشون باشه ؟؟؟
لابد خاطرات امام رو باید از بهایی امت پرسید؟؟؟
نقل قول:
آنها را مطالعه کردم ولی تفسیر شما از آن برداشت نمیشود. چون قانون چندین معنی دارد. به قوانین اسلام و قرآن هم قانون گفته میشود. ولی فقیه از قانون مجلس و قانون اساسی بالاتر است ولی از قانون خدا پایین است. وقتی که بحث دیکتاتوری است و میگویند که ولی فقیه دیکتاتور است اینطور استدلال میشود که ولی فقیه محدود به قانون است یعنی قانون خدا و نمیتواند از دلخواه خودش حرف بزند برعکس دیکتاتور. شما صحبتهای ایشان را گزینش میکنید و کنار هم میچینید تا تفسیر اشتباه ایشان را ثابت کنید. باید اول حرف ایشان را فهمید بعد ادعا کرد و گزینشی عمل نکرد.
کاملا مشخصه مقصود ایشون شرع نیست بلکه همین قانونه چون ایشون میفرماید معصومین فرا قانونی هستند بدیهیه که مقصود شرع نیست چون معصومین فرا تر از شرع نمیتونند حرکت کنند و مقصودشون قانونه
ضمنا چرا ایشون قبلا فرمودند میشه ولی فقیه رو بازخواست کرد ولی امروز ( در همین پست اول ) میفرمایند حتی نباید حکم ولی فقیه رو اشتباه دونست
نقل قول:
چشم من سوال میکنم.

به شدت منتظر جواب این سوال هستم اگر پاسختون رو ندادند هول نشید و باز هم بپرسید بلکه جوابی گرفته شد یک سال هم وقت دارید اگر خواستید تمدید هم میشود
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع