تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حکم ولی فقیه از فتوای مراجع بالاتر است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
بسم الله الرحمن الرحیم

برادر
ahmad1300

پس جواب سوالهایت را بنده دادم که مشکلی نیست

ولی بعد از پاسخگویی به سوالهایتان ،سوالی پرسیدم

نقل قول:در حوزه عمل مقابل کدوم رفتار ریاست جمهور قبل و حال ایستادند نگفتید؟؟؟؟؟؟؟؟

و جواب سوال مرا که حرف ایشان در مورد اطاعت از ریاست جمهور واجب است با توجه به صحیفه امام هنوز ندادید؟؟؟؟؟؟؟

یاعلی.
(۲۷/آذر/۹۲ ۱۶:۴۳)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]اگر این حرف رو بپذیریم دیگه نمیشه حرف های رهبری رو برای هیچ کسی حجت قرار داد چون هر کسی میتونه ادعا کنه اون تعریف ها الکی و برای حفظ وحدت جامعه بوده مثلا اگر از ایت الله مصباح هم تعریف بکنند ( که تقریبا هیچوقت نکردند ) میشه گفت این ها هم الکیه به هر حال چاره ای نداریم به جز دو حالت 1- حرف های رهبری رو برای همه حجت بدونیم 2- حرف های رهبری رو برای هیچ کس حجت ندونیم
فهمیدن آن هم راه دارد. و آن هم در نظر گرفتن تمام جمله های رهبر در مورد آن شخص، دیدن اینکه در چه موقعیتی تعریف و تمجید شده است مثلا در بحث فساد و جلوگیری از رفتن آبروی فرد بوده یا نه؟ دیدن حرفهای بعد و قبل آن تعریف مانند اینکه بعدش بگن البته با او اختلاف نظر دارم هم چنین مهمترین عامل داشتن بصیرت و همچنین بررسی سوابق فرد و مقایسه رفتارهای فرد با آرمانهای اسلام و انقلاب است مثلا آیا فرد حامی فتنه بوده یا مخالف آن. به هر حال میشود تشخیص داد.

نقل قول:اینکه فرموده اند حتی به خاطر انسان هم خطور نمیکنه که هاشمی بخواد از ارمان های امام فاصله بگیره احیانا تعریف نیست ؟؟؟ اینکه اتنخاب ایشان را موهبت میدانند تعریف نیست
اگر از آرمانهای امام فاصله نگرفتن پس چرا رهبر میگه من با ایشان اختلاف زیادی نظر دارم؟
نقل قول:اصلا یک سوال از نظر شما چه چیزی تاییده ؟ مثلا رهبر باید چی گفته باشه که تایید باشه؟ ضمنما میشه 2 نمونه از تعاریف رهبری رو درباره ایت الله مصباح با منبع معتبرش بیاورید ؟؟؟؟
تایید یعنی بگن که فلانی در خط اسلام است یا مورد تایید اسلام است. یا بصیرت دارد. یا مومن است. یا همچین تعریفهایی که حالت دوپهلو نداشته باشد. مثلا کلمه امام در قرآن به معنای امام کفر هم به کار رفته و وقتی اهل گفتن ابوبکر امام است این دوپهلو است. بعضی کلمات معنی دوپهلو دارند و بعضی ندارند. مثل ولی الله دیگر حالت دومی ندارد و نمیشود گفت که ولی الله یعنی دوست شیطان. ولی امام دو معنا دارد.
نقل قول:اتفاقا شما هستید که سانسور میکنید !!! جملات بعدی که از اختلافات نظر رو گفتند نمیخونید یک بار تا چند جمله بعدشم بخونید
خوب اختلاف نظر واضح است. همین را شما نمیگید. اختلاف نظر یعنی من نظرات هاشمی را قبول ندارم. نظرات هاشمی مگه چیه؟ حمایت از براندازهای نظام که اسم اصلاح طلب به خودشان گذاشتن.

نقل قول:مگر پیامبر خودش به عمر و ابوبکر پست داده بود؟؟
به هر حال جایگاه اجتماعی بالایی داشتن و پیامبر هم با آنها مخالفت نمیکرد. جزو اصحاب بود. پیامبر با او مشورت میکرد. در جنگها شرکت داشت و...
نقل قول:بله اگر خود پیامبر پست داده بود حرف شما درست بود ولی پست اونها غاصبانه بود
امام علی علیه السلام هم گفتم. پس چرا امام جلویش را نگرفت و حتی در خلافتش کمک هم کرد؟
نقل قول:در حالی که در مثال ما خود امام خمینی پست رو به هاشمی دادند و حالا چطور امام خمینی به چنین ادم کار خراب کنی چنین پست مهمی داده چیزی که افرادی مثل طرفداران ایت الله مصباح میتونند قبولش کنند !!!
شما از کجا میدانید امام با رضایت این پست را داده؟ بعید نیست آن هم مثل قضیه جام زهر به امام خورانده باشند.
نقل قول:اگر حرف شما درست باشه بیش از هاشمی امام خمینی و رهبری زیر سوال میرن که بدون داشتن تخصص اونهم تو زمینه جنگ به یک انسان غیر متخصص چنین پست مهمی دادند ( فراموش نکنید این بخش از صحبت های ما مربوط به تخصص هاشمی در جنگه نه مربوط به اخلاق و ایمانش شما فرموده بودی هاشمی کار خراب کن بوده و سوال من اینه که چطور رهبری و امام خمینی به چنین ادم کار خراب کنی چنین پستی دادند ؟)
اگر اینطور است پس امام علی علیه السلام هم زیر سواله که چرا ابوبکر را در خلافتش کمک کرده و بر علیهش قیام نکرده. دوست گرامی وقتی یک فرد منافق در جامعه طرفدار نادان بی بصیرت زیاد دارد اگر با او مخالفت شود جامعه دو دسته میشود و تفرقه و اغتشاش میشود و اسلام نابود میشود. بنابراین چاره ای جز حفظ وحدت نیست.
نقل قول:جانا سخن از زبان ما میگویی !!!!
به تایید دختر امام خمینی ایشون هاشمی رو هم برای رهبری تایید کرده بودند ( اگر بخواین بگید این حرف دروغ و الکیه نمیشه تایید رهبری توسط امام رو هم پذیرفت چون همش نقل قول بوده و یکی از کسانی هم که نقل قول کرده بود همین دختر امام خمینی بود که در طول این 25 سال حرفش پذیرفته شده بود پس باید این حرفش رو هم بپذیریم )
حالا شما بفرمایید چطور امام خمینی کسی که جام زهر نوشانده بود رو برای رهبری پیشنهاد دادند؟؟؟
شما میفرمایی هاشمی نوشانده خب شما داری ادعا میکنی و این شما هستی که باید دلیل بیاری نه من اگر دلیل و مدرکی دارید بفرمایید
حرف دختر امام معتبر نیست. چون آنها در خط براندازها و از حامیان فتنه هستند. اولین بار است که میشنوم امام هاشمی را برای رهبری پیشنهاد دادند. میتوانید این ادعا را (که 99% دروغ است) از صحیفه امام ثابت کنید؟ یا منبعی معتبر

نقل قول:به تایید رهبری هاشمی مورد اعتماد ترین شخص امام خمینی هاشمی بوده خب اگر حرف ایشون پذیرفته نشه حرف کی باید پذیرفته بشه؟
منبع؟
نقل قول:ضمنا محض اطلاع همون تایید صلاحیت رهبری از جانب امام خمینی اولین بار در مجلس خبرگان توسط هاشمی نقل شد
خوب که چی؟ آیا این فضیلتی حساب میشود؟
نقل قول:و بعد ا این خاطره رهبری توسط خبرگان به رهبری برگزیده شدند خب حالا چرا شما این خاطره رو پذیرفتید و حتی خبرگان این خاطره رو مبنای کار انتخاب رهبر قرار داد؟؟؟ چرا در این 25 سال نمیگفتید هاشمی دستخطت کجاست که امام رهبری رو برای رهبر شدن شایسته دیدند و امرو تازه یاد وصیت نامه امام افتادید که چیزی مورد تاییدشون نیست مگر اینکه ببه دستخطتشون باشه ؟؟؟
دلیلش این است که حذف شعار مرگ بر آمریکا 180 درجه با حرفهای امام و انقلاب اسلامی در تضاد است. مثل اینکه یکی بیاد بگه امام گفته ماست سیاه است. باید یه چیزی باشه که حداقل بشه باور کرد. در ضمن هاشمی هم خودش این را ماست مالی کرد و گفت دفتردارم این را اشتباه در سایت تایپ کرده. حالا شما کاسه داغ تر از آش شدی؟ خودش تکذیب کرد شما تایید میکنی؟!

نقل قول:لابد خاطرات امام رو باید از بهایی امت پرسید؟؟؟
خاطرا امام را باید از صحیفه امام یا فیلمهایش یا یاران راست گوی امام شنید.
نقل قول:کاملا مشخصه مقصود ایشون شرع نیست بلکه همین قانونه چون ایشون میفرماید معصومین فرا قانونی هستند بدیهیه که مقصود شرع نیست چون معصومین فرا تر از شرع نمیتونند حرکت کنند و مقصودشون قانونه
از کجا برای شما مشخه؟ ایشان که نگفته چه قانونی. شاید هم منظورش قانون اساسی باشد ولی همینطوری نمیشود گفت مشخصه.

نقل قول:ضمنا چرا ایشون قبلا فرمودند میشه ولی فقیه رو بازخواست کرد ولی امروز ( در همین پست اول ) میفرمایند حتی نباید حکم ولی فقیه رو اشتباه دونست
این دو حرف مگر باهم تناقضی دارند؟
در ضمن حرف آقای مصباح را تحریف نکنید. ایشان میگه نباید به دلخواه حرف رهبر را اشتباه دانست. یعنی با دلیل و استدلال اشکال ندارد ولی بر اساس دلخواه نباید حرف رهبر را رد کرد. منظورشان "دلخواه" است که باز طبق روال کار شما تحریف و سانسور و ترور شخصیت است. وقتی کلمه دلخواه را حذف کنید اینطور میشود. تمام این ترور شخصیت ها و دروغ ها و تحریف ها در قیامت بازخواست دارد.
نقل قول:به شدت منتظر جواب این سوال هستم اگر پاسختون رو ندادند هول نشید و باز هم بپرسید بلکه جوابی گرفته شد یک سال هم وقت دارید اگر خواستید تمدید هم میشود
چند بار تکرار کردم باز هم تکرار میکنم:
1- هر جبهه نرفتنی عیب نیست.
2- امام خمینی هم جبهه نرفته است
3- آقای مصباح نقش سیاسی فعالی در انقلاب داشته و وقتی یک ورق اعلامیه جرم بوده ایشان دو مجله چاپ میکرده بنابراین ایشان آدمی نیست که از جبهه بترسد.
4- شما که اصل قضیه را مطمئن نیستید و دلیلش را هم نمیدانید چرا این را بهانه کردید برای ترور شخصیت؟ چرا اول مطمئن نمیشوید؟
به شدت منتظر جواب این سوال هستم.

دوست گرامی سینه چاک هاشمی و ذوب در ولایت لطفا جواب این سوال را بدهید:
  1. موضع گیری هاشمی در مورد فتنه 88 چیست؟
  2. موضع گیری هاشمی در مورد موسوی و کروبی چیست؟
  3. موضع گیری هاشمی در مورد پرونده فساد اقتصادی پسرش چیست؟

در ضمن حدیث میگه لکل امة سامری
نگفته لکل امة بهایی

خیلی عجیب است که دوستان نظرات رهبر در مورد آقای مصباح را در همین موضوع گفتند ولی مثل اینکه چشمهای شما این چیزها را اصلا نمیبیند.

فقط چندنمونه:

«بنده هم به سهم خودم قدر آقاي مصباح را مي‌دانم. واقعا مي‌دانم كه ايشان در كشور و براي اسلام چه وزنه‌اي هستند و حقا و انصافا ما امروز نظير ايشان را – حالا به اين تعبير بگوييم – خيلي نادر نظير آقاي مصباح ممكن است وجود داشته باشد با اين وزانت علمي و عمق علمي و احاطه و وسعت و با اين آگاهي و بينش و صفا، اين سه جهت در ايشان جمع است؛ هم علم، هم بصيرت به معناي حقيقي كلمه و هم صفا. اين سه تا با هم در وجود ايشان خيلي ارزشمند است. (منزل آیت الله مصباح یزدی 20/11/89)

راستی رهبر تا به حال چند باز منزل هاشمی رفتن؟ آن با دوربین و خبرنگار و علنی.

دعا مى‏کنیم که خداوند إن شاء اللّه به شما هم توفیق بدهد تا این راه را ادامه بدهید و وجود شریف جناب آقاى مصباح‏ و دیگر برادران مسئول و دست‏اندرکار این مؤسسه و اساتید و خدمتگزاران و محصلان و مشتغلان و فضلایى را که در آنجا مشغول هستند، حفظ کند و مشمول توفیقات خود قرار بدهد. إن شاء اللّه مشمول ادعیه‏ى ولىّ‏عصر (أرواحنا فداه و عجّل الله تعالى فرجه و صلوات الله علیه) باشید.
سخنرانى در دیدار با اساتید، مسئولان، فضلا و طلّاب بنیاد فرهنگى باقر العلوم (علیه السلام)
راستی رهبر چند بار برای دفتر هاشمی دعا کردند؟
مثلًا از آقاى مصباح‏ دعوت کنید و اصرار هم بکنید؛ یا مثلًا از شاگردان آقاى مصباح‏ دعوت کنید. خوشبختانه یکى از موفقیتهاى آقاى مصباح‏ یزدى در قم این است که ایشان برخلاف خیلى از فضلاى ما که فضلشان در خودشان منحصر مانده، فضلش در شاگردانِ خوب سرریز شده است‏
بیانات در دیدار با اعضاى «گروه ویژه» و «گروه معارف اسلامى» صداى جمهورى اسلامى ایران‏13/ 12/ 1370

حضرت آیت‏ اللّه آقاى حاج شیخ محمّد تقی مصباح‏
اکنون که بحمد اللّه مجمع جهانى اهل بیت (علیهم الصّلاة و السّلام) به عنوان کانون تلاش علمى و عملى تشیع تشکیل یافته و آغاز به کار کرده است، شایسته است برابر مواد اساسنامه‏ى آن، جمعى از برجستگان رجال علمى و چهره‏هاى موجه عالم تشیع، شوراى عالى آن مجمع را شکل بخشیده، با عضویت در آن، مسئولیت خطیرى را که براى اعضاى آن شوراى عالى پیش‏بینى شده، عهده‏دار گردند؛ لذا جناب‏عالى را که بحمد اللّه به صفات مزبور موصوف مى‏باشید، به عضویت شوراى عالى مجمع جهانى اهل بیت (علیهم الصّلاة و السّلام) منصوب مى‏نمایم.
سیّد علىّ خامنه ‏اى‏

آیت ‏اللّه آقاى حاج شیخ محمّد تقی مصباح یزدى (دامت برکاته)
اکنون که بحمد اللّه مؤسسه آموزشى و پژوهشى امام خمینى (أعلى اللّه مقامه) در سایه تلاش پیگیر و موفق جناب‏عالى رسمیت یافته و به تصویب شوراى عالى انقلاب فرهنگى رسیده است، جناب‏عالى را که از برکات ماندگار حوزه‏ ى علمیه‏ ى قم و از چهره‏هاى موصوف و معروف به علم و عمل و جد و ابتکار مى‏باشید به ریاست و مدیریت این مؤسسه منصوب مى‏کنم. پایه‏ى این مرکز علمى و تحقیقى بر درک درست از نیاز زمان و تکالیف گران حوزه‏ى مبارک قم بنا نهاده شده است. این کار در عین آنکه استمرار تلاش خیرخواهانه‏ى کسانى است که از آغاز تأسیس آن حوزه‏ى علمیه در اندیشه‏ى تعالى و تکامل پیوسته‏ى آن بوده‏اند، سرآغاز فرخنده‏یى نیز براى اهتمام و اعتناء به راههاى ناپیموده و کارهاى ناشده محسوب مى‏گردد. یا توجه به احاطه و نکته‏دانى آن جناب، خود را از توصیه به کارهاى بایسته بى‏نیاز مى‏دانم و شما و همه‏ى همکاران هوشمند و دلسوزتان را به لطف و هدایت و فضل مستمر پروردگار متعال مى‏سپارم. امید است مشمول توجهات ویژه‏ى حضرت ولى‏اللّه الاعظم (روحی له الفداء) بوده باشید.
و السّلام علیکم و رحمة اللّه‏
سیّد علىّ خامنه ‏اى‏
8/ 7/ 74

مقام معظم رهبرى در بخش دیگرى از سخنانشان، نقش آیت‌الله مصباح یزدى را در هدایت طرح و برنامه این اردو حائز اهمیت خواندند و فرمودند: بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقاى مصباح را مى‌شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب‌نظر در مسایل اساسى اسلام ارادت قلبى دارم. اگر خداى متعال به نسل کنونى ما، این توفیق را نداد که از شخصیتهایى مانند علامه طباطبایى و شهید مطهرى استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم‌القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر مى‌
کند.
۱۳۷۸/۰۶/۱۳
دیدار دانشجویان شرکت‌‌کننده در اردوى آموزشى-پرورشى بسیج دانشجویى با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با ابراز خرسندی فراوان از تلاشهای عمیق مؤسسه آموزشی - پژوهشی امام خمینی افزودند: این مؤسسه خوب، جامع و کامل می تواند از لحاظ تلاش پیگیر، خستگی ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.
ایشان با تجلیل از فضل و اخلاص و تقوای آیت الله مصباح یزدی وجود این کمالات را در مدیریت یک موسسه موجب افزایش برکات الهی خواندند و افزودند: خدمات و تلاشهای این مؤسسه، به شکل صحیح اطلاع رسانی شود.
دیدار مدیر و اعضای هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه)
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
نقل قول:تایید یعنی بگن که فلانی در خط اسلام است یا مورد تایید اسلام است. یا بصیرت دارد. یا مومن است. یا همچین تعریفهایی که حالت دوپهلو نداشته باشد.
بسیار عالی بفرمایید این هم دقیقا همین جمله ای که میخواستید امیدوارم این دفعه که گفتید اگر چنین جمله ای بیارم قبول میکنید به حرفتون پایبند باشید
نقل قول:
اين‏جانب ضمن تبريك به ملت عزيزمان براى اين حُسنِ انتخاب و با معرفت به مقام و مرتبت والاى شخصيّت برجسته و چهره منوّر نظام جمهورى اسلامى و ركن ركين انقلاب و بازوى توانا و زبان گوياى آن، جناب آقاى هاشمى رفسنجانى دام‏عُلاه، رأى ملّت را تنفيذ و ايشان را به رياست جمهورى اسلامى ايران منصوب مى‏كنم. بديهى است كه تنفيذ اين‏جانب نيز، مانند رأى ملّت، تا زمانى است كه ايشان در همان صراط مستقيم و منهاج قويمى قدم برمى‏دارند كه سالهاى عمر بابركت خود را در طى مراحل نورانى آن گذرانيده‏اند؛ يعنى راه دفاع از اسلام ناب محمّدى صلّى‏اللَّه‏عليه‏وآله و مجاهدت براى تحقّق حاكميت كامل قرآن و عمل به شريعت و حمايت از محرومان و مستضعفان و كوشش براى ريشه‏كن كردن فقر و تبعيض و استقرار عدالت اجتماعى و تمسّك به اصول پايدار انقلاب اسلامى، كه البته همواره چنين خواهد بود
http://farsi.khamenei.ir/FA/Speech/detai...id=720512B
ایشان در سال 72 کاملا به صراحت و بدون جمله دو پهلو فرمودند هاشمی سالهای عمر خود رو در راه دفاع از اسلام ناب محمدی و مجاهدت برای تحقق حاکمیت قران گذروندند؟ احیانا ایطن هم دو پهلوئه؟؟؟
نقل قول:
شما از کجا میدانید امام با رضایت این پست را داده؟ بعید نیست آن هم مثل قضیه جام زهر به امام خورانده باشند.

ههههههههههههههههههههه
رهبری خودشان به امام خمینی پیشنهاد دادند اختیارات به یک نفر داده بشه و خودشون هاشمی رو پیشنهاد دادند حتما رهبری به امام جام هر نوشاندند!!!!
نقل قول:
حرف دختر امام معتبر نیست. چون آنها در خط براندازها و از حامیان فتنه هستند. اولین بار است که میشنوم امام هاشمی را برای رهبری پیشنهاد دادند. میتوانید این ادعا را (که 99% دروغ است) از صحیفه امام ثابت کنید؟ یا منبعی معتبر
چه جالب خود همین دختر امام خمینی و هاشمی گفته اند امام خمینی رهبری را شایسته رهبری میدونستند شما اون حرفشون رو پذیرفتیدد ولی الان که میگه تایید صلاحیت هاشمی رو شنیدم میگید حرفش معتبر نیست اگر معتبر نیست پس چرا حرفش مبنی بر تایید صلاحیت رهبری رو پذیرفتید ؟؟؟؟؟
چه جالب که میفرمایید از صحیفه اثبات کنم !!! ببخشید در کجای صحیفه نوشته امام خمینی رهبری رو شایسته رهبری میدونست؟؟ شما که اینقدر میفرمایید طبق وصیت امام هیچ چی مورد تایید ایشون نیست مگر به دستخط و ... چرا بدون دیدن دست خط ایشون تایید صلاحیت رهبری برای رهبر شدن رو پذیرفتید در حالی راویانش از نظر خود شما معتبر نبودند ؟؟؟؟
و چرا برای درستی اینکه ایشون برای رهبری تایید شدند مدرکی از صحیفه نخواستید ولی الان برای هاشمی مدرک میخواین؟؟
در همون صفحه صحیفه که نوشته رهبری صالح هستند همونجا نوشته هاشمی هم صالحه !!!!
نقل قول:
منبع؟
من یک چیز میگم شما یادت میره دوباره از من منبع میخوای !!!!
در صفحه 10 ارسال شماره 98 موجوده دوباره بخش مهمش رو مینیویسم
نقل قول:
امروز بحمدالله در رأس دستگاه‌هاى اجرايى كشور، كسى است كه امام در تمام طول دوران انقلاب و قبل از آن و بيشتر از همه بعد از انقلاب تا لحظه‌ى وفاتشان، نهايت اعتماد و اطمينان را به او داشتند؛
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2319
نقل قول:
به هر حال جایگاه اجتماعی بالایی داشتن و پیامبر هم با آنها مخالفت نمیکرد. جزو اصحاب بود. پیامبر با او مشورت میکرد. در جنگها شرکت داشت و...

مخالفت نکردن کجا و دادن تمام اختیارات کجا شما جایی خوندید که پیامبر تمام اختیاراتش رو به ابوکر یا عمر داده باشند؟؟
نقل قول:«بنده هم به سهم خودم قدر آقاي مصباح را مي‌دانم. واقعا مي‌دانم كه ايشان در كشور و براي اسلام چه وزنه‌اي هستند و حقا و انصافا ما امروز نظير ايشان را – حالا به اين تعبير بگوييم – خيلي نادر نظير آقاي مصباح ممكن است وجود داشته باشد با اين وزانت علمي و عمق علمي و احاطه و وسعت و با اين آگاهي و بينش و صفا، اين سه جهت در ايشان جمع است؛ هم علم، هم بصيرت به معناي حقيقي كلمه و هم صفا. اين سه تا با هم در وجود ايشان خيلي ارزشمند است. (منزل آیت الله مصباح یزدی 20/11/89)

راستی رهبر تا به حال چند باز منزل هاشمی رفتن؟ آن با دوربین و خبرنگار و علنی
با دوربین و خبرنگار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک بار گفتم این جمله از توهمات فکری یا بهتر بگویم دروغ های شاخدار جناح شماست در صفحه 8 ارسال شماره77 پاسخ داده شد شما معتقید سفر رهبری به قم غیر رسمی بوده حتی سفر ایشان به قم هم ثبت نشده چه برسه به دیدار با ایت الله مصباح !!!!!
اگر دوربین اونجا بوده شما فیلم این سخنان رو بیار من تمامی حرف های شما رو قبول میکنم
نقل قول:
خاطرا امام را باید از صحیفه امام یا فیلمهایش یا یاران راست گوی امام شنید.

میشه نام چند تا از یاران راستگوی امام که الان نده هستند رو برای ما بفرمایید؟؟
نقل قول:
فهمیدن آن هم راه دارد. و آن هم در نظر گرفتن تمام جمله های رهبر در مورد آن شخص، دیدن اینکه در چه موقعیتی تعریف و تمجید شده است مثلا در بحث فساد و جلوگیری از رفتن آبروی فرد بوده یا نه؟
در همان جمله ادعایی شما در سال 76 برای ایت الله مصباح ایشان در معرض ابرو ریزی بوده اند به نحوی که رهبری هم به تهمت ها اشاره کردند پس چرا برای ایت الله مصباح این رو نمیگید؟؟؟
نقل قول:
اگر از آرمانهای امام فاصله نگرفتن پس چرا رهبر میگه من با ایشان اختلاف زیادی نظر دارم؟
ادامه جمله رو نمیخونید ایشون اول فرمودند هاشمی همیشه در خط رهبری بوده سپس فرمودند اختلاف نظر من با هاشمی طبیعیه و عده ای مثل شما رو متوهم نامیدند !!!!
البته یکی از علت های ارادتم نسبت به هاشمی همین جمله رهبریه چچون در این 4 سال در تمامی موارد اختلاف نظر حرف هاشمی درست ا اب در اومد فقط به یک نمونش اشاره میکنمن
رهبری در سال 88 : عقاید احمدی نژاد نزدیک تر است
سال 88 هاشمی : احمدی نژاد با جریان انرافی یکی است
حالا ببینیم عاقبت احمدی نژاد چه شد و حرف کدوم درست شد
احمدی نژاد در سال 92 : مشایی یعنی احمدی نژاد احمدی ناد یعنی مشایی !!!!!
حالا خوشحال میشم بفرمایید و حرف کدوم درست شد ؟؟؟
چه جالب که ملت ولایی ما هم به عقاید دور تر از رهبری 4.5 برابر عقاید نزدیک تر رای داد!!!
نقل قول:
3- آقای مصباح نقش سیاسی فعالی در انقلاب داشته و وقتی یک ورق اعلامیه جرم بوده ایشان دو مجله چاپ میکرده بنابراین ایشان آدمی نیست که از جبهه بترسد
یک سوال ایت الله مصباح در زمان شاه ندانی شده اند ؟ اگر شده اند در چه سالی ( این سوال طرح شبهه نیست بلکه برای اطلاع خودم است )
نقل قول:
4- شما که اصل قضیه را مطمئن نیستید و دلیلش را هم نمیدانید چرا این را بهانه کردید برای ترور شخصیت؟ چرا اول مطمئن نمیشوید؟
به شدت منتظر جواب این سوال هستم.

اتفاقا بنده خواستم مطمئن بشم به شما هم یک سال وقت دادم تا تحقیق بفرمایید تا بعد از تحقیقات شما نتیجه گیری کنم
آقای احمد دوباره آخرین جمله امام خمینی را در وصیتشان یادآوری میکنم

میزان حال فعلی افراد است

زبیر علی الظاهر خیلی به اسلام خدمت کرد ولی در آخر خرابکاری کرد

بخاطر فرزند شومش!

اتفاقا رهبر از مثال زبیر چند بار استفاده کردن اخیرا برای اهلش!

ایشون هم فرض میگیریم از اول خوب بوده و هیچ توطئه ای هم در کار نبوده

چون امام خمینی که نمیتونستن بر اساس باطن افراد عمل کنند یعنی اجازه نداشتن

اصلا گذشته این فرد گل و بلبل

زمان حالش مخصوصا در 10 سال اخیر پر از خیانت به انقلاب بوده
نقل قول:زبیر علی الظاهر خیلی به اسلام خدمت کرد ولی در آخر خرابکاری کرد

بخاطر فرزند شومش!

اتفاقا رهبر از مثال زبیر چند بار استفاده کردن اخیرا برای اهلش!

ایشون هم فرض میگیریم از اول خوب بوده و هیچ توطئه ای هم در کار نبوده

چون امام خمینی که نمیتونستن بر اساس باطن افراد عمل کنند یعنی اجازه نداشتن

اصلا گذشته این فرد گل و بلبل

زمان حالش مخصوصا در 10 سال اخیر پر از خیانت به انقلاب بوده

ما فعلا داریم راجع به وضعیت هاشمی در سال 67 صحبت میکردیم نه وضعیت الانش وقتی رهبری بارها و بارها در سال های بعد از سال 67 ایشون در خط اسلام و انقلاب دونستند یعنی در اون سال ها انسان خوبی بودند اگر گذشتش گل و بلبل بوده الان بد شده باشه نباید گذشتش رو هم بد نشون داد در حالی که شما با وجود این همه جمله از رهبری حتی نمیخواین قبول کنید گذشتش هم خوب بوده

(۲۷/آذر/۹۲ ۲۲:۰۱)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

برادر
ahmad1300

پس جواب سوالهایت را بنده دادم که مشکلی نیست

ولی بعد از پاسخگویی به سوالهایتان ،سوالی پرسیدم

یاعلی.

این حرف شما به مزاح بیشتر شبیهه شما میفرمایید میشه در نظر مخالف بود اما در عمل باید اطاعت کرد ضمن اینکه ایت الله مصباح صاحبان برخی از نهادهای قانونی رو که اطاعت از خودشون اطاعت دست پرورده مستقیم شیطون دونستند !!!! بر این اساس چند پرسش مطرح است
1- اگر کسی راجع ولی فقیه همین اعتقاد رو داشته باشه یعنی رهبری رو نعوذ بالله فاسق دست پرورده شیطان و... بدونه اما در عمل اقدامی خلافش نکنه شما این کار رو بد نمیدونید ؟ یا اینکه طرف رو با بدترین القاب خطاب میکنید ؟؟
2- چطور ممکنه شخصی دست پرورده شیطون باشه اما اطاعت از اون اطاعت از خدا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
3- چطور شما عقیده اهل سنت مبنی بر اینکه هر کسی حاکم باشه ولو فاسق باشه باید ازش اطاعت کرد رو مسخره میکنید ولی خودتون دقیقا همچین عقیده ای دارید و میفرمایید حتی از کسی که دست پرورده شیطونه باید اطاعت کرد و حتی اطاعت از اون رو اطاعت از خدا میدونید؟؟؟؟
نقل قول:ما فعلا داریم راجع به وضعیت هاشمی در سال 67 صحبت میکردیم نه وضعیت الانش وقتی رهبری بارها و بارها در سال های بعد از سال 67 ایشون در خط اسلام و انقلاب دونستند یعنی در اون سال ها انسان خوبی بودند اگر گذشتش گل و بلبل بوده الان بد شده باشه نباید گذشتش رو هم بد نشون داد در حالی که شما با وجود این همه جمله از رهبری حتی نمیخواین قبول کنید گذشتش هم خوب بوده

مطلب رو کش دار نکنید

من گفتم بهترین گذشته

اصلا شهید زنده

الانش رو گفتم
(۲۹/آذر/۹۲ ۱۶:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مطلب رو کش دار نکنید

من گفتم بهترین گذشته

اصلا شهید زنده

الانش رو گفتم

خط فکری شما 35 ساله همین رو میگه از اول انقلاب تا حالا میگن هاشمی تا چند سال پیش خوب بود الان بد شده !!!!!!!!
اخرش ما نفهمیدیم از نظر خط فکری شما تا چه سالی خوب بود و بعدش بد شد
در زمان حیات ائمه علیهم السلام هم وقتی یک امام قائم بود امام دیگری ساکت بود و برعلیه او حکم نمیکرد چرا که اقتضای عقل و جوامع بشری چنین است که رهبر یکی باشد و تعدد حکم و اختلاف باعث اشوب و سست شدن نظام یک مذهب میشود .... لذا شکی نیست که ولی فقیهی که در راس یک حکومت و مذهب است و خواه یا ناخواه رهبر میباشد و فساد و خلاف شرعی از او ثابت نشده است حکمش نفوذ بر حکم یک فقیه دارد که در منصب اداره مملکت اسلامی نیست .....

اگر فرض کنیم که ایه 59 سوره النسا که امر به اطاعت از رهبران یک جامعه میکند و ان را در کنار اطاعت خدا و رسول خدا قرار میدهد صرفا حصر در 12 امام علیهم السلام باشد از دو حال خارج نیست :

1 _ یا چنین تفسیری اشتباه است و منظور از اولی الامر امامان معصوم فقط نیستند بلکه رهبران جوامع اسلامی هستند زیرا کلام الله برای همه اعصار هست و در حال حاضر امام معصومی نیست که به او رجوع شود ومقصود ایه لهو میشود لذا چنین تفسیری باطل میشود

2 _ یا طبق اعتقاد شیعه اولی الامر فقط 12 امام علیهم السلام هستند که در این صورت باز هم ثابت میشود حکم ولی فقیه که در راس مملکت است برتری بر حکم فقیه دارد که تنها مقلد خود را در امور شرعی اداره میکند .... زیرا اولی الامر یعنی صاحبان فرمان و به عبارتی کسانی که قدرت به دست ان ها هست و حال که امامان در صحنه نیستند پس صاحب قدرت باید یکی باشد و تعدد ان خلاف عقل و سیره اولی الامر بودن ائمه است که تا یک امام بود دیگری ساکت بود ...
(۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۰۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]در زمان حیات ائمه علیهم السلام هم وقتی یک امام قائم بود امام دیگری ساکت بود و برعلیه او حکم نمیکرد چرا که اقتضای عقل و جوامع بشری چنین است که رهبر یکی باشد و تعدد حکم و اختلاف باعث اشوب و سست شدن نظام یک مذهب میشود .... لذا شکی نیست که ولی فقیهی که در راس یک حکومت و مذهب است و خواه یا ناخواه رهبر میباشد و فساد و خلاف شرعی از او ثابت نشده است حکمش نفوذ بر حکم یک فقیه دارد که در منصب اداره مملکت اسلامی نیست .....

اگر فرض کنیم که ایه 59 سوره النسا که امر به اطاعت از رهبران یک جامعه میکند و ان را در کنار اطاعت خدا و رسول خدا قرار میدهد صرفا حصر در 12 امام علیهم السلام باشد از دو حال خارج نیست :

1 _ یا چنین تفسیری اشتباه است و منظور از اولی الامر امامان معصوم فقط نیستند بلکه رهبران جوامع اسلامی هستند زیرا کلام الله برای همه اعصار هست و در حال حاضر امام معصومی نیست که به او رجوع شود ومقصود ایه لهو میشود لذا چنین تفسیری باطل میشود

2 _ یا طبق اعتقاد شیعه اولی الامر فقط 12 امام علیهم السلام هستند که در این صورت باز هم ثابت میشود حکم ولی فقیه که در راس مملکت است برتری بر حکم فقیه دارد که تنها مقلد خود را در امور شرعی اداره میکند .... زیرا اولی الامر یعنی صاحبان فرمان و به عبارتی کسانی که قدرت به دست ان ها هست و حال که امامان در صحنه نیستند پس صاحب قدرت باید یکی باشد و تعدد ان خلاف عقل و سیره اولی الامر بودن ائمه است که تا یک امام بود دیگری ساکت بود ...
(۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۰۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]در زمان حیات ائمه علیهم السلام هم وقتی یک امام قائم بود امام دیگری ساکت بود و برعلیه او حکم نمیکرد چرا که اقتضای عقل و جوامع بشری چنین است که رهبر یکی باشد و تعدد حکم و اختلاف باعث اشوب و سست شدن نظام یک مذهب میشود .... لذا شکی نیست که ولی فقیهی که در راس یک حکومت و مذهب است و خواه یا ناخواه رهبر میباشد و فساد و خلاف شرعی از او ثابت نشده است حکمش نفوذ بر حکم یک فقیه دارد که در منصب اداره مملکت اسلامی نیست .....

در هر عصر و زمانی یک امام بیشتر نداریم و بس

الان هم یک امام داریم

در مورد یکی بودن رهبر هم یک بحث کاملا عقلانیست
یک چیزی رو باید متاسفانه همین الان رک بگم

جنگ اول به از جنگ اخر!!!!!!!!!

شما از یک طرف دارید اعتقادات شیعه رو میزنید تلویحی در لباس روحانیت

از یک طرف دارید از ولایت فقیه دفاع میکنید!

این معکوس زدن هم قدیمی شده برادر من

همین الان گفتم که بعدا کسی گله مند نشه چون من اهل سکوت نیستم تو اعتقاداتم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع