کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ارسالهای بنده حذف شده
۲۰:۲۷, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟
بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست.
ابتدا اینکه قرار بر این بود که پستهای مناظره اینجانب در این تالار حذف نگردد.
اما بنده مشاهده کردم تعدادی از ارسالها در تاپیک زیر حذف شده است:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29750.html[/font]

[font=B Zar]
به وحید 110 پیام دادیم علت حذف را جویا شدیم فرمودند:
((در مورد حذف پست خودتون گفتید چرا با توهین برخورد نمیشه و گفتید همه رو پاک کنید و برگردونید به حالت اول منتها اگر نظرتان این است که برگردانم حرفی نیست . ولی این به هم پریدن ها چیز جالبی برای نمایش ندارد))
تاپیک را دوستان به خاطر دارند کاربری حضور پیدا کردند و سخنان بنده رافله ای و بی مدرک خواندند آقای وحید 110 در حمایت ایشان نوشتند : من در این بحث دخالت نمیکنم. بنده هم پاسخی کامل به سخنان آن کاربر دادم که ناگهان ورق برگشت و جناب وحید 110 که فرموده بودند دخالت نمی کنند چون دیدند اوضاع برخلاف تصورشان به ضررایشان پیش رفت و آن کاربر بجز توهین و اسپم چیزی در چنته ندارند حضور پیدا کردند واز کاربر خواستند ادامه ندهند.

نکته جالب این است که وحید 110 خطاب به بنده نوشتند: ((این به هم پریدنها چیز جالبی برای نمایش ندارد)) و به این بهانه پستهای بنده را (حتی آنهایی که سند و مدرک از کتب شیعی بود) حذف کردند ولی آخرین ارسال متعلق به خانم فرمیسک رانگاه داشتند!
آیا پست خانم فرمیسک مرتبط بوده که حذف نشده؟
دلیل اینهمه دشمنی و کینه با خانم فرمیسک در این تالار چیست؟ اگر حضور یک کاربر سنی که به وحدت و به شیعیان علاقه داشت باعث ناراحتی شمایان می شده است عرض کنم این خانم با مجاهدت های بسیار شمایان علاقه اش را به شیعیان از دست داده است بنابراین نگران این نباشید که شخصی که ممکن است باعث وحدت بین شیعه و سنی گردد؛وارد تالار شود!
نکته دوم اینکه: خانم فرمیسک را قبل از آخرین ارسالشان در این تاپیک مسدود کردید و پستهای ایشان را به حالت تایید به وسیله ناظران بردید.چرا؟
ایشان قبل از آخرین ارسالشان چه نوشته بودند که باید ارسالهایشان به حالت تایید برود؟ آنها را بیاورید.

سابقا همین اتفاق برای خانم آتوسا افتاد و این کاربر بدون دلیل موجه مسدود شد و آقای وحید 110 در برابر اعتراض بنده پستی را که این خانم بعد از مسدودشدن نوشته بودند دلیلی برای مسدود شدنشان عنوان کردند!!
ظاهرا مدیران این تالار علم غیب دارند و می دانند کاربران در آینده چه مینویسند که آنها را قبل از آن ارسال مسدود می کنند و بسیار جالب است که دقیقا ارسالی را که آنان بعد از مسدود شدن پست کرده اند تایید می کنند تا برای مسدودکردنشان دلیل هم داشته باشند!

در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند.
لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید.

بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم.
امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، فرمیسک
۲۲:۰۰, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

خانم عایشه بنده حقیر تقریبا وقت گذاشتم تمامی پستهای شما و اقای وحید 110را خوندم

یه سوال دارم از شما ،انصافا اینگونه سخن خانم فرمسیک درست است یا نه؟

ایا طرف مقابل اشتباه کرد اسلام به ما این حق را میدهد اینگونه سخن بگوییم؟

و خانم فرمسیک میتواند اینگونه سخن گوید؟؟؟؟؟؟

یاعلی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ELENOR
۲۲:۱۰, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب عبدالرحیم
بنده شما را نمی شناسم و با توجه به اینکه به هیچ آیدی در این تالار اعتماد ندارم که واقعی باشد یا متعلق به مدیران یا سایر کاربران لذا دیگران پست نگذارند که پاسخ نمی دهم.
مدیران به چه دلیل سایر پستهای این خانم را حذف می کردند سپس در مقابل اعتراض مودبانه ایشان،مسدودشان کردند؟
این پست بعد از مسدودشدنشان بوده است.

لذا خانم فرمیسک حق دارند وقتی بدون دلیل مسدود میشوند بدتر از این هم بنویسند و در آینده هم حق دارند به دهان افرادی بکوبند که هر چه در شان خودشان است به ایشان گفته و می گویند.
و در قرآن هم داریم که با دشمنان باید این چنین برخورد کرد.
۲۲:۱۴, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
و در قرآن هم داریم که با دشمنان باید این چنین برخورد کرد.

لطفا ثابت کنید

دشمن هم شدیم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، ELENOR
۲۲:۲۱, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱:۴۵ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:بنده شما را نمی شناسم و با توجه به اینکه به هیچ آیدی در این تالار اعتماد ندارم که واقعی باشد یا متعلق به مدیران یا سایر کاربران لذا دیگران پست نگذارند که پاسخ نمی دهم.

سلام و احترام

اینجا یه تالار گفتمان است با توجه به اینکه قبلا یکی از همکاران شما فرمودند ناظر تالار هستید لازم است در مورد تالار توضیح دهم!!!!!

نقل قول:لذا خانم فرمیسک حق دارند وقتی بدون دلیل مسدود میشوند بدتر از این هم بنویسند

پس از نظر شما اینگونه سخن درست است و اسلام اینگونه به ما اجازه میدهد !!!!!

این نکته هم توجه کنید!

نقل قول:دشمن هم شدیم!!!!

قبلا یادمه خانم فرمسیک بخاطر همین کلام "دشمن "بر اشفت ،یادتان هست!!!!

چگونه کسی که این حرف را زد (هر چند بنده باهاش مخالف بودم)مستحق خیلی حرفا بود!!!و شما میتوانید همین حرف را براحتی بزنید،این دوگانگی را نمیتونم حل بکنم!!!!!!!

من کاری فعلا به شیعه و سنی ندارم اما اسلام همچین حقی را به من نمیدهد و اجازه نمیدهد در مقابل اشتباه دیگران اشتباه کنم و انرا با اشتباه دیگران توجیه کنم

هدف وسیله را توجیه نمیکند

موفق و خدایی باشید.

یاعلی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ELENOR ، سید ابراهیم ، وحید110
۲۲:۲۴, ۲۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
آواتار
همانطور که برادرم عبدالرحیم اطلاع دارد بی ادبی و هتاکی وجه مشترک این افراد است

دشمنی با مومن نتیجه اش می شود این

می خواهد شیعه باشی یا سنی

در ضمن خانم عایشه لطف کنید تالار خودتون رو معرفی کنید

چون همکاران احتمالیتون که طفره رفتند از معرفی آن

بیاییم شاید تالار آشنا بود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18...#pid229736
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مجتبی110
۱:۳۸, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۱/آذر/۹۲ ۲۰:۲۷)عایشه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم جای این پست کجاست؟
بهر حال گرچه میدانم که پاسخ منطقی دریافت نمیکنم اما گاهی سکوت جایز نیست.

در حال حاضر هم ظاهرا کاربری به زنان اهانت میکند و خانم آتوسا مودبانه اعتراض می کنند.اما خانم آتوسا مسدود و آن کاربر به فعالیتشان ادامه میدهند.
لازم نیست اکنون ارسالهای خانم آتوسا بعد از مسدود شدنشان را به عنوان دلیل بیاورید. (همچنان که سابقا چنین کردید) و همچنان که ابتدا خانم فرمیسک را بدون دلیل مسدود کردید بعد آخرین ارسالشان را تایید کردید.

بنده فقط این ارسال را به این جهت می فرستم که برای شمایان احساس تاسف میکنم.
امیدوارم خداوند شما را هدایت کند. زیرا اینکه کاربری با اهانت به خانمهامسدود نشود و کاربر دیگر بدون اهانت مسدود شود نشانگر این است که کاربر اول به احتمال زیاد یوزری متعلق به همان مدیر است.

توضیحی کوتاه در مورد محدود شدن خانوم آتوسا:

در تاپیکی که بعنوان نهایت زن بودن مطرح شد به وظیفه ای اصلی زنان بر مبنای ماهیت وجودیشان اشاره داشت. متاسفانه با درگیری لفظی خانوم اتوسا یا کاربری همراه شد. و من به هر دونفر خواهش کردم رعایت کنن. کاربر دیگر پذیرفت که مراعات نماید اما خانوم اتوسا ... !
بنده ارسال های ایشون رو به حالت تایید مدیران بردم.
ایشون در پیام خصوصی به همه ی اعضای تالار هم توهین کردن نسبت نامناسبی رو عنوان کردن...
و بعدش کلی هم توهین های آنچنانی به بنده کردن که خجالت می کشم حتی عنوانشون کنم[تصویر: happy.png]
تازه 5 6 تاپیک جدید برای جبران زدن و کلا جو تالار رو بهم ریختن.

نکته ی دیگر اینکه تمام این ارسال ها در طی پنج دقیقه زده شد و خوشبختانه بنده سریعا به تاپیک رسیدگی کردم.
امیدورام پاسخ کوتاهم براتون قانع کننده بوده باشه.

(۲۱/آذر/۹۲ ۲۲:۱۰)عایشه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
جناب عبدالرحیم
بنده شما را نمی شناسم و با توجه به اینکه به هیچ آیدی در این تالار اعتماد ندارم که واقعی باشد یا متعلق به مدیران یا سایر کاربران لذا دیگران پست نگذارند که پاسخ نمی دهم.

بنده هم به آی دی شما اعتماد ندارم و حدس میزنم هر 3 نفر شما یک نفر هستید!
صحبت ببدون دلیل و برپایه ی تخلیات کار ساده ای هست. بهتره کمی زحمت به خودتون بدید و صحبتهاتون رو بر پایه ای استوار کنید که قابل دفاع باشد!
دیدید چقدر ساده هست؟!

سیاست تالار فراهم آوردن مجیطی آرام برای بحث و گفتکو برای همــــــــه ی کاربران هست. کابران اهل سنت از آوانس مدیریتی هم بهره میبرن.

کاربران تالار در هر تاپیگ و بحثی که علاقه داشته باشند می توانند نظر بدهند. اساس تالار همین بحث و گفتگوهاست.
شما که نمی خواید پاسخ گوی پست هایتان باشید اصلا چرا بحثی رو مطرح می کنید؟!!!
به جای تذکر برای پاسخ گویی مدیران خود پاسخ گو باش!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، هادی... ، Mahdy2021 ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، SAViOR ، شیدا ، mahdy30na ، rastin ، سید ابراهیم ، ترنم
۲:۱۲, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲:۱۵ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۲/آذر/۹۲ ۱:۳۸)مجید املشی نوشته است:  و من به هر دونفر خواهش کردم رعایت کنن. کاربر دیگر پذیرفت که مراعات نماید اما خانوم اتوسا ... !
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب املشی
ظاهرا شما آن قدر آیدی و یوزرهای گوناگون دارید که فراموش می کنید با کدام یک چه نوشته اید!
شما امروز به خانم آتوسا تذکری برای رعایت دادید؟!
لطفا آن را بیاورید تا همه مشاهده کنند که شما بودید یا یک کاربر خانم که به ایشان گفته بود چیزی ننویسد!!!!
اگر نتوانید پست خصوصی که امروز (نه روزهای قبل) در خصوص وقایع تاپیک مذکور بیاورید فکر میکنم در چند یوزره بودن شما تردیدی وجود نداشته باشد و ظاهرا شما بجز آیدی شاکر آیدیهای خانم هم دارید.

در خصوص توهین خانم آتوسا به شما ایشان همانطور که در گذشته هم گفته بودند معتقدند که یک جوان بیکار مجرد شایسته مدیرکل بودن سبک زندگی اسلامی نیست.
این حرف واقعیت است و نه توهین و بنده اگر مدیر این تالار بودم شما را که نتوانستید در این سن زندگی خود را به نحو مطلوبی اداره کنید هرگز مدیر نمی کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، فرمیسک
۲:۱۷, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9

لطفا چگونگ نقد هر آنچه كه مربوط به نظام جمهورى اسلامى است رو توضيح دهيد

چون معمولا تا يك نقدى صورت مى گيره اعضاى تالار به شدت بهشون بر مى خوره و فرد خاطى رو بى دين و غرب زده قلمداد مى كنن

شايد اشكال از نحوه نقد مثلا بنده باشه و يا نحوه ى عنوان كردنش چون بنده با اسلام و نظام اسلامى مشكلى ندارم وليكن مسلمانان خوب نقش اسلامى رو در جامعه بازى نمى كنن و كل نظام رو زير مى برن و اين زير سوال رفتن جاى نقد داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲:۳۳, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10

برخی افراد چقدر زیبا ما رو تو اعتقاداتمون محکم تر می کنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، ELENOR ، SAViOR ، اولولالباب ، سید ابراهیم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا