بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران محترم
میتوانم بپرسم این چه بازی است که در این تالار راه انداخته اید؟
کاربر ...تاپیک میزند و هر مطلبی که مایل است می نویسد. پاسخهای من حذف میشود. اما تاپیک حذف نمیشود!
اقای وحید 110 تاپیک میزند و یک کاربر هر مطلبی که مایل است می نویسد. به ایشان پاسخ میدهیم. پاسخهای من حذف می شود.
در یک تاپیک پرسش میکنیم چرا ارسالها حذف شده؟ کاربرانی هرچه مایلند پاسخ میدهند! بعد بدون اینکه مدیران ارسالهای حذف شده ما را برگردانند نوشته ها را به صورت تاپیک جدا در می آورند!
وقت دارید نوشته ها را به صورت تاپیک جدا بزنید. وقت ندارید در آن دو تاپیک نوشته های بنده را برگردانید؟
بنده حقیقتا از این وضعیت خسته شده ام.
آقای این المنتظر گفتند ارسالها سهوا حذف شده. پس چرا بر نمیگردد؟
چگونه است کاربران شما هرچه مایلند می نویسند و فقط یک نفرشان چند روزی محروم شد اما مسدود نمیشوند. اما کاربران ما بدون آنکه اهانتی کرده باشند مسدود هستند؟
لطفا ارسالهایشان پس از مسدودیت را به عنوان دلیل نیاورید.
این افراد قبل از مسدودیت چیزی ننوشته بودند.
لطفا هیچ کاربری پاسخ ندهد.
لطفا مدیران منطقی پاسخ بدهند.
در ضمن لطفا از طرف بنده تاپیک نزنید.
شما ارسالهای مرا بدون دلیل حذف میکنید بعد از طرف بنده تاپیک می زنید؟
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۴۸)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
ببنید الان در بخش اصول عقابد شیعه تاپیک شکایت زدید؟! این بخش بندی های تالار برای چی هست خانوم مدیر؟!!!
با شما هم باید تذکر بدم آیا؟!!!
دسترسی بنده به بخش انتقادات را بستند تا نتوانم تاپیک بزنم.
اینقدر مظلوم نمایی نکنید.
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۲۹)عایشه نوشته است: [ -> ]بنده حقیقتا از این وضعیت خسته شده ام.
گویا ماموریت سنگینی دارید !!!
با وجود اینکه خسته شدید باز تشریف میارید و ادامه میدین

(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۴۸)مجید املشی نوشته است: [ -> ]شما چرا در تاپیک پرسش می کنید برای حذف یک ارسال؟ به جای اینکار به صورت خصوصی با مدیر مربوطه صحبت کنید. اگرررررر به نتیجه نرسید بیاید و در بخش شکایات عنوان بفرمایید. راه های درست روب رای رسیدن به هدفتون انتخاب کنید.
بنده یک هفته است که دارم سوال میکنم چرا ارسالهایم حذف شده اما یک پاسخ منطقی نگرفته ام.
از یک طرف میگویند سهوا حذف شده از سوی دیگر آن ها را برنمی گردانند.
اگر سهوا حذف شده چرا بر نمی گردد. وقت دارید تاپیک جدا از نوشته های بنده بزنید وقت ندارید آنها را برگردانید؟
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۵۲)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]گویا ماموریت سنگینی دارید !!!
با وجود اینکه خسته شدید باز تشریف میارید و ادامه میدین
بنده علاقه ای به شرکت در این تالار ندارم.
فقط برایم جالب است که از پاسخ دادن به بحثهای اعتقادی درمانده شدید و به حذف ارسالهای بنده رو آوردید!
درضمن کاربران پاسخ ندهند. با شمایان بحثی ندارم. ممنون
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۴۸)مجید املشی نوشته است: [ -> ]نکته ی اخر اینکه مراقب حرف زدنتون باشید. واژه ی مزحرف بزارنده ی یه خانوم نیست. هیمنطور دروغگو خطاب کردن تهمت زندن و باقی گناهانی که به صورت دیفالت هر لحظه در حال ارتکابشون هستید.
من با شما بحثی ندارم.
مدیرانی که پستهای بنده را حذف کردند پاسخ بدهند.
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۵۴)عایشه نوشته است: [ -> ]درضمن کاربران پاسخ ندهند. با شمایان بحثی ندارم. ممنون
شما وقتی میتونید با کاربران بحثی نداشته باشید که بهشون توهین نکنید
وقتی توهین میکنید منتظر دفاعیه از جانب کاربران هم باشید
(۲۵/آذر/۹۲ ۱۰:۲۹)عایشه نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
مدیران محترم
میتوانم بپرسم این چه بازی است که در این تالار راه انداخته اید؟
کاربر ابوتراب تاپیک میزند و هر مزخرفی که مایل است می نویسد. پاسخهای من حذف میشود. اما تاپیک حذف نمیشود!
وحید 110 تاپیک میزند و یک کاربر هر مزخرفی که مایل است می نویسد. به ایشان پاسخ میدهیم. پاسخهای من حذف می شود اما پاسخ خانم فرمیسک باقی می ماند!
در یک تاپیک پرسش میکنیم چرا ارسالها حذف شده؟ کاربرانی هرچه مایلند مزخرف پاسخ میدهند! بعد بدون اینکه مدیران ارسالهای حذف شده ما را برگردانند نوشته ها را به صورت تاپیک جدا در می آورند!
وقت دارید نوشته ها را به صورت تاپیک جدا بزنید. وقت ندارید در آن دو تاپیک نوشته های بنده را برگردانید؟
بنده حقیقتا از این وضعیت خسته شده ام.
آقای این المنتظر گفتند ارسالها سهوا حذف شده. پس چرا بر نمیگردد؟
چگونه است کاربران شما هرچه مایلند می نویسند و فقط یک نفرشان چند روزی محروم شد اما مسدود نمیشوند. اما کاربران ما بدون آنکه اهانتی کرده باشند مسدود هستند؟
لطفا ارسالهایشان پس از مسدودیت را به عنوان دلیل نیاورید.
این افراد قبل از مسدودیت چیزی ننوشته بودند.
لطفا هیچ کاربری پاسخ ندهد.
لطفا مدیران منطقی پاسخ بدهند.
در ضمن لطفا از طرف بنده تاپیک نزنید.
شما ارسالهای مرا بدون دلیل حذف میکنید بعد از طرف بنده تاپیک می زنید؟
لطفا مدیران پاسخ بدهند.
من منتظر پاسخ منطقی به پرسشهایم هستم. شاید این چهارمین تاپیکی است که بنده در آن به حذف ارسالهایم اعتراض کرده ام و پاسخ نگرفته ام.
مسدود شدن کاربران ما بدون دلیل و مسدود نشدن کاربران شما با اهانتهای بسیار را کاری ندارم.
در ضمن اگر واقعا دسترسی بنده به بخش انتقادات حذف نشده این تاپیک را به آنجا منتقل کنید.
(که میدانم چنین کاری نمیکنید. همانطور که ارسالهای بنده را حذف کرده و برنگرداندید.)
جالب است که میلاد. م از سوی بنده تاپیک جدا زده ولی ارسالهای حذف شده مرا که سند و مدرک از کتب شیعی بود را بر نمی گردانند!
من همچنان منتظر پاسخ مدیران هستم.
در ضمن بنده چند بار به طور خصوصی از وحید 110 که ارسالهای بنده را حذف کرده بودند خواستم که ارسالها برگردند که به روی خودشان نیاوردند!
ایشان اینگونه میخواهند با بنده مناظره کنند؟
هرجا به نفعشان نیست پستها را پاک کنند؟