۲۷/آذر/۹۲, ۹:۰۱
(۲۷/آذر/۹۲ ۱:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ولی وقتی علم یک نفر به یک مبحثی قد نمیده باید سکوت کنه نه اینکه شروع کنه به مسخره بازیخب پس سکوت کن! اینجا بحثی منطقی مطرح شد اما هیچیک از شماها که ادعاتون می شه جواب منطقی ندادید و فقط حمله کردید! اگر نکته ای در مورد این تئوری دارید مطرح کنید
(۲۷/آذر/۹۲ ۲:۴۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، شما که میگی اسکاری که به فیلم جدایی دادن سیاسی نبود!شما چرا خیال بافی می کنید! من گفتم سیاسی نبود؟ اتفاقا من یکبار گفتم اسکار معیاراش فرق می کنه و بعد خود شما گفتی چه عجب اینو قبول داری؟ (باز هم می گم! اسکار به دلایل سیاسی به فیلم هایی که البته خوب باشند اسکار می ده وگرنه می رفت به سنگسار ثریا اسکار می داد) فراموشکار هستید متاسفانه! ولی من گفتم این خیلی احمقانست که بگیم 50 تا جایزه بین المللی و هفت تا جایزه داخلی همش سیاسی بوده! ولی من هنوز از دوستانی که جدایی رو می کوبند جوابی قانع کننده ندیدم و هنوز منتظرم که شما استدلال بیارید چطوری ممکنه فیلمی بد باشه و فقط به دلایل سیاسی 50 تا جایزه بگیره!! (البته شما رو نمی گم چون شما خودتون یکبار گفتید فیلم فیلم قوی ای بوده)
(۲۷/آذر/۹۲ ۲:۴۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]شما که اینهمه مصاحبه و مستند رو در اثبات صهیونیستی بودن هالیوود نمی بینی ...من یک بحث منطقی رو شروع کردم شما هم جواب بیار و اگر اشکالی در این نظریه می بینید مطرح کنید!
خیلی طبیعیه که برای به کرسی نشوندن حرفات، بجای اینکه بیای بحث منطقی کنی به همچین مفاهیمی که خود غربیا و خود مراکز توطئۀ صهیونیسم دادن بیرون چنگ بزنی.
شما این تایپیک رو ببینید: دشمن شناسی یا سفسطه آخرش هم یک تشکر بزنید

جناب وحید110 رو که می شناسید؟ ایشون نه منافقند نه غرب زده نه شست شوی مغزی داده شده!!
ایشون مثال هایی در مورد نوع مغالطات برخی افراد آوردند! مثلا:
نقل قول:حالا من یک مثال شبیه مثال ایشون میارم:مثال دوم
مستر شولوخوف ساعت زرد دارد و ماسون است
لرد همستون ساعت زرد دارد و ماسون است
=
هر کس ساعت زرد دارد ماسون است
مهدی 59 ساعت زرد دارد پس ماسون است!!!
- هالیوود تحت سلطه صهیونیست ها و فراماسونر هاست!(بر منکرش لــ..)
- رستگاری در شاوشنک در هالیوود ساخته شده!
- پس رستگاری در شاوشنک فیلمی فراماسونریست!
بعد وقتی در مقابلش موضع بگیرید می گن تو نمی دونم تمایل به دشمن داری و علمت نمی رسه و فلانی و ...
وقتی چنین تفکری حاکم شد اون وقت حتی از کنار فیلم شهر موشها و ترولهای فیسبوک ، سه تا حرف ک ن م "کنم" (که از توش حدیث من کنت مولا ... در میارن
) هم نمی تونید نگاه پارانوءیدی نداشته باشید! وآخر سر هم خودتون رو اینگونه توجیه می کنید که بقیه خوابند و شما بیداری وباید بقیه رو بیدار کنید! و این یعنی توهم دانایی در عین بی خبری یا همون جهل مرکب!اساسا تمام نقد هایی که من در مقابلش موضع می گیرم بر اساس این مغالطات هست یعنی اینکه طرف می دونه دشمن در حال جنگ نرم هست (بر منکرش لـ..) اما ابزار ها و چگونگی انجام اون رو نمی دونه و علم و آگاهیش رو نداره بعد یک نگاه خیلی سطحی دور و ورش می اندازه و به هر چیزی گیر می ده! این یعنی توهم توطئه!
(۲۷/آذر/۹۲ ۲:۴۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]من بودم تو تاپیک "گذشته" میخواستم اصول نمادسازی رو برای کاربرا تبیین کنم !!!من این تایپیک رو گفتم شما انقدر هیجان داری که متوجه کلام من نیستید! این تایپیک خلاصه یک مقاله 40 صفحه ای و چند مرجه دیگر است! مخصوصا نظرات شخصی رو نگفتم که ببینم شماهای بازم چی می گید ولی انگار شما حتما باید یک چیزی بگید چون این مقاله دقیقا تفکرات شما ر نشانه گرفته!
بذا عرق دستت از رو کیبورد خُش بشه عزیزم بعد همه چیو تکذیب کن !
در ضمن خیال بافی نکن دوست عزیز این تایپیک رو دوباره بخون شما معلومه هنوز نخوندی! من نماد گرایی رو رد نکردم من میگم نماد گرایی وجود داره ولی قرار نیست به هر شکل مثلثی برخوردیم ازش یک نقد بسازیم و نماد گرایی کنیم! از روی سواد باید نماد ها رو شناسایی کرد نه از روی هیجان!
(۲۷/آذر/۹۲ ۲:۴۰)MaTeY نوشته است: [ -> ]البته تاپیک خوبیه ... از روی اجبار هم که شده باید این مباحث رو 1بار برای همیشه تو این تالار شفاف کرد ... شایدم گذشتگان شفاف کردن و ما خبر نداریم !اگر حمله نکنند شفاف می شه ایشالا!
حالا یک سوال، اتفهام انکاری نیست واقعا سواله:
شما چیزی به عنوان توهم توطئه رو اساسا قبول دارید و یا به خاطر اینکه غربی ها به نفع خودشون سوء استفاده کردند ردش می کنید؟