تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونگی معرفت به خدا در کلام امام حسین علیه السلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
[تصویر: b780be827557.png]

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر کاربران محترم و بزرگوار ..... با توجه به فرارسیدن ایام اربعین سید و سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین بن علی علیهما السلام خطبه ای مستند با سندی محکم ( علل الشرائع صدوق ، طبق نقل المیزان، ج 18، ص ۴۲۳ . بحار الانوار ) خدمت شما دوستان عزیز عرضه می شود و انتظار می رود اندکی اندیشه کرده تا حقیقت را بیابید و فردای حشر از شیعیان واقعی ان بزرگوار قرار بگیرید . با سیری که سید الشهدا علیه السلام در مراتب کسب معرفت و کمال مطرح فرمودند مراد الهی از ایه کریمه : و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون روشن می شود .

قال الحسین بن علی علیهما السلام :
ایهاالناس ان الله ما خلق العباد الا لیعرفوه فاذا عرفوه عبدوه و اذا عبدوه استغیثوا بعبادته عن عباده من سواه فقال له رجل بابی انت و امی یابن رسول الله ما معرفه الله ؟ قال : معرفه اهل کل زمان امامهم الذی یجب علیهم طاعته ؛
ای مردم ، خداوند بندگان خود را جز به منظور معرفت نیافرید و اگر خدای خود را بشناسند و عظمت و جلال او را درک کنند قطعا سر به عبادت او خواهند گذاشت و چون او را عبادت عارفانه کنند، با عبادت او از خواهش به سوی دیگران بی نیاز می گردند . مردی در آن حال از امام پرسید : ای فرزند رسول خدا، پدر و مادرم به فدایت ، مقصود از معرفت خداوند چیست ؟ فرمودند : مقصود آن است که مردم هر زمان امام واجب الطاعه خود را اطاعت کند ( سیره اش را بشناسد )
روایت زیباییست.
ممنون.

من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة
من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة
(۱/دی/۹۲ ۱۵:۰۸)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة
سلام بر حق
امامِ زمانِ بي بي دوعالم حضرت فاطمه الزهرا سلام الله عليها كه بود ؟
؟
؟
چیزی که بدیهی است، این است که امام زمان ایشان، امام علی (علیه السلام) بودند که به امر خداوند متعال به جانشینی رسول گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منصوب شدند.
و به همین علّت حضرت زهرا (سلام الله علیها) تا آخر عمر شریفشان با خلیفه اوّل بیعت نفرمودند.
والسّلام ... ... ...
(۱/دی/۹۲ ۱۵:۰۸)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة

سلام بر حق
امامِ زمانِ بي بي دوعالم حضرت فاطمه الزهرا الصديقه الشهيده سلام الله عليها كه بود ؟
(۱/دی/۹۲ ۲۳:۰۳)aboutorab نوشته است: [ -> ]
سلام بر حق
امامِ زمانِ بي بي دوعالم حضرت فاطمه الزهرا الصديقه الشهيده سلام الله عليها كه بود ؟

هدفت از مطرح کردن این گونه سوالات چیه ؟؟؟ شما اشنایی با بنده دارید که جو میخوای متشنج کنی ؟؟؟ اگر اشنا نیستی که هیچ و اگر از مخالفین قدیمی ما هستید که مواضع بنده مشخص هست و همه حوزه علمیه هم میداند خیلی افراد را هم توانستم هم فکر خودم بگردانم و این را از عنایت پرورگار میدانم .... اعتقادات یک امر کاملا تحقیقی و شخصی است و تقلید در ان راه ندارد لذا شما هم در افکار خود تحقیق کن تا اینکه در چهار چوب بسته ای به نام مذهب بمانی و تعصب بورزی ! امام حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها بعد از وفات نبی اکرم صلی الله علیه و اله حضرت امام امیر المومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه بوده اند و در ان شکی نیست
(۱/دی/۹۲ ۲۳:۱۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]هدفت از مطرح کردن این گونه سوالات چیه ؟؟؟ شما اشنایی با بنده دارید که جو میخوای متشنج کنی ؟؟؟ اگر اشنا نیستی که هیچ و اگر از مخالفین قدیمی ما هستید که مواضع بنده مشخص هست و همه حوزه علمیه هم میداند خیلی افراد را هم توانستم هم فکر خودم بگردانم و این را از عنایت پرورگار میدانم .... اعتقادات یک امر کاملا تحقیقی و شخصی است و تقلید در ان راه ندارد لذا شما هم در افکار خود تحقیق کن تا اینکه در چهار چوب بسته ای به نام مذهب بمانی و تعصب بورزی ! امام حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها بعد از وفات نبی اکرم صلی الله علیه و اله حضرت امام امیر المومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه بوده اند و در ان شکی نیست

وقتي هنوز نيومده به شيعيان مولا اميرالمومنين عليه السلام اتهام غلو مي زني و هي شرك شرك مي كني . چه انتظار داري ؟
در ضمن پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم شهيد شدند نه وفات
و يه سوال ديگر "

اگر براتون امكان دارد نام حوزه اي كه در آن مشغوليد بفرماييد تا اگر مقدور بود جهت عرض ادب خدمت تان برسيم .
نفرماييد كه امكان ندارد كه ناراحت مي شوم و گمان بد بهتان خواهم برد .

موفق باشي
يا علي عليه السلام
نقل قول:
اعتقادات یک امر کاملا تحقیقی و شخصی است و تقلید در ان راه ندارد

کاملا صحیح است

اما.....

اما انسان بابت همه اعتقاداتش باید جوابگو باشد

بحث شما بیشتر در مورد غلو بود که توضیح دادیم

در تاپیک شرک
(۱/دی/۹۲ ۲۳:۲۸)aboutorab نوشته است: [ -> ]
وقتي هنوز نيومده به شيعيان مولا اميرالمومنين عليه السلام اتهام غلو مي زني و هي شرك شرك مي كني . چه انتظار داري ؟
در ضمن پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم شهيد شدند نه وفات
و يه سوال ديگر "

اگر براتون امكان دارد نام حوزه اي كه در آن مشغوليد بفرماييد تا اگر مقدور بود جهت عرض ادب خدمت تان برسيم .
نفرماييد كه امكان ندارد كه ناراحت مي شوم و گمان بد بهتان خواهم برد .

موفق باشي
يا علي عليه السلام

شیعه ؟؟؟؟!!!! والا بنده که شیعه ای نمیبینم ! شیعه ایت الله بهجت ها و امثالش بودند که محبت خود را با عمل و توجه به مقصد اصلی یعنی الله تعالی اثبات کردند ... زمان ائمه هم مردم ادعا داشتن ما شیعه شما هستیم و تازه این همه غلو و توجه به غیر الله نبود در عین حال حضرات معصومین هر کسی را شیعه خود نمیدانستند ! حالا با این وضعیتی که کلام خدا را ورق پاره میخوانند دیگه معلومه شیعه یعنی چی !!! احساس میکنم هنوز برا تند رفتن شما خیلی زوده و دارید زیاده روی میکنید و سو استفاده از اخلاق میکنید ... کسی که این قدر به ظن خودش به اهل البیت مشغوله ولی دو تا ایه قران بلد نیست و وقتی از کلام الله سخن به میان می اید میگوید ورق پاره است !! چنین کسی اگر مشرک و غالی نباشد پس چیست ؟؟؟؟ والا در مورد صدیقه طاهره سلام الله علیها هم که تا سال 1371 در تقویم ها نوشته شده بود وفات بعد ظاهرا یک دفعه نتیجه گرفته شد ان بزرگوار شهید شده !!!! حالا یکی دو سال هم هست که میخوان وفات پیامبر به شهادت تبدیل کنن !! واقعا این بازی های سیاسی تا کی ؟؟؟ مردم که دیگه این قدر احمق نیستن ! در ضمن بنده دیگه حوزه علمیه نمیرم که حالا به جنابعالی ادرس بدم ... ان شا الله مستبصر شوید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع