تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شناخت خدا از زبان اولیا خدا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله الرحمن الرحیم

مناجات خمس عشر
مناجات دوازدهم: راز و نياز عارفان

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى ‏اش هميشگى استHeart
خدایا زبانها از اداى ثنايت آنچنان‏كه شايسته عظمت توست كوتاه است، و خردها از درك ژرفاى جمالت‏ ناتوان است، و ديده‏ ها از تماشاى بزرگي هاى ذاتت درمانده است، براى خلق راهى‏ به سوى شناسايى‏ ات جز ناتوانى از شناخت قرار ندادى،
خدايا ما را از كسانى قرار ده كه شاخسارهاى‏ اشتياق به سويت در بوستانهاى سينه ‏هايشان استوار و پابرجا شده است و سوز عشقت در كانون دلهايشان‏ برافروخته، از اين روى به آشيانه انديشه‏ هاى والا جاى گيرند، و در گلستان قرب و مكاشفه ‏ات مى‏ گردند، و از حوض هاى محبّتت با جام ملاطفت مى ‏نوشند و در كنار نهرهاى صفا وارد مى ‏شوند، درحالی‏كه پرده از ديدگانشان برداشته شده، و تاريكى دودلى از باورها و ضمايرشان زدوده گشته، و خلجان شك از دلها و باطنشان بيرون رفته، و سينه‏ هايشان با تحقّق معرفت گشوده شده، و همّتشان براى پيشى گرفتن در ميدان خوشبختى بر اثر زهد بلندى گرفته، و نوشيدنشان در چشمه زلال كردار گوارا شده، و باطنشان در مجلس انس پاكيزه گشته، و راهشان در جاى ترسناك ايمنى يافته، و جانشان با رجوع به رب‏ الارباب اطمينان يافته، و ارواحشان به نيكبختى و رستگارى يقين يافته، و دردگانشان با نظر به محبوبشان روشنى‏ گرفته ،و آرامششان با دريافت خواهش و رسيدن به آرزو استقرار يافته، و تجارتشان در فروش دنيا به آخرت‏ سودبخش بوده،
خدايا چه لذّت‏بخش است در دلها خاطرات الهام گرفته از يادت، و چقدر شيرين است‏ پويش به سوى تو با مركب انديشه‏ ها در راه هاى غيب، و طعم عشقت چه خوش، و شربت مقام قربت چقدر گوارا است،
پس ما را از راندن و دور كردنت پناه ده، و از خاص‏ترين عارفانت و شايسته‏ ترين بندگانت‏ و راستگوترين فرمانبرانت و خالص‏ترين پرستندگانت قرار داده، اى بزرگ، اى باشكوه، اى گرامى، اى بخشنده، به مهربانى ‏ات‏ اى مهربان‏ترين مهربانان.HeartHeartHeart

بسم الله الرحمن الرحیم

مناجات خمس عشر
مناجات سيزدهم: راز و نياز ذاكران

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى‏ اش هميشگى استHeart
خدايا اگر پذيرش فرمانت بر من واجب نبود هر آينه پاك نگاه می‏داشتمت از اينكه ذكر تو گويم، چه ذكر من تو را به اندازه كاستى من است نه برازنده كمال تو، شأن و اندازه من چقدر مى‏ تواند بالا رود تا ظرف تقديس تو قرار گيرم؟

از بزرگ‏ترين نعمتها بر ما جارى شدن ذكر تو بر زبان ماست، و اجازه ‏ات به ماست كه تو را بخوانيم و تنزيه و تسبيح گوييم،HeartHeartHeart

خدايا پس ذكرت را به ما الهام كن در نهان و آشكار و شب و روز، و پيدا و پنهان، و در خوشى و ناخوشى و ما را به ذكر پنهان مأنوس فرما و به عمل پاكيزه و كوشش پسنديده بكار گير، و به ميزان كامل پاداشمان ده، خدايا دلهاى عاشق شيفته تواند، و خردهاى جداى از هم بر معرفتت‏ گرد آمده ‏اند،
بدين خاطر دلها آرام نگيرند جز به ياد تو، و جانها جز به هنگام مشاهده ‏ات راحتى نيابند، تو تنزيه ‏شده ‏اى، در هرجا، و پرستيده گشته ‏اى در هرگاه و در همواره روزگار بوده ‏اى، و به هر زبان‏ خوانده شده ‏اى، و در هر دلى بزرگداشت شده ‏اى از هر لذّتى به جز ذكر تو، و از هر آسايشى‏ جز همدمى با تو، و از هر شادمانى به غير قرب تو، و از هر شغلى جز طاعت تو پوزش مى ‏جويم، تو گفتى‏ و گفتارت حق است كه: اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد خدا را بسيار ياد كنيد و در بامداد و شامگاه او را تسبيح گوييد و تو گفتى و گفتارت حق است: «مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم» ما را به ياد كردنت فرمان دادى، و وعده فرمودى كه تو نيز از روى شرافت و عزّت و كرامت بخشيدن به ما، ما را ياد كنى، اكنون برابر با فرمانت تو را ياد مى ‏كنيم، پس تو نيز به وعده ‏ات وفا كن، اى يادآور يادكنندگان، و اى مهربان‏ترين مهربانان.HeartHeartHeartHeartHeart

صلوات

بسم الله الرحمن الرحیم

مناجات خمس عشر
مناجات چهاردهم: راز و نياز پناه‏جويان

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى ‏اش هميشگى استHeart
خدايا؛ اى پشتيبان پناه‏جويان، و اى پناه پناهندگان، و اى رهايى ‏بخش هلاك شدگان، و اى نگهدار بينوايان، و اى مهرورز بى ‏چيزان،و اى اجابت كننده درماندگان و اى گنجينه تهيدستان و اى جبران كننده شكست خوردگان، و اى‏ جايگاه آواردگان، و اى ياور ناتوان ‏شمردگان، و اى پناه ‏دهنده ترسيدگان و اى غمگسار غمزدگان، و اى دژ پناهندگان،
اگر به عزّتت پناه نياورم پس به كه پناه برم، و اگر به قدرتت پناهنده نشوم، به كه پناهنده شوم؟ گناهان‏ وادارم ساخته كه به دامان گذشتت چنگ زنم، و خطاها محتاجم كرده كه از تو خواهم درهاى چشم‏پوشى ‏ات‏ را بر من بگشايى، و بديها مرا فراخوانده تا به آستان عزّتت بار اندازم، و هراس از انتقام وادارم كرده كه به‏ دستاويز مهرت چنگ زنم، كسیكه به ريسمانت چنگ زده سزاوار نيست خوار گردد، و آن‏كه به عزّتت‏ پناهنده شده، شايسته نيست رها گردد يا واگذاشته شود،
خدايا ما را از حمايتت محروم مكن،CryingCryingCrying
و از پوشش رعايتت برهنه مساز، و از پرتگاه هاى هلاك دورم كن، زيرا ما در سايه توجه تو و در حمايت تو به سر مى‏ بريم و از توييم، از تو مى ‏خواهم به حق خاصان از فرشتگانت، و شايستگانت از بندگانت،كه براى ما سپرى قرار دهى كه ما را از هلاكتها برهاند، و از آفات بركنار دارد، و از بلاهاى سخت نگهدارى كند، و هم اينكه آرامش خود را بر ما نازل كنى، و چهره‏ هاى ما را به انوار محبتت پرفروغ گردانى، و ما را در پناهگاه محكمت پناه دهى، و در كناره ‏هاى نگهدارى خويش‏ بگنجانى، به حق مهر و رحمتت اى مهربان‏ترين مهربانان.HeartHeartHeartHeartHeart

صلوات

بسم الله الرحمن الرحیم

مناجات خمس عشر
مناجات پانزدهم: راز و نياز پارسايان(زاهدان)

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى‏ اش هميشگى است‏Heart
خدايا، ما را در خانه‏ اى ساكن نموده ‏اى كه گودالهاى فريبش را براى ما آماده ساخته، و در شبكه ‏هاى خيانتش به دستهاى مرگ آويخته، از دامهاى فريبش به تو پناه مى‏ آوريم، و چنگ مى ‏زنيم از مغرور شدن به زيورهاى آراسته ‏اش به عنايت تو، كه اين دنيا خواهندگانش را هلاك مى‏ سازد، و واردينش را نابود مى ‏كند، آكنده به آفت هاست، انباشته از نكبت هاست، خدايا ما را به دنيا بى ‏رغبت كن، و به توفيق و عصمتت ما را از آن سلامت بدار و جامه‏ هاى مخالفت را از هستيمان بركن، و با حسن‏ كفايتت امروز ما را سرپرستى فرما،
از چشمه‏ سار مواهبت عطاى ما را نيكو گردان،Heart و در سرزمين دلهاى ما درختان محبتت را بكار،Heart و انوار معرفتت را بر ما كامل كن،Heart و شيرينى گذشت‏ و لذّت آمرزشت را به ما بچشان،Heart و ديدگان ما را در جهان ديگر به ديدارت روشن فرما،Heart و محبّت دنيا را از دل ما بيرون كن،Heart آنگونه كه درباره نيكوكاران برگزيده‏ ات و خاصان نيكوكردارت انجام دادى، به حق مهربانى ‏ات اى‏ مهربان‏ترين مهربانان و اى گرامى ‏ترين گراميان.HeartHeartHeartHeartHeart
ـــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
پایان مناجات پانزده گانه(خمس عشر) از امام سجاد(علیه السلام)Heart

بسم الله الرحمن الحریم

[تصویر: eftetah.PNG]
خدایا من ستایش را بوسیله حمد تو می گشایم و تویی که به نعمت بخشی خود بندگان را به درستی واداری
و یقین دارم که براستی تو مهربانترین مهربانانی اما در جای گذشت و مهربانی
ولی سخت ترین کیفرکننده ای در جای شکنجه و انتقام
و بزرگترین جبارانی در جای بزرگی و عظمت
خدایا تو به من اجازه دادی در این که بخوانمت و از تو درخواست کنم
Heart

پس ای خدای شنوا مدح و ثنایم را بشنوHeart
و پاسخ ده ای مهربان خواسته ام راHeart Heart
و نادیده گیر ای آمرزنده لغزشم راHeart
بسم الله الرحمن الرحیم

دعای افتتاح

ای معبود من چه بسیار گرفتاری که برطرف کردیHeart
و چه بسیار اندوه که زدودیHeart
و لغزشها که چشم پوشیدی
Heart
و مهر و رحمت که گستردی
Heart
و زنجیر بلا که از هم باز کردی
Heart

ستایش خاص خدایی است که نگیرد همسری و نه فرزندی
و نیست برایش شریکی در فرمانروایی
و نیست برایش یاوری از خواری

و به کمال بزرگی او را یاد کن
Heart

بسم الله الرحمن الرحیم

دعای افتتاح

ستایش خدای را به همه ستودگیهایش, بر همه نعمتهایش
ستایش برای خدایی است که ضد و دشمنی در پادشاهی او و ستیزه جویی در فرمانش نیست
ستایش خدای را است که شریکی در خلقتش ندارد و شبیهی در عظمت او نیست
ستایش خاص خدایی است که هویدا است در میان خلق, کارش و ستایشش
و آشکار است به بزرگواری شوکتش
و گشاده است دستش
Heart
آنکه نقصان نپذیرد خزینه هایش
و نیفزایدش بسیاری عطا مگر جود و بزرگواری
براستی که او عزیز و بسیار بخشنده است
Heart

بسم الله الرحمن الرحیم

دعای افتتاح

خدایا از تو خواهم اندکی از بسیار, با اینکه نیازمندیم بدان بزرگ است و بی نیازی تو از آن قدیم و ازلی است و آن درخواست پیش من بسیار ولی در نزد تو اندک و آسان است

خدایا براستی گذشت تو از گناهم و چشم پوشیت از خطایم و نادیده گیریت از ستمم و پرده پوشیت بر کار زشتم و بردباریت در برابر جنایت و جرم بسیارم که به خطا یا از روی تعمد کردم مرا به طمع انداخت تا از تو درخواست کنم چیزی را که مستحق آن نیستم ،

درخواست کنم آنچه را که از رحمتت روزی من کردی و از قدرتت به من نمایاندی و از اجابت دعایت به من شناساندی و این سبب شد که من از روی اطمینان تو را بخوانم و با تو انس گرفته بدون ترس و واهمه از تو حاجت بخواهم و تازه در مطلوب و مقصود خود با ناز و عشوه به درگاهت آیم و اگر حاجتم دیر برآید بواسطه نادانیم بر تو اعتراض کنم در صورتی که شاید دیر کردن آن برای من بهتر باشد زیرا تو دانای به سرانجام کارها هستی و از اینرو من ندیدم مولای بزرگواری را که بر بنده ی پست خود شکیباتر از تو باشد بر من
HeartHeartHeart

بسم الله الرحمن الرحیم

دعای افتتاح

ای پروردگارم تو مرا می خوانی ولی من از تو رومی گردانم
و تو به من دوستی می کنی ولی من با تودشمنی می کنم
و تو به من محبت کنی و من نپذیرم
گویا من منتی بر تو دارم و باز این احوال بازندارد تو را از مهر به من و و احسان بر من و بزرگواریت نسبت به من از روی بخشندگی

پس بر بنده نادانت رحم کن و از زیادی احسانت بر او ببخش که براستی تو بخشنده و بزرگواری

HeartHeartHeart

بسم الله الرحمن الرحیم
دعای افتتاح

ستایش خاص خدا است که مالک سلطنت و روان کننده کشتی (وجود) و مسخرکننده بادها و شکافنده سپیده صبح و حکمفرمای روز جزا و پروردگار جهانیان است
ستایش خدای را است بر بردباری او پس از دانستنش
Heart
و ستایش برای خدا است بر گذشتش پس از توانائیش
Heart
و ستایش برای خدا است بر زیادی تحمل و بردباریش در عین خشم او با اینکه او بر هرچه بخواهد تواناست
Heart
ستایش خدای را است که آفریننده خلق, گشاینده روزی, شکافنده صبح, صاحب جلال و بزرگواری و فضل و نعمت بخشی, آنکه دور است تا دیده نشود و نزدیک تا آنجا که راز و نهان بر او عیان است, والا است و برتر

HeartHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع