تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواص انواع خوراکی ها( سبزیجات، میوه ها، گیاهان و ...)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 2ef13__202404816883119816894.jpg]
خواص انبه:
میوه است باطبع گرم وخشک
به خاطروجود تانن درپوست برای معالجه اسهال مفید است
مقوی جسم وروح ودستگاه گوارش است
کلیه ومثانه راتقویت میکند
رنگ چهره رابازمیکند
ازبین برنده بوی بددهان است
گوشت میوه انبه جریان خون را رونق می بخشد
برای کاهش تب وسرماخوردگی مفیداست
ضدخونروزی میباشد
برای سرفه های سخت مفید است
باعث تقویت دندان ولثه میشود
دفع کننده اخلاط است
برای انواع سردرد مفید است
برای درمان کم خونی مفید است
عطش راتسکین میدهد
.........
(۱۶/بهمن/۹۳ ۰:۰۰)یاســین نوشته است: [ -> ]طبیعتا هر کس هر متنی بزاره مسئول مستند بودن اون هست و نه افراد دیگه.
به هر حال تا چند ساعت دیگه سندی براش نیارید ارسالتون حذف میشه.
این که چیزی نیست خوردن ش*ا*ش شتر هم در اسلام آورده شده . شما بی خبرید .
همه افرادی که در اسلام دستی دارند میدانند که چنین حدیثی هست .
اگر پست من را پاک کنید در واقع سخن پیامبرتان را قبول ندارید .

بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 224 ، حديث 9 .

الدعوات :
كانَ رَسولُ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم في دارِ جابِرٍ فَقَدَّمَ إلَيهِ الباذَنجانَ ، فَجَعَلَ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم يَأكُلُ ، فَقالَ جابِرٌ : إنَّ فيهِ لَحَرارَةً .
فقال صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : يا جابِرُ مَه ، إنَّها أوَّلُ شَجَرَةٍ آمَنَت بِاللّه‏ِ ، اِقلوهُ وَأنضِجوهُ وزَيِّتوهُ ولَيِّنوهُ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ فِي الحِكمَةِ .
الدعوات :
پيامبر خدا در خانه جابر بود . نزد ايشان بادمجان آوردند و ايشان خوردن آغازيد . جابر گفت : اين ، گرم است .
فرمود : «اى جابر ! نه ! اين ، نخستين درختى است كه به خداوند ، ايمان آورْد . آن را در آب بجوشانيد و بپزيد و به روغن بياميزيد و نرم كنيد ؛ چرا كه بر حكمت مى‏افزايد» .
الدعوات ، صفحه 158 ، حديث 432 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 398 ، حديث 1354 عن أنس وفيه «كلوا الباذنجان وأكثروا منها ؛ فإنّها أوّل شجرة آمنت باللّه‏ عز و جل» ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 224 ، حديث 9 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 202 در مكارم الأخلاق ، عبارت ، چنين آمده است: «بادمجان بخوريد و فراوان هم بخوريد ؛ زيرا نخستين درختى است كه به خداوند عز و جل ايمان آورده است».

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : بادنجان بخورید و زیاد هم بخورید جون اولین گیاهی است که به خداوند عزوجل ایمان آورده است. (بحارالانوار – ج66 ، ص223)

ولی جالب شد برام !

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مدیر این فروم خانم یاسین

شما چگونه تسلیم اسلام شدید ولی از احادیث آن بیخبرید !؟
شما مطالعات درست نداشتید چون اصولا آدم بی حالی هستید خودم شرح می دهم
اصل روایت که در مفاتیح آمده مربوط به شخصی است که تنگی نفس و یا آسم داشته و امام صادق (علیه السلام) به عنوان دارو آنرا می آورد ودر جایی از حضرت سوال می شود آیا نوشیدن بول شتر اگر برای درمان باشد اشکال دارد حضرت می فرمایند برای درمان بلا مانع است پس یعنی بول شتر برای بیماری جایز شمرده شده نه اینکه توصیه به خوردن آن باشد اگر هم توصیه بوده به صرف دارو بوده
امروزه از خون انسان و یا حتی زهر مار و سرگین گوسفندان و گاوان در صنایع دارویی استفاده می شود و برای من وشما دارو تولید می کنند Blush
خب خدایی ناکرده شما که با علم غربی و داروهای غربی مشکلی ندارید دکتر ؟!Smile

اما در این وسط وهابیون سو استفاده کرده و ادرار شتر را به عنوان خوراک روزانه حکم مرده اند که مسلما این ایراد دارد
و یک حدیث از امام کاظم (علیه السلام) نقل شده که می فرمایند : ادارد شتر بهتر از شیر آن است .
اگر جاهلانه به قضیه نگاه کنیم یعنی ادرار بخورید ولی مقصود حضرت به صورت مبالغه آمیز بدی شیر شتر را رسانیده اگر عاقل باشید و تفکر کنید
(۱۶/بهمن/۹۳ ۰:۳۸)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]این که چیزی نیست خوردن ش*ا*ش شتر هم در اسلام آورده شده . شما بی خبرید .
همه افرادی که در اسلام دستی دارند میدانند که چنین حدیثی هست .
اگر پست من را پاک کنید در واقع سخن پیامبرتان را قبول ندارید .

بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 224 ، حديث 9 .

الدعوات :
كانَ رَسولُ اللّه‏ِ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم في دارِ جابِرٍ فَقَدَّمَ إلَيهِ الباذَنجانَ ، فَجَعَلَ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم يَأكُلُ ، فَقالَ جابِرٌ : إنَّ فيهِ لَحَرارَةً .
فقال صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : يا جابِرُ مَه ، إنَّها أوَّلُ شَجَرَةٍ آمَنَت بِاللّه‏ِ ، اِقلوهُ وَأنضِجوهُ وزَيِّتوهُ ولَيِّنوهُ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ فِي الحِكمَةِ .
الدعوات :
پيامبر خدا در خانه جابر بود . نزد ايشان بادمجان آوردند و ايشان خوردن آغازيد . جابر گفت : اين ، گرم است .
فرمود : «اى جابر ! نه ! اين ، نخستين درختى است كه به خداوند ، ايمان آورْد . آن را در آب بجوشانيد و بپزيد و به روغن بياميزيد و نرم كنيد ؛ چرا كه بر حكمت مى‏افزايد» .
الدعوات ، صفحه 158 ، حديث 432 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 398 ، حديث 1354 عن أنس وفيه «كلوا الباذنجان وأكثروا منها ؛ فإنّها أوّل شجرة آمنت باللّه‏ عز و جل» ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 224 ، حديث 9 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 2 / 202 در مكارم الأخلاق ، عبارت ، چنين آمده است: «بادمجان بخوريد و فراوان هم بخوريد ؛ زيرا نخستين درختى است كه به خداوند عز و جل ايمان آورده است».

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : بادنجان بخورید و زیاد هم بخورید جون اولین گیاهی است که به خداوند عزوجل ایمان آورده است. (بحارالانوار – ج66 ، ص223)

ولی جالب شد برام !

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مدیر این فروم خانم یاسین

شما چگونه تسلیم اسلام شدید ولی از احادیث آن بیخبرید !؟

جناب ریچارد داوکینز شما پیر کدوم مذهب هستین که اینطوری صحبت میکنین؟دوست دارم بدونم
جناب شما اگه نمیدونی بدون که چیزی که در این دین در احکام شرعی نجس باشه نجس هست .
فتوای مراجع و قدما رو برید درباره نجاست بول مطالعه بفرمایید بعد بیایید بگید .
طبق فرمایش پیامبر رحمت :«
فاضربوه علی الجدار
» ما هر حدیثی رو قبول نمیکنیم حتی در کتب خاص در منظر شما باشه.
جناب ، سم مار و حیوانات سمی ، کشنده هست یا نه؟ ایا میشه به کسی چنین چیزی رو بدی و بگی خوبت میکنه؟
شما تفسیر و معنا و فهوم رو وقتی رها کنی میشه همین که فرمودین. البته با این نوع گفتار
(۱۶/بهمن/۹۳ ۰:۳۸)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]اگر پست من را پاک کنید در واقع سخن پیامبرتان را قبول ندارید .
نشون میده شما پیرو دیانت اسلام نیستین .
اقای نامسلمون بهتره تو مسایل مربوط به خودتون نطق بفرمایید
همه میدونن ک استفاده عام از احادیث جایز نیست
اول باید سند معتبر باشه
شرایطش بررسی شه که به فردی توصیه شده یا توصیه عام بوده
یا در اقلیم خاصی بوده
مثلا
امام رضا علیه السلام در عربستان غذا رو با نمک شروع میکردن و در ایران سرکه میخوردن
اقلیم هم موثره
از طرفی تغیراتی ایجاد شده
مثلا شکر در احادیث،منظور شکر قرمزه
یعنی باید کسی هم طب بلد باشه و هم فقه و زبان عرب تا بخ کنه حدیث پی ببره
این خیلی خنده داره ک شما بیای پا در کفش بزرگان کنی
پس حد و حدود خودتو رعایت کن
و در همون تاپیکای اثبات خدا شناسی فعالیت کن
نقل قول:
شما مطالعات درست نداشتید چون اصولا آدم بی حالی هستید خودم شرح می دهم

اصل روایت که در مفاتیح آمده مربوط به شخصی است که تنگی نفس و یا آسم داشته و امام صادق (علیه السلام) به عنوان دارو آنرا می آورد ودر جایی از حضرت سوال می شود آیا نوشیدن بول شتر اگر برای درمان باشد اشکال دارد حضرت می فرمایند برای درمان بلا مانع است پس یعنی بول شتر برای بیماری جایز شمرده شده نه اینکه توصیه به خوردن آن باشد اگر هم توصیه بوده به صرف دارو بوده

امروزه از خون انسان و یا حتی زهر مار و سرگین گوسفندان و گاوان در صنایع دارویی استفاده می شود و برای من وشما دارو تولید می کنند
[تصویر: blush.png]
خب خدایی ناکرده شما که با علم غربی و داروهای غربی مشکلی ندارید دکتر ؟![تصویر: happy.png]

اما در این وسط وهابیون سو استفاده کرده و ادرار شتر را به عنوان خوراک روزانه حکم مرده اند که مسلما این ایراد دارد

و یک حدیث از امام کاظم (علیه السلام) نقل شده که می فرمایند : ادارد شتر بهتر از شیر آن است .

اگر جاهلانه به قضیه نگاه کنیم یعنی ادرار بخورید ولی مقصود حضرت به صورت مبالغه آمیز بدی شیر شتر را رسانیده اگر عاقل باشید و تفکر کنید

این موضوع با علوم پزشکی که اززخون و ... حیوانات دارو های استریل تولید میشود فرق دارد .
من حاظرم شرط ببندم

هر کس مدعی این هست که احکام سلام را 100 درصد قبول دارد بنده یک پارچ بول شتر تهیه میکنم و در حضور همه دوستان تالار این مورد را آزمایش کنیم .
جناب رائفی پور را هم به این چالش دعوت میکنم .

اسمش را چالش بول شتر میگذاریم .
بالاخره خواص دارویی دارد دیگر . SmileSmile

نقل قول:
جناب ریچارد داوکینز شما پیر کدوم مذهب هستین که اینطوری صحبت میکنین؟دوست دارم بدونم

جناب شما اگه نمیدونی بدون که چیزی که در این دین در احکام شرعی نجس باشه نجس هست .

فتوای مراجع و قدما رو برید درباره نجاست بول مطالعه بفرمایید بعد بیایید بگید .

طبق فرمایش پیامبر رحمت :«

فاضربوه علی
الجدار

» ما هر حدیثی رو قبول نمیکنیم حتی در کتب خاص در منظر شما باشه.

جناب ، سم مار و حیوانات سمی ، کشنده هست یا نه؟ ایا میشه به کسی چنین چیزی رو بدی و بگی خوبت میکنه؟

شما تفسیر و معنا و فهوم رو وقتی رها کنی میشه همین که فرمودین. البته با این نوع گفتار

بنده " ندانم گرا " از زیر مجموعه " تجربه گرایی و خرد گرایی هستم .

فتوا مراجع در باره بول که مشخص هست که نجس است . اما ین حدیث متواتر هست . و اکثر علما قبولش دارند .
تفسیر و ... را بنده قبول ندارم . من معنی جمله را قبول دارم

نقل قول:
امسلمون بهتره تو مسایل مربوط به خودتون نطق بفرمایید

همه میدونن ک استفاده عام از احادیث جایز نیست

اول باید سند معتبر باشه

شرایطش بررسی شه که به فردی توصیه شده یا توصیه عام بوده

یا در اقلیم خاصی بوده

مثلا

امام رضا علیه السلام در عربستان غذا رو با نمک شروع میکردن و در ایران سرکه میخوردن

اقلیم هم موثره

از طرفی تغیراتی ایجاد شده

مثلا شکر در احادیث،منظور شکر قرمزه

یعنی باید کسی هم طب بلد باشه و هم فقه و زبان عرب تا بخ کنه حدیث پی ببره

این خیلی خنده داره ک شما بیای پا در کفش بزرگان کنی

پس حد و حدود خودتو رعایت کن

و در همون تاپیکای اثبات خدا شناسی فعالیت کن

بنده همان شرایطی که در آن خوردن بول شتر توصیه شده را برای شما و یا هر شخص دیگری مهیا میکنم . وبعد ببینیم که چالش بول شتر جواب میدهد یا خیر .
مثلا 10 تا مبتلا به آسم را هم میاوریم و امتحان میکنیم .

[b]بنده همه مسلمین را به چالش : بول شتر دعوت میکنم "
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(۱۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۷)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]شما مطالعات درست نداشتید چون اصولا آدم بی حالی هستید خودم شرح می دهم
امروزه از خون انسان و یا حتی زهر مار و سرگین گوسفندان و گاوان در صنایع دارویی استفاده می شود و برای من وشما دارو تولید می کنند Blush
خب خدایی ناکرده شما که با علم غربی و داروهای غربی مشکلی ندارید دکتر ؟!Smile

ای بابا. برای این که خودتونو بالا ببرید برای طب مدرن شایعه درست نکنید. عجبا... (در صنایع دارویی استفاده می شود، نه این که به استعمال خوراکی می رسد)
اقای باهوش بخاطر همین میگم ک در مورد چیزی ک نمیدونی نظر نده
ادرار شتر چ ربطی به بادمجون مسلمان داشت؟
اول اینکه بحث در مورد بادمجون بود
دوم اینکه بی سوادی خودتون رو بیشتر عیان نکنید ادراد و مدفوع حلال گوشت نجس نیست
کود حیوانی نجسه؟
دوم اینکه سواد شما در چه زمینه ایه
حالا ما گفتیم دکتر
نکنه واقعا باورتون شده دکتر هستیدSmile
اقای دکتر خیراندیش در یکی از سخنرانی هاشون میگن ادرار شتر برای درمان اسم استفاده میشه
میتونید برید مرکز حجامت و از نتایج تحقیقاتشون مطلع شید
البته شما ک حال ندارید برید پرس و جو کنید فقط عادت دارید حرف مفت بزنید
این همه بچه ها گفتند ادرارش در حالت اسم مصرف میشه نه سلامتی
اینقدر متوجه نشدی ک داری این و اون سالم رو ب چالش میکشی
اگه واقعا دنبال حقیقت بودی ارجاعت دادم ب دکتر خیر اندیش
دوستان خیلی خودتون رو اذیت نکنید ایشون یخورده تا قسمتی گرایشات وهابیت دارنBig Grin
الان یخورده دیگه جلو برن می گن خدا گفته من دست دارم ..پس کجاست دستش چرا من نمی بینم(یدالله فوق ایدیهم)
بعله ایشون یه همچین دکتر با سوادی هستنWink
اخه جالب ادعای ازادی بیان و حمایت از ازادی داره
درحالیکه یه تالار گفتگوی مسلمین رو نمیتونه تحمل کنه
تناقضاتشون منو کشتهWinkسپ
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع