(۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۲)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]ثابت کردن نمیخواد ، چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
اگه مهران مدیری باند باز بود،با مظلومیت از تلویزیون به نمایش خانگی نمیرفت و ورشکست نمیشد...کمتر ایرانی هست که با کارهای مهران مدیری خاطره نداشته باشه.مهران مدیری بدون شک محبوب ترین طنز پرداز دهه هشتاد بود.(چیزی که عیان است...!)
عین همین چیزها رو یک عده(البته با لحن خیلی بدتر از شما) توی F.b مدیری گذاشتن... .
(۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۵)Tishtar نوشته است: [ -> ]اگه مهران مدیری باند باز بود،با مظلومیت از تلویزیون به نمایش خانگی نمیرفت و ورشکست نمیشد...کمتر ایرانی هست که با کارهای مهران مدیری خاطره نداشته باشه.مهران مدیری بدون شک محبوب ترین طنز پرداز دهه هشتاد بود.(چیزی که عیان است...!)
عین همین چیزها رو یک عده(البته با لحن خیلی بدتر از شما) توی F.b مدیری گذاشتن... .
عزیزم ما که با هم دعوا نداریم ...
کدوم مظلومیت ؟!!
مگه مدیری تهیه کننده بود که ورشکست بشه ؟!! مهران مدیری طبق گفته ی خودشون 7 میلیارد پول گرفته برای قهوه تلخ
منم با کارهاش خاطره دارم ، کسی نمیتونه منکرش بشه
ولی چرا آقای مدیری رفت قهوه تلخ رو تو نمایش خانگی ساخت ، غیر از اینکه بخواد پول بیشتر گیرش بیاد ؟! ولی متاسفانه فقط حیثیت و آبروش از بین رفت و بعدش هم دوباره با شکستش تو ویلای من حسابی اعتبارش از دست رفت
پیشنهاد میکنم شما این نوشته رو بخونید و ویدئو رو ببینید
http://www.parsine.com/fa/news/177325/%D...8%B1%D8%AF
(۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)هادی... نوشته است: [ -> ]

مرده حسابی ، پولی که صدا وسیما می خواست واسه کله سریال قهوه تلخ بده ، تو فروشه قسمته اولش در اومد!!!!
بعدش چی شد؟خبر از تحریم قهوه تلخ دارید؟؟خبر از مشکلات تهیه کننده ها دارید؟!!!
(۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)هادی... نوشته است: [ -> ]
آقای مدیری هم بهش ساخته، و دیگه دغدغه ی خندوندنه من و شما رو نداره ...
اگه نداشت به قول شما با فروش یه قسمت از کاراش پول کل صدا و سیما رو در میاورد،نه اینکه دوباره برگرده تو تلویزیونی که سریالاش رو با بهونه های بنی اسرائیلی قطع میکنه.
http://www.jahannews.com/vdcjmye8muqeoyz.fsfu.html
http://www.inn.ir/NSite/FullStory/?Id=193863
http://www.rouzegareno.ir/fa/news/68475/آشتی-و-بازگشت-مهران-مدیری-به-تلویزیون
(۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۵)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]عزیزم ما که با هم دعوا نداریم ...
کدوم مظلومیت ؟!!
مگه مدیری تهیه کننده بود که ورشکست بشه ؟!! مهران مدیری طبق گفته ی خودشون 7 میلیارد پول گرفته برای قهوه تلخ
منم با کارهاش خاطره دارم ، کسی نمیتونه منکرش بشه
ولی چرا آقای مدیری رفت قهوه تلخ رو تو نمایش خانگی ساخت ، غیر از اینکه بخواد پول بیشتر گیرش بیاد ؟! ولی متاسفانه فقط حیثیت و آبروش از بین رفت و بعدش هم دوباره با شکستش تو ویلای من حسابی اعتبارش از دست رفت
پیشنهاد میکنم شما این نوشته رو بخونید و ویدئو رو ببینید
http://www.parsine.com/fa/news/177325/%D...8%B1%D8%AF
درباره ی اینکه چرا توی نمایش خانگی توزیع شد که هر کس یه دلایلی میاره،خود مهران مدیری هم تا حالا چیزی نگفته...چیزی که مشخصه اینه که تلویزیون هیچ وقت با معروفیت امثال مهران مدیری حال نمیکرده و نمیکنه...یکی دو تا نیست که!
دوستان!
اگر مهران مدیری به خاطر طنزهای خوبش معروف شد، به خاطر ایده ها و جذابیت نوشته های برادران "قاسم خانی" بوده.
وگرنه در ادامه هر کاری کرده، یه کپی از نوشته های پاورچین بوده.
اگه کپی خوب بوده، موفق شده و اگر کپی بد بوده، بعد از 10 -15 قسمت برمیگرده به سمت همون کپی تکراری.
به نظر شخص من هم برادران قاسم خانی هستند که به طنز معنی میدن.
بقیه توی ایران هجو پردازند. نه طنز پرداز...
اما در مورد آوای باران...
من هفته ای یه قسمتش رو میبینم، باز هم هیچی از داستان رو از دست نمیدم...
یعنی هفته ای یه قسمت برای دنبال کردن این سریال کافیه....
بیشتر هم منو یاد داستان های ایرج قادری می اندازه...
من نمیدونم کلاً توی ایران چند درصد مردم بدون پدر و مادر بزرگ میشن و چه تاثیری توی جامعه دارن که اینقدر در مورد بچه هایی که بچه های اصلی یه خانواده نیستن، فیلم میسازن؟؟؟
یعنی هر فیلمی رو میبینی، حتی شده تو حاشیه یه داستانی داره که فلانی بچه اصلی بهمانی نیست و چه اتفاقایی می افته...
این منو خیلی آزار میده...
ولی هرچی باشه از خرم سلطان بهتره...
نقل قول:ولی خداییش هوشش تو پول درآوردن خوبه ، باغ مظفر یادتونه چطوری آگهی های تبلیغاتی رو به خورد مردم میداد ؟!!
خود مهران مدیری هم گفتن ک قضیه باغ مظفر کلا جدا بود ....
شما هم یدونه استثنا رو کشیدی بیرون، داری روش مانور میدی ؟
مهران مدیری توی سریال هایی ک ساخت، هیچ وقت شروع خوبی نداشت، یعنی 2-3 قسمت اولش اصلا دیدن و ندیدنش یکی بود اما از قسمت های بعدش عالی پیش می رفت ... اما خب، الان شما « شب های برره » رو یادت بیار ... هنوزم ک هنوزه، بعضی وقتا ما میریم کوه، ایشون هم هستن، همه از اون رقص بامزه یاد می کنن و گاهی هم کنترل از دست حضار خارج میشه و ....

خیلی از کاراکتر های فیلمهاش هنوزم ک هنوزه یاد مردم مونده ...
حالا هم ک صدا و سیما حمایتش نمیکنه، خودش داره کاراش رو جلو می بره ...
تاپیک کلا داره کم کم تو افق محو میشه ...

از دست این مهران مدیری ...
اینو بگم که تا دو-سه قسمت قبل خیلی خوب پبش رفتن، اما الان واقعا آب بندیه ....
فکر می کنم، پایانش خود کارگردان و نویسنده رو هم غافلگیر کنه ...

آوای بارانو می گم ...
(۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۱)moze84 نوشته است: [ -> ]اما در مورد آوای باران...
من هفته ای یه قسمتش رو میبینم، باز هم هیچی از داستان رو از دست نمیدم...
یعنی هفته ای یه قسمت برای دنبال کردن این سریال کافیه....
بیشتر هم منو یاد داستان های ایرج قادری می اندازه...
من نمیدونم کلاً توی ایران چند درصد مردم بدون پدر و مادر بزرگ میشن و چه تاثیری توی جامعه دارن که اینقدر در مورد بچه هایی که بچه های اصلی یه خانواده نیستن، فیلم میسازن؟؟؟
یعنی هر فیلمی رو میبینی، حتی شده تو حاشیه یه داستانی داره که فلانی بچه اصلی بهمانی نیست و چه اتفاقایی می افته...
این منو خیلی آزار میده...
ولی هرچی باشه از خرم سلطان بهتره...
البته بگم سریال بیشتر تاکیدش روی بچه های کار و مسائلی که باهاش دست و پنجه نرم میکنن میباشه
سلام
چند سالی میشه که سریال های این گونه رو نمیبینم
فقط سریالهای تاریخی و انبیاء ارزش دیدن داره
بسم الله
(۳/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۰)آلاله نوشته است: [ -> ]
طبق نظرسنجی صدا و سیما این سریال بالای 80% رضایتمندی مخاطبینو داشته ! (آمار دقیقشو الان ندارم !!)
سلام

اینم جوابم به آمار
این سریال افتضاحه
راحت تو یه فیلم سینمایی 1.5 ساعته جم میشه
مسخره کردن مخاطبو
توهین به مخاطبه اصلا
......
بقیشو دیگه به حرمت تالار و تو ترک بودن خودم نمی گم...
(۴/بهمن/۹۲ ۵:۵۲)vahrakan نوشته است: [ -> ]سلام
چند سالی میشه که سریال های این گونه رو نمیبینم
فقط سریالهای تاریخی و انبیاء ارزش دیدن داره
کارتون بهترین کاره سریالامون واقعا دارن افتضاح میشن