شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
گاف دادن در ساخت سریال و فیلم چیز عجیبی نیست و حتی در بزرگترین آثارهالیوود هم گاف هست , حتی وقتی پروژه عظیم تر میشه تعداد گاف ها بیشتر میشه !
همین الان به وبسایت Imdb برین و مشخصات هر فیلمی رو که دوست دارین انتخاب کنید , یه قسمت برای گاف ها تهیه شده , مسئله ی عجیبی نیست فقط اینجا زیاد بزرگش میکنن
ببینید بحث من سر این گاف ها هم نیست, اینا برای خنده خوبه !
بحثم یه چیز دیگه ست!
خب من الان 3,4 قسمتشه که دارم میبینم پس از قسمتای اولش چیزی نمیتونم بگم !
بذارید مثال بزنیم:
مثلا تو قسمت قبلی بوده که فرید گوشی موبایلشو پیش کیانوش و شکیب جا میذاره , و ظاهرا هنوزم متوجه نشده که گوشیش پیشش نیست !!!!!!!!
الان کی میتونه همچین چیزی رو باور کنه, تو این زمان که تلفن همراه جزو وسائل ضروریه هرکسیه ! اونم فرید که مثلا پلیسه و طبیعتا نیازش به موبایلش بیشتره !
همین الان فی البداهه یه نقشه واسه این قضیه اومد به ذهنم! دقیق نیست ولی میشه روش کار کرد!
مثلا میتونستن نشون بدن که فرید 2 تا سیم کارت (یکی برای خانواده و یکی هم برای خانواده و محل کارش) با دوتا گوشی داره که حالا بنا به دلایلی این دوتا گوشیش فوق العاده شبیه به همدیگه ست! حالا اگه یکی از گوشیاشو جا بذاره برای بیننده قابل درک تره ! میگیم اون سیم کارتی که باران شمارشو داشته جا گذاشته و طرف حواسش نبوده !!! (بازم میگم اینم ایراد داره ولی از اون حالتی که تو سریال دیدیم منطقی تره)
یا اونجایی که گل پری(اگه اسمشو درست نوشته باشم !) یه گوشی به باران میده تا به فرید زنگ بزنه تا صدای باباشو بشنوه !
این صحنه انقد حرصمو درآورد! به جای اینکه برگرده بگه پیغام منو به بابام برسون , یه جمله میگفت منو شکیب زندانی کرده الانم اینجام !!!!!! می مُرد !!!؟؟؟؟
یا اگرم نویسنده نمیخواست که محلش لو بره مثلا اینجوری فیلم نامه رو مینوشت که گل پری بهش میگه فقط به این شرط گوشی رو بهت میدم که فقط صدای باباتو بشنوی و جامونو لو ندی ! حالا یه چوب یا چماقم میگرفت دستش که اگه حرفی زد سریع حسابشو برسه !!!
اینا که دیگه خداییش زیر سوال بردن شعوره بیننده ست دیگه !!!!!
نقل قول:ببینید بحث من سر این گاف ها هم نیست, اینا برای خنده خوبه !
متاسفانه و یا خوشبختانه من اصلا برنامه های تلویزیون رو نمیبینم

نقل قول:مثلا تو قسمت قبلی بوده که فرید گوشی موبایلشو پیش کیانوش و شکیب جا میذاره , و ظاهرا هنوزم متوجه نشده که گوشیش پیشش نیست !!!!!!!!
اولا که باید بگم فرید امشب متوجه این قضیه شد...
و اما بعد،اساسا این سریال آوای باران به معنای واقعی،مفت گرونه!
به راحتی میشه 15 قسمتشو تو یه قسمت خلاصه کرد.هیچ چی نداره
من سریال فرار از زندان رو به همه ی اینها ترجیح میدم.اونا حداقل اینجور به شعور مخاطب توهین نمیکنن! هر ثانیه ی فرار از زندان،داره اتفاقاتی توش میفته.اما شما اگه یک هفته هم نتونید آوای بارانو ببینید،در واقع هیچ چیزیو از دست ندادید.چون همه چیز همچنان سرجاشه!!!
نقل قول:اینا که دیگه خداییش زیر سوال بردن شعوره بیننده ست دیگه !!!!!
همون اول فیلم نوشته اینا واقعیت نیست و افسانه بافی نویسنده مجموعه هست !
لابد بچه های گدا هم حاصل قوه تخیل نویسنده ان.
من موندم صداسیما این 80 درصدو از کجا آورده؟؟؟
میگم این تاپیک قشنگ به حاشیه کشیده شد
سوالای جالبی توش مطرح شد ولی فقط داره نقدای کلیشه ای و از سرعصبانیت ارائه میشه
نقل قول:من موندم صداسیما این 80 درصدو از کجا آورده؟؟؟
الکــــــــــــــــــــــــی میگه..........
دوستان راست می فرمایند . ای کاش می شد راجع به سریالها ربشه ای تر صحبت کنیم ...
همینجا عرض می کنیم ؛اشکال ندارد .
بیشتر سریالهایی که با اقبال عمومی مواجه می شوند برخوردار از داستانهای عامه پسند هستند .
عامه پسند یعنی اینکه شخصیت ها مشخصا یا خلافکارند یا فرشته خو!
همه وضعیتشان مشخص هست . یا سیاه یا سفید .
در داستانهای آنور آب شخصیت منفی آخر کار به سزای اعمالش می رسد حال یه طریقی که لااقل دل تماشاچی- خواننده به اندازه کافی خنک شود .
در داستانهای ما معمولا شخصیت بد توبه می کند ...
شخصبت خوب هم به خوشبختی میرسد که احتمالا این خوشبختی با حضور جوان فیلم به ازدواج خواهد انجامید !
داستان این سریال هم ملقمه ای است از الیور تویست (این شخصیت شکیب به نحو اعجاب آوری همون فاگین خودمان است ) و وضوح سیندرلا هم که به صورت HD قابل ملاحظه هست !
دوستانی هم که منتظر سکانس پایانی و به گل نشستن شخصیتهای بد هستند زیاد امیدوار نباشند !
گویا قرار هست این سریال دنباله دار باشد ! از سریال جومونگ که کم ندارد !
..................
اگر خطای تایپی دیدید ببخشید ...
نقل قول:شاید بهتر باشه مهندسی معکوس بریم چرا اونا این کارارو می کنن؟
یعنی اینقد خوب محتواسازی می کنن؟
چون میدونن هدفشون از ساخت فیلم و سریال چیه!
اینکه قراره چی رو به بیننده بقبولونن!
نقل قول:مسئله اینه که برای خیلی از سینماگرای ما کسی تاحالا نیومده واقعا تبیین کنه ازشون چی انتظار میره بعنوان سینماگر جمهوری اسلامی ایران
همه که نباید مادرزاد همه چی رو بدونن که
حرف حساب جواب نداره.
نقل قول:کافیه سیستمی مثل هالیوود تو ایران راه بیفته
قطعاً چنین اتفاقی نمی افته... چون اساس و اهداف هالیوود مشخصه ولی ما مثلاً نمونه های شبه دولتیش رو داریم که سیاستها و نکلیفشون با خودشون معلوم نیست! چه برسه به بقیه...!
نقل قول:یه گروهم متفکر و فیلسوف و اسلام شناس و امثالهم هم بیان ایده روانشناسی و دینی بدن برا فیلما
این قضیه خودش جبهه بندی میکنه این بحثُ. همین الانش تو سینما هستن کسایی که معتقدن قالب تصویر برای بیان مفاهیم دینی ما ناقصه و عکس این عقیده هم طرفدارانی داره. البته وجودش بهتر از نبودشه...
نقل قول:ولی بحث ما هم سر همینه , مثلا چرا فیلم و سریالای ما اینجورین !!؟؟؟
و
نقل قول:اما چرا نویسنده ما نمیتونه چنین ایده ها رو پیاده کنه !؟ به نظرتون کجای کار مشکل داره !؟
به طور خلاصه:
نبود برنامه ریزی
فی*ل*ترینگ شدید و زمان بر.
کل بحث هایی که در این صفحات از تاپیک مطرح شده رو در نظیر بگیرید، فکر می کنید این صحبتها مهمتره یا به به و چهچهِ آقای مدیر رسانه ملی برای دست اندرکاران سریال؟! (العاقل بااشاره...)
بحث از بایدها مهمه ولی چیزی که مهم تره چیزیه که هست! اگه منصف باشید باید بدونید که حرف زدن از یک «مدینه فاضله رسانه ای» برای یه کشوری که این همه فراز و نشیب داشته خیلی دور از ذهنه...
درد اینه که حرکتی برای این کاستی از طرف افرادی که باید، دیده نمیشه...
به هم خوردن رابطه بیتا وسینا کاملا معلوم بود به خصوص با ازدواج صوری که رسانه ملی خواسته آبروداری کنه .
کدام دختری با فیس بیتا ده تا سکه میاندازه ،شب عقد می کنه بعد صبح مامانش باید براش تخم مرغ محلی وحلیم ببره .
یک هفته بعد هم رابطه زناشوییش به هم میخوره مقایسه کنید با ارغوان در سریال زمانه
ارغوان با چند شاخه گل زن پسره می شه ،تویه خونه مخفی زندگی می کنه ،بعد از چندماه پسره ،ارغوان را مثل دستمال کاغذی استفاده شده دور می اندازد وبه دنبال ثروت ودختر عموی خوشگلش می رود ومادر ارغوان به او می گوید که حالا او یک زن بیوه است .
از این کدها معلوم می شود رابطه ارغوان با اون پسره (اسمش یادم رفته )ورابطه بیتا با سینا نا مشروع است .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10