(۶/بهمن/۹۲ ۳:۰۵)آلاله نوشته است: [ -> ]آقای عبدالرحمن بهتره بیشتر مراقب چیزایی که مینویسید باشید, نمیخوام جوابی به بخش اول نوشته تون بدم!
درمورد تایتانیکم این فیلم چیزی بیشتر از بقیه فیلماشون نداشت شما چطور بقیه فیلما رو میبینید حالا این ایراد داره !!!؟؟؟
درحالی که اینم زیباترین و پرفروش ترین محصول سینمایی تا قبل از آواتار بود !
اصلا هم بحثمون درمورد این فیلما نیست! خواهشا دوباره بحث رو منحرف نکنید
هنوزم سر حرفم هستم
فیلم های کره ای کودن پرور هستند
یعنی انقدر خنده دار و مسخره هستند موضوعاتی که بهش میپردازن که....
حالا یه اهل ژاپن یا یکی از اهالی ایالات جنوبی آمریکا اینو ببینه و خوشش بیاد میگیم بنده خدا فرهنگ درست حسابی نداره ولی ایرانی@!@@!!!!!
ما که ادبیاتمون انقدر غنی هستش که .....
در مورد پرفروش بودن تایتانیک
حماقت بشر تمامی نداره
این که فروشش خوب بود چون بشر احمق بود نه اینکه فیلمش خاص بود
اتفاقا خود فیلم خیلی ضعیف بوده
---------
اینکه فیلم های هالیوود رو میبینم برای خوش اومدن نیست
معلومه دلیلش چیه
این همه ساعت نفر انرژی که پای یک سریال اون هم از این دست هدر میره ، واقعا چقدر می تونه سازنده باشه
من هم هر چی به خودم فشار آوردم بتونم چند قسمت جومونگ نگاه کنم شاید بتونم بفهمم ملت از کدوم قسمتش خوششون اومده ، که صدها قسمت تحملش کردن ، باز نتیجه نداد !!
حالا تکرار هم داد یک عده باز دوباره نگاه کردن ! خداوندگارا !!
بدبختی اینجاست که وقتی می گی نگاه نمی کنم می خوان کل فیلم رو برات تعریف کنند علاقه مند بشی

واقعیتش اینه که فیلم های کره ای در هر قسمتشون رو چیزایی میچرخه که برای من بشدت مضحکه
الان مثلا جمونگ (موهیول

) علنی و چند بار گفت که باید کشورگشائی کنم!!!!
یعنی انقدر تابلو؟
یا طرف تا یچیزی میشه میگه خواهش میکنم اجازه بدید خودمو بکشم!!!!!!!
به من یک و فقط یک آموزه اسلامی و توحیدی نشون بدید من مشتریشون بشم!!!!
همش فرهنگ وحشی این زردپوستا(غیرمسلموناشون)
باز مسیحیا شرافت دارند
کل فیلمش نسبی گرائیه
خوبه حالا صداشو میشنوم!!!
ولی فکر میکنم علت اینکه افراد جذبش شدند
چون رنگ لباساشون جذابه
آسیایی هستند
داستان کاملا ساده ای داره
ولی فرهنگ سلطه پذیری و تفکر فرعونی در این فیلما موج میزنه
(۶/بهمن/۹۲ ۳:۲۵)آلاله نوشته است: [ -> ]فرهنگ غنی !!!!؟؟؟؟؟ یه نمونه شو تو صفحه فیس بوک مسی دیدیم !!!!!!!!!!!!
شکی نیست که فرهنگمون غنیه البته اگه چیزی ازش مونده باشه یا اجازه بدن که بمونه !!!!!
ضمنا شما با این حرف خودتونو زیر سوال میبرید !
این سریال رو همون جمعیتی پسندیده که میاد و به جمهوری اسلامی رای میده ! یعنی میخواید بگید اکثر این جمعیت کودن و ناشی هستن!!!!؟؟؟؟؟
یادتونه زمان انتخابات وقتی کاندیدای مورد نظر یه عده رای نیاورد یه سری ایمیل و اس ام اس پخش میشد که اکثریت گمراه هستند و از اکثریت پیروی نکن و اینجور حرفا !!!!؟؟؟؟ یکی پیدا نشد به این عزیزان بگن چطور 4 سال قبلش این حرفو نمیزدید!!!؟؟
شده حکایت شما ! اکثریت مردم اگه شما رو تایید کنن میشن فهمیده و عاقل ولی اگه قبولتون نکنن همه کودن و نادون هستند!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه !!!
من خوشبختانه تا حالا تایتانیکو ندیدم با اینکه شرایطشو داشتم و الانم دارم ولی نه دیدم نه میبینم و نه خواهم دید, چون نیازی به دیدنش ندارم! اگه یه اثر هنری بخواد اثرشو بذاره, میذاره ! هرچقدرم که به خودتون اعتماد داشته باشید!!!!
افرادی که در صفحه مسی اون غلطا رو کردند اصلا از فرهنگ ایران بویی نبردند
کسی که قلب و روحش توسط ماهواره و اینا فتح شده باشه ایرانی نیست!!!!
در مورد اون جمعیت که میگید
بحث سیاست با هنر فرق داره
ممکنه با سحر رسانه یه چیزی رو به خورد شما بدن که نفهمید
پنیر پیتزای فیلمش خیلی زیاده ، اینقدر کشش میاره ، بلاخره میدونم پاره میشه
وقتی فیلم ساز های ایرانی عرضه ندارن فیلم درست درمون بسازن ، از فرهنگ خودمون بسازن ، به جز چند فیلمی که درست شده از تاریخ ایرانی و اسلامی و یا قرانی ، باید هم بشینیم فیلم خارجی نگاه کنیم. من یادمه 3 سالم بود ، کبری11 میذاشت تلوزیون ، الان 22 سالمه هنوز داره میده

یعنی طرفدار داره
حالا که بحثو منحرف کردید، سریال فقط فرار از زندان.
اگر کسی تا حالا ندیده، توی اینترنت سرچ کنید شرکتش رو پیدا میکنید و بخرید. از دست ندینش.
اگر کسی هم سریال در حد و اندازه این سراغ داره که سی دیش تو بازار هست لطف کنه بنویسه ممنون میشم.
خب منم بحث رو بیشتر منحرف کنم که تاپیک بسته بشه

،نبندینا شوخی کردم
سریال فقط breaking bad ,the walking dead , Fringe , shameless ver US
برید ببینید تا متوجه بشین تامین محتوا یعنی چی

قرار نیست بحث منحرف بشه !
به نظر شما سینمای ما با اینهمه ادعا چرا هنوزم داره درجا میزنه !؟
فرار از زندان رو به عنوان مثال آوردید, تو همین سریال میبینیم چه طرح ها و ایده های نابی میزنن تا به هدفشون برسن !
درحالی که از نظر استعداد ما اگه از اونا بیشتر نباشیم کمتر هم نیستیم ! موضوعم کم نداریم که بخوایم دربارش فیلم بسازیم نه یه موضوعی مثل فرار از زندان !!!!!!!!!
اما چرا نویسنده ما نمیتونه چنین ایده ها رو پیاده کنه !؟ به نظرتون کجای کار مشکل داره !؟