شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:مدیریت جدید سایت
با سلام
در صورت امکان، عبدالرحمن را به یک نقطه ی نا مناسب و فاقد دسترسی به اینترنت تبعید کنید ،
بنده و جمعی از دوستان، مبلغِ ناچیزی رو جمع کردیم ؛ در صورت ترتیب اثر دادن به این نامه ، به حساب شما واریز خواهد شد.
با تشکر
ستاد مبارزه با عبدالرحمن
اگه کسری دارید، بگید ، شده با قرض و قوله جورش کنم می کنم ....

بالاخره تصمیم های بزرگ، هزینه های بزرگ هم در پی داره دیگه .
نقل قول:دیگه فامیل بازی نداریما , فقط فقط شایسته سالاری, ولی کیه که ندونه فقط دختر خاله ها و دختر عمه ها و پسردایی ها و .... خودم شایسته پست مدیریت هستند !؟
من و رضوانه و helpme هم جزء فامیلاتون حساب میشیم عایا یا اون پست خوب خوبا رو برامون گذاشتی کنار ؟
در هر صورت منم از این قطعنامه(

) حمایت می کنم ...

میگن مهمون چشم دیدن مهمون دیگه رو نداره
صاحب خونه چشم دیدن جفت شون رو!
همسایشون نه چشم دیدن مهمون رو داره.نه صاحب خونه رو!
..........................................................................................
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه من مدیر بودم، به هیچ وجه، هیچ وجه، هیچ وجه با استعفای خانوم راستین

موافقت نمی کردم؛ واقعا حضورشون برا تالار ضروریه!
احسنت

نه دارم به بچه های تالار امیدوار میشم ،خب برای من که باید یه سمت خوب با حقوق بالا و بی دردسر پیداکنیدا گفته باشم
نقل قول:
طلوع
ایشونو اخراج میکنیم, تو این 2 روزه 2باراسمشونو عوض کردن , از همین اول کار که نمیشه همش قانون شکنی باشه که !
اواااااااااا !![[تصویر: tongue.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/tongue.png)
ایشونم که همشهری بنده هستن و خانومن پس یه پست بالاتر بهشون میدید

پول مولم اگه خواستید برای تبعید جناب عبدالرحمن رو منم حساب کنید شده بریم سر کوچه گدایی.....

والا از نون شب واجبتره
نقل قول: البته اون قانون رو با دقت بخونید
کدوم قانون؟؟

باور کنین این روند،روند خوبی نیست...
قبلاً تالار بیداری اندیشه خیلی بهتر بود... من دارم روی پروژهام کار می کنم و هر از گاهی اینجا رو میخونم،
اما واقعاً فکر میکنید این مباحث اینجا،در فضائی که به اسم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد شده و در این موقع شب کار درستیه؟
توی مباحث اعتقادی و فلسفی و عقلی،بعضی از کاربران در حدّ عالم حرف میزنند،اما موقع عمل ... .
اگر الان حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این جمع بودند،بازهم به این حرفها ادامه میدادید؟
به نام خدا
سلام
دوستان! جسارته،
ولی خانم حدیث درست میگن.
در این تالار،جلوه ی خوبی نداره اصلن.
اینجا مبحث خنده حلال،واسه اینجور حرفها است و مناسبتی مثله تولد تالار!!! که خیلیم خوبه.
ولی نه اینکه هر چند وقت یبار تاپیکی اینچنینی زده بشه. شاد بودن بد نیستهااا، تعدد این جور مباحث،مناسب این تالار نیست.
معذرت میخام،خواهرانه و دوستانه بود صحبت هام.
آقایون خانوما ، متاسفانه جوی درست شده که من میترسم تذکر بدم و به طالبانی گری و امثالهم متهم بشم ولی خب یکم کمتر صمیمی بشید یکم کنترل احساسات کنید توی نوشته هاتون
با تشکر از اینکه گوش نمیدید

آقا از وقتی ناظرا عوض شدن ، چقدر فضا فرق کرده !!!
همه چی خوب شده ، ناظرا فقط میان می گن: خواهش می کنم آروم صحبت کنید ، دیر وقته همسایه ها خوابند !!!
خانومه حدیث دیگه به تاپیک ها قفل نمی زنه!!!

خدایا دارم دُرُست می بینم

( اشک شوقه ها )