تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اگه من مدیر بودم ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
ممنونم از برادر وحید 110....
حرفای شما صحیح
من خودم بارها درد مسئول بودن و زیر ذره بین بودن رو کشیدم.همون طور که تو ارسال قبل هم بهش اشاره کردم...

ولی به یه نکته خوبه توجه کنیم ...این که مثلا من تاپیکی میزنم یه مدیر یا عضو فعال میاد از من تشکر میکنه یکی دیگه میاد میگه جمش کن...

مثلا همون خنده حلال شما مخالفید ......(البته من در راستای بستن اون تاپیک براتون یه خنده حلال فرستاده بودم!!با این اوضاعی که میبینم احتمالا تو پرونده ما ثبت شدهCoolHuh)

ولی تعداد کثیری از مدیران و ناطران تو خنده حلال شرکت دارن...

ببینید گاهی اختلافات برای اعمال قانون مسئولین سر اینه که اون اقدام نظر شخصی افراد هستش..
یکی از جایگاه های خودسازی و تهذیب نفس میتونه همین جایگاه مدیریت باشه.
من خودم بارها دیدم به یه مدیر گفتم بی زحمت این کار رو انجام بدین .یه جور برخورد داشت
یه بار هم خیلی صریح گفتم که .................. یه جور دیگه با من برخورد کرد.

البته باید اعتراف کنم که تو همچین موقعیت هایی من بدتر از همه برخورد میکنم.(اگه خدا بخواد ابروی من رو ببره من بی ابرو تر از همه هستم ).اما حرف اینه که باید اصلاح بشه...

نمیدونم اینجا هر کس که به منصبی مشرف میشه منشور اخلاقی ویژه ای داره یا نه؟
اگر دارین علنیش کنین ...منظورم قوانین اخلاقی که مدیران و ناظران بیداری اندیشه باید رعایت کنن.و الزامی هم باشه

مثلا قبل از ویرایش و حذف تاپیک و پست حتما به شکل خصوصی به نویسنده اعلام بشه.
اینکه مدیر یا مسئوا حتی در بدترین شرایط هم حق نداشته باشه جسارت حتی خیلی ناچیز هم داشته باشه..

ببینید نمیخوام مثال بزنم اما به وضوح دیده میشه اکثریت اعضا بعضی مدیران رو بسیار خوش برخورد میبینن و بعضی دیگر هم زیاد بهشون انتقاد وارده

خب این به این خاطره که مدیر خوش اخلاق وظیفش رو انجام نداده؟که خوش اخلاق و منطقی محسوب شده؟

منظور من فقط به این مکان نیست این جمع نسبت به جمع هایی که من دیدم خیلی کوچیکه اما هر جا و هر مکانی که هستیم یادمون باشه
کلاس اخلاق .تذکرات و نکات اخلاقی.خوش برخوردی اول اول اول برای مسئولین اون مکان هست بعد ما بقی اعضا...

به نام خدا
با عرض سلام و ادب خدمت تمام دوستانم!
من یکی از افرادی بودم که دیشب شاهده بحث ها و گفتگوهای و تمام ارسالهای این تاپیک بودم.

با اینکه بشخصه تو این مدت از روند تالار که داره بسمت حاشیه و سرگرمی و... میره تعجب و کمی ناراحت بودم. دیشب ،با اوضاع این تاپیک و ناراحت بودن یکی از ناظران (که واقعن هم تو این مدت اذیت شدن) منم ناراحت شدم و اعتراض داشتم.

ببینید،منکه نه مدیرم و نه ناظر،و انتقادها چی بوده و... بمن مربوط نمیشه.ولی کلن جو تالار اینجور شده، ناراحت کننده بود واسه کسی مثله من.(با اینکه خودم شخص شوخیم و اصلن مخالف شادی و خنده نیستم ولی هر چیزی سرجای خودش،زیادیه این مسائل،پسندیده برای این چنین تالاری نیست)

دیشب،مشکل فقط ارسال اول ،توسط خانم آلاله نبود، خیلیا ارسالهای دیگری گذاشته بودن و با ویچت و فضاهای اینچنینی اشتباه گرفته بودن. این اوضا بیشتر ناراحت کننده بود تا انتقادهایی که بصورت طنز گذاشته شده بود. و همه این ارسالها یهو دیشب یا توسط خود افراد و یا با گزارشهایی که شده بود،پاک شدن.
اگه تمام اون ارسالها بودن،الان بهتر قضاوت میشد و شاید خود خانم آلاله عمق ناراحتی دیگران را بهتر متوجه میشدن و متأسفانه ناراحت و دلخور نمیرفتن.

اینا رو گفتم که برای ایشون روشن بشه که بحث فقط سر انتقادها نبود،(گرچه انتقادها را میشه در بخش انتقادها و طنزها را میشه در تاپیک خنده حلال قرار داد و مبحث جدایی نزد چندوقت یبار که جلوه تالار هم زیر سوال بره)

خانم آلاله،دوست عزیزم! ناراحت نشید. بیشتر دوستان شاهده اوضاع دیشب نبودن. و بدونید ناراحتی عده ای مثله من هم فقط بدلیله تاپیک شما نبوده.
خواهش دارم برگردید و منطقی به این موضوع نگاه کنید.میدونم شما درک بالایی دارید. Heart

فقط سوء تفاهم پیش اومده و میشه راحت و منطقی برطرف بشه، خودتونو اذیت نکیند و با رفتنتون دیگران را.
من فکر نمیکنم اصل این موضوع مشکلی برای تالار به وجود بیاره... !
تالار های مذهبی که فضای خشک و خسته کننده دارند به اندازه کافی در اینترنت هستند.چرا یک چنین تایپیک ها و سرگرمی هایی افرادی رو به این سایت جذب نکنه؟...شاید یک نفر هم از سر کنجکاوی-وقتی در حال خوندن این تایپیکه-به تایپیک گفتگوی منتظران سر بزنه و یهو یادش بیفته چقدر چیزای مهمی رو فراموش کرده!
فقط یادمون باشه کسی که امام زمان رو فراموش کرده،دنبال تحلیل نمادهای فراماسونری در انیمیشن رنگو نمیگرده!گوگل رو باز میکنه مینویسه : «جوک»!!!!!!حالا اگه سایتی که پیدا میکنه،اون رو به سمت گناه سوق بده ... ... ،اگر هم که نه،گذرش به خنده حلال ما بیفته ... ... .
کلا به دل نگیریدHeart
در ضمن دوستان گرامی حرکت پارتیزانی نکنید ...
پارتیزانی یعنی چی؟؟؟؟؟؟
یعنی میگویید داریم نقد می کنیم و انتقاد و شما باید انتقاد پذیر باشید
بعد می گوییم این که نقد نیست میگویید همش شوخی بود !!!!!!!!!! چرا ناراحت میشوید؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
روی سخنم با کسی نیست ...فردی هم در این تاپیک همه ی این کارها رو با هم نکرده است .... برای همین عرض کردم
نقد و انتقاد باید در جای خودش باشد و در تاپیک خودش با مصداق ... وگرنه همون طور که قبلتر هم گفتم خدای نکرده کسی هم که قبلا طبق قوانین باهاش برخورد شده است می آید و از آب گل آلود ماهی میگیرد که به من ظلم شده است و ....
قوانین رو رعایت کنید دوستان گرامی هیچ مشکلی پیش نمیاد ....
طنز است؟؟ در جای خودش ... در بخش خودش .... سایر موضوعات .. خنده حلال ... در بخش پیشنهاد به گروه تاپیک طنز می زنند؟؟؟؟
باز هم می گویم دوستان عزیز نقدی دارید در تاپیک بخش مربوطه مطرح کنید با مصداق تا همه ببینند و ناظر و مدیر هم پاسخ بگوید و شما هم نتیجه بگیرید
(۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]در ضمن دوستان گرامی حرکت پارتیزانی نکنید ...
پارتیزانی یعنی چی؟؟؟؟؟؟
یعنی میگویید داریم نقد می کنیم و انتقاد و شما باید انتقاد پذیر باشید
بعد می گوییم این که نقد نیست میگویید همش شوخی بود !!!!!!!!!! چرا ناراحت میشوید؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقد و انتقاد باید در جای خودش باشد و در تاپیک خودش با مصداق ... وگرنه همون طور که قبلتر هم گفتم خدای نکرده کسی هم که قبلا طبق قوانین باهاش برخورد شده است می آید و از آب گل آلود ماهی میگیرد که به من ظلم شده است و ....
قوانین رو رعایت کنید دوستان گرامی هیچ مشکلی پیش نمیاد ....
طنز است؟؟ در جای خودش ... در بخش خودش .... سایر موضوعات .. خنده حلال ... در بخش پیشنهاد به گروه تاپیک طنز می زنند؟؟؟؟
ولی انصافا این تایپیک اگه هیچی هم نداشته باشه یه پیشنهاد خوبی ارائه کرد،اون هم بحث آواتار شما بودSmileWink
شما جدا قصد تغییر آواتار ندارید؟!Cool
نقل قول:ولی انصافا این تایپیک اگه هیچی هم نداشته باشه یه پیشنهاد خوبی ارائه کرد،اون هم بحث آواتار شما بود[تصویر: happy.png][تصویر: wink.png]
شما جدا قصد تغییر آواتار ندارید؟!
فعلا نه Big GrinBig GrinBig Grin
یکی از آواتار های محبوب من است
به نام خدا

سلام

به نظرم طرح خوبی است جهت انتقاد وفقط هم غرض انتقاد نبوده ظاهرا تغییر و تحول در فضای این سایت نیزبوده...!

بنده هم در مدت حضورم در اینجا حسابی متعجب گردیدم!

تا به حال دو تاپیک ایجاد کردم که با قوانین اینجا مشکلی نداشت اما با جو سازی وتشویش اذهان روبه رو شدم!!

به همین جهت تا چندین ماه اینجا فعالیت ننمودم وفی الحال هم که اینجا میام سعی در فراموشی آن موارد را دارم

آن دو تاپیک :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23607.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23573.html

وکسی پاسخی برای نقد مطالب نداشت تنها سوء استفاده از اختیارات مدیریتی مشاهده گردید + تشویش اذهان

بنده هم مطلقا قدرتی نداشتم که حتی پاسخی بدهم
سپس با مدیر کل بیداری اندیشه درمیان گذاشتم و یکی از تاپیک ها باز شدوبنده پاسخ دادم ومبحث را ادامه دارم اما یکی از مدیران پاسخ را پاک کرد وتاپیک را دوباره بست!!!
یه صحبتیم با بعضی کاربران دارم اینکه:

من خودم ابتدا که عضو این تالار شدم . خیلی دلخور میشدم از بعضی مدیران و ناظران و گاهی زده میشدم و خیلی انتظار داشتم.
و فقط طرفدار تعدادی از مدیران و ناظران اینجا بودم که هنوزم اخلاق و برخورد خوبی دارند و من ازشون تا الان بدی ای ندیدم.

ولی الان بعد تقریبأ 1سال،خیییلی دید و فکرم در مورد این تالار و مدیران و... اش تغییر کرده و بازتر شده و خیییلی کم ناراحت و دلخور میشم. و کلن نگاهم به خیلی از برخوردها و رفتارها تغییر کرده. خیلی بیشتر درکشون میکنم و احساس صمیمت و همدردی (با اینکه شاید در بعضی اعتقادات،اختلاف داشته باشیم)

این طبیعیه،شاید بتونم بگم میتونم شماها را درک کنم.

ولی اینجا، یه فضای مجازیه، همه با هم قرار یک کار سودمند و یک تالار سودمند شیعی در این فضایی که همه دین و مذهب و گروهی رفت و آمد داره، داشته باشیم.(حتی اگر مثله من علم کافی نداشته باشید و میخواهید تازه اطلاعاتتون بالا بره)

درسته اینجا به یسری منصب معاون میدن، به تعدادی منصب مدیر و به عده ای منصب ناظر، ولی واقعن با منصب های دنیای واقعی، فرق داره.

این تالار، مثله خیلی از هیئت های مذهبی و فرهنگی دنیای واقعی،صاحبش امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریفه ، دلیلیم که منو در این یک سال اینجا نگه داشته،همینه. و افراد منصب دار،خادم های چنین فضاهایی هستن.

بیاید همه باهم همکاری داشته باشیم، همه با هم دغدغه به سمت و سوی خوب رفتن این تالار را داشته باشیم. نه فقط مدیران و یا زمانی که منصبی پیدا کردیم.

والا خیلی سایت های دیگه برای سرگرمی وجود داره ولی درسته این تالار نه سرگرمیه و نه باید خشک باشه که جوونها جذب نشند و زده بشند،ولی کمی به این موضوع هم توجه داشته باشید که فرقه ها و مذهب ها و ادیان دیگه ،چقدر دارند از همین فضای مجازی برای تبلیغ دینشون استفاده میکنند. ما هم باید اینطور باشیم، تبلیغات ما ،خیلی در برابر تبلیغات اونها، ناچیزه،
اگر کمی دیدمون رو گسترش بدیم و عمیق نگاه کنیم، باید دغدغه و نگرانی از این اوضاع داشته باشیم و همه با هم برای پابرجا ماندن و غنی بودن یک چنین تالاری تلاش کنیم.نه با این جنجال ها و بحث های خیلی کوچیک، ناراحت بشیم.

بخواهیم افراد مفید گذشته این تالار برگردند و باز بیشتر حضور داشته باشند و مطالب مفیدشونو برای بیشتر مفید بودن این تالار ، قرار بدهند.

و در آخر،بازم میگم: این مدیران هم مثله ماها هستن، فقط بهشون وظیفه ای برای نظم بیشتر داده شده. و نه بیشتر.
(۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]عایشه توی پیام خصوصی تا دلتون بخواد به بعضی از ما فحش میده ولی خوب میخندیم ناراحت هم نمیشیم . . .

بسم الله الرحمن الرحیم

وحید 110

وقتی شما از اختیارات مدیریتی خود سوءاستفاده میکنید واقدام به حذف پستها می کنید و بعد سریع تاپیک را می بندید تا بنده نتوانم در آن تاپیک پاسخ بدهم ناچارم خصوصی پاسخ بدهم.

مشکل تالار شما این است که تیم مدیریت از روی شایستگی انتخاب نمیشود.

آقای حامد به دلیل این که دوست شماست ناظر جنگ نرم میشود که باعث شگفتی همه کاربران را فراهم کرده بوده است!

آقای بلک چون دوست شماست کاربر فعال میشود و ...

فاطمه خانم نه کوچکترین معلوماتی دارد نه ادب ونزاکتی و بنده بارها مشاهده کرده ام به پستهای توهین اعتبار میدهد. ایشان برچه اساسی معاون شده است؟ تخصصشان چیست؟ در چه زمینه ای معلومات دارد؟!

خانم حدیث بر چه اساس ناظر شده؟ ایشان تخصصش چیست؟ همانطور که کاربران گفتند به جز بستن تاپیک و یا پستهای معمولی چیز دیگریدارد؟

نود درصد ناظران هم به هم ترتیب...

شما افرادی را که هنر پاچه خواری را خوب بلدند ناظر و مدیر میکنید و تالار را به جایی کشاندید که تالار بیداری اندیشه تبدیل به یک تالار بسیار بی محتوا و دیکتاتوری شده!

کاربرانی که اعتراض کنند یا مسدود میشوند یامحروم یا انواع تهمتها را به آنان می زنید.

کاربران ناچارند برای اعتراض یا به پیام خصوصی یا به زبان طنز رو بیاورند!

برای بنده که کوچکترین اهمیتی ندارد که در خصوص من چه بگویید یا چه نگویید و چه اتهاماتی بزنید.

فقط باید بگویم که سری به تالارهای اسک دین واسک قرآن بزنید.

در این دو سایت حتی یک مورد مشاهده نمیکنید که ناظران به کاربران اهانت کنند و دلیل اقبال فراوان به این دو سایت و کم بازدیدبودن تالار شما همین رویکردهای دیکتاتوری مدیریتی است.
(۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۹)عایشه نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

وحید 110

وقتی شما از اختیارات مدیریتی خود سوءاستفاده میکنید واقدام به حذف پستها می کنید و بعد سریع تاپیک را می بندید تا بنده نتوانم در آن تاپیک پاسخ بدهم ناچارم خصوصی پاسخ بدهم.

مشکل تالار شما این است که تیم مدیریت از روی شایستگی انتخاب نمیشود.

آقای حامد به دلیل این که دوست شماست ناظر جنگ نرم میشود که باعث شگفتی همه کاربران را فراهم کرده بوده است!

آقای بلک چون دوست شماست کاربر فعال میشود و ...

فاطمه خانم نه کوچکترین معلوماتی دارد نه ادب ونزاکتی و بنده بارها مشاهده کرده ام به پستهای توهین اعتبار میدهد. ایشان برچه اساسی معاون شده است؟ تخصصشان چیست؟ در چه زمینه ای معلومات دارد؟!

خانم حدیث بر چه اساس ناظر شده؟ ایشان تخصصش چیست؟ همانطور که کاربران گفتند به جز بستن تاپیک و یا پستهای معمولی چیز دیگریدارد؟

نود درصد ناظران هم به هم ترتیب...

شما افرادی را که هنر پاچه خواری را خوب بلدند ناظر و مدیر میکنید و تالار را به جایی کشاندید که تالار بیداری اندیشه تبدیل به یک تالار بسیار بی محتوا و دیکتاتوری شده!

کاربرانی که اعتراض کنند یا مسدود میشوند یامحروم یا انواع تهمتها را به آنان می زنید.

کاربران ناچارند برای اعتراض یا به پیام خصوصی یا به زبان طنز رو بیاورند!

برای بنده که کوچکترین اهمیتی ندارد که در خصوص من چه بگویید یا چه نگویید و چه اتهاماتی بزنید.

فقط باید بگویم که سری به تالارهای اسک دین واسک قرآن بزنید.

در این دو سایت حتی یک مورد مشاهده نمیکنید که ناظران به کاربران اهانت کنند و دلیل اقبال فراوان به این دو سایت و کم بازدیدبودن تالار شما همین رویکردهای دیکتاتوری مدیریتی است.

ما که تخصصی نداریم و ادعائی هم نداریم.
شما که متخصصید چرا n تا آیدی و n تا شخصیت در همه‌ی سنین و جنس‌های مختلف از شهرهای مختلف دارید؟ (طبق گفته‌ی شخصیت دوّمتون،خانوم آتوسای ۱۳ ساله از گرگان!!!)

مثل شما بلدیم توهین کنیم...Smile
اما به کسی اعتقاد داریم که از حضورش حیا می‌کنیم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع