به نام خدا
شاید بهتر بود پستی که پاک کردم رو نقل نکنید ولی لازم شد توضیحاتی رو عرض کنم .
من باب نقد پذیری و نقد کردن وقتی امام علی (علیه السلام) که شخص دوم عالم امکان هست میفرمایند من رو نقد کنید . دیگه ما عددی نیستیم که برای خودمون جایگاه غیر قابل نقدی قایل باشیم
اگر نقد رد از هر مجموعه ای بگیرن فورا فاسد میشه و از بین میره
شما میگید نقد با زبان ظنز . نوشتید فلانی فقط میتونه تاپیک ببنده . الان بنده باید چه کنم؟ نتیجش زیر سوال بردن کل زحمت اون فرده
حالا شما بیا بگو فلان تاپیک بیدلیل بسته شده . بنده اول تشکر میکنم . بعد پیگیری
دوستانی که تا حالا نقدی به خود بنده یا دیگران مطرح کردن میدونند چطوری برخورد شده .
بعضی از این شوخی ها ناراحت نمیشن . مثلا اقای سیویر ترول ما رو کشید خودمونم اعتبار دادیم . تشکر کردیم . اما یک بنده خدایی خیلی ناراحت شد . که اقای سیویر هم اصلاح کردند .
چرا فکر میکنید نقد کار سخت و سنگینیه ؟
نقل قول:ببینید انتقاد کار سختیه .چون با صراحت گفتنش مشکلاتش خیلی بالاست حالا دوستان به نحوی دارن پناه میارن به طنز .
اصلا زبان طنز و بذله گویی یک هنره که خیلی میتونه قوی و تاثیر گزارتر از یک متن با زبان نگارش رسمی باشه...
خیلی هم کار خوبیه سازندس و نقد منصفانه میتونه راه گشا باشه . بار ها بنده پست زدم دوستان اشکال کردند دیدم اشتباه کردم پاک کردم
یا خودم برای دوستان نقد میفرستم . یا توی همون تاپیک یا خصوصی .
این رویه بوده و هست .
نقد میکنیم و نقد میشیم .
نقل قول:اما وجود همچین جمع هایی شما رو باید به فکر بندازه که چیزی هست...کاربر ها نیاز دارن به یک روزنه ای برای انتقاد ..روزنه ای که بتونن بهش اعتماد کنن...اینکه مطمئن باشن پیگیری میشه . خونده میشه. تاثیر داده میشه...
بنده به شما اطمینان خاطر میدم هر نقدی پیگیری میشه .
اما اینکه توی هر تاپیکی میری تا یکی جک ساخته یکی کنایه میزنه یکی اعتبار کنایه امیز میده خوب طرف کم میاره .
ادم ها فرق دارن . بنده با اقای درست پسند شوخی نقادانه هم میکنم . اما طرفم رو میشناسم .
به اقای عبدالرحمان پیام میدم توی فلان بحث دخلت نکن . به همین صراحت . ولی ایشونم میشناسم .
حالا به شما بگم توی این بحث دخالت نکن شما ناراحت میشی .
عایشه توی پیام خصوصی تا دلتون بخواد به بعضی از ما فحش میده ولی خوب میخندیم ناراحت هم نمیشیم . . .
ولی ولی ولی
یه نفر رو تبدیل به جک کردن با یه برچسبی میشه تخریب شخصیت اون فرد به طور کلی . نه نقد موثر منصفانه
نقل قول: شما شاید پشت پرده همه این کار ها رو انجام بدین اما علنی کردن مهمه...
اخلاق اسلامی و رسم جوانمردی همچین اقتضایی نداره
شما نقدتون رو علنی هم کنین ما استقبال میکنیم . جواب هم میدن دوستان . اما اگر ما بخواهیم هر صحبت و تذکری رو علنی کنیم تالار میشه تالار حاشیه
اگر تالار بیداری تا حالا مونده و ان شاالله بمونه با همون اهداف و فایده به خاطر گذشت همه بزرگواری همه و دوری از حاشیه است .
ما نیومدیم با هم درگیر بشیم . همه ما رنگی و غیر هم نداره هدفمون اول خودسازی دوم تبلیغ دینمون و انجام تکلیف هست .
در مورد تشکر زیر پست های رنگی هم خوب بارها بحث شده . یا مخفی بودن عزیزان از کاربر تا رنگی ... هر کسی میتونه جواب بده
ما حصل صحبت اینکه وقتی ما میخواهیم با کسی شوخی کنیم . باید بدونیم مرز شوخی و بر چسب زدن و رنجوندن کجاست . حد تحمل اشخاص چیه . دنیای مجازیه و مستعد برای همه نوع سو برداشت .
بنده چندان کاری به این تاپیک ندارم اما روند کار نگرانم میکنه .
به یکی بگو خشک مذهب . حرف درستشم شنیده نمیشه ...
و البته همین طور که شما نقد میکنید و ما میشنویم این نقد بنده هم رو شما بشنوید و ناراحت نشید . نقد متقابل . رفتار متقابل
در ضمن دوستان اگر بنده بد نوشتم و کسی رنجید حلال کنه . میدونید که هدف همه یکیه حالا همه اشتباه میکنن و بنده از برادران و خواهران خوبم فقط انتظار بخشش دارم
یا حق