به
Reza2035
منظور از ملکوت اعلی عالم بالاست که ملائک هستند و شیطان هم اونجا بوده
قبلا بارها گفتم قرار نیست در چنین جاهایی تک تک موارد مو به مو درست در بیاد
نقل قول:دو نفر این نظرات رو از یه سایت دیگه بخونن چه فکری راجع به بچه های اینجا میکنن
و بازم گفتم اون دو نفر و یا هر شخص دیگری قبول کردن یا نکردنش برای من ملاک نیست
من به این اطمینان رسیدم که چنین چیزی وجود داره
خب فکر کنند!
الان اگر برن صفحه اول گوگل بزنن آفرین عبدالرحمن چیز خوبی میشه؟
نقل قول:کریپتون نماد جمهوری افلاطونه , اگه کتاب جمهوری افلاطون رو خونده باشین متوجه میشین که افلاطون میگه برای ساختن جامعه ی سالم ما باید کودکان رو از بچگی تربیت کنیم و نتیجه این میشه آریستوکراسی ! کریپتون اوتوپیای نابود شده ی افلاطونیه...برای اینکه حرف بدون سند نزده باشیم یه نگاهی به کتاب جمهوری بندازین و به این تصویر از فیلم هم دقت کنید :
کتاب جمهور افلاطون در دستان سوپر من ...
خب اگر نماد جمهور افلاطونه چرا تو زمین چنین کتابی داره مطالعه میشه؟
مخصوصا که پدر مادر زمینیش هم انسانند نه کریپتونی
دقیقا این قسمتی که عکسشو انداختی صحنش شبیه همون صحنه ایه که مگامایند میره مدرسه و اذیتش میکنن
نقل قول:مسئله ی بعدی منجیه ! در قسمتی از فیلم که سوپر من به کلیسا میره تا با کشیش مشورت کنه که ایا باید خودشو تسلیم ژنرال زاد بکنه یا نه تا بشریت رو نجات بده , ما تصویر حضرت مسیح رو در سکانس های مربوطه داریم(من فقط یه عکس رو انتخاب کردم ) :
[تصویر: 13.jpg]
همون طور که میدونید در باور مسیحی ها پس از عروج مسیح از قبرش اون روزی بر میگرده به زمین و انسان ها رو نجات میده ,این اتفاق توی فیلم میفته :
[تصویر: 14.jpg]
سوپر من از اسمان میاد تا خودشو فدای مردم زمین کنه , به هاله ی نور که در تصویر اول روی چهره مسیح هست دقت کنید و اونو با این سکانسی که خورشید روی سوپر من افتاده مقایسه کنید ! مسیح کیه ؟ سوپر من ! خود سوپر من خاستگاه فکریش کجاست ؟
من دقیقا همون عکس کلیساشو گذاشتم که در چنین موقعیتی این حرفارو بزنیم
وقتی قراره برای مردم دجال شبیه سازی بشه باید یک چشم باشه؟ یا گزاره های شبیه به مسیح علیه السلام رو داشته باشه؟
دقیقا برای گول زدن مردم خیلی شبیه درستش میکنن
هاله نور،معجزه و ....
انیمیشن آی پت گوت رو ببینید
نقل قول:پس مذهب این منجی چیه ؟ در قسمتی از فیلم همنوعان سوپر من بهش میگن : تو به اخلاق پایبندی و ما نیستیم ! پس اخلاق گرایی مذهب سوپر من امریکاییه !
نکته ی بعدی که استاد حسن عباسی هم بهش اشاره کردن اسم اصلی سوپر من کال اله که به معنای صدای خداست , که همون لقب کلیم الله حضرت موسی (علیه السلام)است که به عنوان منبع میتونین به اینجا مراجعه کنید :
بازم میگم چرا باید ابلیس یه شخصیت منفور نشان داده بشه؟
باید یه خوبی داشته باشه
فداکاری،ایثار و اخلاق گرائی!
تو رستگاری هم اندی ویژگی های خوب زیاد داره
استاد عباسی دقیقا چی گفتن؟
بعید میدونم چنین اشتباهی کرده باشن حتی اگر ایشون هم بگن ولی ....
نقل قول:به مدل ریش میگن : ریش بزی و یا ریش شیطانی ! satan Beard پس زاد نماد شیطانه
شما خودت یه سرچ بزن
ریش شیطانی که میگی سبیل هم ضمیمشه
این سبیل نداشتن یه اسم دیگری داره
نقل قول:دوباره اوتوپیای افلاطون رو توی زمین درست کنه که با اخلاق گرایی امریکایی منجی پست مدرن قصه نمیخونه پس نابود میشه ! در ادامه این سوال پیش میاد که این منجی ابر انسان چطور زاد و ولد خواهد کرد ؟ داخل خاک امریکا به همراه دوست دخترش لویس .
اما یه نکته وجود داره !!! ایا سوپر من انسانه ؟ خیر ! توی فیلم هم خودش میگه که من انسان نیستم , پس بهتره ماهیتش رو بهتر بشناسیم :
1.قدرت بدنی بالا داره
2.چشمش اشعه ی X-ray داره و میتونه پشت اجسام رو ببینه .
3.چشماش یه نوری مثه اتش تولید میکنه که همه چی رو میسوزونه
4.متعلق به یه تمدن دیگست
5.خیلی سریع از یه قسمت کره ی زمین به قسمت دیگه میره
6.مثه مسیح خودش رو فدای مردم زمین میکنه
7.انسان نیست
من انتخابش رو به عهده ی خودتون میذارم ... مسائل دیگه ای هم داخل فیلم هست که میدونم نمیخونید و علاقه ای هم بهش ندارید و من هم بهش نمیپردازم
چرا شیطان باید اتوپیا رو برقرار کنه؟
و چرا با جامعه آرمانی آمریکا در تضاده؟ مگه میشه؟
از این به بعدش رو شما طبق تفسیر خودت رفتی
شیطان نیازی به زاد و ولد نداره چون خودشون انقدر جن دارند برای جمعیت
این تناقض رو شما چطور حل کردی که سوپرمن انسان نیست ولی منجیه؟
بنظرت دجال نیست؟
موارد آخری که گفتی نشون میده این به دجال شبیهه تا منجی انسان
تمام معجزه ماننداش هم یجور شامورتی بازیه
الان یکم سرم شلوغه بعدا بیشتر می نویسم
به
PWLG
نقل قول:به نام خدا
کلا عزیزان در تالار به داستان سرایی علاقه خاصی دارند و به جای بررسی، کلیدواژه هایی که در ذهنشون قبل از دیدن فیلم دارن رو دوست دارن به زور بچپونن تو محتوای فیلم و شخصیت ها.
وقتی میگن فیلم و تیکه تیکه ببینید، دیگه چه انتظاری دارید. معلومه چرا اینجا شده مرکز خنده دیگران.
خیلی ممنونم که بجای تفکر در این تاپیک و تاپیکای دیگه راه آسون تر رو انتخاب کردید و کلا زدید زیر همه چی
واقعا بگم خنده ای که شما میگی اصلا برام اهمیتی نداره
البته طور دیگه هم میتونم بگم ولی حالت غرور پیدا میکنه ......
در مورد تیکه تیکه دیدن هم اهلش میدونن چی گفتم!
شما همه رو با هم ببین