|
Man of Steel مرد پولادین
|
|
۹:۳۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فیلم مرد پولادین یکی از آخرین ساخته های آخرالزمانی هالیووده میشه گفت این قسمت چهارم از سری فیلم های بت منه البته با یه کارگردان دیگه اگر خواستید در همان تاپیک مواد لازم یا رستگاری ادامه بدیم یا یه تاپیک جدا براش بزنیم اینجا یه مقدارشو گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid246142 یچیز جالبی که به هر دلیل برام تازگی داشت این قسمت از فیلم بود (فیلمش حرف زیاد داره) موقعی که ژنرال زاد اعلام "ظهور" می کنه این عبارت رو میگه You Are Not Alone
هر کسی تو هرکجای کره زمین این پیام رو به زبان خودش دریافت میکنهیعنی انقدر تابلو!!! ![]() اما یچیز جالب دیگش چهره زاد بود در تاپیک مواد لازم اگر خوب فکر کنید متوجه میشید Bane نعوذ بالله اشاره داره به حضرت ![]() بعد وقتی میخواد پیامشو بده این تیکه رو ببییند (دقیقه 64 فیلم) ![]() در حالی که هیچ دلیلی نداشت صورتش رو اینطور نشون بده ![]() اما باز هم مبحث سرنوشت رو بهش اشاره میکنن در این فیلم این یه مقدمه بود تا بریم سراغ بقیه فیلم ادامه دارد....
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورشون از ادامه ، از لحاظ اِلمان ها و لایه های نهانی فیلم هست وگرنه ظاهر فیلم متفاوته (اون بتمن بود ، این سوپرمن ـه) ... ولی در رابطه با اینکه هر دو کاراکتر دارن به لوسیفر اشاره میکنن ، میتونیم بگیم در واقع *Man of Steel* ورژن خلاصه شدۀ 3 گانۀ Batman هستش. هیچوقت نتونستم با این سبک تحلیل کنار بیام , همه ی شخصیت های خوب و قهرمان لوسیفر هستند و شخصیت های منفی هم امام زمان... بر مبنای چه استدلالی ؟این لایه های نهانی مشترک در این دو فیلم رو عرض کردم معرفی کنید تا منم باهاش بیشتر اشنا شم ... چون من هیچ دلیل قانع کننده ای نمیبینم که به سوپرمن به چشم لوسیفر نگاه کنم . اینکه لباسش ابی و قرمزه و توی قسمت از فیلم بهش میگن فرشته ی نگهبان چون نذاشته کسی همکارش رو توی رستوران اذیت کنه دلیل محسوب نمیشه . پس اول دلایل خودتون رو از فیلم بکشین بیرون و برای من توضیح بدین , نه اینکه تفکر خودتون رو قالب بر فیلم کنید . دوم : چه دلیلی داره سوپرمن رو خلاصه شده ی بت من بدونیم ؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من یه تیکه از فیلمو براتون از زیرنویس فارسیش میارم
خیلی کمک میکنه دیالوگ بین کلارک و پدرشه (البته تصوری از پدرش چون پدرش که به رحمت خدا رفته!) کلیدواژه های مهم در این دیالوگ جبرگرائی در ملکوت اعلی! قدرت اختیار در زمین این شیطانه که به انسان اختیار! علم و امید میده امیدی که شیطان میده=تسویف 391 چرا منو فرستادي اينجا؟ 392 تو از " کريپتون" اومدي 393 دنيايي با محيطي بسیار خشن تر از زمين 394 ... سال هاي سال پيش 395 ... در دوره ي انبساط ... 396 ... نژادمون در بين ستاره ها پراکنده شدند ... 397 تا دنيايي جديد را براي سکونت پيدا کنند ... 398 اين سفينه ي اکتشافي يکي از هزاران سفينه اي بود که فرستاده شد 399 ... ما پايگاه هاي زيادي روي سياره ها ساختيم 400 از ماشين ها و دستگاه هاي بزرگي استفاده کرديم تا محيط اونجا رو براي زندگيمون آماده کنيم 401 ... در طي 100 هزار سال تمدنمون رشد و جلوه پيدا کرد 402 تمام ناشناخته ها کشف شدند ... 403 بعدش چي شد؟ 404 کنترل جمعيت مصنوعي پايه گذاري شد 405 اکتشافات عظيم فضايي رها شدند 406 منابع طبيعيمون در حال اتمام بود 407 و هسته ي مرکزي سيارمون ناپايدار شده بود 408 ... در آخر نيز وقتي ژنرال "زاد" فرمانده ي ارتش 409 ... کودتا کرد ... 410 خيلي دير شده بود ... 411 ... من و مادرت از اين فاجعه آگاه بوديم 412 و براي اينکه مطمئن بشيم تو نجات ... پيدا مي کني هر کاري ميشد کرديم 413 اينجا مکان پيداشه 414 تمام کريپتوني ها در يه همچين جايي بوجود آمدند 415 تمام بچه ها به نوعي بوجود مي آمدند که کار از پيش تعيين شده اي را براي جامعه انجام بدهند 416 ... به عنوان يه کارگر ... 417 جنگجو و يا رهبر و الی غیر ... 418 من و مادرت باور داشتيم که کريپتون يه چيز با ارزش رو از دست داده 419 عنصري به اسم فرصت انتخاب 420 ... اگه آرزوي يه بچه با چيزي که جامعه ازش 421 مي خواد متفاوت باشه و اگه اون بچه هدفي 422 خيلي بزرگ تر داشته باشه چي ميشه؟ 423 "تو تجسم اون باور هستي "کال 424 اولين تولد طبيعي در "کريپتون" در طي قرون گذشته 425 به همين خاطر براي محافظتت اين همه ريسک کرديم 426 چرا باهام نيومديد؟ 427 نمي تونستيم 428 ... مهم نبود چقدر 429 مي خواستيم بيايم ... 430 و چقدر دوستت داشتيم 431 ... من و مادرت "لارا" محصولاتي 432 "ناتواني از دنياي خودمون بوديم، همانند "زاد 433 و نمی تونستیم در مقابل سرنوشت بایستیم 434 يعني تنها هستم - نه - 435 تو بخشي از زمين هستي همونطور که بخشي از "کريپتون" هستي 436 مي توني تجسمي از بهترين هاي دو دنيا باشي 437 رويايي که براي تحققش من و مادرت از جونمون گذشتيم 438 مردم زمين با ما تفاوت دارن. درسته 439 ولي نهايتا باور دارم که اين چيز خوبيه 440 اونا مجبور نيستن که اشتباهات ما را که منجر به مرگمون شد تکرار کنن 441 "و اگه راهنماييشون کني "کال 442 و اگه بهشون اميد بدي 443 معني اين نشان همينه 444 معني نشان خانواده ي "ال" يعني اميد
445... تجسم بارقه های امید بنیادی ترین باور 446 و پناسيل وجودي خيلي ها براي تبديل به خوبي هستش 447 اين چيزي که مي توني بهشون بدي 448 چرا اينقدر باهاشون فرق دارم؟ 449 خورشيد زمين خيلي جوان تر و درخشان تر از خورشيد "کريپتون" هست 450 ... سلول هاي بدنت توسط اشعه هاي خورشيد رشد کردن 451 عضلات، پوست و حواست قوي تر شدن 452 جاذبه ي زمين ضعيف تره، ولي با اين حال جو مغذي و قوي اي داره 453 از اون چيزي که فکر مي کردم قوي تر شدي 454 ... تنها راه فهميدن ميزان قدرتت 455 اينه که محدوديت هايت رو امتحان کني 456 واوووو 457 ايده ي به جلو حرکت کردن رو به مردم زمين خواهي داد 458 نسلی پیش از تو خواهند بود 459 آنها خواهند لغزید 460 آنها سقوط خواهند کرد 461 ... و در زمانش 462 وقتي که خورشيد طلوع کنه به تو ملحق خواهند شد 463 ... و در زمانش 464 بهشون کمک خواهي کرد که نا شناخته ها را بشناسند 465 چطوري مي خواي کسي رو که يه عمره خودش رو مخفي کرده پيدا کني؟ ......... ========= دو مورد دیگه یکی این عنصر خورشیده که بهش تو هالیوود اشاره میشه بدلیست از نماد خورشید در اسلام در انیمیشن آی پت گات 2 هم دجال به سمت خورشید میره دوم هم همینی که گفت بخشی از زمین و بخشی از آسمونی این شاید اشاره داشته باشه به همان مبحث نر و ماده در تفکر کابالا مهدی هم گفتش در این ارسال ترکیب رنگ قرمز و آبی |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:جبرگرائی در ملکوت اعلی! کریپتون ملکوت اعلی است دیگه ؟ بر چه اساسی؟ از کی تا حالا توی ملکوت اعلی میمیرن ؟ شیطان هم لابد چون به روش طبیعی به دنیا اومده از اونجا تبعید شده .... ملکوت اعلی نابود شده و اینقدر خر تو خریه که میخوان روی زمین بسازنش ؟ ----------------------------------------------------- دو نفر این نظرات رو از یه سایت دیگه بخونن چه فکری راجع به بچه های اینجا میکنن ؟ ![]() کریپتون نماد جمهوری افلاطونه , اگه کتاب جمهوری افلاطون رو خونده باشین متوجه میشین که افلاطون میگه برای ساختن جامعه ی سالم ما باید کودکان رو از بچگی تربیت کنیم و نتیجه این میشه آریستوکراسی ! کریپتون اوتوپیای نابود شده ی افلاطونیه...برای اینکه حرف بدون سند نزده باشیم یه نگاهی به کتاب جمهوری بندازین و به این تصویر از فیلم هم دقت کنید : کتاب جمهور افلاطون در دستان سوپر من ... ![]() مسئله ی بعدی منجیه ! در قسمتی از فیلم که سوپر من به کلیسا میره تا با کشیش مشورت کنه که ایا باید خودشو تسلیم ژنرال زاد بکنه یا نه تا بشریت رو نجات بده , ما تصویر حضرت مسیح رو در سکانس های مربوطه داریم(من فقط یه عکس رو انتخاب کردم ) : ![]() همون طور که میدونید در باور مسیحی ها پس از عروج مسیح از قبرش اون روزی بر میگرده به زمین و انسان ها رو نجات میده ,این اتفاق توی فیلم میفته : ![]() سوپر من از اسمان میاد تا خودشو فدای مردم زمین کنه , به هاله ی نور که در تصویر اول روی چهره مسیح هست دقت کنید و اونو با این سکانسی که خورشید روی سوپر من افتاده مقایسه کنید ! مسیح کیه ؟ سوپر من ! خود سوپر من خاستگاه فکریش کجاست ؟ کتاب چنین گفت زرتشت نیچه : خدا مرد اینک زمان ان است که ابر انسان (Super Man) بیاید. پس مذهب این منجی چیه ؟ در قسمتی از فیلم همنوعان سوپر من بهش میگن : تو به اخلاق پایبندی و ما نیستیم ! پس اخلاق گرایی مذهب سوپر من امریکاییه ! نکته ی بعدی که استاد حسن عباسی هم بهش اشاره کردن اسم اصلی سوپر من کال اله که به معنای صدای خداست , که همون لقب کلیم الله حضرت موسی (علیه السلام)است که به عنوان منبع میتونین به اینجا مراجعه کنید : http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_me...e?#slide=2 نکته ی بعد راجع به ژنرال زاد به ریشش توجه کنید : ![]() به مدل ریش میگن : ریش بزی و یا ریش شیطانی ! satan Beard پس زاد نماد شیطانه ! حالا وظیفه ی این شیطان چیه ؟ که دوباره اوتوپیای افلاطون رو توی زمین درست کنه که با اخلاق گرایی امریکایی منجی پست مدرن قصه نمیخونه پس نابود میشه ! در ادامه این سوال پیش میاد که این منجی ابر انسان چطور زاد و ولد خواهد کرد ؟ داخل خاک امریکا به همراه دوست دخترش لویس . اما یه نکته وجود داره !!! ایا سوپر من انسانه ؟ خیر ! توی فیلم هم خودش میگه که من انسان نیستم , پس بهتره ماهیتش رو بهتر بشناسیم : 1.قدرت بدنی بالا داره 2.چشمش اشعه ی X-ray داره و میتونه پشت اجسام رو ببینه . 3.چشماش یه نوری مثه اتش تولید میکنه که همه چی رو میسوزونه 4.متعلق به یه تمدن دیگست 5.خیلی سریع از یه قسمت کره ی زمین به قسمت دیگه میره 6.مثه مسیح خودش رو فدای مردم زمین میکنه 7.انسان نیست من انتخابش رو به عهده ی خودتون میذارم ... مسائل دیگه ای هم داخل فیلم هست که میدونم نمیخونید و علاقه ای هم بهش ندارید و من هم بهش نمیپردازم در پناه حق |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۸)Reza2035 نوشته است: کریپتون ملکوت اعلی است دیگه ؟ بر چه اساسی؟ از کی تا حالا توی ملکوت اعلی میمیرن ؟ به نام خدا کلا عزیزان در تالار به داستان سرایی علاقه خاصی دارند و به جای بررسی، کلیدواژه هایی که در ذهنشون قبل از دیدن فیلم دارن رو دوست دارن به زور بچپونن تو محتوای فیلم و شخصیت ها. وقتی میگن فیلم و تیکه تیکه ببینید، دیگه چه انتظاری دارید. معلومه چرا اینجا شده مرکز خنده دیگران. |
|||
|
|
۰:۰۰, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به
Reza2035 منظور از ملکوت اعلی عالم بالاست که ملائک هستند و شیطان هم اونجا بوده قبلا بارها گفتم قرار نیست در چنین جاهایی تک تک موارد مو به مو درست در بیاد نقل قول:دو نفر این نظرات رو از یه سایت دیگه بخونن چه فکری راجع به بچه های اینجا میکنن و بازم گفتم اون دو نفر و یا هر شخص دیگری قبول کردن یا نکردنش برای من ملاک نیست من به این اطمینان رسیدم که چنین چیزی وجود داره خب فکر کنند! الان اگر برن صفحه اول گوگل بزنن آفرین عبدالرحمن چیز خوبی میشه؟ نقل قول:کریپتون نماد جمهوری افلاطونه , اگه کتاب جمهوری افلاطون رو خونده باشین متوجه میشین که افلاطون میگه برای ساختن جامعه ی سالم ما باید کودکان رو از بچگی تربیت کنیم و نتیجه این میشه آریستوکراسی ! کریپتون اوتوپیای نابود شده ی افلاطونیه...برای اینکه حرف بدون سند نزده باشیم یه نگاهی به کتاب جمهوری بندازین و به این تصویر از فیلم هم دقت کنید : خب اگر نماد جمهور افلاطونه چرا تو زمین چنین کتابی داره مطالعه میشه؟ مخصوصا که پدر مادر زمینیش هم انسانند نه کریپتونی دقیقا این قسمتی که عکسشو انداختی صحنش شبیه همون صحنه ایه که مگامایند میره مدرسه و اذیتش میکنن نقل قول:مسئله ی بعدی منجیه ! در قسمتی از فیلم که سوپر من به کلیسا میره تا با کشیش مشورت کنه که ایا باید خودشو تسلیم ژنرال زاد بکنه یا نه تا بشریت رو نجات بده , ما تصویر حضرت مسیح رو در سکانس های مربوطه داریم(من فقط یه عکس رو انتخاب کردم ) : من دقیقا همون عکس کلیساشو گذاشتم که در چنین موقعیتی این حرفارو بزنیم وقتی قراره برای مردم دجال شبیه سازی بشه باید یک چشم باشه؟ یا گزاره های شبیه به مسیح علیه السلام رو داشته باشه؟ دقیقا برای گول زدن مردم خیلی شبیه درستش میکنن هاله نور،معجزه و .... انیمیشن آی پت گوت رو ببینید نقل قول:پس مذهب این منجی چیه ؟ در قسمتی از فیلم همنوعان سوپر من بهش میگن : تو به اخلاق پایبندی و ما نیستیم ! پس اخلاق گرایی مذهب سوپر من امریکاییه ! بازم میگم چرا باید ابلیس یه شخصیت منفور نشان داده بشه؟ باید یه خوبی داشته باشه فداکاری،ایثار و اخلاق گرائی! تو رستگاری هم اندی ویژگی های خوب زیاد داره استاد عباسی دقیقا چی گفتن؟ بعید میدونم چنین اشتباهی کرده باشن حتی اگر ایشون هم بگن ولی .... نقل قول:به مدل ریش میگن : ریش بزی و یا ریش شیطانی ! satan Beard پس زاد نماد شیطانه شما خودت یه سرچ بزن ریش شیطانی که میگی سبیل هم ضمیمشه این سبیل نداشتن یه اسم دیگری داره نقل قول:دوباره اوتوپیای افلاطون رو توی زمین درست کنه که با اخلاق گرایی امریکایی منجی پست مدرن قصه نمیخونه پس نابود میشه ! در ادامه این سوال پیش میاد که این منجی ابر انسان چطور زاد و ولد خواهد کرد ؟ داخل خاک امریکا به همراه دوست دخترش لویس . چرا شیطان باید اتوپیا رو برقرار کنه؟ و چرا با جامعه آرمانی آمریکا در تضاده؟ مگه میشه؟ از این به بعدش رو شما طبق تفسیر خودت رفتی شیطان نیازی به زاد و ولد نداره چون خودشون انقدر جن دارند برای جمعیت این تناقض رو شما چطور حل کردی که سوپرمن انسان نیست ولی منجیه؟ بنظرت دجال نیست؟ موارد آخری که گفتی نشون میده این به دجال شبیهه تا منجی انسان تمام معجزه ماننداش هم یجور شامورتی بازیه الان یکم سرم شلوغه بعدا بیشتر می نویسم به PWLG نقل قول:به نام خدا خیلی ممنونم که بجای تفکر در این تاپیک و تاپیکای دیگه راه آسون تر رو انتخاب کردید و کلا زدید زیر همه چی واقعا بگم خنده ای که شما میگی اصلا برام اهمیتی نداره البته طور دیگه هم میتونم بگم ولی حالت غرور پیدا میکنه ...... در مورد تیکه تیکه دیدن هم اهلش میدونن چی گفتم! شما همه رو با هم ببین |
|||
|
|
۱:۰۶, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: قبلا بارها گفتم قرار نیست در چنین جاهایی تک تک موارد مو به مو درست در بیاد پس این تحلیل به چه دردی میخوره ؟ غیر از توهمه ؟ شما توی فیلم یه چیزی پیدا کردین که توی اسلام بهش اشاره شده ولی هیچ ارتباطی به بخش های دیگه ی فیلم نداره و ممکنه درست هم از اب در نیاد و این اسمش میشه تحلیل ! ![]() نقل قول:و بازم گفتم اون دو نفر و یا هر شخص دیگری قبول کردن یا نکردنش برای من ملاک نیست نمیگم بقیه بیان ازت تعریف کنن , میگم یه چیزی بگو حداقل یه پشتوانه ی فکری و عقلی داشته باشه و کسی که میاد توی تاپیک بفهمه اینجا تحلیل مینویسن و نه توهم ....جدی جدی هر چی توی سینما شخصیت خوب بود رو کردین شیطان و شخصیتهای بد هم شدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدون هیچ دلیلی فقط چون اطمینان پیدا کردین خودتون ؟ مگه مسئله ی اعتقادات شخصیه که فقط برای خودت حل شده باشه ...چند نفر بیان اینجا این حرفا رو بخونن اسم کسایی که اینجا بودن رو بذارن متوهم ولی بگی که مطمئنم و هیچ دلیلی هم نیاری ؟ اونم نه از فیلم از کتب احادیث شیعه و ربطش بدی به تفکر اومانیستی غربی ؟ نقل قول:خب اگر نماد جمهور افلاطونه چرا تو زمین چنین کتابی داره مطالعه میشه؟ الان راجع به سوپر من داریم صحبت میکنیم و نه مگامایند ! چون سوپرمن خودش یه کریپتونیه ! توی فیلم یه قسمتی هست به اسم فلسفه و اندیشه فیلم که پیام از طریق اون منتقل میشه ...اگه مایلی بشینیم کل جمهور افلاطون رو بررسی کنیم و انتقاداتی که بهش میشه ؟؟؟ همین نداشتن اختیار یکی از ضعف های جمهور افلاطونه . نقل قول:بازم میگم چرا باید ابلیس یه شخصیت منفور نشان داده بشه؟ اخلاق گرایی یعنی نبود مذهب , هیچ ربطی هم به ابلیس نداره ...این مسئله رو کانت در فلسفه ی غرب بوجود اورد . باز هم نمیدونم بحثمون چه ربطی به شاوشنگ داشت ...اونم یه فیلم توی یه حوزه ی جدایی بوده , داری پیام فیلمی که اواخر قرن 20 ساخته شده رو با پیام فیلم سال 2012 یکی میکنی ؟ یعنی پست مدرنیسم و ترنس مدرنیسم در غرب نقش بستنی قیفی رو ایفا میکنند؟ نقل قول:شما خودت یه سرچ بزن یعنی میفرمائید که ریش شیطانی نیست ؟ لابد ریش بزی و یاgoat است که باز نماد شیطانه؟ نقل قول:چرا شیطان باید اتوپیا رو برقرار کنه؟ سخنرانی رئیس جمهور امریکا در سازمان ملل رو به یاد دارید ؟توی مستند ظهور هم نشون میده که میگه : شاید ما به یه تهدید فرازمینی نیاز داریم که با همدیگه متحد بشیم ! از اون زمان مبحث فضایی ها مطرح شده , در ضمن من که با نشانه هایی که دادم فکر کنم دقیقا منظورم رو رسوندم که ایشون انتی کرایست هستن و دارن مسیح وار عمل میکنن ...اون صفاتی هم که دادم فکر کنم کاملا مشخص بود دارم راجع به جن ها صحبت میکنم ![]() شما اگر میتونی بگو سوپر من منجی مطرح شده در چنین گفت زرتشت نیچه نیست , ضمن اینکه انسان هم محسوب میشه ...این کتاب رو هم ببینی بد نیست : ![]() میدونید بزرگترین مشکل من با این نقدها چیه ؟ اینه که هیچ منطق و استدلالی توش برای ادعاهای مطرح شده نیست ! سوپر من رو نقد میکنید و از شاوشنک و مگامایند دلیل میارید ؟ یه نگاه به پست من بنداز اگه حرفی زدم که توی فیلم نبوده بیا و به من ایراد بگیر ...البته از نظر شما استاد عباسی هم اشتباه کردن که گفتن کال ال به معنای صدای خداست و اینو یه خاخام یهودی در 75 سالگرد سوپر من رمزگشایی کرده ! ولی نظرات شما چون صرفا خودتون میگین و خودتون هم تائید میکنید هیچ اشکالی بهش وارد نیست.دیگه نیازی نمیبینم که به ادامه ی بحث بپردازم ...شما میتونی ادامه بدی ! اسم جمهوری افلاطون رو بذاری جبرگرایی و امام زمان و ابلیس رو یکی کنی و موارد دیگه .... |
|||
|
|
۱:۱۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۰:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در مورد ریش شما سرچ نزدی!!!
خودت سرچ کن ببین چی میاد و در ضمن شما یبار کلا پیش زمینه های فکری رو بزار کنار سفت نچسب این تاپیکو هم بخوان http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30975.html من یکمی کار دارم خودتون بخونید |
|||
|
|
۱:۴۰, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد ریش شما سرش نزدی!!! ببین عزیز دل برادر من نمیگم حرف شما غلطه ! اون حرفی که شما زدی و گفتی سوپر من لوسیفره رو من یه جور دیگه ای گفتم ولی براش دلیل اوردم از خود فیلم ! من میگم چرا حرفاتون بدون استدلاله ! به نظرت اگر همچین سبک تحلیلی توی امریکا بود و میومدن مختارنامه رو نقد میکردن میگفتن : امام حسین نماد شیطانه و شمر نماد مسیح موعود ؟؟؟ چون با فلان کتاب مذهبی ما این فیلم نمیخونه ؟ یا مثلا رنگ خدا مجیدی رو میدیدن و میگفتن اون پسره دنبال شیطانه و نه خدا ؟؟؟ من به عنوان خواننده ی مطلب دلیل میخوام ! باور کن یه تاپیک اگه کل مطلبش به یه عکس خلاصه بشه که توش نماد چشم جهان بین باشه برای من ارزش داره چون یه ادم تعهد نشسته یه مطلب کفرامیز توی فیلم دیده و عکسشو زده تا بقیه متوجه بد بودن فیلم بشن ولی اینجا یهو میگن سوپر من لوسیفره چون توی مگامایند و شاوشنگ اینجوری بوده ؟ خب مرد مومن چه ربطی داشت ؟ اونها کجا و این فیلم کجا ؟ اونی که فیلم میسازه اونور دنیا از اوایل سینما تا سال 1990 فیلمهای مدرنیسنی میساخت , از 1990 تا 2000 پست مدرنیستی ساخت و بعدش رو به ترنس مدرنیسم اورد . یعنی اومانیسم و اگوئیسم ومذهب جدید ! خب معلومه اینها با اعتقادات خداگرایانه ی ما نمیخونه حالا چه اصراریه که ربطش بدیم به امام زمان؟ تقریبا هیچکدوم از فیلم های اینا نیست که حتی قرابت داشته باشه با هویت مذهبی ما ...اون چیزی که توی این فیلمها از دست میره امام زمان نیست , اعتقادات و مذهبه که از بین میره ...اونو باید نشون بدیم ! میخوای منجی رو توی هالیوود بکشی بیرون و دنیای منجی رو مشخص کنی ؟ پس به فیلم های بعد از سال2000 نگاه کن و مذهب جدید معرفی شده ی هالیوود رو باز کن که چه ویژگی هایی داره و چقدر با باور های مذهبی ما اختلاف داره ! همین سوپر من و اینکه منجی محسوب میشه خودش توهین به خدا و امام زمانه میدونی چرا ؟ چون وقتی که خدا بمیره سوپر من میاد . |
|||
|
|
۱:۴۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱:۵۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۵)Reza2035 نوشته است: هیچوقت نتونستم با این سبک تحلیل کنار بیام سلام، آقا رضا روش این نیست که هرجا کاراکتر خوب دیدیم بگیم لوسیفر و هر جا کاراکتر بد دیدیم بگیم امام زمان یا وصلش کنیم به تشیع ! روشمون ، روش مقایسه ای هست. یه سری اِلمان های مشترک پیرامون شخصیت قهرمان و ضد قهرمان فیلم رو در میاریم و بررسی میکنیم که آیا اینا ارتباطی با ابلیس دارن یا نه. شما مثلا فیلم مگامایند رو اگه دیده باشین. اتفاقی که ابتدای فیلم مگامایند میفته عیناً اتفاقی هست که تو فیلم Man of Steel میفته. خب یه ذهن اَکتیو یه ذهن پرسشگر باید از خودش بپرسه که آیا امکان داره شباهتای دیگه ای (آشکار یا نهان) بین این 2 فیلم و این 2 کاراکتر باشه. ابتدای فیلم man of steel رو اگه دقت میکردین ، کاراکتر کلارک (کال ال) در حالیکه بدنش دورش آتیش بود اومد و اون کارگرای سکوی نفتی رو میخواست نجات بده. آیا سازنده نمیخواسته اشاره کنه به ماهیت اصلی سوپرمن (اجنه و شیاطین از آتش هستن) ! ![]() از طرفی کاراکتر مگامایند قیافش بسیار شبیه به جنی هست که آلیستر کراولی تصویر کرده ! چندین بار تو فیلم Man of Steel اشاره میشه که اگه دنیا هویت واقعی سوپرمن رو بفهمن اون رو Reject میکنن (پس میزنن). آیا نباید از خودمون بپرسیم که چرا همچین چیزی تو فیلم عنوان میشه !!! مگه سوپرمن قهرمان نیست ... مگه همۀ آدما رو نجات نمیده ؟!؟ ولی اگه بدونیم که منظور از سوپرمن همان لوسیفر هست تمام این دیالوگ ها برامون معنی پیدا میکنه. نقل قول:دوم : چه دلیلی داره سوپرمن رو خلاصه شده ی بت من بدونیم ؟ عرض کردم خدمتت ، از لحاظ لایه های پنهانی فیلم ، سوپرمن خلاصه شدۀ 3گانۀ بتمن هست. بتمن هم دقیقا مثل سوپرمن و مگامایند و لوسیفر و پای و خیلی کاراکترای دیگه پدر و مادرش رو از دست میده ... تبدیل به خلافکار میشه ... میفته تو زندان (در مورد زندان گفتیم تو تاپیک مواد لازم) ... بعد میره آموزش می بینه (دقیقاً مثل مگامایند که میره مدرسه) ... بعد طغیان میکنه توی اون آموزشگاه (مدرسه = خونۀ رأس الغول) ... بعد میاد تو دنیا ، بازم با خدا روبرو میشه و خدا رو از بین میبره (مثل مگامایند که مترومن رو از بین میبره) و ادامۀ ماجرا الی آخر (=آخرالزمان و ...) حالا ممکن تو هر فیلم بنا به اقتضای همون فیلم یه سری از بحثا کم و زیاد بشه ولی داستان اصلی همونه ! مثلا تو فیلم مگامایند ماجرای سجده نکردن شیطان وجود نداره یا تو فیلم man of steel ولی تو فیلم batman begins ماجرای سجده نکردن ابلیس رو هم بطور بسیار ظریفی گنجوندن (جایی که رأس الغول از بروس وین میخواد تا یه نفر رو اعدام کنه و بروس سرباز میزنه! در واقع ماجرای سجده کردن برای ابلیس رو برابر با گردن زدن فردی گرفتن که معلوم نیست گناه کاره یا بیگناه) ! اگه شرح حال ابلیس قبل از خلقت رو خونده باشین تقریبا براتون روشن میشه خیلی از مسائل. مثلا شما اگه فیلم cast away رو دیده باشی و به نمادهاش دقت کرده باشی و از طرفی احادیث اهل سنت مربوط به دجال و جزیره و ... خونده باشی ... بسیار پذیرشش برات راحتتره این مسائل وقتی بگیم که جزیره جایگاه شیطان هست. که تو سریال lost به وضوح نشون داده میشه. اونوقت اگه سریال arrow رو هم ببینی راحت میتونی تطبیق بدی و اِلمان ها رو خیلی راحت پیدا کنی. ضمن اینکه این نکته رو هم باید بگم که *مسیح* از نظر اینا همون *لوسیفر* هست. یعنی کافی ـه شما دنبال شباهتای مسیح و لوسیفر تو کتاباشون بگردی تا متوجه بشی که یکی هستن. مسیح (تحریف شدۀ انجیل) = لوسیفر = هروس = ... (همه ابلیس هستن). تو تاپیک مواد لازم هم شما فرمودین که Ted نماد مسیح بود و دلایل رو هم گفتین و همونجا هم بنده خدمتت عرض کردم که مسیح و لوسیفر یکی هستن تو فیلمای اینا. کلمۀ Jesus و کلمۀ Lucifer رو جداگونه تو این سایت سرچ کنید و ارزش عددی انگلیسی و جاماتریای ساده رو ملاحظه کنید: http://gematrix.org |
|||
|
|
۱:۵۷, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲:۰۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:شما مثلا فیلم مگامایند رو اگه دیده باشین. اتفاقی که ابتدای فیلم مگامایند میفته عیناً اتفاقی هست که تو فیلم Man of Steel میفته. خب یه ذهن اَکتیو یه ذهن پرسشگر باید از خودش بپرسه که آیا امکان داره شباهتای دیگه ای (آشکار یا نهان) بین این 2 فیلم و این 2 کاراکتر باشه. شباهتش اینه که شخصیت مترو من همون سوپرمنه ! ولی مگامایند منجی ترنس مدرنه و مترومن و سوپر من منجی پست مدرن! تا اینجا مشکلی نیست ! نقل قول: ابتدای فیلم man of steel رو اگه دقت میکردین ، کاراکتر کلارک (کال ال) در حالیکه بدنش دورش آتیش بود اومد و اون کارگرای سکوی نفتی رو میخواست نجات بده. آیا سازنده نمیخواسته اشاره کنه به ماهیت اصلی سوپرمن (اجنه و شیاطین از آتش هستن) ! عالیه ...کم کم داریم وارد بحث استدلال میشیم ! این سکانس اتیش گرفتن استدلال خوبیه ولی باز گنگه , اگه کنارش بگیم که از چشمهای سوپر من اتیش بیرون میزنه و انسان نیست و تقریبا یه سری المان های اجنه رو داره و قضیه فضایی رو مطرح کنیم دیگه یه کاربری مثه reza2035 نمیاد بگه بر چه اساسی این حرفو زدی ![]() نقل قول:عرض کردم خدمتت ، از لحاظ لایه های پنهانی فیلم ، سوپرمن خلاصه شدۀ 3گانۀ بتمن هست. اینکه لایه های اشکاره فیلمه یه نوع کلیشه که توی همه ی فیلم ها هست ...اون چیزی که تفاوت بین بت من و سوپرمنه اینه : بتمن انسانه = سوپر من نیست بتمن سرمایه داره = سوپر من نیست بتمن با پلیس همکاری میکنه = سوپر من داره از دست ارتش فرار میکنه بتمن اهل رسانه نیست = سوپر من خودش گزارش گر میشه اصلا تهدید تمدن بوروکراتیک و فاسد و نبود عدالت در بت من کجا و تهدید سیاره ای توسط فرازمینی ها در سوپر من کجا ! نقل قول:جایی که رأس الغول از بروس وین میخواد تا یه نفر رو اعدام کنه و بروس سرباز میزنه! در واقع ماجرای سجده کردن برای ابلیس رو برابر با گردن زدن فردی گرفتن که معلوم نیست گناه کاره یا بیگناه) فلسفه ی عدالت , بازم ربطی به سوپر من نداره چون دغدغه هاشون فرق میکنه ... این کتاب رو هم به نگاهی بهش بنداز : ![]() باور کنید که این شخصیت ها هیچ ربطی به هم دیگه ندارن جز اینکه کلیشه هاشون یکیه و خاستگاه فکریشون غربه...اون چیزی که از دست میره اعتقاده و نه امام زمان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: u_r_not_alone.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110402468/u_r_not_alone.jpg)
![[تصویر: Bane.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401618/Bane.jpg)
![[تصویر: 01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401542/01.jpg)
![[تصویر: zod.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110401876/zod.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
, همه ی شخصیت های خوب و قهرمان لوسیفر هستند و شخصیت های منفی هم امام زمان... بر مبنای چه استدلالی ؟
![[تصویر: 12.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110442126/12.jpg)
![[تصویر: 13.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110442426/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110442768/14.jpg)

![[تصویر: 51udaR0k6WL._SY344_PJlook-inside-v2,TopR...3,200_.jpg]](http://ecx.images-amazon.com/images/I/51udaR0k6WL._SY344_PJlook-inside-v2,TopRight,1,0_SH20_BO1,204,203,200_.jpg)

![[تصویر: Man_Of_Steel_2013_BRRip_x264_Hi10P_720p_...23_05_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110497084/Man_Of_Steel_2013_BRRip_x264_Hi10P_720p_Mul7iPl3x_00_23_05_.jpg)
![[تصویر: 41KMUB%2BNiqL._BO2,204,203,200_PIsitb-st..._OU01_.jpg]](http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KMUB%2BNiqL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_.jpg)