(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۰)Imam12 نوشته است: [ -> ]من چندتا چیز بگم شاید گره از بحثتون باز بشه یعنی امیدوارم بشه
اول اینکه در یه زمینه هایی بنده با matey موافقم مثلا درباره ی سه گانه ی batman اگه این فیلمو از قسمت اول ببینید متوجه میشید که بتمن شیطان - راس القول خدا و بین همون امام زمانه بنابه دلایل بسیار مثلا در بتمن اغاز کرد میبینید که بروس وین به بلندای کوهستان در شرق دور میره(به ذهن مخاطب القا میشه جایی دوردست) و اونجا با مردانی عجیب به رهبری راس القول اشنا میشه با نام انجمن سایه ها و درکنار اونا آموزش میبینه و مهارت کسب میکنه(اشاره به عبادات ابلیس) و یکی از بهترین ها میشه اما با یک نافرمانی به جنگ با راس القول میره و اخراج میشه و حالا میشه دشمن درجه 1 انجمن سایه ها
پس بالاخره دیدی فیلم رو امام جان ؟!؟
بالاخره ی نفر ی حرف ما رو قبول کرد !!!
برادر ، میدونی چرا انقدر راحت قبول کردی نمادگرایی های این فیلم رو ؟!؟ چون تعصبی روش نداشتی !!!
این حرفم رو هم قبول داری ؟!؟
یه سوال داشتم ازت در مورد بتمن: اون گــُـلی که بروس وین وقتی میخواست بره بالای اون کوها پیش رأس الغول، کند، چی بود ؟!؟

به نظرت نیلوفر آبی (Lotus Flower) نبود ؟!؟
نقل قول:اما در کل با سبک نقد matey موافق نیستم(نظر خودش محترمه) چون از فرمول از پیش ساخته واسه نقد استفاده میکنه و آدمو یاد این قائده ی ریاضی میندازه که میگه
a=b و b=c در نتیجه a=c برای مثال فرمول هایی که شما درطول این مدت وارد کردید که کمتر کسی تاییدش میکنه از این قراره
برادر بازم برمیگردیم به همون بحث همیشگیمون. اگه به فیلمای هالیوود به عنوان *جزئی از یک کل* نگاه کنید که دشمن اصلیش دین و بالاخص تشیع هست، تمام دیالوگ ها تمام صحنه ها ، تمام کاراکتر ها معنی پیدا میکنه.
نقل قول:1-در یک فیلم ممکنه 2 شیطان وجود داشته باشه
شما که خودت فیلم بتمن رو دیدی و قبول هم داری بتمن = ابلیس بود. حالا من یه سوال ازت می پرسم:
جوکر نماد کی بود ؟!؟
باتوجه به فرمولایی که میفرمایین ما گفتیم و باتوجه به اینکه جوکر در ظاهر توی فیلم The Dark Knight ضدقهرمان هست به این سؤال جواب بدین ... تا بهتون ثابت بشه که اینقدر هم که به چشم میاد کشکی نیست که اعداد رو جای گذاری کنیم تو فرمول.
Hint (راهنمایی) : بنده بارها تو تاپیک *مواد لازم ...* اشاره کردم که 3گانۀ بتمن رو با فیلم مگامایند مقایسه کنید تا اِلمان های فیلم بهتر براتون روشن بشه!
نقل قول:2-مسیح همون شیطانه
برادر ... این دیگه اظهر من الشمس هست که مسیح تحریف شدۀ انجیل در واقع همون هروس و همان لوسیفر هست. تو همون تاپیکایی که این مطلب رو اشاره کردم ازتون درخواست هم کردم که این عبارات رو سرچ کنید تو گوگل (اگه نگفتم هم الان میگم!):
Jesus Lucifer Similarities
و حتی به ابجد اسم Lucifer و Jesus هم اشاره کردم
http://gematrix.org
هر جفتشون عدد 444 هست. اگه فیلم Now You See Me محصول 2013 رو دیده باشین و دقت کرده باشن به ساعت ملاقات شعبده بازا توی اون خونه (که روی کارت نوشته شده بود) ... یا این ارسال رو خونده باشین ! متوجه استدلال بنده میشین:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242305
نقل قول:3-زندان خانه ی شیطانه و کارکتر زندانی همون شیطانه
برادر اینو که دیگه فک کردم قبول کردی ... چنتا مثال براتون آوردم تو اون تاپیک !!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid202774
اینم ارسال شماس:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid203773
اینم نقل قول از شما:
نقل قول:البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه
آقا اگه ما بگیم Andy Dufresne نماد ابلیس نیست این مباحثی که مطرح کردیم رو قبول میکنی

احساس میکنم شما فقط مشکل همین اَندی رو داری ... درسته ؟!؟
اَندی شیطان نباشه ... هرکی میخواد باشه ، باشه !!!
در این رابطه (ابلیس و زندان) میتونید فیلم Hancock رو هم ببینید (که تو اون ارسال اشاره نکردم) و اَعمال شخصیت Hancock رو با شخصیت RoarShock تو فیلم Watchmen مقایسه کنید.
و تنها سؤالی که بعد از مقایسه باید از خودتون بپرسین اینه :
این همه شباهت از کجا نشئت می گیره ؟!؟
نقل قول:4-نوح همون پرومتئوسه و پرومتئوس همون شیطانه و ... الی اخر
فقط داریم به نفع شرکت گوگل کار میکنیم چون هی باید برم سرچ کنم ببینم کجا همچین حرفی زدم و بیام اینجا لینکش رو بذارم !!!
برادر عزیز، مطلب بنده تو لینک زیر رو اگه با دقت می خوندین ... متوجه میشدین که برای درک شباهت پرومتئوس و نوح فقط کافی ـه برین شخصیت پرومتئوس رو در اساطیر بررسی کنید ، چون کاراکتر نوح رو که میشناسید (از بچگی بهمون گفتن) !
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid206179
متأسفانه مطالب رو به صورت پراکنده بیان کردم ... واسه همین خیلی از ارسال ها رو عزیزان نخوندن و براشون شبهه ایجاد شده !
نقل قول:حالا شما وقتی یه فیلم میبینی طبق همین فرمول ها تحلیلش میکنی
برادر خیلی عناصر دیگه رو هم در نظر میگیریم ... *همینجوری اَلا بختکی که نمیشه* (با صدای حاجی گیرینوف تو فیلم اخراجی ها 1)
نقل قول:ولی فراموش کردید که هنر با ریاضی زمین تا آسمون تفاوت داره در واقع شما فیلمو تحلیل نمی کنی فقط عدد رو جایگذاری میکنی توی فرمول و به نتیجه میرسی!
جواب این بخش از حرفتون هم توی قسمت 1 (2 شیطان در ی فیلم) میتونید پیدا کنید.
درسته ... یه سری چیزا ثابت ـه ... مثلا به شخصه وقتی یه فیلم هالیوودی رو دارم نگاه میکنم ... اگه بخوام دنبال کاراکتر لوسیفر بگردم ... توی شخصیت های قهرمان داستان دنبالش میگردم ... چون کارکرد ذهن رو تا حدودی (در حد خودم) فهمیدم (با همین مستندهایی که هممون دیدیم و سخنرانی هایی که شنیدیم از اساتیدی مثل حکیم عباسی و استاد رائفی یا با فیلمایی که خودشون ساختن نظیر inception یا سریال fringe و ...).
ولی تو همۀ فیلما و پیرامون همۀ کاراکتر ها نمیشه اِلمان ها رو به این راحتی پیدا کرد ... و یا اصلا وجود نداره !!! چون اصلا قرار نیست همۀ فیلما داستان زندگی ابلیس رو شرح بدن. هر 10 سال چنتا فیلم مثل batman و superman و life of pi و Rango و megamind بسازن بسه براشون. بقیۀ فیلما کارایی های دیگه ای دارن از جمله صادرات life style که از مهمترین کارکردهای هالیوود هست.
تو این همه فیلم چنتا فیلم رو ما این نمادها رو توش پیدا کردیم ... به 20 ، 30 تا هم شاید نرسه تعدادشون ! ولی چون این آثار ، خیلی تو چشم هستن و بقولی big production هستن و پر خرج و خوش ساخت و ... خیلی به چشم میاد و تو ذوق میزنه این روشی که پیش گرفتیم ! انگار که در مورد همۀ فیلمای هالیوودی نظرمون همینه !
(۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اقای matey خسته شدم برادر !
حق با شماست , اصلا اشتباه کردم توی این تاپیک شرکت کردم ! احساس میکنم منو به بازی گرفتین . 
کجا میری داداش ... بقول شاعر :
*نرو ، نرو ... اگه بری جات خالیه ...*
داداش مگه ما چیزی گفتیم که سری قهر میکنی ؟!؟
تا اینجا هرچی شما گفتین ما قبول داریم ... فقط یه سری سؤال کردیم که اگه جواب بدین ممنون میشیم. اگرم نمیخواین جواب بدین هم خیالی نیست !
شما یه مقدار به شیوۀ بنده در بررسی فیلما اشکال گرفتین ... بنده هم خواستم یه مقدار از نمادیابی شما تو فیلم اشکال بگیرم ! دکترین مقابله به مثل
دیگه قهر نداره که ... فقط گفتیم:
مگر نمیگویید سوپرمن = آنتی کرایست ... خب آنتی کرایست را تعریف کنید ؟!؟