کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man of Steel مرد پولادین
۹:۳۷, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

فیلم مرد پولادین یکی از آخرین ساخته های آخرالزمانی هالیووده

میشه گفت این قسمت چهارم از سری فیلم های بت منه البته با یه کارگردان دیگه

اگر خواستید در همان تاپیک مواد لازم یا رستگاری ادامه بدیم یا یه تاپیک جدا براش بزنیم

اینجا یه مقدارشو گفتم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid246142

یچیز جالبی که به هر دلیل برام تازگی داشت این قسمت از فیلم بود (فیلمش حرف زیاد داره)

موقعی که ژنرال زاد اعلام "ظهور" می کنه این عبارت رو میگه

You Are Not Alone
هر کسی تو هرکجای کره زمین این پیام رو به زبان خودش دریافت میکنه

یعنی انقدر تابلو!!!

[تصویر: u_r_not_alone.jpg]

اما یچیز جالب دیگش چهره زاد بود

در تاپیک مواد لازم اگر خوب فکر کنید متوجه میشید Bane نعوذ بالله اشاره داره به حضرت

[تصویر: Bane.jpg]

بعد وقتی میخواد پیامشو بده این تیکه رو ببییند (دقیقه 64 فیلم)

[تصویر: 01.jpg]

در حالی که هیچ دلیلی نداشت صورتش رو اینطور نشون بده

[تصویر: zod.jpg]

اما باز هم مبحث سرنوشت رو بهش اشاره میکنن در این فیلم

این یه مقدمه بود تا بریم سراغ بقیه فیلم

ادامه دارد....Cool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، rezamohammadi ، mohammad reza ، عبدالرحیم ، Justice Bringer ، Reza2035 ، Imam12 ، meisamtiger ، Ali#59 ، fafa* ، أین المنتظر ، fatemeh-55 ، دل خسته

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۸, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #31

نقل قول:ما گفتیم به این هم فکر کنید

با زبون بی زبونی گفتم سوپر من نماد انتی کرایسته و جن محسوب میشه کلی دلیل اوردم و حتی خیلی هاشو نگفتم مثه اینکه سوپر من هم مثه مسیح 33 ساله است و بر میگرده به زمین اما شما چی کار میکنید ؟
حالا اگه بتمن ساخته نشده بود دیگه سوپر من شما لوسیفر محسوب نمیشد نه ؟ اصلا متوجه چیزی که من مینویسم میشین ؟همین مدرنیسم یعنی : دین و مذهب مساویه کشک ! اما به نظر شما اینا تعریف هستن , سوپر اگوئیسم روانشناسی هم توی فیلم به شما تحمیل میشه تعریف محسوب میشه ! باز بگم ؟
واقعا شرم نمیکنید از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگین بین و ژنرال زاد و شخصیت های منفی ایشون هستن ؟ اونم بدون هیچ دلیل و منطقی , شما میگی ناظر بخش تائیدمیکنه , ناظر بخش میگه شما تائید میکنید و فکر میکنید که تولید اندیشه کردین و مدل ارائه کردین ؟

مدل تحلیل چیه ؟

به نام خدا , شخصیت بد امام زمانه بر اساس فلان حدیث شیعه و شخصیت خوب هم لوسیفر ! بقیه هم حرف نزنید و چیزی نگین چون ما وقت نداریم دلیل ارائه کنیم , برین تاپیک های قبلی مون رو بخونید Confused

نقل قول:بنده اساسا کاری به این تقسیمات (مدرن و پست مدرن و ...) ندارم. یعنی روشمون جوری هست که به دنبال شباهت ها میگردیم.

افرین خیلی خوبه ! غرب رو نمیشناسین و میخواین فرهنگشون رو تحلیل کنید ؟ تاپیک راجع به سوپرمنه , چهار خط راجع به سوپر من نوشتین ؟ من گفتم دلیلت کو ؟رفتی از یه فیلمهای دیگه دلیل میاری ؟

نقل قول:امام زمان یابی تو فیلمای هالیوود رو ما از خود استاد عباسی (تحلیل کنستانتین)

لطفا پای ایشون رو به بحث نکشین , من ندیدم توی تحلیلش بگه مامن به این دلیل امام زمانه چون توی فیلم شوالیه تاریکی بین امام زمانه و توی رستگاری از شاوشنگ فلانی امام زمانه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، PWLG
۱۸:۲۴, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۰ توسط هادی....)
شماره ارسال: #32
آواتار
آقا منم موافقم ، به جای تحلیل های نماد گرایانه ، روی تحلیل های مفهومی کار کنیم...
یا حد اقل اگر کسی تحلیل مفهومی میذاره ، تحلیل نماد گرایانه تو اون تاپیک نذاریم و برعکس ...
بنده خدا emam12 اومد یه تحلیل از زندگی پای گذاشت
به بچه ها گفت که مواظب باشید ، گوله این جلوه های ویژه و رنگ و لعاب رو نخورید ، این فیلمه داره به دین لطمه می زنه
اون رو هم کشوندید به نماد و لوسیفرو و امام زمان و ...SurpriseSurprise

یعنی برای اینکه ذهن خواننده بیدار بشه ، حتماً باید لوسیفر به اون نشون بدید؟ چرا انقدر اصرار می کنید روی نماد گرایی؟؟؟؟Dodgy
به نظرم تاثیره تاپیک زندگی پای خیلی بیشتر از شصتا تاپیکه نماد گرایانست...
لطفاً از این فاز بیاید بیرون ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، انديشه نو ، PWLG
۰:۵۹, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۲:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۸)Reza2035 نوشته است:  با زبون بی زبونی گفتم سوپر من نماد انتی کرایسته

آنتی کرایست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh

میشه دلایلتون رو یه بار دیگه بیان کنید که ما هم مستفیض بشیم ؟!؟ Huh

نقل قول: و جن محسوب میشه

شما گفتین که جن محسوب میشه !!! فک کنم یه مقدار امر بهتون مشتبه شده ... این ارسال شماس ... اینم ارسال بنده :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid246625

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid246773

نقل قول:حالا اگه بتمن ساخته نشده بود دیگه سوپر من شما لوسیفر محسوب نمیشد نه ؟

نه نمیشد !!!

نقل قول:همین مدرنیسم یعنی : دین و مذهب مساویه کشک !

آفرین ... میخواین بگین تو فیلم دین و مذهب رو برابر با کشک گرفته، بیاین دلیل بیارین ... چه نیازی هست عناوین و تعاریفی که یه سری از منتقدین خودشون درست کردن رو بیان کنید (بجز اینکه بگیم ما خیلی سینما میدونیم) !

نقل قول:اما به نظر شما اینا تعریف هستن , سوپر اگوئیسم روانشناسی هم توی فیلم به شما تحمیل میشه تعریف محسوب میشه ! باز بگم ؟

آقا ما تسلیم ... ما اعتراف میکنیم که شما تمام این *ایسم* ها رو از حفظین !
سوپر چگوائیسم چه ربطی داشت به آبگوشت ... مگه سر کاراکتر سوپرمن بحث نمیکنیم ؟!؟ Huh

نقل قول:واقعا شرم نمیکنید از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگین بین و ژنرال زاد و شخصیت های منفی ایشون هستن ؟

نمیدونم شاید واقعاً شرم نمیکنیم ! شما نظرتون چیه ؟!؟ آیا ما شرم میکنیم یا نمیکنیم ؟!؟

آقا رضا، این سوال رو از استاد عباسی بپرسید اول ... من اینجا تایپ میکنم شما هم رفتین کلاسای دکتر ازشون بپرسین:

دکتر عباسی شرم نمیکنی گفتی Mammon (یه شیطان کریه المنظر و فرزند لوسیفر در فیلم) نماد امام زمان [عج] هست. حیا نمیکنی ؟!؟ Huh

آقا رضا از هرکسی انتظار داشتم این حرف رو بزنه غیر از شما ! شما مثلا انتظار داری وقتی میخوان امام زمان رو نشون بدن تو فیلم (بطور نمادین) ... در غالب یه قهرمان نشونش بدن یا یه ضد قهرمان ؟!؟ Huh

فقط همینو به من جواب بدی من ممنونت میشم !

نقل قول:فکر میکنید که تولید اندیشه کردین و مدل ارائه کردین ؟

لوسیفر در فیلم کنستانتین:

"one does what one can"

نقل قول:به نام خدا , شخصیت بد امام زمانه بر اساس فلان حدیث شیعه و شخصیت خوب هم لوسیفر !

استثناً این یه تیکه رو درست گفتین و موافقم !!!

برادر شما هنوز نمیدونی که جبهۀ شیطان تمام احادیث شیعه و سنی رو بررسی میکنه ... کتابای صهیونیست پژوهاشون و شیطان پرستاشون رو میخونین یا فقط کتاب جمهور افلاطون رو میخونین ؟!؟

ما کی گفتیم طبق فلان حدیث شیعه ، فلانی نماد امام زمان ـه !؟!

نقل قول:بقیه هم حرف نزنید و چیزی نگین چون ما وقت نداریم دلیل ارائه کنیم , برین تاپیک های قبلی مون رو بخونید Confused

ما اینو نگفتیم ولی اگه دوست دارین به این جمله هم عمل کنین [مزاح] !!! Wink

نقل قول:افرین خیلی خوبه ! غرب رو نمیشناسین و میخواین فرهنگشون رو تحلیل کنید ؟

انقدر غرب رو میشناسیم که بتونیم مطالب آخرالزمانی فیلما و سریالاشون رو بیرون بکشیم. انقدر هم فیلما و سریالاشون رو دیدیم و می بینیم که بتونیم رصد رسانه ای کنیم و بدونیم کی و چی و کجا سیبلشون هست.

نقل قول:تاپیک راجع به سوپرمنه , چهار خط راجع به سوپر من نوشتین ؟ من گفتم دلیلت کو ؟رفتی از یه فیلمهای دیگه دلیل میاری ؟

شما گفتی دلیلت کو منم یه چشمه اومدم در رابطه با ماهیت *جنی* سوپرمن و اشارات فیلم. شما وقتی نمیخواین قبول کنین که اینا حتی تا دیالوگایی که توی مراسمایی مثل گولدن گلوب و اسکار میگن رو از جاهای دیگه و برنامه های کمدی دیگه قرض میگیرن و میخواین خودتون رو با *پست مدرن* و *ترنس مدرن* و سوپر چنگولیسم سرگرم کنید دیگه مشکل بنده نیست.

هرچند بنده حق میدم بهتون. خودم وقتی به همچین مطالبی رسیدم تا چند هفته مخم داشت سوت می کشید [و حال خوشی نداشتم] ! و مدام از خودم داشتم می پرسیدم که آیا واقعا میشه ؟!؟

البته اینم باید بگم که دربارۀ Zod تو فیلم نمیتونم اظهار نظری بکنم (چون فقط 1 بار فیلم رو دیدم). ولی نکاتی که صادق گفت، جای تأمل داره !

(۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۴)هادی... نوشته است:  آقا منم موافقم ، به جای تحلیل های نماد گرایانه ، روی تحلیل های مفهومی کار کنیم...

جناب هادی خان ... اگر نمادگرایی یه فیلم رو بفهمیم ، مفهوم فیلم و فکر پشت سر فیلم رو به راحتی متوجه میشیم. حتی اگه این ایسم هایی که دوستان میگن رو هم ندونیم ! Wink

لذا پیدا کردن نمادگرایی های داخل فیلم بسیار مهم ـه.

اگه کسی نمادگرایی داخل فیلم و اِلمان های مربوط به کاراکتر ها رو نتونه آنالیز کنه ... ممکن یه مفهومی 180 درجه مغایر با چیزیکه سازنده منظورش بوده رو بگیره (دقیقاً چیزیکه سازندۀ وقف ابلیس و خود ابلیس میخوان).

برای مثال ممکن ـه شما تو همین فیلم Man of Steel ، کلی از شخصیت سوپرمن الهام بگیری و کلی باهاش حال کنی. ولی اگه بدونی و بفهمی که منظور سازنده از سوپرمن مثلا برفرض [یه چیز پرت بگیم] مثلا یزید یا چه میدونم ناپلئون یا چه میدونم هیتلر بوده ، آیا بازم اون شخصیت برات الهام بخش خواهد بود ؟!؟ Huh

ممنون میشم اگه به این سوال جواب بدی !

اینجا کلا همه از ما سوال میکنن ولی به سوالایی که می پرسیم ج نمیدن !!! اصلا یه وضعی Sad

آقا مام بازی Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عدالت ، انديشه نو ، Reza2035 ، Imam12
۱۸:۴۲, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #34

نقل قول:آنتی کرایست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [تصویر: huh.png]

میشه دلایلتون رو یه بار دیگه بیان کنید که ما هم مستفیض بشیم ؟!؟

دیگه بحثمون داره تبدیل به جدل میشه , این قمه کجاست ؟ HuhBig Grin
سوپر من 33 سالشه , رسالتش جعلیه , ادای مسیح رو در میاره ... به عنوان منجی معرفی میشه ! یه شخصیتی که میخواد خودشو شبیه مسیح کنه و واقعا مسیح نیست بهش غیر از انتی کرایست میگن ؟ مگه نمیگن که خودشو مسیح معرفی میکنه ؟ واقعا سوپر من مسیحه ؟

نقل قول: شما گفتین که جن محسوب میشه !!! فک کنم یه مقدار امر بهتون مشتبه شده ... این ارسال شماس ... اینم ارسال بنده :

اینو من نوشتم :

ایا سوپر من انسانه ؟ خیر ! توی فیلم هم خودش میگه که من انسان نیستم , پس بهتره ماهیتش رو بهتر بشناسیم :

1.قدرت بدنی بالا داره
2.چشمش اشعه ی X-ray داره و میتونه پشت اجسام رو ببینه .
3.چشماش یه نوری مثه اتش تولید میکنه که همه چی رو میسوزونه
4.متعلق به یه تمدن دیگست
5.خیلی سریع از یه قسمت کره ی زمین به قسمت دیگه میره
6.مثه مسیح خودش رو فدای مردم زمین میکنه
7.انسان نیست

من انتخابش رو به عهده ی خودتون میذارم ...

قسمت های قرمز رنگ فکر کنم منظورم رو رسوند .

نقل قول: نه نمیشد !!!

Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:آفرین ... میخواین بگین تو فیلم دین و مذهب رو برابر با کشک گرفته، بیاین دلیل بیارین ... چه نیازی هست عناوین و تعاریفی که یه سری از منتقدین خودشون درست کردن رو بیان کنید (بجز اینکه بگیم ما خیلی سینما میدونیم) !

نگاهی به زندگی نیچه میندازیم تا مفهوم سوپر من رو بهتر درک کنیم , بدانیم که سوپر من یعنی چه ؟

در هیجده سالگی ایمان خود را به خدای نیاکانش از دست داد و بقیه عمر را در جست و جوی خدای نوی به سر برد .به عقیده ی خود این خدا را در انسان برتر یافته است .

تاریخ فلسفه ص 355

در ابتدای فیلم شاهد هستیم که جور ال میگوید پسرش برای زمینیان مانند خدا خواهد بود . در ادامه به مسئله ی سوپر اگوئیسم یعنی ابر خودمحوری میپردازیم در صفحه ی 361 تاریخ فلسفه اینگونه نوشته شده است :

نخست انکه علم اخلاق و کلام باید از نو بر اساس نظریه تطور بنا شوند . دوم انکه وظیفه ی حیات اصلاح وضع جامعه - که از افراد بی ارزش تشکیل یافته - نیست .بلکه ایجاد نوابغ است . یعنی تحول و تکامل شخصیت های برتر .

در فیلم ما شاهد هستیم که پدر وسوپر من به او میگوید تو میتوانی به انها امید بدهی و انها را هدایت کنی , در مورد اخلاقی تطوری هم در قسمتی از فیلم زاد به سوپر من میگوید که کریپتون باید باقی بماند ولی سوپر من میگوید کریپتون فرصت رو از دست داده است , این همان اخلاق گرایی داروینیستی امریکایی منجی در فیلم است.

در برخی از صفحات چنین گفت زرتشت در مورد سوپر من اینگونه نوشته شده است :

تمام خدایان مرده اند ,اکنون در انتظاریم که مرد برتر بیاید ....
من انهایی را دوست میدارم که در ان سوی ستارگان دلیلی برای فدای خویشتن نمیبینند , بلکه خود را فدای زمین میکنند زیرا زمین روزی جای مرد برتر خواهد بود ...

در دین تثلیثی مسیحیت عیسی (علیه السلام) یکی از اضلاع خداوند محسوب میشود : پدر (خدا), پسر(عیسی علیه السلام ),روح القدوس (جبرئیل )که در کنار هم معنای خدا را میدهند , پس وقتی خدایان مرده اند عیسی نیز به زمین برنخواهد گشت و زمان جولان سوپر من به عنوان منجی مردم زمین است .

------------

در قسمت دیگری از فیلم پدر سوپر من با او ملاقات میکند , در باور مذهبی این روح جور ال است که ملاقات سوپر من امده است ولی جور ال میگوید : من خود اگاهی پدر تو هستم ( در فیلم اینگونه ترجمه شده : من ضمیر پدرت هستم ) و بعد ما متوجه میشویم که خوداگاهی جورال در واقع حاصل قدرت اندیشه و حافظه ی اوست که در کلید فرماندهی ذخیره شده است ( در واقع یک فلش مموری ) خب پس روح مساوی = قدرت اندیشه و حافظه است که به صورت مادی توانایی ذخیره ان وجود دارد ؟؟؟ در حالی که در قران ذکر شده علم روح نزد خداوند است ؟

ایا واقعا روح مادی است ؟ ایا تمام خدایان مرده اند ؟ ایا سوپر من برای زنده بودن و نبودن تصمیم گیری میکند ؟ ایا او نماد سوپر اگوئیسم(ابر خودمحوری ) است ؟ وقتی که قدرت داری برای دیگران تصمیم خواهی گرفت ؟

کافیه یا بازم از موارد ضد دینی بگم ؟ Winkاز اخلاق قهرمانان نیچه هم مواردی هست که اگه مشتاق باشین واستون مینویسم !

نقل قول:آقا رضا، این سوال رو از استاد عباسی بپرسید اول ... من اینجا تایپ میکنم شما هم رفتین کلاسای دکتر ازشون بپرسین:

دکتر عباسی شرم نمیکنی گفتی Mammon (یه شیطان کریه المنظر و فرزند لوسیفر در فیلم) نماد امام زمان [عج] هست. حیا نمیکنی ؟!؟ [تصویر: huh.png]

مامون به کمک خداوند و فرشته مقرب جبرئیل به زمین می اید , و زمانی که به زمین برسد کاسه کوزه ی جنگیران و حتی لوسیفر به هم میریزد ... فکر کنم به اندازه ای کافی قانع کننده هست Wink

نقل قول:برادر شما هنوز نمیدونی که جبهۀ شیطان تمام احادیث شیعه و سنی رو بررسی میکنه ... کتابای صهیونیست پژوهاشون و شیطان پرستاشون رو میخونین یا فقط کتاب جمهور افلاطون رو میخونین ؟!؟

بنده اینو میدونم که اینها برای جهانیان فیلم میسازند و نه مسلمانان Winkذره ای علاقه به فرهنگ انها یعنی نابودی اسلام ...بسم الله , شما هم دو خط راجع به این فیلم بنویسین ولی از یه فیلم دیگه دلیل نیارین

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، هادی... ، Justice Bringer ، Imam12 ، عبدالرحمن
۲:۱۱, ۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۷/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۲)Reza2035 نوشته است:  سوپر من 33 سالشه , رسالتش جعلیه , ادای مسیح رو در میاره ... به عنوان منجی معرفی میشه ! یه شخصیتی که میخواد خودشو شبیه مسیح کنه و واقعا مسیح نیست بهش غیر از انتی کرایست میگن ؟ مگه نمیگن که خودشو مسیح معرفی میکنه ؟ واقعا سوپر من مسیحه ؟

میشه ازتون درخواست کنم که آیات مربوط به ضد مسیح در انجیل رو بیارین اینجا بذارین و بگین بر اساس کدوم آیه ... ضد مسیح همان مسیح جعلی هست ؟!؟ Huh

نقل قول:ایا سوپر من انسانه ؟ خیر ! توی فیلم هم خودش میگه که من انسان نیستم , پس بهتره ماهیتش رو بهتر بشناسیم :

1.قدرت بدنی بالا داره
2.چشمش اشعه ی X-ray داره و میتونه پشت اجسام رو ببینه .
3.چشماش یه نوری مثه اتش تولید میکنه که همه چی رو میسوزونه
4.متعلق به یه تمدن دیگست
5.خیلی سریع از یه قسمت کره ی زمین به قسمت دیگه میره
6.مثه مسیح خودش رو فدای مردم زمین میکنه
7.انسان نیست

من انتخابش رو به عهده ی خودتون میذارم ...

قسمت های قرمز رنگ فکر کنم منظورم رو رسوند .

بسیار عالی ... آیا آنتی کرایست ماهیت جنی داره که شما در تحلیلتون میفرمایین سوپرمن آنتی کرایست هست ؟!؟ Huh
با رسم شکل (0/25)

در مورد شمارۀ 3 ... مگه اجنه از تو چشاشون آتیش در میاد ؟!؟ Huh آنتی کرایست چطور ؟!؟ Huh

نقل قول:نگاهی به زندگی نیچه میندازیم تا مفهوم سوپر من رو بهتر درک کنیم , بدانیم که سوپر من یعنی چه ؟

در هیجده سالگی ایمان خود را به خدای نیاکانش از دست داد و بقیه عمر را در جست و جوی خدای نوی به سر برد .به عقیده ی خود این خدا را در انسان برتر یافته است .

تاریخ فلسفه ص 355

در ابتدای فیلم شاهد هستیم که جور ال میگوید پسرش برای زمینیان مانند خدا خواهد بود . در ادامه به مسئله ی سوپر اگوئیسم یعنی ابر خودمحوری میپردازیم در صفحه ی 361 تاریخ فلسفه اینگونه نوشته شده است :

نخست انکه علم اخلاق و کلام باید از نو بر اساس نظریه تطور بنا شوند . دوم انکه وظیفه ی حیات اصلاح وضع جامعه - که از افراد بی ارزش تشکیل یافته - نیست .بلکه ایجاد نوابغ است . یعنی تحول و تکامل شخصیت های برتر .

در فیلم ما شاهد هستیم که پدر وسوپر من به او میگوید تو میتوانی به انها امید بدهی و انها را هدایت کنی , در مورد اخلاقی تطوری هم در قسمتی از فیلم زاد به سوپر من میگوید که کریپتون باید باقی بماند ولی سوپر من میگوید کریپتون فرصت رو از دست داده است , این همان اخلاق گرایی داروینیستی امریکایی منجی در فیلم است.

در برخی از صفحات چنین گفت زرتشت در مورد سوپر من اینگونه نوشته شده است :

تمام خدایان مرده اند ,اکنون در انتظاریم که مرد برتر بیاید ....
من انهایی را دوست میدارم که در ان سوی ستارگان دلیلی برای فدای خویشتن نمیبینند , بلکه خود را فدای زمین میکنند زیرا زمین روزی جای مرد برتر خواهد بود ...

در دین تثلیثی مسیحیت عیسی (علیه السلام) یکی از اضلاع خداوند محسوب میشود : پدر (خدا), پسر(عیسی علیه السلام ),روح القدوس (جبرئیل )که در کنار هم معنای خدا را میدهند , پس وقتی خدایان مرده اند عیسی نیز به زمین برنخواهد گشت و زمان جولان سوپر من به عنوان منجی مردم زمین است .

------------

در قسمت دیگری از فیلم پدر سوپر من با او ملاقات میکند , در باور مذهبی این روح جور ال است که ملاقات سوپر من امده است ولی جور ال میگوید : من خود اگاهی پدر تو هستم ( در فیلم اینگونه ترجمه شده : من ضمیر پدرت هستم ) و بعد ما متوجه میشویم که خوداگاهی جورال در واقع حاصل قدرت اندیشه و حافظه ی اوست که در کلید فرماندهی ذخیره شده است ( در واقع یک فلش مموری ) خب پس روح مساوی = قدرت اندیشه و حافظه است که به صورت مادی توانایی ذخیره ان وجود دارد ؟؟؟ در حالی که در قران ذکر شده علم روح نزد خداوند است ؟

ایا واقعا روح مادی است ؟ ایا تمام خدایان مرده اند ؟ ایا سوپر من برای زنده بودن و نبودن تصمیم گیری میکند ؟ ایا او نماد سوپر اگوئیسم(ابر خودمحوری ) است ؟ وقتی که قدرت داری برای دیگران تصمیم خواهی گرفت ؟

درسته ... بنده هم همینو گفتم ، وقتی بخوایم ابعاد فلسفی فیلم رو بررسی کنیم باید همچین کتابای فلسفی ای رو بخونیم و بهش استناد کنیم. ولی اگه بخوایم ابعاد آخرالزمانی و شیطانی فیلم رو بررسی کنیم باید کتابای کیا رو بخونیم !

به نظرتون نباید کتابای بانوان Alice Bailey ، Helena Blavatsky یا جناب آقای Alister Crowley و دوستانشون (لعنت الله اجمعین) رو بخونیم و با تفکراتشون آشنا باشیم !؟! Huh

مثلا اگر ما بدونیم در کتابای این افراد منظور از Automaton (آدم آهنی) کیه ... آیا نمیتونیم بهتر فیلم Hugo (هیگو) رو تحلیل کنیم ؟!؟
اگه بدونیم پرومتئوس کیه ... بهتر نمیتونیم یه سری فیلما رو بررسی کنیم ؟!؟

ببینید، ممکن ـه خاستگاه سوپرمن همون تفکرات نیچه بوده باشه ... ولی تو پروسۀ فیلم سازی خیلی چیزا دخیل ـه دیگه ... تفکرات خیلیای دیگه رو هم وارد میکنن قطعاً ... و شما مطمئن باشید که کسی مثل آلیستر کراولی به نیچه ارجحیت داره !

آلیستر کراولی رو برای مثال میگما ... ربطی به این فیلم نداره !

نقل قول:از اخلاق قهرمانان نیچه هم مواردی هست که اگه مشتاق باشین واستون مینویسم !

مشتاقیم، مشتاقیم ! Big Grin

نقل قول:مامون به کمک خداوند و فرشته مقرب جبرئیل به زمین می اید , و زمانی که به زمین برسد کاسه کوزه ی جنگیران و حتی لوسیفر به هم میریزد ... فکر کنم به اندازه ای کافی قانع کننده هست Wink

برادر این چیزایی که فرمودین ، این مطلب رو نفی نمیکنه که *مامن شخصیت ضد قهرمان هست*. و اینکه شخصیت بسیار بدی تو اون فیلم داره ...

شما به بنده چی گفتین ؟!؟

نقل قول:واقعا شرم نمیکنید از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگین بین و ژنرال زاد و شخصیت های منفی ایشون هستن ؟

بنده هم ازتون سؤال کردم که مگه *مامن* شخصیت قهرمان داستان ـه ؟!؟ Huh

یا بطور کلی اگه هالیوود بخواد امام زمان رو نشون بده چه نوع شخصیتی (قهرمان یا ضد قهرمان) ازشون درست میکنه ؟!؟ و همینطور در مورد لوسیفر ؟!؟

از شما که به ماهیت پلید هالیوود واقف هستین دیگه بعید بود.

بعلاوه ...

مام کلی در رابطه با امام زمان بودن Bane دلیل آوردیم از خود فیلم ! نیاوردیم ؟ Huh

بدون بینه قضاوت میکنه ... انقلاب راه انداخت ـه ... تو فیلم لقبش Warlord [=خلیفه] هست (لقب امام زمان تو فیلم The Man Who Saw Tomorrow محصول 1981). ما حتی رصد رسانه ای هم کردیم و اشاره کردیم که امام زمان رو دارن با چنتا عنصر Lable میزنن (خون ، آتش و هرج و مرج) که شما همون فیلم کنستانتین رو هم ببینید اشاره میشه که "مامن حکومت خودش رو از خون و آتش" میسازه. و سریال Game of Thrones رو هم ببینید، در اون سریال شخصیتی که نماد حضرت زهرا [س] هست. اشاره میکنه "من تخت پادشاهی رو با خون و آتش پس می گیرم". برای حضرت زهرا بودن کاراکتر دنریس طوفان زاد تو سریال Game of Thrones هم دلایلی داریم که بیان میکنیم.

نقل قول:بنده اینو میدونم که اینها برای جهانیان فیلم میسازند و نه مسلمانان

مگه ما غیر ازین گفتیم ؟!؟ قطعا همینطور هستش. مسلمانان هم جزئی از جهان هستن البته. Wink

نقل قول:شما هم دو خط راجع به این فیلم بنویسین ولی از یه فیلم دیگه دلیل نیارین

همین مطالبی که شما فرمودین درسته ... بجز اون تیکه که میفرمایین *سوپرمن = آنتی کرایست* که فک میکنم از عدم شناخت ماهیت آنتی کرایست در انجیل نشئت میگیره.

ضمن اینکه شاید بتونیم از تقدس عدد 33 برای شیطان پرستان هم در بررسی ها بهره بگیریم.

نقل قول:یا علی

علی یارت. Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Imam12 ، عبدالرحمن
۱۰:۴۷, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
نمیدونم بعضی ها چرا کلا فیلم های هالیوود رو شیطان پرستی و ... میخونن. بنظرم اکثر فیلم های حال حاضر درحال ترویج فرهنگ بی دینی و ناخدا باوری و پرستش انسان و شخص خودمون که قدرت تغییر جهان رو داریم اشاره میکنند.
با این روش میتونن تمامی ادیان رو از ببین ببرن نه فقط اسلام رو ...
در ضمن به این نکته هم اشاره کنم که نقد آقای reza2035 خیلی بهتر از بقیه نقدها و همراه با دلیل و مدرک منطقی بود.
و جناب آقای matey هرجا که کم میارن یا مسخره میکنن و یا مغلطه ... بنظرم ایشون چندتا نقد خوندن چندتا فیلم دیدن حالا این توانایی رو تو خودشون دیدن که بشینن فیلم نقد کنن. همه ی نقد هاشونم با چهارتا دیالوگ و چندتا عکس و ارتباط قهرمان و ضد قهرمان به امام دوازدهم و شیطانه و شخصیت های فیلم ها رو با هم مقایسه میکنن و با این روش میخوان تیکه های پازل رو با فیلم های دیگه بچینن کنار هم. شخصی که شروع به نقد فیلم میکنه از لحاظ علمی در سطح بالایی قرار داره و کاملا از نقد های شما معلومه که کلا چندتا فیلم دیدین و احساس وظیفه کردین برای شروع به نقد. البته شما با این روش اسباب خنده دیگران رو فراهم میکنید نسبت به طرز تفکر شیعه و اسلام، چون خواننده هیچگونه اطلاعی در مورد سطح علمی شما نداره و صرفا میدونه شما شیعه هستید و اگر در این تالار اجازه نشر نقد دارید، حتما مورد تایید علمی مسئولین تالار هستید. بنده مسلمان نیستم و این حرفا رو نوشتم که شاید تلنگری باشه برای شما که با این روش نقدتون باعث آسیب به اعتقادات خودتون و برادرانتون نشید.
این هم نمونه ایی از توهین شما.
نقل قول:
آقا ما تسلیم ... ما اعتراف میکنیم که شما تمام این *ایسم* ها رو از حفظین !
سوپر چگوائیسم چه ربطی داشت به آبگوشت ... مگه سر کاراکتر سوپرمن بحث نمیکنیم ؟!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، Justice Bringer ، عبدالرحمن
۱۸:۰۷, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37

اقای matey خسته شدم برادر !
حق با شماست , اصلا اشتباه کردم توی این تاپیک شرکت کردم ! احساس میکنم منو به بازی گرفتین . Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، هادی... ، Justice Bringer ، عبدالرحمن
۱۹:۳۰, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
من چندتا چیز بگم شاید گره از بحثتون باز بشه یعنی امیدوارم بشه
اول اینکه در یه زمینه هایی بنده با matey موافقم مثلا درباره ی سه گانه ی batman اگه این فیلمو از قسمت اول ببینید متوجه میشید که بتمن شیطان - راس القول خدا و بین همون امام زمانه بنابه دلایل بسیار مثلا در بتمن اغاز کرد میبینید که بروس وین به بلندای کوهستان در شرق دور میره(به ذهن مخاطب القا میشه جایی دوردست) و اونجا با مردانی عجیب به رهبری راس القول اشنا میشه با نام انجمن سایه ها و درکنار اونا آموزش میبینه و مهارت کسب میکنه(اشاره به عبادات ابلیس) و یکی از بهترین ها میشه اما با یک نافرمانی به جنگ با راس القول میره و اخراج میشه و حالا میشه دشمن درجه 1 انجمن سایه ها

اما در کل با سبک نقد matey موافق نیستم(نظر خودش محترمه) چون از فرمول از پیش ساخته واسه نقد استفاده میکنه و آدمو یاد این قائده ی ریاضی میندازه که میگه
a=b و b=c در نتیجه a=c برای مثال فرمول هایی که شما درطول این مدت وارد کردید که کمتر کسی تاییدش میکنه از این قراره
1-در یک فیلم ممکنه 2 شیطان وجود داشته باشه
2-مسیح همون شیطانه
3-زندان خانه ی شیطانه و کارکتر زندانی همون شیطانه
4-نوح همون پرومتئوسه و پرومتئوس همون شیطانه و ... الی اخر

حالا شما وقتی یه فیلم میبینی طبق همین فرمول ها تحلیلش میکنی ولی فراموش کردید که هنر با ریاضی زمین تا آسمون تفاوت داره در واقع شما فیلمو تحلیل نمی کنی فقط عدد رو جایگذاری میکنی توی فرمول و به نتیجه میرسی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، هادی... ، Justice Bringer ، عبدالرحمن
۰:۳۹, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۰:۵۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۰)Imam12 نوشته است:  من چندتا چیز بگم شاید گره از بحثتون باز بشه یعنی امیدوارم بشه
اول اینکه در یه زمینه هایی بنده با matey موافقم مثلا درباره ی سه گانه ی batman اگه این فیلمو از قسمت اول ببینید متوجه میشید که بتمن شیطان - راس القول خدا و بین همون امام زمانه بنابه دلایل بسیار مثلا در بتمن اغاز کرد میبینید که بروس وین به بلندای کوهستان در شرق دور میره(به ذهن مخاطب القا میشه جایی دوردست) و اونجا با مردانی عجیب به رهبری راس القول اشنا میشه با نام انجمن سایه ها و درکنار اونا آموزش میبینه و مهارت کسب میکنه(اشاره به عبادات ابلیس) و یکی از بهترین ها میشه اما با یک نافرمانی به جنگ با راس القول میره و اخراج میشه و حالا میشه دشمن درجه 1 انجمن سایه ها

پس بالاخره دیدی فیلم رو امام جان ؟!؟ Wink

بالاخره ی نفر ی حرف ما رو قبول کرد !!!

برادر ، میدونی چرا انقدر راحت قبول کردی نمادگرایی های این فیلم رو ؟!؟ چون تعصبی روش نداشتی !!!

این حرفم رو هم قبول داری ؟!؟ Huh

یه سوال داشتم ازت در مورد بتمن: اون گــُـلی که بروس وین وقتی میخواست بره بالای اون کوها پیش رأس الغول، کند، چی بود ؟!؟ Huh به نظرت نیلوفر آبی (Lotus Flower) نبود ؟!؟ Huh

نقل قول:اما در کل با سبک نقد matey موافق نیستم(نظر خودش محترمه) چون از فرمول از پیش ساخته واسه نقد استفاده میکنه و آدمو یاد این قائده ی ریاضی میندازه که میگه
a=b و b=c در نتیجه a=c برای مثال فرمول هایی که شما درطول این مدت وارد کردید که کمتر کسی تاییدش میکنه از این قراره

برادر بازم برمیگردیم به همون بحث همیشگیمون. اگه به فیلمای هالیوود به عنوان *جزئی از یک کل* نگاه کنید که دشمن اصلیش دین و بالاخص تشیع هست، تمام دیالوگ ها تمام صحنه ها ، تمام کاراکتر ها معنی پیدا میکنه.

نقل قول:1-در یک فیلم ممکنه 2 شیطان وجود داشته باشه

شما که خودت فیلم بتمن رو دیدی و قبول هم داری بتمن = ابلیس بود. حالا من یه سوال ازت می پرسم:

جوکر نماد کی بود ؟!؟

باتوجه به فرمولایی که میفرمایین ما گفتیم و باتوجه به اینکه جوکر در ظاهر توی فیلم The Dark Knight ضدقهرمان هست به این سؤال جواب بدین ... تا بهتون ثابت بشه که اینقدر هم که به چشم میاد کشکی نیست که اعداد رو جای گذاری کنیم تو فرمول.

Hint (راهنمایی) : بنده بارها تو تاپیک *مواد لازم ...* اشاره کردم که 3گانۀ بتمن رو با فیلم مگامایند مقایسه کنید تا اِلمان های فیلم بهتر براتون روشن بشه!

نقل قول:2-مسیح همون شیطانه

برادر ... این دیگه اظهر من الشمس هست که مسیح تحریف شدۀ انجیل در واقع همون هروس و همان لوسیفر هست. تو همون تاپیکایی که این مطلب رو اشاره کردم ازتون درخواست هم کردم که این عبارات رو سرچ کنید تو گوگل (اگه نگفتم هم الان میگم!):

Jesus Lucifer Similarities

و حتی به ابجد اسم Lucifer و Jesus هم اشاره کردم

http://gematrix.org

هر جفتشون عدد 444 هست. اگه فیلم Now You See Me محصول 2013 رو دیده باشین و دقت کرده باشن به ساعت ملاقات شعبده بازا توی اون خونه (که روی کارت نوشته شده بود) ... یا این ارسال رو خونده باشین ! متوجه استدلال بنده میشین:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid242305

نقل قول:3-زندان خانه ی شیطانه و کارکتر زندانی همون شیطانه

برادر اینو که دیگه فک کردم قبول کردی ... چنتا مثال براتون آوردم تو اون تاپیک !!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid202774

اینم ارسال شماس:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid203773

اینم نقل قول از شما:

نقل قول:البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه

آقا اگه ما بگیم Andy Dufresne نماد ابلیس نیست این مباحثی که مطرح کردیم رو قبول میکنی Big GrinHuh

احساس میکنم شما فقط مشکل همین اَندی رو داری ... درسته ؟!؟ Huh

اَندی شیطان نباشه ... هرکی میخواد باشه ، باشه !!! Smile

در این رابطه (ابلیس و زندان) میتونید فیلم Hancock رو هم ببینید (که تو اون ارسال اشاره نکردم) و اَعمال شخصیت Hancock رو با شخصیت RoarShock تو فیلم Watchmen مقایسه کنید.

و تنها سؤالی که بعد از مقایسه باید از خودتون بپرسین اینه :

این همه شباهت از کجا نشئت می گیره ؟!؟ Huh

نقل قول:4-نوح همون پرومتئوسه و پرومتئوس همون شیطانه و ... الی اخر

فقط داریم به نفع شرکت گوگل کار میکنیم چون هی باید برم سرچ کنم ببینم کجا همچین حرفی زدم و بیام اینجا لینکش رو بذارم !!!

برادر عزیز، مطلب بنده تو لینک زیر رو اگه با دقت می خوندین ... متوجه میشدین که برای درک شباهت پرومتئوس و نوح فقط کافی ـه برین شخصیت پرومتئوس رو در اساطیر بررسی کنید ، چون کاراکتر نوح رو که میشناسید (از بچگی بهمون گفتن) !

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid206179

متأسفانه مطالب رو به صورت پراکنده بیان کردم ... واسه همین خیلی از ارسال ها رو عزیزان نخوندن و براشون شبهه ایجاد شده !

نقل قول:حالا شما وقتی یه فیلم میبینی طبق همین فرمول ها تحلیلش میکنی

برادر خیلی عناصر دیگه رو هم در نظر میگیریم ... *همینجوری اَلا بختکی که نمیشه* (با صدای حاجی گیرینوف تو فیلم اخراجی ها 1)

نقل قول:ولی فراموش کردید که هنر با ریاضی زمین تا آسمون تفاوت داره در واقع شما فیلمو تحلیل نمی کنی فقط عدد رو جایگذاری میکنی توی فرمول و به نتیجه میرسی!

جواب این بخش از حرفتون هم توی قسمت 1 (2 شیطان در ی فیلم) میتونید پیدا کنید.

درسته ... یه سری چیزا ثابت ـه ... مثلا به شخصه وقتی یه فیلم هالیوودی رو دارم نگاه میکنم ... اگه بخوام دنبال کاراکتر لوسیفر بگردم ... توی شخصیت های قهرمان داستان دنبالش میگردم ... چون کارکرد ذهن رو تا حدودی (در حد خودم) فهمیدم (با همین مستندهایی که هممون دیدیم و سخنرانی هایی که شنیدیم از اساتیدی مثل حکیم عباسی و استاد رائفی یا با فیلمایی که خودشون ساختن نظیر inception یا سریال fringe و ...).

ولی تو همۀ فیلما و پیرامون همۀ کاراکتر ها نمیشه اِلمان ها رو به این راحتی پیدا کرد ... و یا اصلا وجود نداره !!! چون اصلا قرار نیست همۀ فیلما داستان زندگی ابلیس رو شرح بدن. هر 10 سال چنتا فیلم مثل batman و superman و life of pi و Rango و megamind بسازن بسه براشون. بقیۀ فیلما کارایی های دیگه ای دارن از جمله صادرات life style که از مهمترین کارکردهای هالیوود هست.

تو این همه فیلم چنتا فیلم رو ما این نمادها رو توش پیدا کردیم ... به 20 ، 30 تا هم شاید نرسه تعدادشون ! ولی چون این آثار ، خیلی تو چشم هستن و بقولی big production هستن و پر خرج و خوش ساخت و ... خیلی به چشم میاد و تو ذوق میزنه این روشی که پیش گرفتیم ! انگار که در مورد همۀ فیلمای هالیوودی نظرمون همینه !

(۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۷)Reza2035 نوشته است:  اقای matey خسته شدم برادر !
حق با شماست , اصلا اشتباه کردم توی این تاپیک شرکت کردم ! احساس میکنم منو به بازی گرفتین . Wink

کجا میری داداش ... بقول شاعر :

*نرو ، نرو ... اگه بری جات خالیه ...* Big Grin

داداش مگه ما چیزی گفتیم که سری قهر میکنی ؟!؟ Huh

تا اینجا هرچی شما گفتین ما قبول داریم ... فقط یه سری سؤال کردیم که اگه جواب بدین ممنون میشیم. اگرم نمیخواین جواب بدین هم خیالی نیست !

شما یه مقدار به شیوۀ بنده در بررسی فیلما اشکال گرفتین ... بنده هم خواستم یه مقدار از نمادیابی شما تو فیلم اشکال بگیرم ! دکترین مقابله به مثل Big Grin

دیگه قهر نداره که ... فقط گفتیم:
مگر نمیگویید سوپرمن = آنتی کرایست ... خب آنتی کرایست را تعریف کنید ؟!؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، عبدالرحمن ، عدالت
۱:۰۴, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
ببین من این فرمولهارو رد نمی کنم ولی میگم همه جا کاربرد نداره برای مثال ممکنه توی فیلم مصائب مسیح شخصیت مسیح همون شیطان باشه(فیلمو یادم نیست) ولی اینکه ما با این فیلم به این نتیجه برسیم که هر فیلمی به مسیح اشاره کرد منظورش شیطانه اشتباهه در مورد زندان و نوح و بقیه هم همینطور هرچند که نظریه 2 شیطانی رو قبول ندارم و توی هیچ فیلمی ندیدم و توی واقعیت هم وجود نداره

برای مثال یکی از فرمولهای شما که توی نقد زندگی پای گفتید این بود که شخصیت پای به نوح اشاره میکنه و نوح هم همون پرومتئوسه و پرومتئوس هم همون شیطانه در نتیجه پای و ببره هم همون شیطانن! دیگه خیلی ریاضیاتی شد باید استاد فیزیک باشی تا اینو درک کنی

یه چیز دیگه هم اینکه شما فکر نکن هرچیزی که اقای عباسی یا اقای رائفی پور میگن درسته تحلیل اقای رائفی پور از فیلم ارباب حلقه ها یادتون هست یکی از خنده دار ترین تحلیلای ممکن بود(نابودی دجال کار هرکسی نیست) یا درمورد جدایی نادر از سیمین که شاهکار بود یا مثلا استاد عباسی گفت مامن در فرهنگ غرب یعنی مهدی! طبق کدوم مدرک خدا میدونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، هادی... ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا