(۷/تیر/۹۳ ۲۲:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ببخشید یه سوالی چند هفته توی ذهنم اومده
شما توی برج میلاد کار میکنید عایا ؟! 

اینو فقط خواجه حافظ نمیدونست که با این گزارش مبسوط فهمید...
._____________________________________________________.
بچه ها یکی از تفریحای من اینه من هر چند وقت یه دفه میرم تو پروفایل ایشون بعد این کلید می چرخه اینقد با حاله.....
(۷/تیر/۹۳ ۲۳:۱۹)پرنیان نوشته است: [ -> ]بچه ها یکی از تفریحای من اینه من هر چند وقت یه دفه میرم تو پروفایل ایشون بعد این کلید می چرخه اینقد با حاله.....
اگه بدونین آقای دکتر چقدر ارزشمندهستن
من خیلی دوست دارم کلید مغزم رو بدم دستشون تا همینطوری بچرخوننش
اما حیف که قفلش هرز شده کلید بهش نمیخوره

(۸/تیر/۹۳ ۰:۳۹)مرهـم نوشته است: [ -> ]ایشون پزشک چی هستن؟
متخصص اعصاب وروان هستن واستاد دانشگاه
البته بنده افتخار نشستن پای صحبتهاشون رو درجلساتشون داشتم اما چه فایده برای من

ما سه نفر٬ به دلایلی کاملا از هم شناخت داشتیم
و مشکلی نبود
اما خب بالاخره خطر داره حسن!
مدیران هم دلسوزانه دارن این مطالب رو میگن....وگرنه همگیمون میدونیم کسی که بیاد این حرفا و مطالب رو یاداوری کنه خیلی شجاعت باید داشته باشه که بیاد بگه....چون کلی آدم٬ مخصوصا بعضی ها که خودشون بهتر میدونن! باهاشون لج میشن...
یا حق
سلام دوستان
من یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم دیگه ببخشید اگه اینجا پرسیدم
من علاقه ی زیادی به سمتند دارم که اطلاعاتم بره بالا از اون ور از کیهان خیلی خوشم میاد ولی اطلاعات کمی دارم یه مستند میخوام ببینم بنظرتون تاثیر منفی نداره؟یعنی اطلاعات بدی نیان بهمون قالب کنن
نه اینکه حالا هیچی سرم نشه من خودم دانشجو هستم و پای ثابت سخنرانی های اقا عباسی رائفی پور مقام معظم رهبری... همیشه اطلاعاتم خوب وده چون همیشه اینترنتم و مطلبای گوناگون میخونم...در مورد این مستند نمیدونم چی میخوادن به ملت قالب کنن.. اخه در مورد پیداش جهان من کلی سوال دارم بدون جواب یه خورده تناقض پیدا میشه و متاسفانه در این زمینه ضعفیم انسان های اولیه حضرت ادم فاصلشون چیه و هزاران سوال دیگه...
این لینک در مورد مستند رو ببینید:
http://iranfilm185.com/95489/%D8%AF%D8%A...ent-197591