تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اندر احوالاتــــ من و تالار ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
سلام
یه پستی زدم که گویا حرف حق تلخ بود

اما در این تاپیک دار به بهانه شوخی به عده ای توهین میشه ...

اولا که ایا این که بریم توی اعتبارات دیگرون بگردیم ببینیم چه مشکلی میتونیم از کسی پیدا کنیم درسته؟!

اقای عبدالرحمن به یه نفر یه چیزی گفت همه گفتن درست صحبت کن . همون شخص میاد به عده ای لقب طو... میده

اینها شامل ایه و لا تجسسو میشه .

یکی که بازدیدش رو پنهان کرده مایل نیست شما برید از روی تایم بفهمید چقدر میاد تالار و اینجا ابرو ریزی کنید .

هدر دادن وقت برای این کارها شامل لهو و لعب هست که در اسلام حرامه

اینکه همیشه توی افراد انلاین بگردیم ببینیم کی به کی پیام خصوصی میده درسته؟

خوب اگر درسته بگین بدونیم . این یه امر به معروفه من دیگه نمیدونم چطوری بیان کنم . بهتر از این بلد نستم

جو هم طوری شده که کسی جرات اعتراض نداره . یا برچسب ضد زن باید بخوره یا بی جنبه ولی به هر حال اینها اشتباهه
بسم الله الرحمن الرحیم

اولا قصد نداشتم جوابی به این صحبت های شما بدم, چون " وقتم " بیشتر از اینا ارزش داره !

ثانیا شما اگه واقعا قصدتون امر به معروف بود نمیومدید تو این فضای عمومی چنین مساله ای رو طرح کنید , به همون 2,3 نفری که منظور شماست پ.خ میدادید و جوابتونو میگرفتید ! پس قصدتون چیز دیگه ایه ظاهرا!!!

ثالثا درمورد افراد آنلاین, بنده از شانس خوبم!!!!!! (هرچند واژه شانس هم مشکل داره ! ) یه لحظه اون صفحه رو باز کردم و دیدم 4,5 تا از مدیرا, پشت سر هم تو یک ساعت خاص دارن پیام خصوصی ارسال میکنن, این تصویر برام جالب بود, همون جا ازش عکس گرفتم ! نمیدونم این قضیه چه ارتباطی به آبروریزی و اینجور مسائل داره !!!؟Huh

حالام اگه این مدیران عزیز احساس میکنن من بهشون بی احترامی کردم بخاطر این تصویر بهم بگن تا هم از دلشون دربیارم و هم اینکه اون پست رو حذف کنم !

رابعا درمورد اعتبارات, وقتی صفحه اعتبارات برای همه قابل دسترسیه و حتی مهمان ها هم میتونن این صفحه رو ببینن کجای این قضیه میشه تجسس کردن !!!!!؟؟؟؟

یه مثال میزنم صرفا برای باز شدن قضیه وگرنه هیچ منظور بدی ندارم, یه موقع یه نفر تو خونه خودش نشسته و مشروب میخوره کسی حق نداره بره درخونه شو باز کنه بگه داری چیکار میکنی! ولی وقتی میاد تو خیابون و اینکارو میکنه این میشه تجسس کردن !!!!؟؟؟؟؟؟؟

اگه حرفی داشتن که نمیخواستن دیگران متوجه بشن تو پیام خصوصی مینوشتن !!!!

خامسا ........... --> بگذریم !!

سادسا من موندم شما که انقدر احساس میکنید این موضوع و مطالبش تا این حد وقت تلف کردنه واسه چی 24 ساعته تو این تاپیک هستید !!!؟؟؟؟ تازه نوشته های خودتون و دیگران رو کپی هم میکنید تا درمواقع ضروری ازش استفاده کنید, میترسم اون دنیا حافظه کامپیوترتون ازتون شکایت کنه بابت این مطالب غیرمفیدی که کپی کردید !!!!!!
خواهر و برادر ایمانی ما رو ببین MatMatMat

این شوخی ها صرفا با کاربرانیه که باهاشون رابطه ی خوبی داریم و اکثر موارد با ناظرین تالاره , مطمئن باشین که کسی قصدش رنجوندن بچه های تالار با ارسال هاش داخل این تاپیک نیست !
به طور مثال حامد توی چند صفحه ی قبل از مشخصات من یه پست طنز زده بود , خب مطمئنا چون منو حامد با همدیگه رفیق هستیم همچین شوخی هایی با همدیگه میکنیم و گرنه دلیلی نداره حامد همچین کاری کنه ! در مورد بقیه دوستان هم همینطوره .
من خودم استقبال ناظرین رو از ترول هایی که واسشون میسازن دیدم و بعید میدونم کسی از دوستان ناراحت بشه , مطمئن باشین قبل از اینکه با کسی شوخی بشه هماهنگی های لازم انجام شده ...زیاد خودتون رو به خاطر این موارد ناراحت نکنید و همدیگه رو نرنجونید .
(۲/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۶)fighters نوشته است: [ -> ]یکی که بازدیدش رو پنهان کرده مایل نیست شما برید از روی تایم بفهمید چقدر میاد تالار و اینجا ابرو ریزی کنید .
به نام خدا

در مورد این ترول باید عرض کنم خود ایشون در جریان قضیه بودند و حتی ترول به پیشنهاد خودشون ساخته شد نه اینکه بنده برم پروفایلش رو چک کنم ببینم چند ساعت توی تالار بودند ! با اینکار هم به شدت مخالفم و اصلاً تایید نمیکنم !
شما اگه خصوصی این مساله رو به بنده میگفتید حتماً شما رو در جریان میگذاشتم. ضمناً در اکثر موارد بنده قبلش از دوستان اجازه میگیرم. البته بوده مواردی که سهواً اسم برده شده ولی بدون هیچ نیت و قصد خاصی بوده .

موفق باشید .
(۲/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۶)fighters نوشته است: [ -> ]سلام
یه پستی زدم که گویا حرف حق تلخ بود

خوب اگر درسته بگین بدونیم . این یه امر به معروفه من دیگه نمیدونم چطوری بیان کنم . بهتر از این بلد نستم

جو هم طوری شده که کسی جرات اعتراض نداره . یا برچسب ضد زن باید بخوره یا بی جنبه ولی به هر حال اینها اشتباهه

سلام ، این تالار با هدف سرگرمی و آشنایی افراد ایجاد نشده و خیلی جاها بخاطر سلیقه های سیاسی و یا نظرات مذهبی متعدد ، بحث ها و ناراحتی هایی بوجود میاد که شکافش خیلیییی خیلی عمیق میشه.

این تاپیک اتفاقا خیلی لازم بود که تا به هم ثابت کنیم با وجود تمامی بحث ها ، حرفها و پندارهای مجازی که از افراد داریم هیچی تو دلمون نیست که نیست.

اینجا هیچکس از هیچکس ناراحت نمیشه چون پست هاش نه سیاسیه ، نه سلیقه ای ... همه چیزش به خود بچه ها مربوط میشه.

یدونه باشی.
(۲/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۳)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]سلام ، این تالار با هدف سرگرمی و آشنایی افراد ایجاد نشده و خیلی جاها بخاطر سلیقه های سیاسی و یا نظرات مذهبی متعدد ، بحث ها و ناراحتی هایی بوجود میاد که شکافش خیلیییی خیلی عمیق میشه.

این تاپیک اتفاقا خیلی لازم بود که تا به هم ثابت کنیم با وجود تمامی بحث ها ، حرفها و پندارهای مجازی که از افراد داریم هیچی تو دلمون نیست که نیست.

اینجا هیچکس از هیچکس ناراحت نمیشه چون پست هاش نه سیاسیه ، نه سلیقه ای ... همه چیزش به خود بچه ها مربوط میشه.

یدونه باشی.

Big Grin

البته آقا سجاد خیلی پسر خوشبینیه!!!

ولی ......

همه چی تو دل افراد هست Happy

اکثر افراد هم سر همه چی ناراحت میشن!!! Bi Dandoon

ولی خب هرچی شوخی بود من بهتون اختیار میدم با شخص خودم داشته باشید (فقط آقایون)

=================

من:Big Grin
سجاد:Smile
سعید:Big Grin
امیرعباس:Angel
شخصیت حقوقی سعید(SAViOR):Cool
وحید:Dodgy
اعضای اندیشکده یقین:
Big Grin
رئیس جمهوری اوکراین:Blush
معاون کلانتر:Sad
دون ارسطو:Wink
مادر چوبین:Dodgy
سرندپیتی:Confused
شلما:Blush
سطل آشغال سر کوچمون:
Smile
زیبا کلام:Angry
وندی شرمن :Angry
شارون:Angry
231:Angry
310:
Angry
دوستان حواستون به شوخی با نامحرم باشه... خیلی حواستون باشه! چنین شوخی هایی مناسب یک تالار مهدوی نیست

نکته ی دوم اینکه بنده قبلا به کاربر fighters تذکر دادم که لحنشون مناسب نیست...
در واقع ایشون تذکرات رو کلی باید بیان میکردند چون همونطور که دیدید مصداقی کردن تذکر باعث میشه خدای نکرده تهمت بزنیم چنانکه دیدید جناب سیویر و خانم آلاله دفاع کردند از خودشون و حرفشون هم تا حدود زیادی درست بود.

بنابر این هر دو طرف (هم کسانی که طنز مینویسن و هم کسانی ک امر به معروف میکنن) باید جوانب قضیه رو بسنجن
مشخصات یکی از کاربران تالار،سال 564 ب.ظ
[تصویر: 14.jpg]
Big GrinConfused
[تصویر: Bidari_andishe_2.jpg]

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
.
[تصویر: 06940648896611115392.jpg]
.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع