۱۲/اسفند/۹۲, ۱۲:۵۴
(۱۱/اسفند/۹۲ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]حرف چ اشاره به شخصیت استکبار ستیزی یک چریک رو داره نه کمونیست بودنشخوشم اومد که پذیرفتید «چ» مربوط به «چه» میشه.
من نمیگم چگوارا الگوی منه
...
حداقل اینکه آزاده بوده

ولی آخه من هم قطعی نگفتم! چرا پذیرفتید؟!

قطعی نگیم، اما خیلی تصادف عجیبیه!
(۱۱/اسفند/۹۲ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ولی میگم چگوارا شرافتش هزار برابر از خواجه ربیع شیعه نما بیشتر بوده که تو مملکت ما مقبره داره و جزء مکان های زیارتیه متاسفانه توسط شیعیان نادان (خدا رو شکر یکبار هم نرفتم و با قبر استر و مُردخای یکی میدونم)در این مورد حق دارید که نباید مثل مسلمونها رفتار بشه با کسی که نفاق در رفتارش آشکار بوده.
...
شاید اگر انقلاب اسلامی رو درک میکرد مسلمان هم میشد و در کل ما خبر نداریم (خدا هم بر اساس امکانات و استعداد شخص باهاش برخورد میکنه)
مطابق این آیات هست:
سوره توبه: آنان که در خانه نشستهاند و از همراهی با رسول خدا تخلف ورزيدهاند خوشحالند. جهاد با مال و جان خويش را در راه خدا ناخوش شمردند و گفتند در هوای گرم به جنگ نرويد. اگر میفهمند بگو گرمای آتش جهنم بيشتر است. (81)
به سزای اعمالی که انجام دادهاند بايد که اندک بخندند و فراوان بگريند. (82)
اگر خدا تو را از جنگ باز گردانيد و با گروهی از ايشان ديدار کردی و از تو خواستند که برای جنگ ديگر بيرون آيند، بگو شما هرگز با من به جنگ بيرون نخواهيد شد و همراه من با هيچ دشمنی نبرد نخواهيد کرد، زيرا شما از نخست به نشستن در خانه خشنود بودهايد پس اکنون هم با پشت سر گذاشتهشدگان(زنان و بچهها و بیماران) بنشینید. (83)
چون بميرند، بر هيچ يک از آنان نماز مکن و بر قبرشان مايست. اينان به خدا و رسولش کافر شدهاند و نافرمان مردهاند. (84)
اما در مورد کسی که اظهار کفر میکرده و ارزش عملش:
سوره بقره، آیه 161: آنها كه كافر شدند و با كفر از دنيا رفتند، لعنت خدا و فرشتگان و همه مردم بر آنهاست.
سوره آل عمران، آیه 91: آنان که کافر شدند و کافر مردند اگر بخواهند به اندازه همه زمين طلا دهند و خويشتن را [از عذاب] بازخرند از آنها پذيرفته نخواهد شد. برايشان عذابی دردناک است و هيچ ياوری ندارند.
و در مورد معیار ارزش پیدا کردن اعمال:
سوره حج، آیه 58: و آنها كه در راه خدا مهاجرت كردند، سپس كشته شدند يا مردند، قطعا خداوند به آنها رزقى نيكو میبخشد، و بیترديد خداوند بهترين روزىدهندگان است.
آزادگی کفار به چه معنا هست، اگر عملشون ارزشی نداره؟ فقط به معنای کاستن از نوعی از ظلم(ظلم به خلق) در حالی که هنوز هم در حق خودشون ظلم عظیمی میکنن.
---------
شاید مسلمون میشد؟
اصلاً ما چه میدونیم؟ شاید مؤمن شده بوده! خدا کنه بره بهشت!
ولی آیا ما داریم در مورد اینکه «چهگِوارا وضعیتش چیه» صحبت میکنیم؟
خیر. داریم در مورد اینکه «تصویر چهگِوارا وضعیتش چیه» صحبت میکنیم.
وگرنه، شاید خواجهربیع اصلی هم توبه کرده باشه و فقط تصویری که ازش در منابع مونده این رو بازتاب نداده!
اصلاً شاید اینهایی که در مورد این افراد به ما رسوندن به کل دروغ باشه!
ما که قرار نیست حکم بدیم در مورد خود فرد اصلی.
ما داریم در مورد این صحبت میکنیم که «آیا باید در مورد تصویرش اعلام تولّی کنیم یا تبرّی».
(۱۱/اسفند/۹۲ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد آرایش که فکر کنم منظورت خاک سرخ بودیعنی اگر اصغر فرهادی بیاد یه فیلم ظاهراً(شامل واقعاً هم هست) بدون مورد بسازه، شما میگین در بحث با کسانی که میگن فرد مثبتیه، در مورد سابقهاش سکوت اختیار کنم؟
در مورد چ صحبت کنی بهتره
میدونید نیروی امنیت پرواز سپاه پاسداران در جهان رکورددار عملیاتهای موفقیتآمیز و ناکام گذاشتن گروگانگیریهای هوایی هست؟
میدونید نیروهای چندین کشور، از شرق تا غرب، شامل نیروهای آمریکایی مستقر در یکی از فرودگاههای اروپا، درخواست آموزش نیروهاشون توسط سپاه رو داشتهاند؟(و سپاه به همه به جز نیروهای آمریکایی پاسخ مثبت داد)
اون قهرمانهایی که هالیوودیها توی فیلمها نشون میدن، این ایرانیها نمونهی واقعیاش هستن! حتی نیازی نیست غلو بشن! ولی ...
اگه گفتید فیلمی که در سینما دیده میشه و نیروهای امنیت پرواز درونش هستن چیه؟(منظورم در فیلمهای تجاری واقعی هست که کارگردانهای سینما میسازن و در جامعه دیده میشه، نه از اون فیلمهای الکی که کارگردانهای تازهکار میسازن و مال آرشیو هستنن)
بله!
تنها فیلمی که دیده میشه در مورد نیروهای امنیت پرواز ایران، فیلم ارتفاع پست هست!
به فیلمنامهنویسی مشترک اصغر فرهادی و ابراهیم حاتمیکیا
و به کارگردانی حاتمیکیا.
بعله!
اینست خودرو ملی!

کسی پیدا نشد از واقعیتشون برای جامعه چیزی بگه، و تنها حرفی که زده میشه همراه با سیاهنمایی شدید هست.
آیا این رواتر نیست اگر بخوایم این آقای حاتمیکیا برادریاش رو در مورد جهادگران زنده نشون بده؟
«دیدهبان» و «مهاجر» رو کاری ندارم.
آژانس شیشهای رو هم همراه با یک نقد قوی نگاه کنید تا ببینید که قسمتهایی از داستانش کپی فیلم «بعد از ظهر روز سگی» هست که آل پاچینو با رفیقش رفتن بانک بزنن و گیر میکنن و گروگانگیری میکنن و کار خیلی بالا میگیره و آخر هم رفیقش موقع فرار کشته میشه.
حتی نمایی که فیلمبرداری کردن و از فیلم آخر حذف کردن(مربوط به صحنهای که یکی از نیروهای ویژه داره از پنجرهی اتاق پشتی وارد میشه ولی گروگانگیر تیراندازی میکنه) کپی صحنهای از اون فیلم هست! تا جایی که یادمه حتی نوع پنجره و زاویه دوربینش هم کاملاً شبیه بود.
و چقدر معصومانه ابراز بیاطلاعی میکردن این آقای حاتمیکیا و میگفتن ما این فیلم رو ندیده بودیم.
و چقدر مکشمرگمایانه میگفتن که از مدتها پیش در ذهنشون بوده که فیلمی بسازن که فقط یه دونه گلوله توش شلیک بشه!
نهایت دغدغه است!
(۱۱/اسفند/۹۲ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]این برخورد درستی نیستمن میپسندم، پس حتماً درسته!

شوخی کردم.

(۱۱/اسفند/۹۲ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]حداقلش میدونم چرا بعضیا نزاشتن این فیلم بالا بیاد و دارن میزننممکنه نقشه باشه(
با شیوهی خودتون یه ارجاع بدم به یک مطلب تا در تجمیع دو موضوع منظور رو دریابید

درست پسند قبلاًها در تاپیک رستگاری در شاوشنک متعلق به آقای عبدالرحمن نوشته است:اینها حرفهایی هست که زده میشه، من هم شنیدهام. مثلاً میگن در مورد فیلم دار و دستههای نیویورکی(اسکورسیزی) حقش چندین اسکار بود، ولی بخاطر اینکه از اقدامات بوش انتقاد میکرد بهش 2-3 تا اسکار کم ارزشتر رو دادن! یعنی شما باور میکنید اونهایی که دو تا ساختمون رو میارن پایین و دو تا کشور رو میریزن بهم، نمیتونن فیلمسازان شرکتهایی که مالکش هستن رو کنترل کنن؟ همین کم اسکار گرفتن این فیلم کلی خبر بپا کرد و در موردش صحبت شد. شاید اگر میگرفت اینقدر مردم باهاش احساس همدردری نمیکردن و فیلمش رو تحویل نمیگرفتن.)
اینقدر بلاها هست که سیاستمدارها میخوان سر هم بیارن، و فقط تنها راه فریب نخوردنشون اینه که به بازی همدیگه و همچنین لبخندها و «ننه من غریبم» و ... نگاه نمیکنن. مثل شعبدهبازهایی که میدونن تنها چیزی که در کار همکارانشون قرار نیست واقعی باشه، حرکت دستهاست. مطمئن باشید که بدون ایستادن روی اصلها و مطالبهی اصلها هیچ راهی برای مقابله با سیاستها وجود نداره(نمیگم «اصول» چون تا حدودی تبدیل به اصطلاح شده).
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]جناب عبدالرحمن فکر کنم ایشان شوخی کردند، من ارسال درست پسند را بیشتر روی حساب شوخی میگذارم، لذا جوابی هم نمیدم...

من حرفتون رو به حساب شوخی میذارم، چون اگه به حساب جدی بذارم، اینکه بنده تفکراتم رو بنویسم و شما بگید داشته شوخی میکرده به معنی توهین میشه. مثل این میشه که به تفکرات من بگید جوک!
فهمیدم امام زمان میخوان از چه دینی صحبت کنن.
میخوان بفرمایند: مسلمونها! افسون و رنگ جستن بطور قاچاق(از غیر شوهر) ننگ داره!

بت اصلیای که باید شکسته بشه نفس هست.
این کارگردان شما که نمای دوربینش حیا نداره و داره با فیلمسازیاش برخلاف جهت حیا قدم برمیداره، بتشکن هست؟
یا اینطور که مورد ستایش قرار میگیره و بری میدونیدش از اینکه بخواد جواب زیرپاگذاشتن حکم خدا رو بده، به معنی اینه که بت هست؟