تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صحبتی با همه کاربران عزیز در مورد گزارش ها و سلیقه ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:یه موردی هست اینکه بعد از چه مدت انتظار داشته باشیم به گزارش یا سوال رسیدگی میشود؟

و تا کی بدان جواب داده میشود؟
خوب من هم عرض کردم با یکی از مصداق های که شما به نحوی اشاره کردید بهش برای ادعاتون ... که وقتی از طریق درست سوالتون رو مطرح نکنید انتظار پاسخ گویی داشتن صحیح نیست
حالا اگر پیغام زدید و جواب نگرفتید یک مساله دیگر است که حتی برای من هم پیش می آید که وقتی به مدیر پیام دادم بعد دو هفته جواب داده بعضی مواقع هم نداده اصلا جواب رو ...
خوب خیلی دلیل می تواند داشته باشد ... یادش رفته ... مدیر دیگری رو مسئول کرده تا پیگیری کند و ... این جا هم مدیران همشون کلی کار و گرفتاری دارند ... انتظاری نمیتوانیم و نمی توانید داشته باشید که براشون زمان بگذاریم ...
پاسخ نگرفتید دوباره یاد آوری کنید به خود همون فرد یا معاون یا مدیر کل
موفق باشید
نقل قول:
2-هر جوری که حساب کنید پایبندی اصلاح طلبان به دین و ولایت از اصولگرایان یا جبهه پایداری کمتر است.

----------این مورد چیزی نیست که نیاز به اثبات داشته باشه پس لطفا چونه نزنید.
اثباتش کن... اصلاح طلب قهر کرد بره 3ماه خونه ؟؟؟ولایت مداریشون رو با قهر اثبات کردن؟

نقل قول:
5-اگر فرض را بر این بگذاریم که در آخرالزمان هستیم طبق احادیث بین 2 گروه از ایرانیها اختلاف می افتد که یکی از آنها حق و دیگری باطل است.

حدیث و منبع؟

لطفا جایگاه قانون و دین رو مشخص بفرمایید

اینجا در این تالار چی حکمه؟دین یا قانون

هر کی مبلغ دینیه هفت تیر بکشه تو شهر. اون یکی بیاد کشف عورت کنه و... و قانون هم یه شی
یکی رضایت میگیره یکی هم 50تومن جریمه اینم نمود بزرگترش تو جامعه

در کل:
أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
دوستان خواهشا این تاپیک رو سیاسی نکنید که مجبور بشیم پاک کنیم پست شما عزیزان رو بعد دلخور بشید

اصلا به موضوع تاپیک توجه میفرمایید؟!!
خب آقا وحید از همون اول باید برخورد میکردید

من یادمه داشتم از قانون تالار صحبت میکردم ، اون کاربر عزیز این حرفها و فرضیات شاذ رو دادند و حتی یادمه خود شما در تاییدش تشکر زدید زیر حرفاشون...Big GrinBig GrinBig Grin

این همون قانونی بود که در تالار اجرا نمیشه و سلیقه ای باهاش برخورد میشه و من زبونم مو در آورد بس گفتم و هیچکس گوش نکردBig GrinBig GrinBig Grin

شماره ارسال: #21
نرسیدم بخونم این تاپیک رو !!
با سلام .

این نوای انقلاب مغز ما رو خورده توی این دهه فجر ...اگه زحمتی نیست برش دارین ...آلرژی گرفتم به موسیقی انقلابی Wink
(۲۳/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با سلام .

این نوای انقلاب مغز ما رو خورده توی این دهه فجر ...اگه زحمتی نیست برش دارین ...آلرژی گرفتم به موسیقی انقلابی Wink

گوش خودمون که بماند هر وقت میایم تالار همه تو خونه می فهمنBig Grin
دیگه حواسم جم شد اول بلندگو خاموش بعد تالارBig Grin

ولی ممنون موسیقی جالبی بود
Huhشما از کجا میشنوید؟
پس چرا من نمیشنومDodgy
دوستانی که با فایرفاکس می آیند می تونن این رو نصب کنند
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...lashblock/
هیچ فلشی دیگر بدون اجازشون اجرا نمی شود
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع