۱۶/بهمن/۹۲, ۲۲:۰۲
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۶)revenger نوشته است: [ -> ]سلامکاربر محترم مسخره کردن و تیکه انداختن به هر شخصیت معروف به دور از ادبه چه از طرف شما چه از طرف ناظران و.....
نقد من به نقض قوانین اساسی تالار توسط اشخاصیه که باید اونا رو اجرا کنن درحالی که ظاهرا بعضی ها اصلا چشمشون به این قوانین نیوفتاده(البته این بهترین حالته چون در صورتی که روی اونها مسلط باشند و نقضشون کنند....)
ذکر چند مورد:
1- گروه «بیداری اندیشه» هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد، متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.
نقض: تبلیغات در تالار به نفع اصولگرایی به خصوص پایداری... و کوبیدن دولت !
2-از انجام بحثهای سیاسی (داخلی) که باعث ایجاد تفرقه و چند دستگی بین ملت ایران می شود، اکیدا خودداری فرمایید.
نقض: دقیقا مثل قبلی ، البته اینجا بیشتر کوبیدن دولت مطرحه، که بارها باعث چند دستگی و درگیری در تالار شده و جالبش اینجاست که من به عنوان معترض به این نقض قانون بازداشت شدم و علیه م موضع گیری شد...
3-در تالار بیداری اندیشه مدیران یک قانون جدید من در آوردی دارن تحت این عنوان:
صحبت درباره شخصی که غایب است و نمی تواند از خودش دفاع کند ، خلاف قوانین است...
خب کجاها از این جمله استفاده میشه: هر گاه نقدی از امام معصوم پروفسور حسن عباسی مطرح بشه
نقض: هرگونه نقد و تمسخر و... حسن روحانی نماینده مردم ایران نه تنها خلاف قوانین نیست بلکه تشکر و امتیازات ناظران را نیز در پی دارد...
باتشکر
این کاراتون خیلی جالب نبود(در چند تاپیک مختلف) با کسی مخالفید دلیلی برای تیکه انداختن نیست! مگه هر کی اشتباه میکنه شمام باید تکرار کنید!؟
درود بر احمدی نژاد پدر تورم دنیا
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۹)revenger نوشته است: [ -> ]من اگه 3 روز (اصلا 3 ثانیه) جای مدیر تالار بودم:
کلیه صفحات حسن عباسی رو از تالار حذف میکردم