|
صحبتی با همه کاربران عزیز در مورد گزارش ها و سلیقه ها
|
|
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان عزیز و گرامی خودم در تالار بیداری اندیشه لازمه که گفتگویی داشته باشیم در این تالار مثل همه اجتماعات بشری افراد مختلف با اندیشه های مختلف حضور دارند و این باعث کنش و واکنش های مختلفی میشه اینجا دوستان تیم مدیریت با همه این نطرات روبرو میشن . مثلا مطلبی رو یکی از دوستان مینویسه بعضی گزارش میکنند که این مطلب فلانه و سیاسیه یا هتک حرمته ویا حاوی مطالب مبتذله همون مطلب رو عده ای دوستان بسیار عالی و پسندیده میدونند هر ۲ طرف هم برای ما عزیز و محترمند و نظرشون مهم . ولی خواهش من اینه که اگر مطلبی رو خواستید گوشزد کنید . مثلا گزارشی دادید اقدام نشد . اگر میبینید خیلی مهمه با ناظر بخش صحبت کنید اگر دید قبول شد که هیچ اگر نه باز اگر خیلی خیلی مهمه به مثلا بنده یا اقای بیداری پیام بدید . و در اخر یا در هر یک از این مراحل لطفا به تصمیمی که گرفته میشه احترام بزارید . باور بفرمایید دوستان خیلی وقت میزارن و زحمت میکشن . منتی هم نیست و انجام وظیفه هست . اما ما اینجاییم برای اینکه همدیگه رو دلخور کنیم ؟! اگر ظرفی میشکنه یا روغنی میریزه باید گفت فدای سرت ... باور بفرمایید نظر کسی وحی منزل نیست . اما رعایت ادب و احترام وحی منزله . اخلاق خوب وحی منزله هیچوقت حق رو نباید به صورتی گفت که دافعه داشته باشه . بزارید دافعه اون مربوط به خود اصل موضوع باشه و نه اینکه من نوعی ۴ کیلو هم خودم اضافش کنم همیشه گفتم بازم میگم با بخشش ها و کم کردن حواشیه است که کار پیش میره فکر کنم ۱۴۰۰ سال برای دعواهای خاله زنگی بس باشه . تا کی باید جبهه حق با خودش درگیر باشه . به اخرین سلطان صفوی گفتن بابا افغان ها دم در اصفهانن . گفت مراسم تاج کیانی الوداع بگیرید!!! باور کنید دیگه وقتی برای سهل انگاری کم کاری و درگیری های بیفایده نمونده ... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۶, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
چند نکته : 1- امکان نداره شخصی دیندار باشد ولی موضع سیاسی نداشته باشد. ----------پس دوستان توجه کنن منظور از ممنوعیت بحث سیاسی توجه به جزئیات است یعنی گیرهای خبری و بحث های روز 2-هر جوری که حساب کنید پایبندی اصلاح طلبان به دین و ولایت از اصولگرایان یا جبهه پایداری کمتر است. ----------این مورد چیزی نیست که نیاز به اثبات داشته باشه پس لطفا چونه نزنید. 3-از اونجایی که اولویت این تالار دین و ولایت است پس هر سیاست مداری که دغدغه دینی بیشتری دارد مورد حمایت بچه های تالار است. --------پس برخوردهای دوستان کاملا طبیعیه 4-و از اونجایی که ولایت فقیه جزئی از اسلام شیعی هست پس حرفهای مقام معظم رهبری (حفظ الله) یک شاخص در سیاست دینی ماست. -------پس حمایت از اشخاص و گروهها در اینجا بستگی به میزان پایبندی اونها به سیاستهای مقام معظم رهبری است . اتفاقات سال 88 یک شاخص برای این تشخیص است که چه کسانی در مقابل ولایت فقیه ایستادند و چه کسانی در کنار ایشان بودند. 5-اگر فرض را بر این بگذاریم که در آخرالزمان هستیم طبق احادیث بین 2 گروه از ایرانیها اختلاف می افتد که یکی از آنها حق و دیگری باطل است. -------پس در سیاست داخلی باید جانب احتیاط را داشت و از آنجایی که رهبری یک شاخص در سیاست است نمیتوان دینی بود ولی سیاسی نبود. امیدوارم دوستان به این نکات توجه کنن |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز با احترام تمام مواردی که فرمودید مغلطه ست
قانون معیاره نه نظرات شخصی من و شما فرصت ندارم وگرنه همه موارد رو پاسخ میدادم ان شاالله فردا
|
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
جناب شما هم که پستهاتون پر از این جمله تکراریه
بحث من سر دینه نه قانون البته میتونم پیش بینی کنم که چی می خواید بگید حرفهایی که زدم رو درست میدونم و برای همش دلیل دارم
|
|||
|
۱۴:۲۳, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
برادر عزیز من ، حرفت غلطه دیگه
من میگم اینجا قانون داره و قانون باید اجرا بشه شما میایید در مثال مناقشه میکنید از حمایت از اصولگرایی دفاع میکنید استاد به خدا این شیوه بحث غلطه ، دیگه ضرب المثل معروفه که در مثل مناقشه نکن... منم بخوام مغلطه کنم میگم: امام خمینی(رحمة الله علیه) فرمود: میزان رای ملت است . پس چون رای ملت به حسن روحانی بوده ، اصولگرا ها دارن فتنه میکنن که به هر دلیلی به بی تقواترین شکل ممکن روحانی رو می کوبند و... + هزار تا مثال دیگه از قضیه کوی دانشگاه تا افتضاحات احمدی نژاد تا همین انتخابات 92 و... ولی اینکارا در بحث غلطه ، مضحکه ، بحث من سر قوانینه که در تالار اجرا نمیشه ، چه اصولگرا چه اصلاح طلب چه حجتیه چه لاییک... ![]() ![]()
|
|||
|
۱۴:۵۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یه موردی هست اینکه بعد از چه مدت انتظار داشته باشیم به گزارش یا سوال رسیدگی میشود؟ و تا کی بدان جواب داده میشود؟ مثلا در مورد تاپیکی از ناظر بخش پرسیدم چرا محدود شده است تاپیک ،بعد از دو روز جواب داده شد:مسائل فنی و بعد خواستم پیگیری و جواب داده شود؟هنوز سه هفتس جوابی نگرفتم ،خواهشا یه زمانی برای رسیدگی به این امور مشخص تا بدانیم کی جواب میگیریم مثلا دیروز پستی توسط مدیری ویرایش شده و دیده شد ولی در مورد چرا حذف شده است،هنوز جوابی گرفته نشده است خواهش دارم اینها مشخص شود. یه مورد دیگر اینست همانطور که کسانی میخوان ثبت نام کنند پست قوانین را باید بخوانند یه پستهایی مانند مغالطات یا در مورد چگونگی بحث و دوری از جدل راهنمایی شوند بخوانند بسیار فراوان است استفاده ازمغالطه و وقتی راهنمایی میکنی برای خواندن این پست ،ناراحت میشوند یا علی. |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۳)revenger نوشته است: برادر عزیز من ، حرفت غلطه دیگهسلام 1-دوست من قانون خودش نمیاد اجرا بشه برای اجراش شخص لازمه و شخص هم در تعیین مصداق فرق داره شما یه جور من هم یه جور 2-یادمه زمان دولت قبلی هر کسی میتونست انتقاد کنه اونوقت بعضیها درباره مردم چیزایی گفتن که ... بماند اما حالا تا میای انتقاد کنی طرف میگه مردم!!!! داداشه من مردم همون مردمن این ربطی به انتقاد کردن ما نداره 3-تمام مثالی که زدید من هم براش جواب دارم و سئوال اما اگر بنا باشه جزئی نگری کنیم به هیچ کجا نمیرسیم در بحثهای سیاسی بلکه باید درباره سیاستهای کلی صحبت کرد 4-بازم میگم نمیشه دینو از سیاست جدا کرد بالاخره چه من چه شما و چه ناظران نظراتی داریم پیشنهادم اینه که بهتره درباره سیاستهای کلی بحث کرد در ضمن یادتون باشه جناب حسن روحانی الان رئیس جمهورن پس اشکالات و انتقادات هم به ایشون وارد میشه و این کاملا طبیعیه ممنون از توجهت |
|||
|
۱۸:۴۱, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من هی میگم نره ، شما میگی بدوش
من هی میگم بحث من قوانین تالاره و شما هی برای خودتون شماره میزنید تیکه سیاسی میندازید. لطفا پست قبلی منو دوباره با دقت بخونید ، ان شاالله متوجه منظورم بشید خدانگهدار |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:الان این حرف جاش این جاست؟؟ جاش تو همون تاپیک بود؟؟؟ وقتی در جای درست سوالتون و انتقادتون رو مطرح نمی کنید دوست من جوابی هم دریافت نمی کنید بالطبع .... باعث به هم ریختگی در تاپیک ها می شوید ... پیشنهاد و انتقاد درباره بخش دشمن شناسی در اسلام یا از طریق پیام خصوصی ... موفق باشید |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:الان این حرف جاش این جاست؟؟ سلام ممنون ![]() سوال و نظر من این بود نقل قول:یه موردی هست اینکه بعد از چه مدت انتظار داشته باشیم به گزارش یا سوال رسیدگی میشود؟ و موارد بعد مثال برای توضیح مطلب،که متاسفانه به مثال پرداختید ![]() چون از طریق ناظر نوشتم پیگیر و صبر کرده ام اینست یه زمانی مشخص شود برای جواب گرفتن یا علی. |
|||
|
۱۹:۵۳, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: زمان دولت قبلی هر کسی میتونست انتقاد کنهخدا امواتت رو ببخشه بیامرزه برادر من...کجا میشد انتقاد کرد؟! ![]() من توی عدالت این ناظران محترم شک ندارم،یه عکس از احمدی نژاد نمیزاشتن رو سایت بمونه ![]() ![]() نه ولی جدی چه تو دوره ی قبل و چه الان همیشه انتقاد های شدید اللحن حذف میشد(تا جایی که من یادمه...) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز | فاطمه خانم | 60 | 34,837 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|