تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کروات زدن مشاور اقای روحانی ! + نظر سنجی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:منظور من هم از ایشون کاربر بود نه امام(علیه السلام)
من گفتم کاربر از حدیث عنوان "لباس دشمن نپوشیدن" برای "کراوات نزدن" رو استخراج کرده.
در حالتی که نوع غذای اونها مشکلی نداره.
شما گفتید منظور "کاربر" مواد اولیه غذای اونها بوده.
من هم گفتم اگر منظورشون مواد اولیه غذا بوده، پس برای کراوات تغییر مواد اولیه باید کفایت کنه. که این هم با منطق جور در نمیاد.

من در جایگاهی نیستم که بخواهم تفسیر کنم و قبل گذاشتن اولین پست این مطلب را خواندم
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=172524
در ضمن در کدام بخش از صحبت های من دیده شد که من غذای اونها را تایید می کنم ؟
اصلا شما می دونید هر کدام از این غذا ها چه معایبی دارد؟ دکتر اکبری که متخصص سلول شناسیست و چند سال است که در این حوزه تحقیق می کنند، اصلا این غذا ها را قبول ندارند و غذاهای سالم گذشتگان خودمان را ترجیح می دهند. کتاب هم در همین زمینه دارند.
در مورد لباس هم ، بنده اصلا نمی دانم ریشه کروات از کجاست پس چگونه بگویم که مال کفار هست یا نه؟ من گفتم اگر مال کفار بود این حدیث ...
اما یک سوال اگر لباس کفار را پوشیدن ایرادی ندارد، پس عکس این مطلب هم صحیح است... اما چرا رضا خان تمام تلاشش را کرد تا ایرانی ها را مانند غربی ها کند؟
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]الان این خبر که من کپی کردم ، خیلی بهش اشکال گرفته . برای مقبولیت بخشیدن من کاری نکردم ، نظرم رو گفتم مثل بقیه دوستان !
حواسم به خبر نبود. ببخشید.Blush
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]حواسم به خبر نبود. ببخشید.Blush
خواهش میکنم. شرمنده اگه خاطرتون آزرده شده
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۳)revenger نوشته است: [ -> ]من یه سوال دارم ، چرا اینقدر ما روی کراوات حساسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب خیلی چیزها از جمله همین کت و شلوار مال غربه ، چطور اونا مشکل ندارن ولی این داره؟؟؟؟؟؟

من از یه جایی شنیدم که کراوات و پاپیون پوشش مخصوص مسیح هاست و جنبه دینی داره ، میخوام بدونم چقدر این حرف درسته؟؟؟؟؟

یکی جواب بده لطفاBig GrinBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
البته بنده در مباحث استراتژیک تخصص ندارم ولی مقاله ای از خانم فرمیسک عزیز خواندم که به آقایان مسلمان توصیه کرده بودند که از کراوات استفاده نکنند زیرا از نظر استراتژیکی کراوات نماد صلیب در مسیحیت است.
به نام خدا
سلام

کراوات زدن به خودی خود مسئله مهمی نیست اما مهمه که کجا وبه وسیله چه کسی استفاده بشه
ایشون جسارت بسیار بزرگی کرده و بی ادبی ها و غرب زدگی های عمیق تر از این هم قبلا صورت گرفته امیدوارم کسانی که کمی جوهر خرد در وجودشان هست این مسائل را تایید نکنند تا جوان ها دچار چند گانگی ارزشی نشوند خطر بزرگ جاده ی فکری القا شده است که در صورت ادامه دیگر فقط در کراواتی ساده خلاصه نخواهد شد
HuhHuhHuh
من با ی سری از دلایل گفته شده موافقم که زیبایی وشیکب ودن مهم ویا اینکه نباید هر چیزی زیاد به حاشیه کشیده بش ،اما نکته اینجاست وقتی یک فرد که نماینده یک ملت که تمام دنیا می دونن که کراوات لباس معمول آن نیست ودر صحنه های سیاسی استفاده نمیش برعکس کت شلوار که دیگ عمومیت پیدا کرده ونمی توان گفت برای فرهنگ خاصی ،چرا ما باید با دونستن این مسائل حساسیت ایجاد کنیم اینکه می گیدشم سیاسی مهم فکر می کنید جنین فردی که اصول اولیه یک ملت می دون نقض میکن در مقابل منافع استقلال طلبانه کشور میتون خوب عمل کن کما اینکه تواین چند وقت اخیر دیدیم نتایج سیساست های آقایون رو ،ی سوال تواین مدت چقدر به اعتبار سیاسی کشور ما در سطح بین الملل افزوده شده خواهشا یکی پیشرفت ها رو به ما بگه وشاید هم پسرفت هارو؟؟؟
اگه اینجوری باشه پس شلوار نپوشید. یه وقتی پیرهن یخه دار هم نپوشید. ساندویچی و پیتزایی ها رو هم ببندیدن.Big Grin
تازه! کفش ها رو از پا در آرید. گیوه بپوشید. افراط کردم. مگه نه؟
درسته که این دولت جدید یواش یواش داره گندشو بالا میاره اما یادتون باشه که مذهبی ها گذشته، همین گیر ها رو به دکتر علی شریعتی و مصدق می دادن.
لطفا یه خورده فکر کنید که چی کار می کنید.Confused
اگه مخالف دولت جدید هستین، قبول. اما این مرام اسلامی نیست که با این چیزا اذهان عمومی رو تحریک کنید. !!!!
مادرون را بنگریم وحال را نی برون رابنگریم وقال را اما دکترسریع القلم دانشمندی سرشناس هستند ولی حضورمرتب ایشان دراجلاس بیلدربرگ جای دقتی ژرف دارد
ای بابا. از دوستان بیداری اندیشه بیش از این انتظار می ره. حالا ما که خواب و گمراهیم! شما چرا؟!

طرح کروات بر گرفته از نشان صلیب مسیحی است که طرح هایی خاصی مثل صیلب سلتی و صلیب ویکتوریا که در زمان جنگ های صلیبی به نمادی سیاسی نیز تبدیل شد شامل می شود. اگر به طرح کروات دقت کنید خود صلیب سلتی هست.

[تصویر: celtic-cross-451x585.jpg]

صلیب ویکتوریا:

[تصویر: 1398336953312.jpg]

سپر سربازان صلیبی که آرمی مشهور در کشور انگلیس هست که گویای مطلب هست تصویر و البته سپر شوالیه های معبد بوده در اصل:

[تصویر: 1398336953131.jpeg]
نقل قول:
ولی
حضورمرتب ایشان دراجلاس
بیلدربرگ
جای دقتی ژرف دارد
میشه دقیقا بفرمایید در کدام اجلاسش؟ در چه سالی و در کدام کشور؟Dodgy
تا لیست رو بررسی کنیم ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع